ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Καιρός για μια και μοναδική φορά, να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου.
Σημ. Για να το ελαφρυνω κι εγώ. Έχεις χρόνο να αναλάβεις την κατασκευή του γηπέδου ή δεν προλαβαίνεις ???
Σ'εμενα απευθυνεται το ερωτημα ΚΩΣΤΑΣ' 19;
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Καιρός για μια και μοναδική φορά, να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου.
Σημ. Για να το ελαφρυνω κι εγώ. Έχεις χρόνο να αναλάβεις την κατασκευή του γηπέδου ή δεν προλαβαίνεις ???
Psaras έγραψε:Ανακατασκευή Kαυτατζογλειου με έξοδα του δημοσιου και ο ΠΑΟΚ το ιδιο ενοικιο/υποχρεωσεις οπως και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ειναι ντροπη για το κρατος το μεγαλυτερο γηπεδο της Βορειου Ελλαδος να βρισκεται σε αυτην την κατασταση την ιδια ωρα που εχουν δωσει ενα σκασμο λεφτα στο Παγκρητιο, στο Αλκατραζ και στην Αγια Σοφια την Προποτζου. Το Καυτατζογλειο δεν θα το φτιαξουν για τον ΠΑΟΚ. Για την πολη και συνολικα για ολη την Βορεια Ελλαδα θα το φτιαξουν. Δεν θα παρακαλαμε για τα αυτονοητα.
Μην τα λες αυτα, θίγονται οι αριστοι!!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του στο νέο γήπεδο (όποτε γίνει) κανένα δίποδο ζώο που έχει οποιαδήποτε ιδιότητα στελέχους της νδ.
Ούτε απ' έξω.