71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ας επιλέξουν τον λιγότερο άχρηστο.
Ίσως αποκτήσει ψυχολογία και ρυθμο.
Με τη συνταγή των τεσσάρων, θεωρώ ότι παίρνουμε ακόμα λιγότερα κι από το λίγο που μπορούν να δώσουν.
Ίσως αποκτήσει ψυχολογία και ρυθμο.
Με τη συνταγή των τεσσάρων, θεωρώ ότι παίρνουμε ακόμα λιγότερα κι από το λίγο που μπορούν να δώσουν.
O Μπράντον ειναι τιμιοτατος 3ος επιθετικός ειδικών συνθηκών.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το καλύτερο φορ είναι δανεικός γιατί δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το Βόλο και τον ΟΦΗ.Mīngus έγραψε:Αυτό που γίνεται με τα φορ φέτος είναι ανέκδοτο.
Κανείς δεν πρόκειται να αποδόσει, αν δε διαλέξουμε έναν βασικό και την αλλαγή του.
Με την ΑΕΚ έπαιξαν οι 3, σήμερα βασικός ο 4ος.
Δε γίνονται αυτά.
Άλλος ένας παίκτης που δείχνει κορεσμό,το ότι δεν ήσουν λεβαντοφσκι το ξέραμε από τις προηγούμενες χρονιές,ξέραμε όμως πως θα δώσεις έστω το πρεσαρισμα ψηλά,φέτος βλέπω μια αδιαφορία, μηδέν ένταση,σε μια φάση σε παίζει ο καμαρα προωθημένη και δεν κάνεις καν κίνηση,και αυτό με τις πτωσεις έχει καταντήσει αστείο,δεν με ενδιαφέρει το ποσο καλό παιδί είσαι η αν έχεις μάθει ελληνικά,την φανέλα του ΠΑΟΚ θα την ματώνεις.
- ΑποστόληςΑ
Άσχετα από το ότι όντως πέφτει σε κάθε μαρκάρισμα, ο Brandon ΠΟΤΕ δεν έχει παίξει καλά όταν οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορεία στην άμυνα. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι, εκτός από τον προπονητή.
(το τραγικό βέβαια είναι ότι και ο Chalov που μπήκε μετά ήταν απαράδεκτος).
(το τραγικό βέβαια είναι ότι και ο Chalov που μπήκε μετά ήταν απαράδεκτος).
- figurehead4
Είναι τελικά πολύ γαματη φάση να είσαι εκπρόσωπος τύπου μεγάλης ΠΑΕ ή ρεπόρτερ ομάδας (συνεργάτης) ή αθλητική ιστοσελίδα (πελάτης). Εύκολο χρήμα, αρκει η φαντασία σου να οργιάζει.
Κάτσε ρε να δοκιμάσω κι εγώ μπας και σωθώ
Ρεπορτάζ figurehead4 (με έμφαση στο ρεπορτάζ - κύριοι της ΠΑΕ διαβάστε καλά, εξετάσεις δίνω)
''
Μετά την αιφνίδια διαρροή της είδησης των συζητήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή της Μπράντον Τόμας για ανανέωση του συμβολαίου του με 900 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και σύμμαχο τη θετική εισήγηση του προπονητή, ειχαμε άμεση εμπλοκή όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού για να κλέψουν τον παίχτη μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Καθώς η αγωνία κορυφώνεται, υπάρχουν νέες συγκλονιστικές εξελίξεις. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λίβερπουλ δείχνει να παγώνει προσωρινά το θέμα του Τζιμα και να στρέφεται και αυτή στον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Πιθανή άμεση ολοκλήρωση της επέκτασης του συμβολαίου του παίχτη, θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία της διοικησης, που θα κλέψει κυριολεκτικά τον παίχτη μέσα από τα χέρια τόσων μνηστήρων.
''
Είδατε κυρίες και κύριοι της ΠΑΕ; Η ιδέα του δικού σας ενεπλεξε μόνο δύο ομάδες και πήγε να περάσει την ανανέωση ως επιτυχία έναντι του ποκ, μέχρι που δυστυχώς αντέδρασε ο γαύρος με την απόκτηση Μπετανκόρ.
Ενώ με τη δική μου την ιδέα βγαινει από πάνω η ομάδα και για την άλλη είδηση που σόκαρε τον ΠΑΟΚτση οπαδό. Με ένα σμπάρο δύο τριγωνια. Τι εννοείται κύριε πως είναι υπερβολική η φαντασία μου; Δηλαδή του δικού σας είναι πιο μικρή; Έτσι κι αλλιώς σανό ταΐζουμε, πάρτε με pleaseeeeeee
Κάτσε ρε να δοκιμάσω κι εγώ μπας και σωθώ
Ρεπορτάζ figurehead4 (με έμφαση στο ρεπορτάζ - κύριοι της ΠΑΕ διαβάστε καλά, εξετάσεις δίνω)
''
Μετά την αιφνίδια διαρροή της είδησης των συζητήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή της Μπράντον Τόμας για ανανέωση του συμβολαίου του με 900 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και σύμμαχο τη θετική εισήγηση του προπονητή, ειχαμε άμεση εμπλοκή όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού για να κλέψουν τον παίχτη μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Καθώς η αγωνία κορυφώνεται, υπάρχουν νέες συγκλονιστικές εξελίξεις. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λίβερπουλ δείχνει να παγώνει προσωρινά το θέμα του Τζιμα και να στρέφεται και αυτή στον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Πιθανή άμεση ολοκλήρωση της επέκτασης του συμβολαίου του παίχτη, θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία της διοικησης, που θα κλέψει κυριολεκτικά τον παίχτη μέσα από τα χέρια τόσων μνηστήρων.
''
Είδατε κυρίες και κύριοι της ΠΑΕ; Η ιδέα του δικού σας ενεπλεξε μόνο δύο ομάδες και πήγε να περάσει την ανανέωση ως επιτυχία έναντι του ποκ, μέχρι που δυστυχώς αντέδρασε ο γαύρος με την απόκτηση Μπετανκόρ.
Ενώ με τη δική μου την ιδέα βγαινει από πάνω η ομάδα και για την άλλη είδηση που σόκαρε τον ΠΑΟΚτση οπαδό. Με ένα σμπάρο δύο τριγωνια. Τι εννοείται κύριε πως είναι υπερβολική η φαντασία μου; Δηλαδή του δικού σας είναι πιο μικρή; Έτσι κι αλλιώς σανό ταΐζουμε, πάρτε με pleaseeeeeee
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 14 Ιαν 2025, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομαδες premier league να ενδιαφερονται για τον Τομας ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα της μεταγραφικης περιοδου..
Με σεβασμο στον απο πανω που το ειπε
Με σεβασμο στον απο πανω που το ειπε
- ΑποστόληςΑ
says who?Patron έγραψε:Μπρεντφορντ και Μπράιτον ενδιαφέρονται πάντως.
Είναι το γνωστό Bye bye ξεκουμπάι; Η μήπως το ΤΤ έγινε τρανσφορμερ και κάνει αιντεντιφαι τώρα ως BB ;
Η απόδοση της ομάδας έχει πέσει:
1) Αποτυχημένες μεταγραφές
2) Μη κάλυψη των κενών Κουλιεράκη Μεϊτέ
3) Γήρανση Σβαμπ , Βιερίνια και Τάισον
Υπάρχει και μια τέταρτη αιτία: μέτριοι παίκτες σαν τους Μουργκ και Τόμας τρύπησαν το ταβάνι τους πέρσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνουν τόσο παραγωγική χρονιά ποτέ τους.....
1) Αποτυχημένες μεταγραφές
2) Μη κάλυψη των κενών Κουλιεράκη Μεϊτέ
3) Γήρανση Σβαμπ , Βιερίνια και Τάισον
Υπάρχει και μια τέταρτη αιτία: μέτριοι παίκτες σαν τους Μουργκ και Τόμας τρύπησαν το ταβάνι τους πέρσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνουν τόσο παραγωγική χρονιά ποτέ τους.....