Euro 2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Euro 2016
- ΑποστόληςΑ
Αυτό το σύστημα με 2 επιθετικούς ένα κοντό και ένα ψηλό που παίζουν οι κορυφαίες ομάδες όπως η Γαλλία και η Ιταλία θα παίζουμε κι εμείς του χρόνου (Αθανασιάδης - Περέυρα)
Δακρυσα λιγο DimitrisS!
Maniak, Game of thrones :ugeek:
Αποστολη, οι 2οι επιθετικοί σαυτες τις ομαδες είναι τοσο πολυσχιδείς κ ευελικτοι που ο περευρα θα δακρυζε..
Μπορούν να γυρισουν να οργανώσουν, να παιξουν εξτρεμ, εχουν την προσωπικη ενέργεια..
Maniak, Game of thrones :ugeek:
Αποστολη, οι 2οι επιθετικοί σαυτες τις ομαδες είναι τοσο πολυσχιδείς κ ευελικτοι που ο περευρα θα δακρυζε..
Μπορούν να γυρισουν να οργανώσουν, να παιξουν εξτρεμ, εχουν την προσωπικη ενέργεια..
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Σκόραρε ο Eddard Stark, πανηγύρισε δείχνοντας τον ουρανό... Προφανώς αφιερωμένο στη Lyanna Stark.
- ΑποστόληςΑ
Υ.Γ. δν ειναι διολου απιθανο ο τζον ναναι αδερφός της καυλησι αντι για ανηψιος
Ω ρε ΠΑΟΚτσακια Ισλανδοι! Ρισπεκτ!
(Ψυχαρα ο γκουναρσον)
Αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί αγώνες που ευχαριστούν τους φιλάθλους!!!! ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!!!
Πάνω κάτω η μπάλα, ανοιχτό, αντρίκειο παιχνίδι κι ό,τι προκύψει!!!!
Άμυνες τύπου γραμμής Μαζινό και κουτοπόνηρες αυστηρές καταστροφικές τακτικές πήγαν περίπατο!!!!
Πολύ καλά χαφ οι Γάλλοι, θα γίνει πολύ δυνατό ματς με τους Γερμανούς, το οποίο θα είναι δικαίως και ο πρόωρος τελικός της διοργάνωσης, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη!!!!
Χιλιάδες μπράβο στους Ισλανδούς, πολλά για τον καθένα τους, μπήκαν ήδη μέσα στην ποδοσφαιρική μου καρδιά ως μεγάλοι αγωνιστές μέχρι το τέλος, ως γνήσιοι άντρες κι όχι κοτόπουλα Μεσογείου-κατενατσίου σαν πολλούς δήθεν...
Άμυνες τύπου γραμμής Μαζινό και κουτοπόνηρες αυστηρές καταστροφικές τακτικές πήγαν περίπατο!!!!
Πολύ καλά χαφ οι Γάλλοι, θα γίνει πολύ δυνατό ματς με τους Γερμανούς, το οποίο θα είναι δικαίως και ο πρόωρος τελικός της διοργάνωσης, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη!!!!
Χιλιάδες μπράβο στους Ισλανδούς, πολλά για τον καθένα τους, μπήκαν ήδη μέσα στην ποδοσφαιρική μου καρδιά ως μεγάλοι αγωνιστές μέχρι το τέλος, ως γνήσιοι άντρες κι όχι κοτόπουλα Μεσογείου-κατενατσίου σαν πολλούς δήθεν...
Oταν δεν παιζει η ομαδα σου μια χαρα ειναι να βλεπεις και 7 και 17 γκολgoran 64 έγραψε:Αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί αγώνες που ευχαριστούν τους φιλάθλους!!!! ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!!!
Οταν παιζει η ομαδα σου ομως καλυτερα να παιζει σαν ατλετικο και να κερδιζει παρα ως μπαρτσα και να χανει