8. Douglas Augusto
Re: 8. Douglas Augusto
Οταν δεν εχει νευρα και παιζει πιο πισω κανει πολυ καλα παιχνιδια.
Απο το τα καλυτερα του φετος, ισως και καλυτερο απο αυτο που ειχε με την Γραναδα.
Απο το τα καλυτερα του φετος, ισως και καλυτερο απο αυτο που ειχε με την Γραναδα.
-
Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ. Τα νεύρα δυστυχώς είναι μεγάλο μειονέκτημά του...χάνει συγκέντρωση και κάνει λάθη. Κι εγώ τον προτιμώ πιο κοντά στο κέντρο, παρά μπροστά.
- Metagrafakias
Οσο παιζει στη θεση του δλδ 6αρι οχι μονο θα βρεθει ομαδα να πληρωσει για να τον παρει αλλα θ αρχισουμε να λεμε μη τυχον και τον πουλησετε....Χαραμιζοταν στο 10 και τυφλος το εβελεπε....εριχνε την αξια του καθε αγωνιστικη ηταν αδικο γι αυτον!!!
-
Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, η λογική πίσω από αυτό ήταν να υπάρχει πίεση στις πρώτες πάσες του αντιπάλου στην ανάπτυξη... Δεν ξέρω κατά πόσο του έβγαινε, δεν έχω καθαρή εικόνα. Είναι το μόνο vitoloειδές χαφ μας, οπότε βγάζει νόημα η θέση του εκεί..
- V-olakiotis
Αυτός είναι ο νέος μετρονόμος!
Μπράβο Ντάγκλας!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο Ντάγκλας!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Περισσότεροι θα πουν Ζίφκο για χθες αλλά για μένα ο Ντούγκλας ήταν ο μβπ. Ματσάρα έκανε
Ελπίζω να μην χρειαστεί να τον ξαναδούμε στο 10.
Η θέση του είναι στο 8 και παίζοντας στην θέση του είναι μέσα στην τριάδα των καλύτερων χαφ του πρωταθλήματος.
Having said that, νομίζω ότι ο χρόνος που πέρασε στο 10 είχε και θετικές επιπτώσεις στο παιχνίδι του.
Τόσο το γκολ στον Ιωνικό, όσο και το πέναλτι που κερδίζει χθες έρχονται από κάθετη κίνηση που κάνει μέσα στην περιοχή και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν το είχε και το έχει προσθέσει πλέον στο παιχνίδι του.
Είναι τεράστιο προσόν να έχεις 2 κεντρικά χαφ που πατάνε περιοχή. Φιλιπε και Ντουγκλας είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ στο κέντρο και πάνω σε αυτούς πρέπει να χτίσουμε την επόμενη σεζόν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η θέση του είναι στο 8 και παίζοντας στην θέση του είναι μέσα στην τριάδα των καλύτερων χαφ του πρωταθλήματος.
Having said that, νομίζω ότι ο χρόνος που πέρασε στο 10 είχε και θετικές επιπτώσεις στο παιχνίδι του.
Τόσο το γκολ στον Ιωνικό, όσο και το πέναλτι που κερδίζει χθες έρχονται από κάθετη κίνηση που κάνει μέσα στην περιοχή και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν το είχε και το έχει προσθέσει πλέον στο παιχνίδι του.
Είναι τεράστιο προσόν να έχεις 2 κεντρικά χαφ που πατάνε περιοχή. Φιλιπε και Ντουγκλας είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ στο κέντρο και πάνω σε αυτούς πρέπει να χτίσουμε την επόμενη σεζόν.
- theodorsalonika
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Επιτελους επαιξε εκει που πρεπει να παιζει, κι επιτελους επαιξε καλα. Κραταω μικρο καλαθι γιατι θυμαμαι ματς του οπως πχ με την Γραναδα που λεγαμε τι παιχταρας ειναι αυτος και μετα ξαναεπεσε η αποδοση του. Ωστοσο ηταν απελευθερωμενος εχοντας διπλα του παικτες που παιζουν γρηγορα με την μια και κινουνται αμεσως στον χωρο.
Βεβαια δεν έχει να παίξει μπάλα από την Γρανάδα.
Πέρσι στο 2ο γύρο ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε εξαιρετική παρουσία σχεδόν σε όλα τα Ευρωπαϊκά και ειδικά στα ματς με την Μαρσειγ (που τα είδα και τα 2 από μέσα) ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα στο κέντρο μας.
Αλλα είπαμε, είναι ο παίχτης που αγαπούμε να μισούμε.
Πάντα βρίσκουμε έναν τέτοιο στον ΠΑΟΚ
Πέρσι στο 2ο γύρο ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε εξαιρετική παρουσία σχεδόν σε όλα τα Ευρωπαϊκά και ειδικά στα ματς με την Μαρσειγ (που τα είδα και τα 2 από μέσα) ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα στο κέντρο μας.
Αλλα είπαμε, είναι ο παίχτης που αγαπούμε να μισούμε.
Πάντα βρίσκουμε έναν τέτοιο στον ΠΑΟΚ
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δεν ειπα κατι τετοιο, λεω απλα οτι κατα καιρους κανει τρομερες εμφανισεις και μας κανει να απορουμε ποιο ειναι το ταβανι του. Αλλα κανει κι εμφανισεις που απορεις πως εγινε επαγγελματιας. Βεβαια επιτελους χρησιμοποιειται με τροπο που να μην αναδεικνυει μονο τις αδυναμιες του, οποτε δεν μπορω να του προσαψω παρα πολλα φετος.
Δύο αγώνες στο 8 με πολύ καλή παρουσία, ένα γκολ σε ροή αγώνα με κάθετη κίνηση από τον άξονα και ένα κερδισμένο πέναλτι χθες συν φυσικά το γκολ από εκτέλεση πέναλτι.
Είχα δει και είχα γράψει πολλά αρνητικά γι' αυτόν, αλλά μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με διαψεύσει. Μαζί με τον Φελίπε έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο στον άξονα. Η θέση του είναι εκεί και ποτέ στο δέκα και να μην τον ξαναδούμε δεκάρι.
Αν συνεχίσει έτσι χωρίς νεύρα και αδικαιολόγητα σκληρά μαρκαρίσματα όταν δεν χρειάζονται, θα προσφέρει.
Είχα δει και είχα γράψει πολλά αρνητικά γι' αυτόν, αλλά μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με διαψεύσει. Μαζί με τον Φελίπε έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο στον άξονα. Η θέση του είναι εκεί και ποτέ στο δέκα και να μην τον ξαναδούμε δεκάρι.
Αν συνεχίσει έτσι χωρίς νεύρα και αδικαιολόγητα σκληρά μαρκαρίσματα όταν δεν χρειάζονται, θα προσφέρει.
Για περιπτώσεις σαν αυτή ειναι που γράφω στην κεντρική τόσο καιρό ότι μεγάλο μέρος των χαμένων αγώνων του ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα του λάθος ΜΙΓΜΑΤΟΣ χαρακτηριστικών στην ενδεκάδα.
Μόλις μπήκε και δεύτερο ταυρι με πνευμονι στο κέντρο καθώς και δεκαρι με τεχνική, ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Αουγκούστο
Μόλις μπήκε και δεύτερο ταυρι με πνευμονι στο κέντρο καθώς και δεκαρι με τεχνική, ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Αουγκούστο