Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Αν εσυ με το «εύκολα» καταλαβαίνεις πως εννοώ ότι είναι πιο εύκολο να περάσεις τον Άγιαξ από το να περάσεις την Βίντι,το πρόβλημα δεν είναι δικό μου...
- navigator11
Οι ... ευκολίες αυτού του είδους, βέβαια, είναι παντελώς καφενειακού χαρακτήρα. Διότι καλό το τεράστιο κίνητρο και ο ρόλος του αδιαφιλονίκητου αουτσάιντερ αλλά, κάλλιστα, από τέτοιες ομάδες σαν τις ολλανδέζες μπορείς να διασυρθείς στο χαλαρό και να χρειαστείς κανένα δίμηνο μπας κι αρχίσεις να συνέρχεσαι. Άλλο που ο ΠΑΟΚ έχει μια πραγματικά πολύ καλή ΟΜΑΔΑ και διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση. Δεν μπορεί ο καθένας να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτό με το ffp ρε παιδιά βγηκε ποτέ από επίσημο πρόσωπο ή είναι μια μπούρδα που ξεκίνησαν οι αρδ και την αναπαράγουμε μόνιμα εδώ μέσα;;
το δευτερο
Δεν είναι μόνο θέμα πρόκλησης και κινήτρου αλλά και εντελώς διαφορετικου αγωνιστικού προσανατολισμού. Στο ένα παιχνίδι αυτός είναι αμυντικός κατά βάση με τις γραμμές κοντά ,λίγα ρίσκα και προσπάθεια να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο στη κόντρα με εφόδια την ποιότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Απέναντι σε ομάδες όπως η Σλόβαν είσαι εσυ αυτός που παίρνει τον ρόλο του οδηγού,πρέπει να επιβάλεις υπεροχη ,να περιορίσεις τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτείς αρετές σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου. Εκεί παρουσιάσαμε προβλήματα σε αυτά τα παιχνιδια. Όταν μικρότερος αντίπαλος μας πίεσε αποτελεσματικά και μας «έκοψε» στη μέση συνήθως τα κατάφερε και βγήκε κερδισμένος . Στα παιχνιδια με την Σλόβαν θα τεσταριστει η αποτελεσματικότητα κυρίως του δίδυμου Εσιτι , Ελ Καντουρι στο κέντρο.Προφανως βέβαια για να εξηγούμε και τα αυτονόητα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και σαφώς ανώτερη ομάδα και για αυτό ακριβώς τον λόγο εδώ θα λειτουργούσα με δεδομένη σχεδόν την πρόκριση στα μεταγραφικά.CCCP έγραψε:Συνφωνω. Το ματς με Αγιαξ ηταν μια ειδους προκληση, η ομαδα πρεπει να δειξει και πως διαχειριζεται και αλλα ματσαπς και καταστασεις
Να μη το περνουμε ως δεδομενο οτι εχουμε ομαδαρα και θα σαρωσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 20 Αύγ 2019, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπω για ενδιαφέρον Ρὀμα για Σβιντέρφσκι. Λέει 4 χαρτιά ζητάμε.
Δεν είν κακό...Magpies4 έγραψε:Βλέπω για ενδιαφέρον Ρὀμα για Σβιντέρφσκι. Λέει 4 χαρτιά ζητάμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και ένα καλό ποσοστό γιατί άνετα μπορεί να αποκτήσει υπεραξία στο μέλλον..Magpies4 έγραψε:Βλέπω για ενδιαφέρον Ρὀμα για Σβιντέρφσκι. Λέει 4 χαρτιά ζητάμε.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μεινει ακομη μια χρονια να παιξει ευρωπη και του χρονου θα φυγει με 8.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στην sfina πάντως διαβάζουν πολύ paokmania.. χτες και σήμερα έγραψαν για πάλι για χολτμπι.
Αν μπορουσαμε να κρατησουμε και ενα ποσοστο της ταξης του 25% δεν θα ηταν ασχημα.Αν πετυχει ευκολα θα γινουν τα τεσσαρα οκτω.Αν αποκτηθει επιθετικος οπως ειναι επιθυμια του προπονητη δεν θα βρει πολυ χωρο φετος.
Καλως ή κακως θα χουμε μεγαλο δρομο μεχρι τελους φετος! Και φορ αλλος να αποκτηθει θα πάρει παιχνιδια εκ των πραγμάτων.
Εξάλλου θα παίζει βασικος στους αγωνες του πρωταθληματος απο τον χειμωνα κ μετα γτ θα χρησιμοποιουμε τους βασικους στα παιχνιδια των 16 του γιουροπα [WINKING FACE]
Εξάλλου θα παίζει βασικος στους αγωνες του πρωταθληματος απο τον χειμωνα κ μετα γτ θα χρησιμοποιουμε τους βασικους στα παιχνιδια των 16 του γιουροπα [WINKING FACE]
Αν υπήρχε θέμα θα είχε κάνει ήδη προσφυγή στην ουεφα ο χοντρός ρουφιάνος με τα μούσια και την κόκκινη κουκούλα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάπου είχα διαβάσει, από επίσημα χείλη της ΠΑΕ, πως ΔΕΝ υπάρχει θέμα ffp.
Μελλοντικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει.
Μια πορεία στο Γιουρόπα είναι ικανή να ανεβάσει την αξία των παικτών και να έρθουν σοβαρές προτάσεις.
Το βασικό είναι να μειωθεί η εφορία. Τεράστια βοήθεια για φφπ και για προσέλκυση παικτών που σήμερα δεν μπορείς να φέρεις.
Αυτό το να μην κάνει για τον ΠΑΟΚ αλλά να κάνει για την Ρόμα... Ξέρω, ξέρω, το σύστημα φταίει.Isi4 έγραψε:Δεν είν κακό...Magpies4 έγραψε:Βλέπω για ενδιαφέρον Ρὀμα για Σβιντέρφσκι. Λέει 4 χαρτιά ζητάμε.
γαμω το συστημα μου γαμω
η ομαδα μας και γενικοτερα ο συλλογος μας πρεπει να υιοθετησει ενα συγκεκριμενο συστημα ετσι ωστε να επιλεγονται παικτες και προπονητες συμφωνα μ αυτο...
τωρα ο Σφιρντεφσκι δεν κανει για τον Φερειρα λογο συστηματος...
αν φυγει ο Φερειρα του χρονου και ερθει αλλος προπονητης με αλλο συστημα που θα ταιριαζει στον Σφιρντεφσκι θα τον ζητησουμε πισω?
η ομαδα μας και γενικοτερα ο συλλογος μας πρεπει να υιοθετησει ενα συγκεκριμενο συστημα ετσι ωστε να επιλεγονται παικτες και προπονητες συμφωνα μ αυτο...
τωρα ο Σφιρντεφσκι δεν κανει για τον Φερειρα λογο συστηματος...
αν φυγει ο Φερειρα του χρονου και ερθει αλλος προπονητης με αλλο συστημα που θα ταιριαζει στον Σφιρντεφσκι θα τον ζητησουμε πισω?
- sourmenetes
- Moderator