Εύλογες οι απορίες σου.Miles έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:15 ...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε και τον Σβαμπ από το 2011. Καλά αυτά τα ονόματα, αλλά πότε η ομάδα ακολουθούσε σταθερά τέτοια πολιτική ώστε να φέρνει νεαρούς Ολλανδούς, Αφρικάνους, Κεντροευρωπαίους, σε τέτοια ηλικία, και εκείνη την εποχή; Για τις μεταγραφικές πατάτες είπε τίποτα;
Το θέμα είναι πως δεν ακούγονται από το στόμα δημοσιογράφων, παραγωγών, απλών οπαδών κτλ.
Ακούγονται από άνθρωπο που προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα.
Οπότε έχουν διαφορετική βαρύτητα.
Δεν ξέρω ποιους πρότεινε, ποιους είχε σημειωμένους στο μπλοκάκι του και από πότε. Είπε πως μέχρι πριν λίγο καιρό, ότι παίκτη του πρότειναν οι μάνατζερ, το 80% το είχε καρατσεκαρισμένο.
Δεν ξέρω αν λέει φούμαρα και απλά θέλει να ευλογήσει τα γένια του. Καλώς ή κακώς αυτά που λέει, επειδή συμμετέχει λίγο ή πολύ στη λήψη αποφάσεων, αξιολογούνται διαφορετικά. Είτε θέλει να αναδείξει τον εαυτό του είτε όχι, το πως δουλεύει εσωτερικά η παε σε αυτά τα θέματα έχω την αίσθηση πως δεν το γνωρίζουμε καθόλου. Και συνεχώς κάνουμε εικασίες.
Μιας και ρωτάς για το πότε η ομάδα ακολουθούσε σταθερά τέτοια πολιτική ώστε να φέρνει νεαρούς κτλ. Είναι άλλο πράγμα η πολιτική και άλλο πράγμα το σκανάρισμα του τι κυκλοφορεί. Ο Κωστίκος μιλούσε για το πως δουλεύει το τμήμα scouting και μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητές του. Αν ακούσεις τη συνέντευξη θα διαπιστώσεις πως το σκανάρω και εντοπίζω δε σημαίνει πως χτυπάω άμεσα κάποιον. Είπε σε μέσες άκρες ο Κωστίκος πως πολλές φορές τσεκάρεις έναν παίκτη και παρακολουθείς την πορεία του για να δεις την εξέλιξη του αλλά και το πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να τον φέρεις. Γιατί το να φτάσεις να φέρεις κάποιον κάποιον εξαρτάται από πολλές άλλες παραμέτρους που ξεφεύγουν από τη δικαιοδοσία του scouting.
Το θέμα είναι πως εμείς οι απέξω έχουμε εντελώς λαθεμένη άποψη τόσο για το πως λειτουργεί το πράγμα όσο και για τους χρόνους που δουλεύεται. Είπε πως το Μάρτιο έγινε η συνάντηση για Κένι και Τέιλορ. Αν λέει ψέματα, αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του ως άνθρωπος της ομάδας. Αν λέει αλήθεια γίνεται αντιληπτό πως αυτά που βλέπουμε εμείς δεν ανταποκρίνονται σε τίποτα με την πραγματική λειτουργία της ΠΑΕ.
Υγ. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και ΠΑΟΚτσήδικες χαρές