Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός ο Ζαλμάς που δεν έχει και τίποτε το εντυπωσιακό στο βιογραφικό του είναι καλός σαν αντι - Jairo, αλλά τον έχει δει κανείς να πάιζει στην Τουρκία; Είναι επιπέδου Rodrigues; Γιατί δεν έχει νόημα να παίρνουμε ποδοσφαιριστές κατώτερου επιπεδου. Πάντως μόνο μια χρονιά τον κράτησε μόνο η Πόρτο και μετά τον έδινε δανεικό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τελικα δε μας αρεσει τιποτα..συγγνωμη κυριοι αλλα αυτο δεν ειναι ουτε κριτικη ουτε τιποτα.

Ξαναλεω,για να ερθει σε συμφωνια με τον παιχτη τωρα, προφανως τον κοιταει πριν τα πλευ οφ.αρα θα τον επαιρνες ετσι και αλλιως...

Τωρα πως δε σας κανει ενω δεν τον εχετε δει,δεν το καταλαβαινω.γεματες χρονιες εχει,καλα στατιστικα..ας τον δουμε και ας κρινουμε.δηλαδη οταν βλεπατε βιντεο του γκαρυ τι λεγατε;;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ώρες ώρες είστε απίθανοι..Να θυμίσω λοιπόν:

Ο Μακ πριν έρθει σε εμάς είχε πολύ χειρότερο βιογραφικό.77 εμφανίσεις και 6 γκολ με την Νυρεμβέργη όλο κ όλο.

Εμένα μου αρέσει ο Αφρικανός.Δεν ξέρω αν έρχεται ως αντι-Μακ,αλλά μέτριος δεν είναι.240 συμμετοχες 50 ασσιστ και 45 γκολ έχει.Δηλαδή τι άλλο θέλετε;
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

+1926
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Καλημερες.
Νομιζω πως τον Ματος τον πηραμε με τη λογικη του "χρησιμου πολυεργαλειου" (μπορει να καλυψει και τις 2 θεσεις των πλαγιων μπακ,ενας Σναουτσερ δηλ αλλα που μπορει να βγει και μπροστα)και τον Σακοφ ως ενα επιπλεον 8αρι στη θεση των Σαμπο/Γκολασα που αποχωρουν μαλλον.Παικτες ελευθεροι και γνωστοι στο Μιχελ οποτε φυσικα και καλως ηρθαν.Το αν θα καταφερουν να κερδισουν θεση βασικου(και ποια ακριβως θεση)θα φανει στο χορταρι.Σιγουρα θα βοηθησουν ομως στο να υπαρχει ανταγωνισμος και βαθος στον παγκο(το ειδαμε φετος ποσο σημαντικο ειναι το βαθος του παγκου με τοσους τραυματισμους).Απο κει και περα η ομαδα για μενα θελει ενα 6αρι για βασικο,2 σεντερ μπακ(βασικο +τριτοτεταρτο,ο Βιτορ καλο ειναι να φυγει),2 τουλαχιστον εξτρεμ (ισως 3 αν γυγει ο και Ζαιρο,ο ενας για βασικος και ο αλλος για μπακ απ αυτου και του γκαρυ),εναν τερματα για βασικο και ΔΕΚΑΑΑΡ...(για μπροστα αν μεινει ο Μπερμπα εισαι ενταξει μαζι με Κλαους και Μυστα).Το τοπικ θα ζησει μεγαλες στιγμες φετος και πολλα θα εξαρτηθουν απ το τι θα γινει με τον Λουκας(βασει ρητρας περιμενουμε 5-6 εκ, οταν ομως πουληθει...),ποσα θα παρουμε για τον Μακ(φανταζομαι οι οποιες προτασεις θα ερθουν μετα το Ευρο και μακαρι να βγαλει ματια και να παρουμε κανα ταληρο και απο εκει)και φυσικα τι θα γινει με τον Κατσε,αν θα μεινει η αν θα φυγει και με ποσα...Παντως αυτοι οι 3 μπορουν να φερουν απο 10εκ -το λιγοτερο- εως 12-13εκ.Μ αυτα φερνεις 5 παικταραδες για βασικους(τερμα,σεντερ μπακ,6αρι,ΔΕΚΑΡ-επιτελους...-και εξτρεμ)και κλεινεις και οποιες αλλες τρυπες πιστευεις πως εχεις.Εχουμε πολυ δρομο, λοιπον,ακομα μπροστα μας αλλα εχουμε αρχισει εγκαιρα(για πρωτη φορα ισως) την ενισχυση και απ οτι φαινεται και βαση σχεδιου και αυτο ειναι πολυ καλο και με κανει να αισιοδοξω για τη συνεχεια και οτι στα πρωτα ματς για το ΤΣ.Λ. θα ειμαστε αν οχι πληρεις 100% τα βασικα γραναζια τουλαχιστον θα ειναι στη θεση τους
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πριν από αρκετές ημέρες έθεσα δύο βασικά κριτήρια για τις μεταγραφές:

1. Αυτός που παίρνουμε πρέπει να είναι οφθαλμοφανώς καλύτερος από αυτόν που έχουμε (εκτός αν προορίζεται για αλλαγή)

2. Πρέπει να ορίσουμε ποια ομάδα ανταγωνιζόμαστε και να πάρουμε καλύτερο παίκτη από αυτόν που έχει αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένας παίκτης που θα κάνει πάρτυ με τον Λεβαδειακό. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένας παίκτης που θα είναι καλύτερος από αυτόν που έχει ο γαύρος, η ΑΕΚ, ο βάζελος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Τελικα δε μας αρεσει τιποτα..συγγνωμη κυριοι αλλα αυτο δεν ειναι ουτε κριτικη ουτε τιποτα.

Ξαναλεω,για να ερθει σε συμφωνια με τον παιχτη τωρα, προφανως τον κοιταει πριν τα πλευ οφ.αρα θα τον επαιρνες ετσι και αλλιως...

Τωρα πως δε σας κανει ενω δεν τον εχετε δει,δεν το καταλαβαινω.γεματες χρονιες εχει,καλα στατιστικα..ας τον δουμε και ας κρινουμε.δηλαδη οταν βλεπατε βιντεο του γκαρυ τι λεγατε;;;
Ο Μακ και ο Γκάρι όταν ήρθαν μας έκαναν; από αυτά που είδα με αρέσει αλλά είπαμε όλα στο χόρτο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Για να ερθεικαποιος σαν αντι-Μακ θα πρεπει πρωτα να πωληθει ο ιδιος ο Μακ.Μεχρι στιγμης κατι τετοιο δε εχει γινει.Μονο εικασιες κανουμε και σεναρια,οποτε ας περιμενουμε να δουμε ποτε σε ποια ομαδα και με τι ποοσ θα πωληθει ο Μακ και μετα λεμε για αντι -Μακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Ώρες ώρες είστε απίθανοι..Να θυμίσω λοιπόν:

Ο Μακ πριν έρθει σε εμάς είχε πολύ χειρότερο βιογραφικό.77 εμφανίσεις και 6 γκολ με την Νυρεμβέργη όλο κ όλο.

Εμένα μου αρέσει ο Αφρικανός.Δεν ξέρω αν έρχεται ως αντι-Μακ,αλλά μέτριος δεν είναι.240 συμμετοχες 50 ασσιστ και 45 γκολ έχει.Δηλαδή τι άλλο θέλετε;
Έτσι ακριβώς

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sourme απλα ο Ιβτις μιλησε για μετρημενες πινελιες στο ροστερ με μεγαλυτερη ποιοτητα απο τους υπαρχοντες και με την εστω αμυδρη προοπτικη του ΤσουΛου περιμενεις καποιες υπερβασεις.Τετοιες δεν ειναι ουτε ο Τζαλμα,ουτε ο Σαχοβ και αν ο δευτερος ειναι 25 οπως και ο Ροντριγκεζ μιας και ρωτησες την διαφορα,ο Μακ ηταν 23, ο Τζαλμα εχει δειξει το ταβανι του και εγω οταν αποκτω παικτη με ταβανι θελω να ειναι υψηλο διαφορετικα προτιμω ενδιαφεροντα στοιχηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Tερμα και 1 απο τα 2 σεντερ μπακ τωρα και ειμαστε καλα.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Παιδια μ αυτα π διαβαζω η δεν εχετε ιδεα η απλα δν ξερω πραγματικα δλδ ο μακ ειναι παιχταρας? θα με τρελανεται ενας παικτης ο οποιος για να βαλει γκολ θελει 12 προσπαθειες?αυτος ο παιχτης αν ηταν ο σαντος π κανει 3 ευκαιριες σε ενα ματς κ θελει σιγουρα γκολ δν υπαρχει περιπτωση να επαιζε βασικος ο τζαλμα σε πρωταθλημα π παιζει ο νανι κ ο βαν περσι μν αρχισω να λεω για σναιντερ τωρα κ αλλους ειναι 2ος σ ε ασσιστ κ μ λετε εδω μεσα οτι ειναι για αντιζαιρο δλδ ελεος ο τυπος ειναι πολυ καλος παιχτης κ θα ειναι κ βασικος κ θα λετε οταν το δειτε τι παιχτη πηραμε εγω τν ξερω αλλα δν θελω να πω αλλα θα τα πουμε μεσα στν χρονια ΕΛΕΟΣ.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χωρίς να τους δούμε μιλάμε για ταβάνια κλπ ο μακ όταν ήρθε τι ταβάνι είχε τώρα ? Μεγαλωσε το ταβάνι του?

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Νομίζω ότι οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα φύγουν έχουν ήδη ληφθεί (και καλά κάνουν).
Νομίζω ότι ήδη έχει κλείσει σε συγκεκριμένη ομάδα της Ιταλίας ο Μακ και ίσως και ο Κάτσε.
Αν περιμένουμε να τελειώσει το euro για να δούμε αν θα τους δώσουμε και που και μετά να ψάχνουμε να βρούμε άλλους στην θέση τους, καλό Σεπτέμβρη ... και σίγουρα εκτός CL ... .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ τι λες,ιδιος ηταν ο Μακ οταν ηρθε και ιδιος φευγει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”