Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
τλκ οσο χαζο τον 8εωρουσα τοσο καλος μου φαινεται....ΝΤΙΕ.....δν ξερω μαρεσει πολυ......και πισω σορλεν οσο και αν τον εκραζα!!!!!!!!!
- navigator11
τον παιχτη "κανω ακομα και στην ασχημη μου μερα υποφερτως τα τελειως απαραιτητα,κραταω τη θεση μου,παιζω με σωφροσυνη και πειθαρχια,καθαρο μυαλο και ψυχραιμια,βασει των οδηγιων του προπονητη μου κι οχι των προσωπικων μου ορεξεων"!
Το ξέρω οτι βιάζομαι αλλά βλέποντας την εικόνα των βασικών 34+ παικτών μας, αναρωτιέμαι, πώς θα βγεί η επόμενη χρονιά με 35+ Γκαρσία, Ίβιτς, Κοντρέρας, Λίνο... Ποιοί θα τους αντικαταστήσουν; Το υπάρχον ρόστερ δε νομίζω πως μας καλύπτει. Θα χρειαστεί να αποκτηθούν παίκτες ανάλογης ποιότητας, ξεκινώντας ίσως απο τον προσεχή Ιανουάριο.
- navigator11
γι'αυτο ο αντικαταστατης του βρυζα επρεπε να'ναι ανθρωπος αναλογων τουλαχιστον παραστασεων.μην πω ανωτερων ...GI4NNEN4 έγραψε:Το ξέρω οτι βιάζομαι αλλά βλέποντας την εικόνα των βασικών 34+ παικτών μας, αναρωτιέμαι, πώς θα βγεί η επόμενη χρονιά με 35+ Γκαρσία, Ίβιτς, Κοντρέρας, Λίνο... Ποιοί θα τους αντικαταστήσουν; Το υπάρχον ρόστερ δε νομίζω πως μας καλύπτει. Θα χρειαστεί να αποκτηθούν παίκτες ανάλογης ποιότητας, ξεκινώντας ίσως απο τον προσεχή Ιανουάριο.
Εγώ που θέλω πίσω το Βρύζα , είμαι κολλημένος με τη μπάλα να φανταστώnavigator11 έγραψε: γι'αυτο ο αντικαταστατης του βρυζα επρεπε να'ναι ανθρωπος αναλογων τουλαχιστον παραστασεων.μην πω ανωτερων ...
- navigator11
κι εγω φιλε μου.αλλά βλεπεις προτιμηθηκε δια ... "βελουδινου" τροπου να αποτελεσει παρελθον απο την ομαδα.ο,τι κι αν (ΔΕΝ) λεγεται και γραφεται ...
καλά, αμφιβάλλω ότι υπάρχει κάποιος που δεν τον θέλει πίσω.
εγω τον θέλω όμως και για κάτι παραπάνω από τεχνικό διευθυντή...
εγω τον θέλω όμως και για κάτι παραπάνω από τεχνικό διευθυντή...
paok87 έγραψε: εγω τον θέλω όμως και για κάτι παραπάνω από τεχνικό διευθυντή...
Παράξενο .. την ίδια ακριβώς ατάκα μου είπε ένα ΠΑΟΚι χτες βράδυ...πιο μεγάλης ηλικίας που σέβομαι την άποψή του.
- navigator11
ας μην το συνεχισουμε παιδια,γιατι θα βγουμε απροσμενα πολλοι οσοι θα συμφωνησουμε με τον γνωστο του giapas & τον paok87!εχουμε σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθουμε,αν και θεωρω οτι καποια απο αυτα εχουν αρκετα στενη σχεση με την ανεπαρκη αντικατασταση του ζηση ...
μακρινο ονειρο αλλα δν 8α με χαλουσε κα8ολου να εφευγε σαβινι τσιριλο και να παρεις κυργιακο στη 8εση τους.νομιζω μενει και ελευθερος....Κοντρερας κυργιακος πισω μετραει....μαλεζας,ζουελα και ενας πιτσιρικας μπακ απ...ααααααα κα για σεντερ φορ 8ελω τον σαλμον αν γινεται....

- navigator11
ο ΠΑΟΚ πασχει απο ΚΑΚΙΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.και τον κανναβαρο να παρεις στα μετοπισθεν με το νεστα,αν, λογω ανυπαρκτου κεντρου,αναγκαζονται να γινονται εξτρεμ,αμυντικα χαφ,δευτεροι επιθετικοι ή επιτελικα χαφ,οπως συμβαινει τωρα συχνα πυκνα με μαλεζα - κοντρερας,τα ιδια χαλια θα παρουσιαζει η ομαδα.για ελλαντα το υλικο,που διαθετει η ομαδα,ειναι πολυ καλο.το θεμα ειναι να αξιοποιηθει βασει των αποδεδειγμενων ικανοτητων του ...
λογικά οι υπεύθυνοι θα έχουν ήδη ψαχτεί για τις λίστες των παικτών που μένουν ελεύθεροι γενάρη και καλοκαίρι ώστε να γίνουν από τω΄ρα οι πρώτες οι επαφές και ο σχεδιασμός
Καλά εσύ δε μιλάς για όνειρο....μιλάς για Χριστουγεννιάτικο τζακ ποτvaggio-4- έγραψε:μακρινο ονειρο αλλα δν 8α με χαλουσε κα8ολου να εφευγε σαβινι τσιριλο και να παρεις κυργιακο στη 8εση τους.νομιζω μενει και ελευθερος....Κοντρερας κυργιακος πισω μετραει....μαλεζας,ζουελα και ενας πιτσιρικας μπακ απ...ααααααα κα για σεντερ φορ 8ελω τον σαλμον αν γινεται....![]()
![]()
![]()
- paoki_sweden
That kind of signings MUST PAOK make for the championship.