ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ανείπωτη θλίψη και στεναχώρια.
Τί μπορείς να πείς σε τέτοιες στιγμές;
Παρηγοριά και δύναμη στις οικογένειες που θρηνούν.
Καλό παράδεισο αδέλφια.
Τί μπορείς να πείς σε τέτοιες στιγμές;
Παρηγοριά και δύναμη στις οικογένειες που θρηνούν.
Καλό παράδεισο αδέλφια.
Δεν υπαρχει κανεις μας που σε αυτη την πουτανα την χωρα να μην εχει χασει καποιον κοντινο του (ειτε πολυ κοντινο του ειτε λιγο) απο τροχαιο. Ξερουμε οτι δυστυχως οταν ο χρονος περασει και οι πορτες κλεισουν τα βραδυα, αυτοι που θα μεινουν για παντα με τον πονο ειναι οι συγγενεις.
Για τους υπολοιπους η ζωη θα συνεχιστει.
Αλιμονο στις μανες, στους πατεραδες και στους συγγενεις που θα ζησουν με αυτο το κενο και με αυτον τον πονο. Κανενας γονιος δεν πρεπει να μενει πισω και να φευγει πρωτα το παιδι του.
Κουραγιο και δυναμη σε αυτους. Μακαρι εστω και απειροελαχιστα να μαλακωνει την ψυχη τους οτι τα παιδια τους ως μελη μιας τεραστιας οικογενειας θα μνημονευονται εις τους αιωνες. Για οσο υπαρχει ΠΑΟΚ.
Για τους υπολοιπους η ζωη θα συνεχιστει.
Αλιμονο στις μανες, στους πατεραδες και στους συγγενεις που θα ζησουν με αυτο το κενο και με αυτον τον πονο. Κανενας γονιος δεν πρεπει να μενει πισω και να φευγει πρωτα το παιδι του.
Κουραγιο και δυναμη σε αυτους. Μακαρι εστω και απειροελαχιστα να μαλακωνει την ψυχη τους οτι τα παιδια τους ως μελη μιας τεραστιας οικογενειας θα μνημονευονται εις τους αιωνες. Για οσο υπαρχει ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- TylerDurden
Συλλυπητήρια στις οικογένειες και στα αγαπημένα πρόσωπα των αδικοχαμένων αδερφών μας.
Η ψυχή μας έχει μαυρίσει.
Ας γίνει ο άδικος χαμός τους συγκολλητική ουσία για όλους μας.
Να κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν και όχι ό,τι μας χωρίζει.
Διότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας χωρίζει.
Και εντός και εκτός ΠΑΟΚ.
Μπροστά στον άνθρωπο τίποτα δεν έχει αξία.
Προχθές εργαζόμενες μητέρες χάθηκαν άδικα, τώρα αυτό.
Μετράμε τους νεκρούς μας.
Ας γίνει αυτό το τραγικό συμβάν ο λόγος να τα βρούνε οι Σαββίδης - Μυστακίδης , να καθίσουν στο όνομα του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν ο οργανισμός να βρεί την ηρεμία του.
Να πενθίσει όπως πρέπει τα χαμένα του αδέρφια.
Όχι άλλη τοξικότητα, όχι άλλος διχασμός.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και αυτοί που αναπνέουμε και αυτοί που πέταξαν ψηλά.
Η ψυχή μας έχει μαυρίσει.
Ας γίνει ο άδικος χαμός τους συγκολλητική ουσία για όλους μας.
Να κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν και όχι ό,τι μας χωρίζει.
Διότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας χωρίζει.
Και εντός και εκτός ΠΑΟΚ.
Μπροστά στον άνθρωπο τίποτα δεν έχει αξία.
Προχθές εργαζόμενες μητέρες χάθηκαν άδικα, τώρα αυτό.
Μετράμε τους νεκρούς μας.
Ας γίνει αυτό το τραγικό συμβάν ο λόγος να τα βρούνε οι Σαββίδης - Μυστακίδης , να καθίσουν στο όνομα του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν ο οργανισμός να βρεί την ηρεμία του.
Να πενθίσει όπως πρέπει τα χαμένα του αδέρφια.
Όχι άλλη τοξικότητα, όχι άλλος διχασμός.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και αυτοί που αναπνέουμε και αυτοί που πέταξαν ψηλά.
- NikLiverpool
Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πω απο χτες...κρίμα ρε γαμώτο...8 ζωές τόσο άδικα..
Καρφί δε μου καίγεται τι θα γίνει πλέον αγωνιστικά...8 ζωές δεν μπαίνουν στη ζυγαριά με τίποτα...
Καρφί δε μου καίγεται τι θα γίνει πλέον αγωνιστικά...8 ζωές δεν μπαίνουν στη ζυγαριά με τίποτα...
Αν ισχυει που λενε για το lane assistant ειναι πραγματικα φρικαλεο για τα καιμενα τα παιδακια.
απο δικη μου εμπειρια, σε πολλα διαφορετικα αμαξια λογω δουλειας, ολα εχουν αυτο το συστημα. Υπαηρξαν 4-5 φορες που το τιμονι πηγαινε να κλεισει και σε εμενα. Ειδικα σε δρομους που γινονται εργα και υπαρχουν προσωρινες χαραξεις λωριδων το συστημα μπερδευεται παρα πολυ. Επισης μεσα σε κυκλικους κομβους. 100% σε δρομο μονης κυκλοφοριας εκατερωθεν οπως ο δρομος του ατυχήματος το συστημα μπορει να σε κανει ιστορια. Το κακο ειναι οτι τοντιμονι κολλαει και παει ισια. Επιπλεον αυτα τα κωλοσυστηματα, και να τα επενεργοποιησεις πριν ξεκινησεις, αν σβησεις για οποιοδηποτε λογο την μηχανη αυτοποιημενα επανερχπνται. Επιπλεον στα καινουρια αμαξια δεν σ αφηνει να επιλεξεις αλλαγες ρυθμισεων εν ωρα κίνησης
απο δικη μου εμπειρια, σε πολλα διαφορετικα αμαξια λογω δουλειας, ολα εχουν αυτο το συστημα. Υπαηρξαν 4-5 φορες που το τιμονι πηγαινε να κλεισει και σε εμενα. Ειδικα σε δρομους που γινονται εργα και υπαρχουν προσωρινες χαραξεις λωριδων το συστημα μπερδευεται παρα πολυ. Επισης μεσα σε κυκλικους κομβους. 100% σε δρομο μονης κυκλοφοριας εκατερωθεν οπως ο δρομος του ατυχήματος το συστημα μπορει να σε κανει ιστορια. Το κακο ειναι οτι τοντιμονι κολλαει και παει ισια. Επιπλεον αυτα τα κωλοσυστηματα, και να τα επενεργοποιησεις πριν ξεκινησεις, αν σβησεις για οποιοδηποτε λογο την μηχανη αυτοποιημενα επανερχπνται. Επιπλεον στα καινουρια αμαξια δεν σ αφηνει να επιλεξεις αλλαγες ρυθμισεων εν ωρα κίνησης
- These users thanked the author iasoiako for the post:
- Amsterdamer_87
- sourmenetes
- Moderator
Αν ισχύουν όσα λες αδελφέ,που προφανώς ισχύουν,μιλάμε για εγκληματικά συστήματα…
Τι να πω…
Αν είναι δυνατόν…
Τι να πω…
Αν είναι δυνατόν…
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Amsterdamer_87
Ενθαρρυντικά τα νέα για τους τραυματίες:
« Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς είναι καλά στην υγεία του, ο δεύτερος φέρει τραύματα που δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο τρίτος είναι πολυτραυματίας, σε σοβαρή κατάσταση. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης ο τρίτος τραυματίας έχει χτυπήσει στον αυχένα και στη σπονδυλική στήλη, όμως τα τραύματα αυτά δεν απειλούν τη ζωή του ενώ η πρώτη εκτίμηση είναιν ότι δεν θα του προκαλέσουν μόνιμη βλάβη.»
« Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ένας από τους τρεις τραυματίες οπαδούς είναι καλά στην υγεία του, ο δεύτερος φέρει τραύματα που δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο τρίτος είναι πολυτραυματίας, σε σοβαρή κατάσταση. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης ο τρίτος τραυματίας έχει χτυπήσει στον αυχένα και στη σπονδυλική στήλη, όμως τα τραύματα αυτά δεν απειλούν τη ζωή του ενώ η πρώτη εκτίμηση είναιν ότι δεν θα του προκαλέσουν μόνιμη βλάβη.»
- These users thanked the author Rexaris for the post:
- Kabamaru11
ένα ποστ μόνο
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ
Σχεδιάζαμε μα την κόρη μου να πάμε οδικώς Λυών .... τα οικονομικά μας δυσκόλεψαν .....
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ
Σχεδιάζαμε μα την κόρη μου να πάμε οδικώς Λυών .... τα οικονομικά μας δυσκόλεψαν .....
Έξι χρονών παιδάκι ήμουν όταν είχα δει ένα φρικτό τροχαίο και 45 χρόνια μετά ακόμα είναι ζωντανό στην μνήμη μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο των συγγενών και πως αυτοί οι άνθρωποι θα συνεχίσουν την ζωή τους.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς τους.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς τους.
Κι αν σίγησε η φωνή σου σ’ ακούω να μου μιλάς
μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας
μου λες από τα αστέρια πως τώρα μας κοιτάς
πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς
Καλό παράδεισο αδέρφια ! Θεέ μου δώσε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους.
μου λες στη θύρα 4 πως είσαι εσύ με μας
μου λες από τα αστέρια πως τώρα μας κοιτάς
πως χαίρεσαι μαζί μας μαζί μας και πονάς
Καλό παράδεισο αδέρφια ! Θεέ μου δώσε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους.