Ο ΖαμορανοSick Bastard έγραψε:Νοστάλγησα εποχές που ερχόταν ο Κρέσπο (ο Αργεντίνος) και ο Ζαλαγιέτα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Luigi Vampa
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Σας θυμίζει κάτι;
https://twitter.com/mrgeoffpeters/statu ... 6295777280
Που να ακούγατε τον Ροτζερς χθες βράδυ, ο Λουτσεσκου είναι διπλωμάτης καριέρας.
https://twitter.com/mrgeoffpeters/statu ... 6295777280
Που να ακούγατε τον Ροτζερς χθες βράδυ, ο Λουτσεσκου είναι διπλωμάτης καριέρας.
-
ron-swanson
Θέλω να πιστεύω ότι περίμεναν να κλείσουν οι μεταγραφές στις άλλες χώρες για να παίξουν πιο άνετα μπαλιτσα.
Δεν γίνεται να μην έρθει κανένας.
Δεν γίνεται να μην έρθει κανένας.
- Sick Bastard
τομάτο, τομεϊτο.Luigi Vampa έγραψε:Ο ΖαμορανοSick Bastard έγραψε:Νοστάλγησα εποχές που ερχόταν ο Κρέσπο (ο Αργεντίνος) και ο Ζαλαγιέτα.
Short term vs long term.
Νομίζω πως παρά την γκρίνια για το πρώτο, δεν υπάρχει άτομο που να μην εμπιστεύεται long term τον Ιβάν.
Νέο γήπεδο, νεο προπονητικό, μηδενικά χρέη, γεμάτο ρόστερ με ταλέντα που έτσι μαζεμένα δεν είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Η βιωσιμότητα της ομάδας είναι εξασφαλισμένη, κάτι που τώρα θεωρούμε δεδομένο αλλά πριν τον Ιβάν δεν ήταν.
Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα σε αυτή τη φάση, είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις του κόσμου.
Λογικό να υπάρχει γκρίνια μετά από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λογικό να υπάρχει ανησυχία όταν το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και εσύ δεν φέρνεις παικταραδες.
Αλλά αν υποστηρίξουμε το πρότζεκτ, νομίζω και καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε και θα δώσουμε στην ομάδα αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Νομίζω πως παρά την γκρίνια για το πρώτο, δεν υπάρχει άτομο που να μην εμπιστεύεται long term τον Ιβάν.
Νέο γήπεδο, νεο προπονητικό, μηδενικά χρέη, γεμάτο ρόστερ με ταλέντα που έτσι μαζεμένα δεν είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Η βιωσιμότητα της ομάδας είναι εξασφαλισμένη, κάτι που τώρα θεωρούμε δεδομένο αλλά πριν τον Ιβάν δεν ήταν.
Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα σε αυτή τη φάση, είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις του κόσμου.
Λογικό να υπάρχει γκρίνια μετά από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λογικό να υπάρχει ανησυχία όταν το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και εσύ δεν φέρνεις παικταραδες.
Αλλά αν υποστηρίξουμε το πρότζεκτ, νομίζω και καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε και θα δώσουμε στην ομάδα αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.
- Sick Bastard
Μπορείς και το ''πρότζεκτ'' να υποστηρίξεις (που δεν ξέρω ποιο είναι) και να ζητάς ένα παίχτη που παρά τους 10 που ήρθαν δεν έχεις πχ, αριστερό εξτρέμ.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
- Sick Bastard
αυτό με την βιωσιμότητα πως το εννοείς; Ειλικρινής απορία.Napoli4 έγραψε:
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή θα αποχωρήσουν έστω και αυτοί;joshua έγραψε:Ναι βρε ο Ιβαν ηθελε απλα να απαντησει στην αγωνια του κοσμου για το αν θα αποχωρησουν αυτοι που δεν υπολογιζονται.Τι δεν καταλαβαινεις?
Νταξ ρε jibbie μην κάνεις χαλί γκαλι την καρδιάjibbie έγραψε:ταπεινη μου γνωμη, απ τις μεγαλυτερες παπαριες που χει πει ο ΠεπJohnDag έγραψε: "Η δουλειά του προπονητή είναι να οργανώσει την ομαδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει η μπάλα με επιτυχία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Από κει και πέρα και εφόσον γίνει αυτό μιλάει πλέον η ποιότητα των ποδοσφαιριστων".
Παπαρια ξεπαπαρια, I was trying to make a point που λένε και στο χωριό μου και το συγκεκριμένο τσιτάτο ταιριάζε γάντι.
Το point παραμένει.
Χρειαζόμαστε ένεση ποιότητας μεσοεπιθετικα με έναν (τουλάχιστον) παίκτη που να γράφει νούμερα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή αν δεν αποδεσμευτεί ο Μουργκ και τον έχεις μόνιμα στη κερκίδα, είναι λόγος να μην έρθει ένας παίκτης που θα παίξει απευθείας στην ενδεκάδα; Δεν εννοώ απαραίτητα τον Φερνάντες.mbison έγραψε:Πέρυσι ήταν που παρουσιάστηκε βιντεο με συνομιλια Ιβαν-Λου (απί δωμάτιο ο Ιβάν) κ ο Λου δήλωνε ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Τώρα υπάρχει εκκρεμότητα, ύστερα από τις δηλώσεις του για 10αροεξτρέμ.
Λογικά πρέπει να αποδεσμευτεί πρώτα ο Μουργκ που ειναι 10αρο εξτρεμ κ μετά θα ανακοινωθεί ο Φερνταντεζ.
Πάντως δεν το βλέπω και ως ισχυρή αναβάθμιση. Κυρίως γιατι ο Φερναντεζ είναι ερωτηματικό , με την έννοια ότι πολλά πρώτα βιολιά από μικρες ομάδες δεν πιάσανε σε μεγάλες.
Γιατί για όποιον δεν έχει καταλάβει (ακόμα), ο παίκτης που λείπει, δεν λείπει από το rotation, αλλά από την βασική μας ενδεκάδα. Τόσο μεγάλο είναι το κενό.
Αν μαζί με αυτόν προσθέσουμε τον βασικό παρτερνέρ του Ίγκανσον, που το πλάνο δεν ήταν ποτέ, να είναι αυτός ο Κουλιεράκης και θα είναι κρίμα να τον κάψουμε θεωρώντας πως "πρέπει" να μπορεί από τώρα να κάνει ότι και ο Κρέσπο, βάλουμε και τη διαφοροποίηση στους φορ, που βασικός θεωρούνταν ο Ολιβέιρα, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ανέτοιμος, βγαίνει το αποτέλεσμα πως λείπουν τουλάχιστον 3 βασικοί παίκτες από την ενδεκάδα μας.
Μόνο μικρό δεν το λες το νούμερο.
Αν φύγει ο Ιβάν σε 5 χρόνια, και δεν έρθει άλλος επενδυτής, ο ΠΑΟΚ θα έχει τις βάσεις να λειτουργεί σε καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.
Το γήπεδο θα είναι καινούριο, οπότε δεν θα χρειάζεται συνέχεια κόστη συντήρησης. Τα εισιτήρια και τα έσοδα θα είναι αυξημένα, όπως γίνεται σε κάθε νέο γήπεδο.
Δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο σε προπονητικό, έχοντας εγκαταστάσεις ακόμα καλύτερες από αυτες της Μεσημβρίας.
Δεν θα έχουμε να πληρώνουμε χρέη προς δημόσιο/τρίτους.
Αν μια χρονιά μείνεις εκτός Ευρώπης και των εσόδων της, θα έχεις να πουλήσεις παίκτες για να καλύψεις την χασουρα.
Αυτό λέω εγώ βιωσιμότητα. Και αφορά την λειτουργία ενός συλλόγου χωρίς λεφτά επενδυτή.
Το γήπεδο θα είναι καινούριο, οπότε δεν θα χρειάζεται συνέχεια κόστη συντήρησης. Τα εισιτήρια και τα έσοδα θα είναι αυξημένα, όπως γίνεται σε κάθε νέο γήπεδο.
Δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο σε προπονητικό, έχοντας εγκαταστάσεις ακόμα καλύτερες από αυτες της Μεσημβρίας.
Δεν θα έχουμε να πληρώνουμε χρέη προς δημόσιο/τρίτους.
Αν μια χρονιά μείνεις εκτός Ευρώπης και των εσόδων της, θα έχεις να πουλήσεις παίκτες για να καλύψεις την χασουρα.
Αυτό λέω εγώ βιωσιμότητα. Και αφορά την λειτουργία ενός συλλόγου χωρίς λεφτά επενδυτή.
- Sick Bastard
Ναι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, να υπάρχει βιωσιμότητα χωρίς λεφτά επενδυτή σε 5 χρόνια.
Σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον 2πλασιο, μπορεί και πάλι χλωμά.
Σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον 2πλασιο, μπορεί και πάλι χλωμά.
- Sick Bastard