Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Εξαιρετικη κινηση αν κλεισει. Φαινεται επιλογη Ρεμπε και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα.
-
Έχει ματσάκια της ραπίντ ολόκληρα στο youtube..ότι στημένο εκτελείται πάει στο κεφάλι του ...με Μάτος μέσα κάθε στημένο γκολ θα είναι 

Luigi Vampa έγραψε:Πρώτος τους σκόρερ ο Φουντας, 19 γκολ
Ο Φούντας στα ξεκινήματα του ήταν σούπερ ταλέντο,μετά την κατάρρευση του σε έναν αγώνα στην τούμπα (είχε χάσει τις αισθήσεις,αν θυμάμαι καλά) πήρε την κάτω βόλτα.
Δε τον έχω δει στην Αυστρία,στον Πανιώνιο που έχω τις τελευταίες εικόνες,φαινόταν ένας από το σωρό.
Μπορεί εκεί το παιδί να βρήκε κίνητρα και να πήρε μπρος,ξανά η καριέρα του.
Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι πολλά μεγάλα ταλέντα χάθηκαν εντελώς,επειδή απογοητεύτηκαν και τους πήρε από κάτω.
- invincible
Μόλις άκουσα έκλεισε λέει για δύο χρόνια 700+700 με μάνατζερ τον αδερφό του ο Αυστριακός και μας βγήκε τζάμπα.
Μαουρίσιο 2 χρόνια 600+600 με τα μπόνους και τις συμμετοχές 800+800 αν το δεχτεί κλείνει και αυτός.
Βιερίνια 1+1 600+600 με τα μπόνους και τις συμμετοχές άνω το 15 800+800 αν το δεχτεί κλείνει και αυτός. (δύσκολα)
Ο Φούντας είναι γατάκι μπροστά στον Εβραίο Shon Weissman και δεν έχει Schwab από πίσω να σερβίρει παλικαρίσια όλα τα καρφώνει

Μαουρίσιο 2 χρόνια 600+600 με τα μπόνους και τις συμμετοχές 800+800 αν το δεχτεί κλείνει και αυτός.
Βιερίνια 1+1 600+600 με τα μπόνους και τις συμμετοχές άνω το 15 800+800 αν το δεχτεί κλείνει και αυτός. (δύσκολα)
Ο Φούντας είναι γατάκι μπροστά στον Εβραίο Shon Weissman και δεν έχει Schwab από πίσω να σερβίρει παλικαρίσια όλα τα καρφώνει

Xωρις να είμαι μάνατζερ η λογιστής το 700 για τον πρώτο είναι τρελή επιτυχία το 600 για τον δεύτερο λαλακια αν βρίσκεις με 700 τον πρώτο και το 600 για τον τρίτο θα το ανέβαζα λόγω προσφοράς στην ομαδα και στην επίτευξη των στόχων της.
Προσωπικη επιλογή ΓιώργηNapoli4 έγραψε:Εξαιρετικη κινηση αν κλεισει. Φαινεται επιλογη Ρεμπε και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα.
- Bobby_Mcgee
Λιγο που κοιταω, χωρίς απόλυτη προσήλωση, ενα ματσακι της ραπιντ(Sturm Graz vs. Rapid Wien/ 4:2), στο οποιο μάλιστα εχει ηττηθεί, μου αρεσει πολυ ο παιχτης. Γρηγορο παιχνιδι ( ακριβώς αντίθετα από ότι μαουρ και μπισε), δυνατός πολύ στις μονομαχίες και πολύ επιθετικογενής. Από τις τοποθετήσεις του στο γήπεδο τα νούμερα δεν προκαλούν έκπληξη. Ωστόσο δεν έχει και τα πάρα πολλά τρεξίματα, ούτε τη σπουδαία ταχύτητα, γενικά δεν ειναι τοσο καλός αμυντικά, όσο επιθετικά. Φαίνεται ότι είναι πολύ καλή προσθήκη για το άνευρο επιθετικά παιχνίδι μας. Αμυντικά νομίζω αρμόζει και άλλη προσθήκη.
+1926Napoli4 έγραψε:Εξαιρετικη κινηση αν κλεισει. Φαινεται επιλογη Ρεμπε και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα.
Εγώ από αυτά που βλέπω, ένας αντί Σαχοφ είναι.
Δυνατός ψηλός με καλές τοποθετήσεις αλλά όχι παιχταρα και πιθανώς όχι για βασικός
Βέβαια το ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι εξαρτάται από το τι όνειρο θα δει ο Αμπελ για τα συστήματα και τα σχήματα της ομάδας του χρόνου.
Άμα παίξει κανένα 3-7-0 όλοι βασικοί θα είναι απ' τα χαφ
Δυνατός ψηλός με καλές τοποθετήσεις αλλά όχι παιχταρα και πιθανώς όχι για βασικός
Βέβαια το ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι εξαρτάται από το τι όνειρο θα δει ο Αμπελ για τα συστήματα και τα σχήματα της ομάδας του χρόνου.
Άμα παίξει κανένα 3-7-0 όλοι βασικοί θα είναι απ' τα χαφ