Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Montrealiotis »

2,5 ο Σοαρες, 1,8 ο Κουαλιατα.
Τι μανία είναι αυτή να κάνουμε τα νούμερα λάστιχο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Α δηλαδή κάνανε ΜΟΝΟ 4,3 μύρια; Εντάξει τότε, τον αδίκησα.
Κότσους τους πιάσαμε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Από ότι φαίνεται ο Σοαρες δεν πιάνει, αλλά ποσά θα έδινες για ένα τέτοιο παίκτη; 22 χρόνων, βασικός με τις μικρές εθνικες της Πορτογαλίας και από τους αρχηγούς (νομίζω) στην ομάδα του. Ο Κουαλιατα πάλι 22 χρόνων που κάτι σκαουτινγκ site τον βγάζαν μέσα στα του 10 ταλέντα της χώρας του.

Το να ανεβάζεις τα νούμερα κατά 40% δεν είναι πολύ λες;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Απ'ότι φαίνεται η φιλοσοφία του Μποτο είναι σωστή, αλλά η εφαρμογή της, λάθος.
Έπρεπε πρώτα να δεί τί έχει στις ακαδημίες και μετά να ψαχτει για μεταγραφές.

Θέλω να πιστεύω ότι πήρε το μάθημα του.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Εγώ ας έδινα και 5 ευρώ, ας έδινα και 5 δις. Εγώ δεν φέρνω παίκτες στον ΠΑΟΚ.
Το να λέμε ότι φταίει το πορτοφόλι για το γεγονός πως παίζουμε με φορ τον Μπράντον, ε δεν στέκει. Έχουμε δώσει πολλά χρήματα. Πολλά. Πού πήγαν είναι το θέμα.

Ο τύπος είναι στην ομάδα 3 μεταγραφικές περιόδους. Τρεις. Όχι μία. Όχι δύο. Τρεις.
Και ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει δεύτερο φορ, ακόμα δεν έχει ακραία μπακ, ακόμα παίζει με τον Ζ. Ζίφκοβιτς. Ακόμα δοκιμάζουμε τον Μουργκ.
Ίσως μετά από 5 περιόδους να μην χρειάζεται να φέρνουμε παίκτες από τις ακαδημίες και τον ΠΑΟΚ Β για να γεμίζουμε την αποστολή.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Πότε να προλάβει να δει τις ακαδημίες; Όταν βρισκόταν στην Σαχτάρ; Προφανώς ήθελε χρόνο για να καταλάβει κάποια πράγματα. Τους μικρούς που πήρε πέρυσι τους είχε σταμπαρει πριν έρθει στον ΠΑΟΚ
icue

Δημοσίευση από icue »

Το θεμα ειναι να υπαρχει λογικη. Στον Κοταρσκι υπηρχε λογικη γιατι ΔΕΝ ειχαμε τερματοφυλακα. Στον Κουαλιατα που ηταν δεκαρι αλλα δεν ηταν δεκαρι και τελικα δεν ειναι ουτε καν καλος παικτης και στον Σοαρες που ειχαμε Αουγκουστο, Σβαμπ, Κουρτιτς (ασχετα πως εξελιχθηκε) και Τσιγγαρα δεν υπηρχε καμια λογικη.

Λογικη με την εννοια να δωθουν λεφτα που θα λειψουν απο βασικες αναγκες της ομαδας σε αμφιβολου ποιοτητας ταλεντα σε θεσεις που η ομαδα δεν ποναει.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Στις μεταγραφες θα εχεις και αατοχιες. Σε αντιδιαστολη μετον φιλιπε και τον κουαλιατα εχεις Σαστρε και Κοταρσκι. Το προβλημα ειναι οτι εμεις η ομαδα μας δηλαδη περιμενε αυτους τους παικτες για να παιξουν. Τους ειχε αναγκη. Οπως και το δευτερο σεντερφορ. Ειδικα αυτο.
Τεσπα ποδοσφαρανθρωπος ειναι και ας ελπισουμε οτι το καλοκαιρι θα εχει και το μπατζετ να μπορεσει να φερει αυτους που πρεπει.
Τελος αλλαξε και ο ΠΑΟΚ δεν εχουμε αναγκη πλεον παικτες ξενους να τους εξελισουμε κανα δυο χρονια. Τετοιους φαινεται οτι εχουμε πολλους στην ακαδημια. Θελουμε πλεον ετοιμους παικτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου απέτυχε να φέρει τον Fernandes του Βόλου και στο τέλος της χειμερινής απέτυχε να φέρει έναν φορ, έχοντας budget 1M. Δεν ξέρω αν αληθεύει το ποσό, αν όμως αληθεύει ο άνθρωπος είναι ανίκανος για ΑΔ.
Η επιλογή Brandon ήταν αποτυχημένη ήδη από την αρχή, λόγω του βιογραφικού του παίκτη, αποτυχίες είναι και οι δύο πιο ακριβές μεταγραφές που έκανε (Filipe και Quagliata), ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν βοηθήσει οι Ricardo και Nasberg.
Αυτές που μας βγήκαν είναι οι Kotarski, Sastre, Dantas και στην αρχή ο Narey.
Ο Ραφα είναι η χρυσή μετριότητα.
Θα φανεί και του Taison.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Gospi έγραψε:Ναι του είπε ο Ιβαν παρε 3 μυρια για να φερεις φορ και ο Μποτο ειπε δεν θελω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
6 μύρια του έδωσε και έφερε Φελίπε και Κουαλιατα.
6 μυρια με ταβανι συμβολαιο τις 500.000...
Και με εντολη φερε παιχτες με προοπτικη για μεταπωληση. Βρες μ επιθετικό με προοπτικες μεταπωλησης με ταβανι συμβολαιου τα 500 χιλιαρικα.

xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου απέτυχε να φέρει τον Fernandes του Βόλου και στο τέλος της χειμερινής απέτυχε να φέρει έναν φορ, έχοντας budget 1M. Δεν ξέρω αν αληθεύει το ποσό, αν όμως αληθεύει ο άνθρωπος είναι ανίκανος για ΑΔ.
Η επιλογή Brandon ήταν αποτυχημένη ήδη από την αρχή, λόγω του βιογραφικού του παίκτη, αποτυχίες είναι και οι δύο πιο ακριβές μεταγραφές που έκανε (Filipe και Quagliata), ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν βοηθήσει οι Ricardo και Nasberg.
Αυτές που μας βγήκαν είναι οι Kotarski, Sastre, Dantas και στην αρχή ο Narey.
Ο Ραφα είναι η χρυσή μετριότητα.
Θα φανεί και του Taison.
Ουσιαστικά δηλαδή μόνο ο Κοταρσκι και ο Ναρει.
Σαστρε και Ράφα είναι μετριο-καλοι.
Νταντας δεν θα μείνει ( και σίγουρα δεν αξίζει 7εκ.).
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Τάισον δεν είναι δικιά του μεταγραφή
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Σαστρε, ο Ναρει και ο Ραφα Σοαρες ειναι παικτες που ξερεις πανω κατω τι θα παρεις. Θα πω και ο Νασμπεργκ ασχετα που αυτο που ξερεις απο πριν δεν εχει καμια λογικη οτι σου κανει, αλλα τελοσπαντων. Ο Ρικαρντο ειναι ενα φτηνο στοιχημα.

Κουαλιατα και Φελιπε Σοαρες ηταν δυο παικτες που πληρωσες λεφτα ελπιζοντας οτι θα κανουν κατι καλυτερο απο αυτο που ηδη καναν. Οταν εχεις ακομα κενα στην ομαδα, και σφιχτο μπατζετ, δεν μπορεις να πας να τα δινεις εκει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Gospi έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
Gospi έγραψε:Ναι του είπε ο Ιβαν παρε 3 μυρια για να φερεις φορ και ο Μποτο ειπε δεν θελω...

6 μύρια του έδωσε και έφερε Φελίπε και Κουαλιατα.
6 μυρια με ταβανι συμβολαιο τις 500.000...
Και με εντολη φερε παιχτες με προοπτικη για μεταπωληση. Βρες μ επιθετικό με προοπτικες μεταπωλησης με ταβανι συμβολαιου τα 500 χιλιαρικα.

Και με 500.000 δεν μπορείς να βρεις καλύτερο από τον Μπράντον;;;
Άσε που ο Λάριν, για τον οποίο φαίνεται πως όντως ενδιαφερθήκαμε σοβαρά, πρέπει να παίρνει παραπάνω.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ο Σάστρε όσο παίρνει παιχνίδια είναι και καλύτερος.
Δεν τον βάζω στην ιδια κατηγορία με Ράφα κ Νάρεϊ.
Είναι πολύ καλύτερός τους.

Στον Μπότο όμως χρεώνω τον Φελίπε.
Η εμφάνισή του στο α' ημίχρονο με γιαννενα, ήταν ενδεικτική πως θέλει πολύ βελτίωση για να σταθεί σαν ίσος με τους υπόλοιπους.
Σήμερα για εμένα έκλεισε το κεφάλαιο Φελίπε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”