gika έγραψε:Άποψη μου,
Ο Ιβαν έχει δώσει καμία 150 εκατομμύρια για την ομάδα και αν θέλει φέτος να βγει η ΠΑΕ συν, χωρίς αυτός να βάλει το χέρι στην τσεπη είναι 100% δικαίωμα του. Είτε γιατί μπορεί να ζορίζεται να μεταφέρει κεφάλαια, είδε γιατί γνωρίζει παρασκηνιακά εμπόδια που ακόμα και με Μαξίμοβιτς η ομάδα δεν θα τα ξεπεράσει, είτε γιατί έτσι ξύπνησε στραβά, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει.
Αυτό που είναι 100% αδιανόητο είναι η κοροϊδία από την οικογένεια Σαββιδη και τα στελέχη της ΠΑΕ ως προς το τι να περιμένουμε. Δεν γίνεται να τάζει ο Γιώργης 7 βασικούς και αντ’αυτου η μόνη ενίσχυση να είναι ο Μπαμπα. Δεν γίνεται να φτάνουμε μια ανάσα από Γκαμπιαντινι και να καταλήγουμε στον Σαματά και μια ανάσα από Μαξίμοβιτς και να μένουμε με τον Τσιγγαρα. Δεν γινεται να λέει ο ΚυρΚυρ απορρίψαμε 5 για Ινγκασον και την επόμενη εβδομάδα να φεύγει ο Ινγκασον με 4.
Στα παπαρια μου αν θα παίζουμε με Μεσσι ή με Μπαλαφα πίσω από τον φορ. Από έναν ευεργέτη της ομάδας που θα έπρεπε να τον έχουμε σαν θεό, ξενερωνω όμως να βλέπω τέτοια συμπεριφορά. Και δεν είναι μόνο το φέτος. Είναι καθε χρόνο από την χρόνια του νταμπλ και μετά.
Να βγει να μιλήσει στον κόσμο. Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας είναι. Να έρθει στο γήπεδο, να πάει στην προπόνηση, να μπουκάρει στην ΕΠΟ. Οπως κάνουν όλοι οι άλλοι πρόεδροι ελληνικών ομάδων. Οπως έκανε μέχρι και την χρόνια του νταμπλ. Ή να βγει να πει γιατί δεν το κάνει.
Φτάνει με τις υποθέσεις. Φτάνει με τα σενάρια. Φτάνει με τα ψέμματα.
Έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με την ομάδα, όχι όμως και το δικαίωμα να μην ενημερώνει τον κόσμο, ποσο μάλλον να βάζει παπαγαλάκια να λένε άλλα ντι αλλων.
συκεωτάκι μου σε χαίρομαι για το πώς έχεις ωριμάσει μέσα στα χρόνια
τελευταία συμφωνώ ή ακριβέστερα δεν διαφωνώ στα περισσότερα από όσα γράφεις
μόνο κάτι για το τελευταίο, γιατί είναι παράπονο πολλών το για ποιο λόγο δε βγαίνει να μιλήσει
θα σου πω εγώ για ποιο λόγο δε βγαίνει να πει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος και κατ' επέκτασιν ο ΠΑΟΚ
ήδη πριν καιρό ειπώθηκε η λέξη "αυτάρκεια" και έπεσαν εντός και εκτός να τον φάνε
ήδη τα εχθρικά μέσα φωνάζουν για "αποεπένδυση" του ιβάν και ότι έκλεισε την κάνουλα ο ιβάν και ότι είναι έτοιμος να φύγει από τον ΠΑΟΚ
ήδη τον θεωρούν πρόεδρο - φάντασμα, ήδη κάποιοι βάζουν σε εισαγωγικά το "εκατομμυριούχος ιβάν σαββίδης"
φαντάσου λοιπόν τι χορός έχει να γίνει από τα μέσα αυτά εάν βγει ο ιβάν και πει ότι υπάρχουν όντως ζόρια.
το πόσο θα λοιδωρηθεί ο ίδιος ακόμα κι από εμάς, το τι λάσπη θα φάει από τους εχθρούς, το πόση κοροϊδία θα πέσει πάνω στην ομάδα μας, δε λέγεται
και όχι άφραγκο θα τον βγάλουνε, και με δανεικό κουστούμι θα τον πούνε, και μπροστινό άλλου μπορεί να τον αναφέρουν και πολλά άλλα αισχρά
οπότε γι αυτό πιστεύω δεν βγαίνει να πει κάτι.
για να προστατέψει τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ μας από τα όρνια που περιμένουν να μας κατακρεουργήσουν πάνω στην "ασθένειά" μας