Pablo Gabriel García Pérez II
- kataramenos5
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
[youtube]cPTnV-Pv6BQ[/youtube]
Ελα μωρε σιγα τον παικτη. Οποιους να ναναι περνουν
εκει στη Ρεαλ
Ελα μωρε σιγα τον παικτη. Οποιους να ναναι περνουν
εκει στη Ρεαλ
Πω πω, ουτε για χαβαλε δεν κανει το φορουμ αυτες τις μερες...joshua έγραψε:Αν ειναι να λεμε βλακειες να το ξερω...Οσο για τον Κουδα αν δεν ειχε υπαρξει και δεν ειχε προσφερει οσα προσφερε πολλοι απο αυτους που γραφουν εδω μεσα δεν θα ηταν καν ΠΑΟΚ σημερα...
Μεγαλη τσιτα ολοι!
Ουτε που πήγε το μυαλο μου σε συγκριση με Κουδα... Απλα ηθελα να τονισω οτι δεν τον θεωρω ξενο αλλα πιο Ελληνα απο τους Ελληνες! (ακουσα σημερα ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του που τον ρωτησαν αν θα γυρισει Πορτογαλία και απαντησε "τι να κανω?")
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά τα λένε αρειανοί κ γαύροι.Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν
Δεν πρέπει να εχεις δει ματς του ΠΑΟΚ επί Σαντος τουλάχιστον.
Ο Γκαρσία είναι μέσα στους 4-5 καλύτερους ξένους του ΠΑΟΚ από το 1987 και μετα,δεν εχω άποψη για πιο πρίν.
Σίγουρα είναι αρκετά πίσω από τον Βιερινια σε ποιότητα και συνεισφορά.
Σίγουρα είναι αρκετά πίσω από τον Βιερινια σε ποιότητα και συνεισφορά.
- Shivaspace
θυμάστε πως παρουσίασαν απ το μεγάλο κανάλι, και ειδικά ο ξεπουλημένος σακελαρόπουλος, την κάθοδο των ΠΑΟΚτσήδων για τον τελικό ? ως ωρολογιακή βόμβα. ε μια τέτοια είναι ο Pablo για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έχει αυτό το εκρηκτικό μίγμα να είναι αληθινός, να μισεί την αδικία αλλά συγχρόνως να υποστηρίζει αυτά που εκφράζει με τη μεγάλη ποδοσφαιρική του ποιότητα όσο ήταν ακόμα εν ενεργεία αθλητής και στη συνέχεια με το πάθος του και όρεξη για δουλεία σαν προπονητής. Το σημαντικότερο όμως, με τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ να τον υποστηρίζει. Κατσαρίδες τους αποκάλεσε φέτος μετά το στήσιμο με τον ρούλη και άλλα πολλά αργότερα.
Ο Σισσέ π.χ τα έχωσε ευθέως στον Μαρινάκη, αλλά εξαφανίστηκε μετά και δεν είχε δα και την προσωπικότητα του Pablo. Είδαμε στις δίκες του φαταούλ οτι όλοι μα όλοι κότεψαν και έκαναν πίσω στο τέλος. Μάλιστα τώρα ο φαταούλ είναι και μπρωθυπουργός..υποθέτω οτι θα ασκήθηκαν πιέσεις για απομάκρυνση και από πιό ψηλά..αυτό δεν είναι μομφή όμως προς τον Ιβάν για την απόφασή του , αλλά όλοι γνωρίζουμε πώς παν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και πώς το σύστημα διαπλοκής μπορεί έμεσα η άμεσα να επηρεάσει καταστάσεις.
χαρακτηριστικά μετά την απομάκρυνση του Pablo, ρεπορτάζ για την επικείμενη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και προβλεπόμενη ποινή μόνο χρηματικό πρόστιμο. Στην περίπτωση που ο Πάμπλο συνέχιζε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έμεναν μόνο στο πρόστιμο. Είμαι όμως αρκετά σίγουρος οτι την νέα αγωνιστική χρονιά, θα τον ξέσκιζαν επικοινωνιακά, ποινικά, με κάθε βρώμικο μέσο..και δεν νομίζω οτι ο Ιβάν θα μπορούσε να τον προστατέψει. Όχι βέβαια πως ο Πάμπλο χρειάζεται προστασία, αλλά θα δημιουργούνταν μια τεράστια τεχνιτή ένταση με στόχο ξανά τον ΠΑΟΚ στην τελική. Ίσως ο Ιβαν να θέλει να χτυπήσει τον χοντρό με άλλο τρόπο και μια τέτοια είδους ένταση να μην είναι μέσα στα πλάνα του. Φανταστείτε επίσης τη ζωή του νεο εκλεγμένου προέδρου της ΕΠΟ σε ένα τέτοιο καθεστώς βρώμικων επιθέσεων και έντασης..κόλαση. Ο καιρός θα δείξει.
Εάν ο Πάμπλο ήταν πιο μετρημένος και πολιτικά ορθός, πιστεύω θα συνέχιζε αλλά τότε θα ήταν κάποιος άλλος και όχι αυτός ο Παίκτης και άνθρωπος που στην κυριολεξία λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ο Σισσέ π.χ τα έχωσε ευθέως στον Μαρινάκη, αλλά εξαφανίστηκε μετά και δεν είχε δα και την προσωπικότητα του Pablo. Είδαμε στις δίκες του φαταούλ οτι όλοι μα όλοι κότεψαν και έκαναν πίσω στο τέλος. Μάλιστα τώρα ο φαταούλ είναι και μπρωθυπουργός..υποθέτω οτι θα ασκήθηκαν πιέσεις για απομάκρυνση και από πιό ψηλά..αυτό δεν είναι μομφή όμως προς τον Ιβάν για την απόφασή του , αλλά όλοι γνωρίζουμε πώς παν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και πώς το σύστημα διαπλοκής μπορεί έμεσα η άμεσα να επηρεάσει καταστάσεις.
χαρακτηριστικά μετά την απομάκρυνση του Pablo, ρεπορτάζ για την επικείμενη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και προβλεπόμενη ποινή μόνο χρηματικό πρόστιμο. Στην περίπτωση που ο Πάμπλο συνέχιζε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έμεναν μόνο στο πρόστιμο. Είμαι όμως αρκετά σίγουρος οτι την νέα αγωνιστική χρονιά, θα τον ξέσκιζαν επικοινωνιακά, ποινικά, με κάθε βρώμικο μέσο..και δεν νομίζω οτι ο Ιβάν θα μπορούσε να τον προστατέψει. Όχι βέβαια πως ο Πάμπλο χρειάζεται προστασία, αλλά θα δημιουργούνταν μια τεράστια τεχνιτή ένταση με στόχο ξανά τον ΠΑΟΚ στην τελική. Ίσως ο Ιβαν να θέλει να χτυπήσει τον χοντρό με άλλο τρόπο και μια τέτοια είδους ένταση να μην είναι μέσα στα πλάνα του. Φανταστείτε επίσης τη ζωή του νεο εκλεγμένου προέδρου της ΕΠΟ σε ένα τέτοιο καθεστώς βρώμικων επιθέσεων και έντασης..κόλαση. Ο καιρός θα δείξει.
Εάν ο Πάμπλο ήταν πιο μετρημένος και πολιτικά ορθός, πιστεύω θα συνέχιζε αλλά τότε θα ήταν κάποιος άλλος και όχι αυτός ο Παίκτης και άνθρωπος που στην κυριολεξία λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
- Shivaspace
Το πιό γλυκό αριστερό πόδι..επίσης ζωντανός θρύλος σε μια από τις διαχρονικά πιο δυνατές εθνικές ομάδες του κόσμου,που κατεβαίνει στα παγκόσμια κύπελλα με στόχο την κατάκτηση, άσχετα αν τα κατεφέρνει ή όχι. φτάνει με την αποδόμηση, δεν θα πάρουμε!
[youtube]PIgjofzW87U[/youtube]
[youtube]PIgjofzW87U[/youtube]
Μου αρέσει ρε φίλε το κουράγιο σου να απαντάς τέτοια σχόλια ... ο τύπος τρολαρει για να τσιμπήσειςariskatiforos έγραψε:εγω παντως θυμαμαι ενα παικτη να παιρνει το κεντρο μονος του με το ετσι θελω οπως πχ στα ματς με φενερ με τσσκα με τοτεναμ με με βιγιαρεαλ στο τηγανι σ ολα τα μεγαλα ματς ηταν σταση στην αμυνα κ το ασφαλεστερο καταφυγιο της μπαλας στην επιθεσηTaseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν
πραγματικα απορω να παρει η ευχη
Ο Παμπλο Γκαρσια κόντεψε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από τριάντα χρόνια όντας ο καλύτερος παίχτης και σημείο αναφοράς μιας ομάδας γεμάτη καυλα. Καρφώθηκε στις καρδιές χιλιάδων ΠΑΟΚτσηδων για την απαράμιλλη ποιότητα του μέσα στο γήπεδο. Αλλά κυρίως για το ακέραιο του χαρακτήρα του.
Κάτι επιχειρήματα του κωλου για γροθιές κλπ έχουν βγει από την Τρούμπα του Πειραιά και πληρωμένους κονδυλοφόρους ...
Ας συγκεντρωθούμε καλύτερα πλέον στην ομάδα μας
- SePuLtUrA_4_
ΠΑΥΛΑΡΑ να σε έχει ο θεός πάντα καλά... Να διδάσκεις παντού ΠΑΟΚ...Εγω δεν θα σε χαιρετήσω γιατί ξέρω ότι την ευκαιρία που σου έκλεψαν θα την πάρεις στο μέλλον...ο δρόμος σου και το πεπρωμένο σου είναι ο ΠΑΟΚ...Ταυτίστηκες με αυτή την Ιδέα...ενιωσες στο πετσί σου την αδικία που ενιωθε τόσα χρόνια ο λαός του ΠΑΟΚ και παλεψες για αυτή και έγινες ένας από εμάς...Εσυ ανήκεις στον δικό μας ΠΑΟΚ που δεν χάνει ποτέ...είπες ότι το λάθος σου είναι που ακούς την καρδιά σου και δεν λειτουργείς επαγγελματικά... Αυτό ΠΑΥΛΑΡΑ είναι το προτέρημα σου και όχι ελάττωμα...ο ΠΑΟΚτσης πάντα λειτουργεί με την καρδιά για αυτό και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα...επειδή ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ!!! Στην καρδιά μας είναι παντοτινός πρωταθλητής...οι γλάστρες - συμβουλατορες του Ιβάν δεν είναι ο ΠΑΟΚ μας...ο Ιβάν έκανε λάθος αλλά επειδή είναι Ιβάν στο μέλλον θα επανορθώσει...τις γλάστρες αστες στον λαό... Εις το επανειδην ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΙΝΔΙΑΝΕ!!!!
ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ!!!!!
ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ!!!!!
- SePuLtUrA_4_
Και επίσης σε ευχαριστώ που έκανες το όνειρο μου πραγματικότητα όταν πριν 2-3 χρόνια έσκασες στο Βενιζέλος με την κούπα με την κ19 και σου είχα δώσει μια ευχή...Να γίνεις προπονητής στην πρώτη ομάδα και να γαμας τον γαύρο μέσα στην Αθήνα και να τους κάνεις κωλοδαχτυλα... Και εσύ γέλαγε σίγουρα από ηδονή...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SePuLtUrA_4_ την Δευ 31 Μάιος 2021, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο το γηπεδο τα εβλεπα παρε με παιδια απο το φορουμ.κακως το αναφερω βεβαια γιατι δεν εχει και νοημαmbison έγραψε:Αυτά τα λένε αρειανοί κ γαύροι.Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν
Δεν πρέπει να εχεις δει ματς του ΠΑΟΚ επί Σαντος τουλάχιστον.
Εντωμεταξύ αυτοί μαρτυράνε μόνοι τους ...λέει ο τζορμπατζογλου για να δούμε πως θα είναι η νέα συνεργασία λέει της ιδιοκτησίας με τον λουτσεσκου γιατί η σχέση της ΠΑΕ με τον λουτσεσκου( διαχωρίζει ιδιοκτησία με ΠΑΕ κ γραφεία ) ήταν άριστη σε συνεργασία από την κορφή ως τα νύχια κ τη προηγούμενη φορά , σε σημείο που μερικές φορές όταν υπήρχε πρόβλημα με την ιδιοκτησία κ είχε οδηγηθει ο ρουμανοσ Να υποβάλλει τη παραίτηση του μαζί του λέει δηλώνανε παραίτηση κ μέλη της ΠΑΕ ...
Ουδέν σχόλιο απλά μεταφέρω τι άκουσα μόλις ...
Ουδέν σχόλιο απλά μεταφέρω τι άκουσα μόλις ...
- V-olakiotis
Joshua είμαι από τη φυλή των οπαδών που στο 85 με 0-2 πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα το γυρίσει μέχρι να ληξει. Όλη μου η ενέργεια πάει για αυτόν τον σκοπό. Καμία γκρίνια, καμία ευθύνη εκείνη την ώρα. Ακόμα και μετά από ήττα προέχει να στηρίξω την ομάδα.joshua έγραψε:Δεν εννοω τον κοσμο...Τον ιδιο τον Γκαρσια εννοω...Υπαρχει κοσμος που αγαπα αυτους που φωναζουν...Συνηθως ομως τη μεγαλυτερη προσφορα εχουν αυτοι που σιωπουν...Αλλοι ειναι με τον Αγγελο,αλλοι με τον Σαντος...Αλλοι με τον Γκαρσια,αλλοι με τον Βιερινια.Καποιοι γουσταραν να βλεπουν τονV-olakiotis έγραψε:Αδίκως φωνάζετε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Βιερινια να κουναει το δακτυλο και να λεει οχι στον Σαββιδη.Ο Γκαρσια την ιδια στιγμη θα πλακωνοταν.Διαλεγετε και περνετε...Και σιγουρα ακομα και για τον κοσμο αυτοι που φωναζουν δεν ειναι αυτοι που προσπαθουν να πανε παρακατω...
Λατρεύω παίκτες του παρελθόντος, όπως ο Κούδας, ο Σαράφης, ο Δαμανάκης, ο Μαγκντί, ο Ζαγόρ, ο Βιερίνια και πολλοί άλλοι που πρόσφεραν αγωνιστικά στην ομάδα.
Η μοναδική φανέλα του ΠΑΟΚ που αγόρασα μέχρι φέτος σε μισό περίπου αιωνα ήταν αυτή της χρονιάς 12-13 με το 5 και το Garcia στην πλάτη, γιατί ήθελα να έχω την φανέλα με το όνομα του. Φετος, πήρα δεύτερη αυτή του Μπάμπα.
Δεν είναι οι φωνές του Γκαρσία ή οι γροθιές, είναι το πάθος του, η ταύτιση με αυτό που νιώθουμε και μας κινητοποιεί, η αποφασιστικότητα του και η διαρκής στάση που συμπυκνώνεται αγωνιστικά στο όσο με χτυπάτε εγώ θα απαντάω.
Υπάρχουν πολλοί που αγωνιστικά πρόσφεραν περισσότερα από τον Πάμπλο, δεν μπορούν όμως να σταθούν πλάι του, τουλάχιστον όσο η γενιά μας που τον έζησε θα είναι εν ζωή.
Γιατί ο Πάμπλο είναι μια κατηγορία μόνος του.
Αυτός, ο "δημαγωγός" για όσους είναι ταγμένοι κατά του λαού, στην πιο δοξασμένη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ, αυτή που τον γράφει στην ιστορία του συλλόγου, αφού μίλησε για την οικογένεια του και τον Ιβάν, αναφέρθηκε πρώτα στους νεκρούς μας και μετά στους πρωταθλητές που δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα για να φέρουν ψωμί δύο σπίτι..
Και αυτό δεν αφορά μόνο κάποιους ιδεολόγους ή ιδεοληπτικούς, αφορά όλους τους ανθρώπους που το βιώνουν. Έτσι ταυτίζεται ο κόσμος με τα πρόσωπα, έτσι τα θεωρεί εικόνα και ομοίωση του.
Αυτό μπορούν να το πετύχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές.
Δεν υπάρχει άλλος ξένος παίκτης στην Ελλάδα να έχει τέτοια απήχηση ως προσωπικότητα κι όσοι τον βρίζουν είναι γιατί ζηλεύουν.
Το ποσό καλός ή μέτριος προπονητής θα γίνει μένει να φανεί αλλά δεν έχει νόημα να προσπαθούν κάποιοι να τον μειώσουν γιατί είναι δήθεν ασέβεια για όσους πρόσφεραν περισσότερο.
Παρά την απογοήτευση μου για τον τρόπο που τον άδειασε ο Ιβάν, νομίζω ότι θα του κάνει καλό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κι αλλού.
Χαίρομαι που το πήρε απόφαση και αναζητά τις διεξόδους του.
Και είναι σίγουρο, ότι αν όλα πάνε καλά, θα ξαναγυρίσει μια μέρα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Επιβεβαίωση Παρολου πρώτοι εδώ. Κάμερα σε μένα.
Τα έλεγα ότι ο Ιβάν έκανε την κίνηση για Λουτσεσκου για να πέσει τουμπεκί παντού.
Μου τα κάνατε μπάλες 2 χρόνια με γκρίνια και εντός και εκτός.
Φάτε Λουτσε και μη μου ξαναπειτε μα και μου, και κάντε ότι καταλαβαίνετε.
Πάνε και τα πλάνα για δικούς μας παίχτες, low budget, γρήγορη επιθετική σύγχρονη ομάδα, δικό μας κορμό στο αθλητικό προπονητικό team.
Πρώτοι εδώ.
Γιώργος ούτε ένα ποστ νομίζω για Λουτσεσκου. Ούτε ένα.
ΥΓ: Χωρίς τρολλ τώρα μπορεί να έχει κι ένα 5-10% προσέγγιση της πραγματικότητας. Πιστεύω ότι δεν είναι 100% επιλογή Σαββίδη η επιλογή Λουτσε, όπως την παρουσιάζουμε εμείς εδώ μέσα.
Πιο πολύ το βλέπω ως εξής:
Στο μίτινγκ με τους ΠΑΕ θα πήγε κάπως έτσι:
"Είστε σίγουροι ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα με Λουτσεσκου? Εντάξει από εμένα έχετε το οκ κι ότι έγινε έγινε."
Γι αυτό και τονίστηκε στην ανακοίνωση ότι ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα ξανά.
Μου θυμίζει λίγο την παρουσίαση Στέφενς την αμύθητη ατάκα. "Αν δε φέρει το πρωτάθλημα θα φύγει." Κι ο Στέφενς χλωμιασε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έλεγα ότι ο Ιβάν έκανε την κίνηση για Λουτσεσκου για να πέσει τουμπεκί παντού.
Μου τα κάνατε μπάλες 2 χρόνια με γκρίνια και εντός και εκτός.
Φάτε Λουτσε και μη μου ξαναπειτε μα και μου, και κάντε ότι καταλαβαίνετε.
Πάνε και τα πλάνα για δικούς μας παίχτες, low budget, γρήγορη επιθετική σύγχρονη ομάδα, δικό μας κορμό στο αθλητικό προπονητικό team.
Πρώτοι εδώ.
Γιώργος ούτε ένα ποστ νομίζω για Λουτσεσκου. Ούτε ένα.
ΥΓ: Χωρίς τρολλ τώρα μπορεί να έχει κι ένα 5-10% προσέγγιση της πραγματικότητας. Πιστεύω ότι δεν είναι 100% επιλογή Σαββίδη η επιλογή Λουτσε, όπως την παρουσιάζουμε εμείς εδώ μέσα.
Πιο πολύ το βλέπω ως εξής:
Στο μίτινγκ με τους ΠΑΕ θα πήγε κάπως έτσι:
"Είστε σίγουροι ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα με Λουτσεσκου? Εντάξει από εμένα έχετε το οκ κι ότι έγινε έγινε."
Γι αυτό και τονίστηκε στην ανακοίνωση ότι ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα ξανά.
Μου θυμίζει λίγο την παρουσίαση Στέφενς την αμύθητη ατάκα. "Αν δε φέρει το πρωτάθλημα θα φύγει." Κι ο Στέφενς χλωμιασε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρολε, να μας πεις και το αποτέλεσμα της χρονιάς,τώρα που έχεις και την κάμερα επάνω σου.