Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Απο αυτα που βλεπω απο μικου ελπίζω η ποιοτητα που λεγεται οτι εχει να καλύψει τα χαρακτηριστικά που ψάχναμε αλλα δεν εχει σε καμια περιπτωση
Ο Ζαιρο ταιριαζει ΓΑΝΤΙ σε ομαδα οπως ο ΠΑΣ και θα κανει παπαδες εκει, να το θυμηθειτε αυτο.
καλημέρα, αφού έκανα καφέ και πήρα 2 τζούρες, ξεπέταξα τις 10σελιδούλες που γράφτηκαν από το πρωί
Βλέπω ότι η ΕΠΟ κάνει πράγματα και θαύματα σήμερα, μπορεί μέχρι το βράδυ να έχουμε διοικούσα επιτροπή, πάρα πολύ καλά νέα, δηλαδή πρωτάθλημα 50-50
Όποιος έχει το καλύτερο ρόστερ θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει δηλαδή
Φορ και εξτρεμ για να είμαστε υπερπλήρης για την αρχή, και βλέπουμε τον χειμώνα ποιοι δεν μας βγήκαν και κάνουμε 2-3 προσθήκες
Μίκου έμπειρο φορ που θα βοηθήσει, μπαίνει παίζει και βοηθάει άμεσα
Βάθκεθ βασικός στις μικρές εθνικές της Ισπανίας, μάλλον έκανε το τεράστιο λάθος και πήγε στην Χετάφε και έμεινε στάσιμος, ψάχνεται τώρα για το reboot, ταλέντο έχει.
Τιαμ, το μεταγραφικό στοίχημα γιατί θα είναι δανεικός ελπίζω και με οψιον αγορας, καλύτερος από τον Ζάιρο;; Άγνωστο, πρέπει να τον δούμε, πάντως φαίνεται να έχει περισσότερη ουσία από τον Βραζιλιάνο. Δεν τον ξεγράφουμε τον Ζάιρο, μπορεί να πάει στον ΠΑΣ να παίζει πχ κορυφή και να βγάλει μάτια
Τέλος νομίζω ότι ο νούμερο ένα στόχος ακόμα δεν έχει ακουστεί, ίσως και γιατί χάθηκε

Βλέπω ότι η ΕΠΟ κάνει πράγματα και θαύματα σήμερα, μπορεί μέχρι το βράδυ να έχουμε διοικούσα επιτροπή, πάρα πολύ καλά νέα, δηλαδή πρωτάθλημα 50-50
Όποιος έχει το καλύτερο ρόστερ θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει δηλαδή
Φορ και εξτρεμ για να είμαστε υπερπλήρης για την αρχή, και βλέπουμε τον χειμώνα ποιοι δεν μας βγήκαν και κάνουμε 2-3 προσθήκες
Μίκου έμπειρο φορ που θα βοηθήσει, μπαίνει παίζει και βοηθάει άμεσα
Βάθκεθ βασικός στις μικρές εθνικές της Ισπανίας, μάλλον έκανε το τεράστιο λάθος και πήγε στην Χετάφε και έμεινε στάσιμος, ψάχνεται τώρα για το reboot, ταλέντο έχει.
Τιαμ, το μεταγραφικό στοίχημα γιατί θα είναι δανεικός ελπίζω και με οψιον αγορας, καλύτερος από τον Ζάιρο;; Άγνωστο, πρέπει να τον δούμε, πάντως φαίνεται να έχει περισσότερη ουσία από τον Βραζιλιάνο. Δεν τον ξεγράφουμε τον Ζάιρο, μπορεί να πάει στον ΠΑΣ να παίζει πχ κορυφή και να βγάλει μάτια
Τέλος νομίζω ότι ο νούμερο ένα στόχος ακόμα δεν έχει ακουστεί, ίσως και γιατί χάθηκε
Συμπαίκτες
Με κρεσπο παντως ο μικου
Μαζι με μείον τρια παμε για υποβιβασμό
Με κρεσπο παντως ο μικου
Μαζι με μείον τρια παμε για υποβιβασμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τρί 30 Αύγ 2016, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν και τα βιντεα δεν με ψηνουν εκατσα και ειδα....
ο γιουβεντινος ειναι στυλ ζαιρο σαν θεση. ελπιζω να ειναι πιο τσαμπουκαλεμενος ηθικα και να προσφερει
ο μικου αν ερθει, ειναι γερός και δεν τον φαει καμια σαλονικιά, δεν θα θελει να φυγει απ την τουμπα ουτε οταν σταματήσει και θα τραγουδιεται για χρόνια....
ο γιουβεντινος ειναι στυλ ζαιρο σαν θεση. ελπιζω να ειναι πιο τσαμπουκαλεμενος ηθικα και να προσφερει
ο μικου αν ερθει, ειναι γερός και δεν τον φαει καμια σαλονικιά, δεν θα θελει να φυγει απ την τουμπα ουτε οταν σταματήσει και θα τραγουδιεται για χρόνια....
- Dimitris_L4
Μονο εμεις το πιστευουμε με φαινεται...CCCP έγραψε:Ο Ζαιρο ταιριαζει ΓΑΝΤΙ σε ομαδα οπως ο ΠΑΣ και θα κανει παπαδες εκει, να το θυμηθειτε αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Τρί 30 Αύγ 2016, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφωνω και ελπιζωDimitris_L4 έγραψε:CCCP έγραψε:Ο Ζαιρο ταιριαζει ΓΑΝΤΙ σε ομαδα οπως ο ΠΑΣ και θα κανει παπαδες εκει, να το θυμηθειτε αυτο.
- anekfrastos
Τιάμ από Γιουβέντους;john4serres έγραψε:Κανενα ψαροκόκκαλο απο μεγαλο club δεν θα παρουμε τελευταια μερα;
και ψαροκόκαλο και μεγάλο κλαμπ, τι άλλο θες;
Εντάξει, αν έρθει ο μικού, θα κάνει το 6μηνο του και στη συνέχεια θα πάρουμε άλλον
εγώ δεν τον πιστεύω καθόλου, μακάρι να διαψευστώ, αλλά θεωρώ ότι δεν...

Και λίγα λες....MANIAKOS έγραψε:Αποφάσισε λεει ο γ σαββιδης
Παλι τις μλκια αρχισαμε

- sourmenetes
- Moderator
Στο Βέλγιο έκανε καλούτσικη χρονιά ο Τιαμ πέρσι
http://www.transfermarkt.com/mame-thiam ... aison=2015
6αρι που λες σουρμε, νομίζω ότι δεν θα πάρουμε τώρα αλλά τον χειμώνα
http://www.transfermarkt.com/mame-thiam ... aison=2015
6αρι που λες σουρμε, νομίζω ότι δεν θα πάρουμε τώρα αλλά τον χειμώνα
pilotos έγραψε:Εντάξει, αν έρθει ο μικού, θα κάνει το 6μηνο του και στη συνέχεια θα πάρουμε άλλον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και γω το ίδιο δε ξερω γιατί.....εχω ψηθει με τιαμ και οχι με τον σίγουρο...
Dimitris_L4 έγραψε:Μονο εμεις το πιστευουμε με φαινεται...CCCP έγραψε:Ο Ζαιρο ταιριαζει ΓΑΝΤΙ σε ομαδα οπως ο ΠΑΣ και θα κανει παπαδες εκει, να το θυμηθειτε αυτο.
Και γω
Τον πηρα στραβά τον μικου
Κανενας να πει ΚΤ θετικό ;
Κανενας να πει ΚΤ θετικό ;