7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Πολύ καλή πάσα στον Akpom για το 0-2. Μας έλειψαν οι πάσες αυτές στο πρώτο ημίχρονο.
Εχω την εντυπωση πως απο τον παγκο και αυτος και ο Bise ειναι πραγματικα οπλα να τα εχεις στον παγκο αλλα βασικοι μπορει να σε κανουν να βγεις απο τα ρουχα σου στις κακες τους μερες γιατι ξερεις οτι εχουν ποιοτητα.
100% συμφωνώ με την τοποθέτηση σου έτσι ακριβώς.Argaliad έγραψε:Εχω την εντυπωση πως απο τον παγκο και αυτος και ο Bise ειναι πραγματικα οπλα να τα εχεις στον παγκο αλλα βασικοι μπορει να σε κανουν να βγεις απο τα ρουχα σου στις κακες τους μερες γιατι ξερεις οτι εχουν ποιοτητα.
...... :ugeek: :ugeek:

Τελικά παικταρα μου το 7ο παιχνίδι δεν ήταν τόσο τυχερο.
Ελπίζω να είναι μικρή η ζημιά
Ελπίζω να είναι μικρή η ζημιά
-
1000% συμφωνώ, έχει αποδειχτεί επανειλημμένα ότι όταν έρχονται από τον πάγκο κάνουν τη διαφορά. Έρχονται φρέσκοι, συνήθως στο β ημίχρονο που και οι αντίπαλοι είναι κουρασμένοι και έτσι μπορούν ν' ανταπεξέλθουν και αθλητικά. Δυστυχώς δεν μπορούν να προσφέρουν σε αθλητική ένταση, ιδίως όταν παίζουν όλο το ματς. Ο Πέλκας παρόλο που οι επιλογές του στις πάσες είναι κακές, δίνει αυτή την ένταση της πίεσης που καθηλώνει τον αντίπαλο χαμηλά στην άμυνα του!Eagle1980 έγραψε:100% συμφωνώ με την τοποθέτηση σου έτσι ακριβώς.Argaliad έγραψε:Εχω την εντυπωση πως απο τον παγκο και αυτος και ο Bise ειναι πραγματικα οπλα να τα εχεις στον παγκο αλλα βασικοι μπορει να σε κανουν να βγεις απο τα ρουχα σου στις κακες τους μερες γιατι ξερεις οτι εχουν ποιοτητα.
...... :ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek:
- john4serres
Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες.
Περαστικα παικταρα. Συμφωνω με τους προλαλισαντες. Μεγαλο οπλο οταν ερχεται απο παγκο.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μολις τον ειδα να πεφτει, το πρωτο που σκεφτηκα ηταν "ένα μήνα έξω".
Αδύνατο να παίξει 10 ματς χωρίς τραυματισμό.
Περαστικά.
Αδύνατο να παίξει 10 ματς χωρίς τραυματισμό.
Περαστικά.
Δυστυχώς, έχουμε χάσει, πια, το μέτρημα με τους τραυματισμούς του, εδώ και δυόμισι χρόνια που έχει έρθει...
Περαστικά του...
Περαστικά του...
- Kostomanolis
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος τραυματισμός ήταν μέγιστη γκαντεμιά...
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν γκαντεμιά. Προήλθε από πολύ κακό μαρκάρισμα αντιπάλου. Σα να λέμε ότι ο Γκιγιερμε του ΟΣΦΠ τραυματιστηκε από μεγάλη γκαντεμιά. Οι ολυμπιακοί και οι δημοσιογραφοι τους σε όλα τα ΜΜΕ ξεσήκωσαν τον κόσμο, στη περίπτωση του Καντουρι δε τρέχει τίποτε. Σημειώνω ότι ο γυάλινος αλλά και μπλαζέ Καντουρι όπως τον ήθελε η αφήγηση ορισμένων, σηκώθηκε και τελείωσε το ημίχρονο με κάργα πρησμένο πόδι.