Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είναι αλλο το δεν είναι καλός, δεν έχει ποιότητα άλλο το δεν είναι ολοκληρωμένος.

Ειναι άλλο το βάζω 1 2 νέους παίκτες σε ομάδα που βάζει στόχο το πρωταθλημα, άλλο βάζω 4 5 παίκτες και βγαίνω 20 πόντους πίσω.

Ειναι άλλο το θέλει ο ΠΑΟΚ σώνει και ντε να πουλήσει και άλλο το ότι αρνείται ο Σαββίδης και πιέζει ο τζολης.

Αυτά εν ολίγοις...

Στο παρασύνθημα φερτε αρ. Μπακ, εξτρεμ 10αρι και ένα ταχυδυναμικο χαφ να τελειώνουμε.!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

makispaspartou έγραψε:
DamoN έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Τζολη ούτε πίστευε ότι είναι παίκτης για να κάνει πρωταθλητισμό .. Σε αυτήν την περίπτωση εξηγείται και η πρεμούρα της πώλησης .. Βέβαια το να πιστεύει ότι πέρσι έλειπε μονάχα η αυτοπεποίθηση και ότι οι Εσιτι , Μπισεσβαρ , Καγκαβα και Καντουρι αριστερό εξτρέμ θα μας πάρουν το πρωτάθλημα με ξεπερνάει .. Έχει έπαρση , δικαιολογημένα καθώς πέτυχε αρκετά, αλλά δυστυχώς εδώ νομίζω ότι σφάλλει και λειτουργεί εγωιστικά.
Στα μεταγραφικά θα πω ότι θα ήθελα τον Μενσα και τον Τσιμιροτ από όσους έχουν ακουστεί και ένα καλό εξτρέμ. Συν τον Μπαμπα φυσικά αριστερό μπακ .. Κάπως θα συμμαζευομασταν με αυτούς.
Αμα πάρεις αυτούς τους 3 δεν συμμαζεύεσαι ρε φίλε. Φαβορί για το πρωτάθλημα γίνεσαι. Δες τι έχουν και οι άλλοι . Δεν παίζουμε στη λα λίγκα
Καλά μην υπερβάλλεις.. Δες το ρόστερ που έχουμε τώρα και πες μου ποσο φαβορί είναι ..
Δεν χρειάζεται είδα τον γαύρο χθες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο παλετας χτυπαει και δεκαρι απο Ρεν, ονειρω ζω μη με ξυπνατε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη αναφερθηκε το ονομα του Σαντος,αν θυμαμαι καλα τη δευτερη χρονια του στην ομαδα εκανε 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και η ομαδα απο το πρωτο σχεδον παιχνιδι εδειξε συνοχη,ωριμοτητα και εφτασε να κοντραρει τοτε στα ισα γαυρους,βαζελους,χανουμια με αναλογικα πολλαπλασια μπατζετ σε σχεση με τωρα.Τι σχεση εχει αυτο με τον Λουτσεσκου που ειχε τον Ολιβειρα στον παγκο για να μην χαλασει το μενταλιτι και τρεμει στην ιδεα να ερθουν 3-4 καινουριοι παικτες μαζι δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από όσα ξέρω έχουν δεδομένη την τιμωρία και κάνουν ομάδα για 2 χρονιες. Οι καλοί τους είναι μεγάλοι σε ηλικία γκαμα κλπ και κάνουν ολ ιν
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Λουτσε....Μείνε με αυτούς που έχεις να δω κάτι....Να βλέπω εξτρέμ τον Καντουρι κ 10αρι τον Μπισεσβαρ κ τι στον κόσμο.....Όσον αφορά το αριστερό μπακ Βιειρινια στα 36 του κ έχει ο Θεός....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Τετ 11 Αύγ 2021, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:Επειδη αναφερθηκε το ονομα του Σαντος,αν θυμαμαι καλα τη δευτερη χρονια του στην ομαδα εκανε 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και η ομαδα απο το πρωτο σχεδον παιχνιδι εδειξε συνοχη,ωριμοτητα και εφτασε να κοντραρει τοτε στα ισα γαυρους,βαζελους,χανουμια με αναλογικα πολλαπλασια μπατζετ σε σχεση με τωρα.Τι σχεση εχει αυτο με τον Λουτσεσκου που ειχε τον Ολιβειρα στον παγκο για να μην χαλασει το μενταλιτι και τρεμει στην ιδεα να ερθουν 3-4 καινουριοι παικτες μαζι δεν ξερω...
Η ομάδα του έχανε από την τριπολιτσα μέσα στην τούμπα ο κοσμοσ Έκανε ντου στα επίσημα αν θυμάμαι και τερμάτιζε 10 πόντους κάτω από τον Ρούλη και είχε βασικούς σαλμον κνολ μπαλαφα και μπαιανο. Δεν κέρδισε τον γαύρο στο τελικό . Έχει μια διαφορά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DamoN έγραψε:
joshua έγραψε:Επειδη αναφερθηκε το ονομα του Σαντος,αν θυμαμαι καλα τη δευτερη χρονια του στην ομαδα εκανε 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και η ομαδα απο το πρωτο σχεδον παιχνιδι εδειξε συνοχη,ωριμοτητα και εφτασε να κοντραρει τοτε στα ισα γαυρους,βαζελους,χανουμια με αναλογικα πολλαπλασια μπατζετ σε σχεση με τωρα.Τι σχεση εχει αυτο με τον Λουτσεσκου που ειχε τον Ολιβειρα στον παγκο για να μην χαλασει το μενταλιτι και τρεμει στην ιδεα να ερθουν 3-4 καινουριοι παικτες μαζι δεν ξερω...
Η ομάδα του έχανε από την τριπολιτσα μέσα στην τούμπα ο κοσμοσ Έκανε ντου στα επίσημα αν θυμάμαι και τερμάτιζε 10 πόντους κάτω από τον Ρούλη και είχε βασικούς σαλμον κνολ μπαλαφα και μπαιανο. Δεν κέρδισε τον γαύρο στο τελικό . Έχει μια διαφορά
Μιλαμε για τη ΔΕΥΤΕΡΗ χρονια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Για τις μεταγραφές και το επίπεδο της ομάδας:

«Ξέρετε ότι δεν θέλω να συζητάω για αυτά τα θέματα. Σίγουρα δεν είναι όλα καλά, όπως δεν είναι όλα καλά και στις άλλες ομάδες. Αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί εσωτερικά και έξυπνα, με την συμμετοχή όλων. Πρέπει να δώσουμε μαχη για να φτιάξουμε ένα δυνατό γκρουπ. Όταν είπα ότι η ομάδα ότι δεν είναι στο επίπεδο, σκεφτόμουν ότι αυτή η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική μετά απο τρεις μηνες ή σε έξι μήνες. Το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει με τις μεταγραφές.

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι το πως θα είναι η ομάδα μετά από 1,5 μήνα οταν θα είναι πιο έτοιμοι ο Κούρτιτς, ο Ολιβέιρα, ο Μπίσεσβαρ, ο Κάρολ που είχε το θέμα με τον κορονοϊό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία και τον ζήλο των παικτών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Στην Ολλανδία είμαστε ικανοποιημένοι από το πως πήγε το βασικό στάδιο. Στα φιλικά πήγαμε καλά απέναντι σε ομάδες που άρχισαν καλά στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορεί να κάνει αυτό το σύνολο, όταν η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη”.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

bersekeros έγραψε:Τώρα εδώ από τον Πλαταμώνα που είμαι για μπάνιο, διαβάζω ότι έχει πάρει κεφάλι ο Τσέχος ο Μπορίλ έναντι του Μπάμπα.

Για να δούμε.

Αφού η Τσέλσι συμφώνησε, πρέπει νομίζω να μας απαντήσει σήμερα ο Γκανέζος.
Εδώ Ν.Ποροι λένε ότι είναι μπλόφα να έρθει πιο γρήγορα ο μπαμπά..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pagotatzis έγραψε:@ rainmaker
Αισθάνομαι ότι η αισιοδοξία που είχες στις αρχές με όλα τα λεγόμενα για
καλούς παίχτες και προπάντων καλύτερους από τους υπάρχουν έχει λιγοστέψει η κάνω λάθος ;
Ότι στόχοι μας ήταν και μάλλον είναι παίκτες που αδιαμφισβήτητα βελτιώνουν το επίπεδο (κατά τη προσωπική μου γνώμη το ρόστερ που θα διαμορφώνονταν θα ήταν ανωτερο του 2018) είναι σίγουρο.

Κυρίως μου έχει δώσει στα νεύρα η καθυστέρηση και οι συνεχείς αντικρουόμενες φήμες.

Για να δούμε τι θα δούμε
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:
DamoN έγραψε:
Μιλαμε για τη ΔΕΥΤΕΡΗ χρονια.
Δίκιο έχεις έκανε καμία 10….
Μέσα σε αυτούς κουτσια, αμπουμπακαρι,Παπάζογλου, 2ος τερματας ,σαβινι,μουν,φιλομενο
Έπαιζαν μόνο ο Τσιρίλο και όχι πάντα βασικός και ο βιτολο
malampar

Δημοσίευση από malampar »

sourmenetes έγραψε:Είναι αλλο το δεν είναι καλός, δεν έχει ποιότητα άλλο το δεν είναι ολοκληρωμένος.

Ειναι άλλο το βάζω 1 2 νέους παίκτες σε ομάδα που βάζει στόχο το πρωταθλημα, άλλο βάζω 4 5 παίκτες και βγαίνω 20 πόντους πίσω.

Ειναι άλλο το θέλει ο ΠΑΟΚ σώνει και ντε να πουλήσει και άλλο το ότι αρνείται ο Σαββίδης και πιέζει ο τζολης.

Αυτά εν ολίγοις...

Στο παρασύνθημα φερτε αρ. Μπακ, εξτρεμ 10αρι και ένα ταχυδυναμικο χαφ να τελειώνουμε.!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφου δεν ειναι ολοκληρωμενος εγω λεω να τους δωσουμε Καγκαουα Μπισε Ουαρντα κ δωρο τον Νινουα ..Και να επιστρεψει ο Τζολης.Τι λες καλο ντιλ?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

κανονιστε εκει στην παε να γεμιστε την ομαδα ετσι πως πρεπει και με οτι χρειαζεται ...γιατι οχι μονο δεν εχουμε δυο παιχτες σε καθε θεση αλλα μας λειπουν και βασικες μοναδες ...η ομαδα εχει ξεκινησει την σεζον , θα μπουμε στα βαθια , θα ψαχνουμε να βρουμε λυσεις ( χτυπα ξυλο αν γινει κατι ) και μετα θα λεμε τι φταιει ...δικαιολογιες πλεον δεν υπαρχουν λεφτα εχουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τετ 11 Αύγ 2021, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

malampar έγραψε:Ο Αλλος ο λαγος μας γραφει οτι στο 4 2 3 1 δεν προκειτε ποτε να παιξει μπαλα ο Τζολης ενω θα θα παιξει το υπαρχον ροστερ και μας το λεει και μηνες πριν μας εχει κουνισει και το καμπανακι..Για πες μας ρε ξερολα η ΝΟΡΙΤΣ τι παιζει?
Πρώτον το τι παίζει η Νόριτς το έχω γραμμένο. Εγώ ξέρω τι παίζει ο ΠΑΟΚ και το πιστεύω εγώ για την απόδοση και τη ΔΙΑΘΕΣΗ του Τζόλη σε αυτόν τον ΠΑΟΚ .

Δεύτερον για το "λαγός" που ένας θεός ξέρει ποιο ζώον στο ενέπνευσε, χαιρετάς.

Με κομπλεξαρες και ψεκασμενους αρνούμαι να ασχοληθώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”