Μέχρι να καταλάβεις .... χάιντε χάιντε ....
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Που θα πας ρε Ντίνο; Κάτσε εδώ. Έξω βρέχει.
[quote="Dinos_Liverpool"]Ε και γω ΔΕΝ σε απάντησα ρε Φωστήρα!
Πολυ καλός ο Φωστηρας σήμερα
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Πολυ καλός ο Φωστηρας σήμερα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
Όταν είπα ότι δεν θέλω να ξαναγράψω επ΄αυτού, σίγουρα δεν περίμενα ειρωνία και λοιδορία...
Μάλλον να προβληματιστείτε περίμενα με όλα αυτά που είπα αυτές ημέρες παρά αυτού του είδους την "πλακίτσα" για σας, που όμως εμένα μου κάνει περισσότερο σε χλευασμό και κοροϊδία.
Καλή σας συνέχεια.
ΥΓ. Στους δύο πάνω από τον eorptol αναφέρομαι.
Μάλλον να προβληματιστείτε περίμενα με όλα αυτά που είπα αυτές ημέρες παρά αυτού του είδους την "πλακίτσα" για σας, που όμως εμένα μου κάνει περισσότερο σε χλευασμό και κοροϊδία.
Καλή σας συνέχεια.
ΥΓ. Στους δύο πάνω από τον eorptol αναφέρομαι.
Κατσε βρε αδερφε ...Θα χαλασετε τις καρδιες σας για τον προπονητη.... Ουτε ο Δωνης , που λεει ο ο λογος δεν θα το ηθελε ...
Τα προπονητικα τοπικ - με αυτο του Σαλπι , βεβαιως - ειναι τα πιο αιματοβαμμενα .... Γι αυτο τσακωνομαστε ..Που θα πλακωθουμε στο τοπικ του Κουμαλο ?
Τα προπονητικα τοπικ - με αυτο του Σαλπι , βεβαιως - ειναι τα πιο αιματοβαμμενα .... Γι αυτο τσακωνομαστε ..Που θα πλακωθουμε στο τοπικ του Κουμαλο ?
Ντίνο, κάνουμε και πλάκα και εγώ και ο Ιάσονας, τώρα αν το είδες αλλιώς προφανώς και κάνεις λάθος..
Τέσπα, όπως αγαπάς..
Τέσπα, όπως αγαπάς..
- kataramenos5
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά.Το φόρουμ είναι απλά μια διαδικτυακή παρέα.Μια κουβεντούλα κάνουμε εδω μέσα ,δε αποφασίζουμε για την τύχη του ΠΑΟΚ,δεν είμαστε το διοικητικό συμβούλιο.
ΥΓ Φωνές πάντως σαν του Ντίνου μ αρέσει να τις ακούω εδω μέσα άσχετα αν διαφωνούμε.(τιθες ρε να πεσουμε στα γόνατα?)
ΥΓ Φωνές πάντως σαν του Ντίνου μ αρέσει να τις ακούω εδω μέσα άσχετα αν διαφωνούμε.(τιθες ρε να πεσουμε στα γόνατα?)
καταραμένε, μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες...
δυστυχώς όμως δεν είναι.
ας μην ωραιοποιούμε τα πάντα γύρω μας
(αναφέρομαι στην πρώτη γραμμή των όσων λες)
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω, οπότε αν θες πες μας κάτι παραπάνω.
Angelheart
δυστυχώς όμως δεν είναι.
ας μην ωραιοποιούμε τα πάντα γύρω μας
(αναφέρομαι στην πρώτη γραμμή των όσων λες)
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω, οπότε αν θες πες μας κάτι παραπάνω.
Angelheart
- kataramenos5
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής ?(Θα τα "σκουπίσει" μετά τα οφ τοπικ ο DC
)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 29 Νοέμ 2012, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εννοώ ότι αυτή η διαδικτυακή παρέα πολλές φορές δεν κάνει απλά κουβεντούλα. δεν είναι όλα ανθηρά. και μάχες γίνονται, και μπινελίκια πέφτουν, και η πίεση ανεβαίνει, και μπανάκια προσφέρονται και συμφορουμίτες τρώγονται μεταξύ τους.kataramenos5 έγραψε:Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά.Το φόρουμ είναι απλά μια διαδικτυακή παρέα.Μια κουβεντούλα κάνουμε εδω μέσα ,δε αποφασίζουμε για την τύχη του ΠΑΟΚ,δεν είμαστε το διοικητικό συμβούλιο.
εγώ προσωπικά το ντίνο τον καταλαβαίνω για το ότι κουράστηκε να γράφει και να μη βγάζει άκρη. δε συμφωνώ, σε περίπτωση που χαλάστηκε από τα τελευταία σχόλια μοικανού και αργοναύτη. αλλά υπάρχουν φορές που και γω έχω πει "δεν ξαναγράφω ρε γαμώ την τρέλα μου, τζάμπα συγχύζομαι".
σόρρυ για το εκτός θέματος, απλά μου ζητήθηκε να εξηγήσω και τα έγραψα. αν κρίνετε ότι πρέπει να σβηστούν, σβου.
Για σωπατε που θα χαλαστουμε για τον Δωνη και τον καθε Δωνη.... Ας θαψουμε το τσεκουρι του πολεμου , μεχρι το επομενο ματς
Υ.Γ. Οριστε...Να ενας καλος λογος να φυγει ....

Υ.Γ. Οριστε...Να ενας καλος λογος να φυγει ....