Έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ, δυστυχώς για σένα, ή ίσως δεν ξέρεις (απαράδεκτο για έναν μοδεράτορα) ότι η ανάγνωση των "ποδοσφαιρικών δρώμενων" (εκτός από κάποια συγκεκριμένα τόπικς, αλλά όχι πάντως του Λουτσέσκου) γίνεται και μέσω της στήλης "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POSTS",της κεντρικής σελίδας, που είναι ξεκλείδωτη!Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος είσαι σύ; Που μέσα σε δέκα μέρες και 46 δημοσιεύσεις βαρέθηκες να διαβάζεις τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του φορουμ; Που στην ουσία είναι κλειδωμένο για τα μη μέλη. Άρα ή διπλός λογαριασμός είσαι ή νέος που έφαγε μόνιμο. Δεν υπάρχει τριτη απάντηση.prijio2 έγραψε:Σοβαρά τώρα ρε μοδεράτορα; Δηλαδή προτεραιότητα σου είναι να κοιτάζεις να ειρωνευτείς κάποιον που έγραψεΜαυρο Χιονι έγραψε: Α χου το! Κουράστηκες παιδί μου; Με δέκα μέρες στο φορουμ και σαρανταπέντε δημοσιεύσεις; Και γιατί μπαίνεις τότε και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Σκέψου λίγο την ψυχική υγεία σου!
μια διαμαρτυρία για το χάλι που έχει καταντήσει το συγκεκριμένο τόπικ, παρά να κοιτάξεις πώς να το διορθώσεις;
Σε ενδιαφέρει αν εγώ είμαι 10 μέρες στο φόρουμ κι αν έχουν εγκριθεί 45 ποστς μου κι όχι οι περισσότεροι, που έχουν αναγουλιάσει μ' αυτή τη διαρκή αηδία της προπαγάνδας και των επί προσωπικού αντιπαραθέσεων, δηλαδή;
Έτσι πιστεύεις ότι εκτελείς τα καθήκοντα του μοδεράτορα, που σου ανέθσαν και δέχθηκες οικειοθελώς, δηλαδή;
Τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει!!
Τώρα μπορεις να κάνεις καλύτερα τη δουλειά που έχεις αναλάβει, αν κι έχει ξεφύγει ήδη πάρα πολύ το πράμα;