11. Zlatan Muslimović
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Maximus
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Θα σου παρει ο Ζησης ενα ''δωρακι'' (μαζι με τον Αγιο Βασιλη) και θα σου φτιαξει η διαθεση...Θα δεις...
Πως να βρεί ρυθμό αυτό το παιδί ρε πούστη μου..
Έναν αγώνα κάνει, 2 είναι έξω.. Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, ότι πλέον δύσκολα γι'αυτόν..
Όσο κ αν τον γουστάρω, θέλουμε επιθετικό να παίζει όλη την σεζόν..
Προβλέπω τον ερχομό των 2 Δημητράδων... Άχ ούχ ώχ, καλά ντε μην βαράτε...
Έναν αγώνα κάνει, 2 είναι έξω.. Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, ότι πλέον δύσκολα γι'αυτόν..
Όσο κ αν τον γουστάρω, θέλουμε επιθετικό να παίζει όλη την σεζόν..
Προβλέπω τον ερχομό των 2 Δημητράδων... Άχ ούχ ώχ, καλά ντε μην βαράτε...
Δεν γίνονται αυτά..απλά δεν γίνεται.
Κρίμα γιατί μένει ο άνθρωπος χωρίς να έχει δείξει ποτέ όλα όσα μπορεί. Φταίει και ο ίδιος γιατί στηρίζει τόσα πολλά στην ψυχολογία του, και χάνει συνεχώς με το παραμικρό ρυθμό, αλλά είναι τρομερά άτυχος. Κι αν πια είναι θέμα γιατρών, ε ας πάει σε άλλο γιατρό τί να πώ. Έλεος έχει διαλυθεί το πόδι του ένα χρόνο τώρα.
Κρίμα γιατί μένει ο άνθρωπος χωρίς να έχει δείξει ποτέ όλα όσα μπορεί. Φταίει και ο ίδιος γιατί στηρίζει τόσα πολλά στην ψυχολογία του, και χάνει συνεχώς με το παραμικρό ρυθμό, αλλά είναι τρομερά άτυχος. Κι αν πια είναι θέμα γιατρών, ε ας πάει σε άλλο γιατρό τί να πώ. Έλεος έχει διαλυθεί το πόδι του ένα χρόνο τώρα.
πρέπει να πάρουμε επειγόντως.........παίκτη σε αυτήν την θέση...........δεν θα κρίνω την απόδοση του Ζλάταν......αλλά και μόνο το γεγονός ότι έχει πολύ συχνά τραυματισμούς.......οι οποίοι συνήθως είναι και μακροχρόνιοι......μένουμε γυμνοί σε μια θέση στην οποία πονάμε.......φέρτε έναν παικταρά στην επίθεση.........γιατί δυστυχώς τα δείγματα γραφής του Ζλάταν.........δεν μας αφήνουν να αισιοδοξούμε πως θα επιστρέψει σύντομα......
όταν ακούω 3-4 βδομάδες έξω ο Ζλάταν εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...........υπολογίζω πάνω απο 2 μήνες.......
όταν ακούω 3-4 βδομάδες έξω ο Ζλάταν εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...........υπολογίζω πάνω απο 2 μήνες.......
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε αγορι μου ασχολησου με καποιο αλλο αθλημα ουτε η γιαγια μου δεν θα τραυματιζοταν τοσο συχνα . μακαρι οι επιτελεις να βρουνε τροπο να λυσουν το πιο ακριβο συμβολαιο και να παει στην ευχη της Παναγιας το παιδι
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
γιατι αγορι μου γιατι μας το κανεις αυτοοοοοοο ..........πως το επαθες αυτο παλι τι κανετε εκει στην προπονηση KICK BOX παιζεται......
Υπάρχει κανείς που γνωρίζει αν μπορεί να γίνει ανάκληση του δανεισμού του Αθανασιάδη? Ή πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι?
Να πάρουμε ένα δυνατό" σέντερ φορ, και Κλαους με Φιλομένο σαν μπακ απ.
Να πάρουμε ένα δυνατό" σέντερ φορ, και Κλαους με Φιλομένο σαν μπακ απ.
λυπαμαι που το λεω μπορει να τον συμπαθω πολυ μπορει να ειναι αλανι να ειναι μες τις καρδιες μας αλλα ΩΣ ΕΔΩ.
δεν αντεχω να δω παλι την ομαδα μου χωρις επιθετικο.. αυτα δεν γινονται ουτε σε 3 τη κατηγορια της Ανγκολας.. Δεν το παλικαρι τι να κανουμε.. δηλαδη κανουμε υπομονη τοσο καιρο (καθε φορα) να γινει καλα απο τραυματισμο και εκει που γινεται καλα και παιζει ενα ματς μετρια (και λεμε αντε ωραια θα ξανα φορμαριστει σε λιγο) παλι τραυματιζεται και φτου και απο την αρχη... Ε δεν γινεται αυτο ρε παιδια πως να το κανουμε.. θα τον δεχομουν πλεον μονο με μειωση συμβολαιου αν και παλι το οτι πιανει θεση ξενου ειναι προβλημα..
δεν αντεχω να δω παλι την ομαδα μου χωρις επιθετικο.. αυτα δεν γινονται ουτε σε 3 τη κατηγορια της Ανγκολας.. Δεν το παλικαρι τι να κανουμε.. δηλαδη κανουμε υπομονη τοσο καιρο (καθε φορα) να γινει καλα απο τραυματισμο και εκει που γινεται καλα και παιζει ενα ματς μετρια (και λεμε αντε ωραια θα ξανα φορμαριστει σε λιγο) παλι τραυματιζεται και φτου και απο την αρχη... Ε δεν γινεται αυτο ρε παιδια πως να το κανουμε.. θα τον δεχομουν πλεον μονο με μειωση συμβολαιου αν και παλι το οτι πιανει θεση ξενου ειναι προβλημα..
ελα θα καθαρισει ο σακης στην κρητη σκοραρει μετα σε 2 εβδομαδες θα εχει ερθει ο καινουριος.....
α ρε μουσλι τι γκαντεμια ειναι αυτη ο μητσοτακης σε ματιαξε.....
α ρε μουσλι τι γκαντεμια ειναι αυτη ο μητσοτακης σε ματιαξε.....
- desperando
- Επικοινωνία:
τιποτα δεν ειναι τυχη και τιποτα δεν ειναι γκαντεμια, οποιος εχει γνωστο καποιον ορθοπαιδικο ή ακομα και φυσικοθεραπευτη ας τον ρωτησει τι επιδραση εχει το αλκοολ στους μυς?
- mesimvrinos
κριμα ρε γ.... τσαμπα τα λεφτα που παιρνει.....θελω παοκτσακι για επιθετικο να ξερει να κανει κοντρολ κεφαλια και τελιωμα οχι σαν τον μουσλι μονο σωμα...θελω το παλικαρακι τον κλαους πισω ......... 

- Mario Jardel
Τι θα γινει ρα μαμωτο με αυτο το παιδι;Τι ναπ ω.Ατυχια είναι, εχεςι αλλα προβληματα δε ξερω. Αλλα αυτο το πραγμα δε μπορει να συνεχιστει. Τουλάχιστον οχι οσο θα παιρνει τα λεφτα που παιρνει... Κριμα γιατι τον παω απιστευτα.