Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Miles »

Στα χαρτιά Μάρκος Α. και Οζντόεφ μπορούν να υποστηρίξουν το 433, με τον Τσιγγάρα να ξεκουράζει Μεϊτέ, αλλά το πρόβλημα είναι ποιος θα ξεκουράζει τα δύο 8άρια. Μόνο αλλαγή σχήματος με 10άρι μέσα και έξω έναν από τους δύο.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Που είναι ο 2ος εξτρέμ??
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Miles έγραψε:Στα χαρτιά Μάρκος Α. και Οζντόεφ μπορούν να υποστηρίξουν το 433, με τον Τσιγγάρα να ξεκουράζει Μεϊτέ, αλλά το πρόβλημα είναι ποιος θα ξεκουράζει τα δύο 8άρια. Μόνο αλλαγή σχήματος με 10άρι μέσα και έξω έναν από τους δύο.
Υπάρχουν και οι Φελίπε και ο Σβαμπ. Ο ένας από τους δύο.

Δηλαδή σε ένα παιχνίδι π.χ. θα πας με την τριάδα που είπες. Στο επόμενο για να γίνει το απαιτούμενο ροτέισον μπορείς να πας με Μέιτε, Μάρκος και Φελίπε, στο μεθεπόμενο με Τσιγγάρα, Οζντόεφ και Μάρκος, ή Μέιτε, Οζντόεφ και Σβαμπ. Ανάλογα βέβαια με την δυναμική του αντιπάλου.
Κατ΄ εμέ πάντως το ιδανικό θα είναι να παίζει πάντα ένας γρήγορος μέσα. Δλδ Τσιγγάρας ή Μαρκαντώνης να είναι στην 11αδα.

Φυσικά με 3 κεντρικά χαφ δεν πρόκειται να παίξουμε ποτέ. Αλλά να δω ποιος θα είναι 10αρι (ο Κωνσταντέλιας είναι περισσότερος ακραίος) και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Μουργκ, ο Βρακάς, ο Οζντόεφ ? Γι' αυτό έλεγα εδώ και καιρό για μεσοεπιθετικό.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

kritikos44 έγραψε:Έχουμε θέμα λόγω λόγω φορτωμένου προγράμματος
Έχουμε θέμα λόγω Κόπα Αφρικα
Έχουμε αριθμητικό αλλά και ποιοτικό θέμα στα εξτρεμ, το δεξί μπακ , εγώ θα πω και στο στόπερ.
Αν βγάλει ένα τραυματισμό ο Εκονγκ θα πας με Κούλιε ~ Μιχα και αλλαγή ο Νασμπεργκ ?

Δεν είναι θέμα γκρίνιας, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος ήταν καλύτερη από ότι οι πιο πολλοί περιμέναμε

Απλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Είναι κρίμα μια καλή προσπάθεια να μείνει ημιτελής...

Βέβαια δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει κάποια κίνηση, διότι δεν φαντάζομαι να δώσουν 1.000.000 πχ στον Σανσονέ για να παίξει 5 ματς
Ούτε νομίζω ότι θα ρθει με τα μισά λεφτά που θα είχε νόημα να τον πάρεις
Άλλωστε όσοι φαινομενικά καλοί παίκτες έχουν απομείνει είτε δεν ρίχνουν το κασέ τους είτε κάποιο ''κουσούρι" έχουν και δεν τους παίρνει κανείς...

Από την άλλη να δώσεις ντε και καλά συμβόλαιο σε κάποιον φτηνό μέτριο απλά για να γεμίσεις αριθμητικά δεν ξέρω πόσο νόημα θα είχε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έχει νόημα αν είναι δανεικός με χαμηλή ή τουλάχιστον αρκετά προσιτή ρήτρα. Τόσες ομάδες έχουν παίκτες που δεν τους υπολογίζουν απο καλά πρωταθλήματα (δεν αναφέρομαι σε τοπ ομάδες), παίκτες που δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν κ.λ.π.
Ανεξάρτητα απο βιογραφικά οι μεταγραφές θέλουν και τύχη και είναι πολλοί οι παράγοντες που την επηρεάζουν.
Οι δανεικοί είναι safe επιλογές.
Αν βγεί η μεταγραφή μπορεί να αποτελέσει τεράστιο αγωνιστικό κέρδος για την ομάδα.
Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε. Επιστροφή με το πρώτο λεωφορείο. :D
mbison

Δημοσίευση από mbison »

AntreasG4 έγραψε:Που είναι ο 2ος εξτρέμ??
Δεν χρειαζεται.
o Fernando στην εθνικη Πολωνιας βαζει τον Κεντζιορα δεξι στοπερ σε σχημα με 3 πισω. Αυτο πρεπει να κανουμε και μεις. 3-5-2
φουλ μπακ, Μπαμπα και Ζιφκο.
Μειτε Ντελιας Οζντοεφ
Ντεσποντοφ και Σαματα
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Με 300, 400 μάξιμουμ θα ήθελα τον Ομάρ για game changer. Λογικά δεν θα χρειάζεται να παίζει πολύ και θα γίνεται καλύτερη διαχείρισή του.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και ελεγα τοσες μερες....κανενας δεν θα το σκεφτει; :D :D :D
george188

Δημοσίευση από george188 »

Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά φοβόμουν να το πω :lol: :lol:
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Frans van Rooij έγραψε:Νομίζω θα έχουμε δυνατή προσθήκη μέχρι 11/9. Γίνεται προσπάθεια. Και όχι απαραίτητα για εξτρέμ.
Και ενας καλος επιτελικος μια χαρα θα ηταν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως φετος καναμε ροστερ με βαση τις περσινες υποχρεώσεις. Για τις φετινες υποχρεωσεις το ροστερ εχει ελλείψεις. Και αν δεν το βλεπουν στο προπονητικο τιμ ή στην διοικηση και την ιδιοκτησια, τοτε κατι βλεπουν πολυ λαθος. 3 διοργανωσεις και καπακια 1 μηνα απουσιας για 3 παιχτες μας τον Γεναρη. Η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε εναν μεσοεπιθετικο για να ειναι ανεκτο το ροστερ σε επιπεδο πληροτητας. Αν δεν γινει τουλαχιστον μια ακομη κινηση, τοτε στο τελος της χρονιας θα χουμε καψει ακομη μια σχεδιασμου και επενδυσης. Γιατι αν στο τελος της χρονιας δεν ειμαστε 1οι-2οι τοτε δεν θα γινει η οικονομικη υπερβαση διατηρησης των δανεικων παιχταραδων π μας φεραν, και εγω προσωπικα θα ξενερωσω απιστευτα αν δεν δωσουμε 6 μυρια να κρατησουμε τον παιχταρα τον Μ. Αντόνιο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

3 πραγματα μπορει να συμβαινουν

1. Η υπεροπλια και η ποιοτητα στα χαφ δινει την ευχερεια για σχηματα με 3 χαφ με αποτελεσμα να κερδιζεις τον Ντελια στα φτερα. Και για οσους λενε ναι αλλα ο Ραζβαν δεν αλλαζει σχηματισμους νομιζω οτι φετος εγινε φανερο οτι δεν ειναι ο ιδιος Ραζβαν (το παραδεχεται και ο ιδιος). Μεχρι και παικτες που ηταν εδω 5-6 μερες χρησιμοιποιησε στα παιχνιδια

2. Οντως πιστευουν στον Βρακα και θα παρει παιχνιδια

3. Εχουν ολοι (αρδ) μαυρα μεσανυχτα (οπως στις περισοτερες φετινες μεταγραφες) και οντως ειναι σε εξελιξη προσπαθεια για προσθηκη
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

LIVE
Negotiations between Dimitrios Limnios and PAOK Saloniki are ongoing.

Limnios wants to play in the greek Superleague again.
His coach at 1.FC Köln is not planning to use him this season.
Limnios is still in contract with his team (summer 24‘) but the president of Köln is ready to give him away for free!
If PAOK FC agrees on Limnios economical expectations, this is a DONE DEAL

Από το γνωστό account ...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Μακάρι θα πω εγώ και ας μην μου άρεσε τόσο όταν έπαιζε σε εμάς. Είναι Έλληνας που είναι και καλό για τις λίστες και με τον Λούτσο προπονητή πιστεύω θα σκυλιάσει να επανέλθει σε ένα καλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλυπτει και την θεση του δεξιου μπακ που εχουμε θεμα ;)
Value for money :D
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τι να τον κάνει τον Λημνιό; Για δεξί μπάκ; Ή για αλλαγή του Αντρίγια...

Δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται. Αν έρθει τζάμπα (που δεν υπάρχει τέτοια λέξη) τότε καλώς να έρθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”