Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kranatos

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Kranatos »

eorptol έγραψε:
Kranatos έγραψε:Μαζί με το δωράκι των κεκλεισμένων πήρε και δωράκι ένα πρόστιμο επειδή ΔΕΝ μπόρεσε να διοργανώσει σωστά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα..
Ας προνοούσε λοιπόν μαζί με τους τσοιμπά να μην περνούσαν οι φλώροι οι βάζελοι ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα για να μην είχα προκληθεί και να ήμουν πούδρα..
Αλίμονο αν στην Τούμπα μέσα επιτίθενται στα αδέρφια μου με στυλό και πυρσούς κι εγώ κάθομαι απέναντι και βαράω παλαμάκια αδιάφορος..
Κάποια πράγματα όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες προσπάθειες αλλοίωσης του DNA του οπαδού του ΠΑΟΚ γίνουν, όσο "εκκλησία" κι αν θέλουμε να είναι η Τούμπα, είναι αυτονόητα και δεν ξεθωριάζουν με τίποτα στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή..

Όσο για το άλλο..
Σιγουρότατος είμαι..
Κάνε σούμα μια και σε καίει τόσο και απόδειξέ μου ότι είμαι λάθος..
Η ουσία ειναι συνδιοικηση με την απειλή των ντου στο γήπεδο η έξω απο το γήπεδο δεν πρέπει να περάσει με τίποτε γιατι μόνο κακο κανει στην ομαδα και θα συνεχίσει να κανει αν δεν σταματήσει .....με την αεκ να γιατι πυροβολουσαμε τον σαχα ; Κάναμε ντου για να καψουμε παικτες της αεκ στο 0-1 στο κυπελο γιατι ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ; Αυτο ειναι παθογένεια του ΠΑΟΚΤΣΗ και όταν λέμε ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 100-150 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ
.....εδώ κρανατε βγήκε ανακοίνωση για την απόλυση τουρσουνιδη συμφωνείς με αυτήν ; Υστερα με λες ότι δεν θέλουν να ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ κάποιοι μέχρι και για το ποιοι θα ειναι στα γραφεία θέλουν να έχουν λόγο κάποιοι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ξαναδιάβασε λίγο αυτά που σου έγραψα..
Δεν αναφέρω πουθενά για συνδιοίκηση..
Με έγραψες για το δωράκι των κεκλεισμένων και σε απάντησα επ'αυτού..
Τριπλίτσες με ερωτήσεις για απαντήσεις και αλλαγές θέματος να κάνεις αλλού..
Ήδη από το αν τα πρόστιμα είναι παραπάνω από τα ψειρισμένα από παράγοντες με πήγες στο ματς με βάζελο βιέννης..
Κάτσε απάντησε σ'αυτά που έχεις αφήσει ανοιχτά και λέμε ότι θέλεις παρακάτω..
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

Μπαφε καταρχην εκπροσωπουσαν τους εαυτους τους και μια μεγαλη μεριδα του λαου μας που ηταν κατα του πουστικου φαγωματος ενος παικτη συμβολου της νεωτερης ιστοριας μας.

τωρα το που εκτιθεται ο καθενας ειναι αλλο καπελο και οπως το βλεπει κανεις. για μενα παντως εκτιθεται οποιος λεει οτι ο σαββιδης μας εσωσε αλλα δεν αναφερει απο ποιον ,ισως επειδης αυτος απο τον οποιον μας εσωσε ειναι ακομα αγιογραφια με καντηλακι στην γωνιτσα στο υπνοδωματιο στολισμενο με φανελλες εθνικης με το νρ. 7.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε: Ας προνοούσε λοιπόν μαζί με τους τσοιμπά να μην περνούσαν οι φλώροι οι βάζελοι ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα για να μην είχα προκληθεί και να ήμουν πούδρα..
Αλίμονο αν στην Τούμπα μέσα επιτίθενται στα αδέρφια μου με στυλό και πυρσούς κι εγώ κάθομαι απέναντι και βαράω παλαμάκια αδιάφορος..
Κάποια πράγματα όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες προσπάθειες αλλοίωσης του DNA του οπαδού του ΠΑΟΚ γίνουν, όσο "εκκλησία" κι αν θέλουμε να είναι η Τούμπα, είναι αυτονόητα και δεν ξεθωριάζουν με τίποτα στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή..
Συμφωνω απολυτα...απλα του δινω το ελαφρυντικο οτι δεν ηξερε!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

antifaG4 έγραψε:Μπαφε καταρχην εκπροσωπουσαν τους εαυτους τους και μια μεγαλη μεριδα του λαου μας που ηταν κατα του πουστικου φαγωματος ενος παικτη συμβολου της νεωτερης ιστοριας μας.

τωρα το που εκτιθεται ο καθενας ειναι αλλο καπελο και οπως το βλεπει κανεις. για μενα παντως εκτιθεται οποιος λεει οτι ο σαββιδης μας εσωσε αλλα δεν αναφερει απο ποιον ,ισως επειδης αυτος απο τον οποιον μας εσωσε ειναι ακομα αγιογραφια με καντηλακι στην γωνιτσα στο υπνοδωματιο στολισμενο με φανελλες εθνικης με το νρ. 7.
Eαν,λοιπον,ο καθε ενας που εκπροσωπει τον εαυτο του κανει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι ΧΩΡΙΣ να σκεφτεται και τους υπολοιπους συνοπαδους του...δεν μιλαμε για ομαδα και οπαδικο κινημα αλλα για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!

Παμε παρακατω....Ειτε το θελετε καποιοι ειτε οχι,το γεγονος οτι δεν ειμαστε στην ιδια μοιρα με ΠΑΟ,ΑΕΚ και Αρη οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο Σαββιδη!!!

Η ανακοινωση,λοιπον,που κατηγορεις λεει το αυτονοητο!!!Ο ΠΑΟΚ δεν αναγεννηθηκε εξαιτιας ΚΑΝΕΝΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!Ο ΠΑΟΚ,αναγεννηθηκε την περιοδο Ζαγορακη γιατι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ?.....ΟΚ....Αλλα πειτε μας για ποιο λογο!!!

ΥΓ.Δε με γαματε,λεω εγω με το Ζαγορακη?....Ο ΠΑΟΚ αλλαξε σελιδα!!!!Ουτε αυτο το βλεπετε?....Γιατι αραγε?....
antifaG4

εμεις μια χαρα βλεπουμε εσυ προφανως δεν βλεπεις τα λαθη του παρελθοντος που μας αναγκασαν να βρουμε "σωτηρα".

δευτερον ,δεν κατηγορησα τον σαββιδη αντιθετα κατανοω οτι ειναι ακομα καινουριος και χρειαζεται τον χρονο του οπως και χρειαζεται να ξηλωσει ολα οσα θυμιζουν το βρωμικο παρελθον σε ολα τα επιπεδα. θα ηταν τρελλο να περιμενα να αλλαξουν ολα μεσα σε λιγους μηνες.

τριτον, οταν κατι δεν παει καλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,καποιοι βγαινουν μπροστα διαμαρτυρονται αντιδρουνε,ετσι λειτουργει ολη η κοινωνια ετσι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να λειτουργει και ο ΠΑΟΚ.Ειδικτερα σε ζητηματα αξιοπρεπιας και ηθους δεν θα πρπει να χαριζεται τιποτα. απορω πως μετα το καζο των τελευταιων ετων ακομα μερικοι απαιτητε τουμπεκι,μεγαλο θεμα αυτο.

τεταρτον, Ο ΠΑΟΚ αναγεννηθηκε τα πρωτα χρονια ζαγορακη γιατι η διοικηση ακομα λειτουργουσε ΠΑΟΚσιδικα και αυτος ηταν ο κυριος λογος της ενοτητας ,οχι τα συνθηματα,τα πανηγυρια και οι παρολες.

πεμπτον, δεν υπαρχει κανεις που να μην θελει ενοτητα αλλα με ειλικρινια,κατανοηση και χωρις να αλλοιοθουμε.Το τουμπεκι δεν ειναι ενοτητα ειναι υποκρισια.

εκτον, οσο ακομα μνημονευεται ο ενας εκ τον προδοτων και ο αλλος ειναι ακομα στηνδιοικηση ΟΧΙ δεν τον ξεχναω τον ζαγορακη ,ουτε τον βρυζα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι ειναι αυτο που δεν παει καλα αντικειμενικα?....Για πες μου γιατι εγω δεν το βλεπω...

Και ασε το παρελθον γιατι ακομα θυμαμαι πως πετουσα πετρες στο μαγαζι του Παντελακη,στην Παπαναστασιου......Ανηκω και γω,βλεπεις,στον "αλανθαστο λαο του ΠΑΟΚ"!!!!
antifaG4

αν ανατρεξεις στο πρωτο μου ποστ τα γραφω,γιατι πρπει παντα να επαναλαμβανεται καποιος ?

1. το φαγωμα γκαρσια με σκουλικιστικο τροπο απο βρυζα-δωνη,ο παικτης ειναι υγιεις εδω και μηνες και τον παρουσιαζαν τραυματια.αυτο δεν ειναι αρκετο ?

για τον τραγικο δευτερο γυρο,την τραγικη ομαδα με την παρουσια δωνη και τις ηλιθιες δηλωσεις του λες και ειναι στον ηλυσιακο ,τις εξευτελιστικες για ΠΑΟΚ εμφανισεις και το στησιμο καλοκαιρι απο τον ζηση δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλωστε εδω αποτι βλεπω αγωνιστικα τα εχουν αναλυσει αλλοι καλυτερα απο μενα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το ξαναλεω και δεν θα το επαναλαβω....εχετε μπερδεψει καποιοι το ρολο σας!Λογικο το βρισκω γιατι αυτο που συμβαινει στην ομαδα μας ειναι κατι πρωτογνωρο και δεν το εχει ξαναζησει κανεις μας...

Θες να το δουμε χωρις συναισθηματισμους?...Για ποιο φαγωμα μιλας?.....Του Χαβου?.....Του Μπερετα?...Οταν,εγω,παλικαρε,εμπαινα στο αεροπλανο για να παω να δω τον ΠΑΟΚ στη Βιγιαρεαλ.....ο Γκαρσια ταξιδευε μαζι μου και πηγαινε εκδρομη!!!!Αλλα εχει κανει τοσα για τον ΠΑΟΚ που του το εχω συγχωρεσει!Σε αντιθεση με σενα που δεν προκειται να συγχωρεσεις ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!Και μου μιλας και για ενοτητα.......

Με τον Βρυζα....ποιοι μιλουσαν και τους "ελεγε αλλα"?....Εγω?....Και με ποιο δικαιωμα?....

Οσο για τις απαραδεκτες,οντως,εμφανισεις...δεν ειδα την ιδια αντιδραση και περισυ που περνουσε ο καθε πικραμενος απο την Τουμπα......
antifaG4

εισαι βαθια νυχτωμενος για καποια πραγματα στην ομαδα,η συνεχεια αυριο γιατι ειναι αργα και μην αμφισβητεις το φαγωμα ,ειναι γεγονος και το ξερουν πολλοι τι παιχτηκε φετος γιαυτο και τετοια ακραια αντιδραση.

επαναλαμβανεις για τους ρολους τα ιδια ενω ηδη εχω απαντησει σε αυτο,οποτε φτανουμε στο σημειο οπου μαλλον πρπει να πουμε οτι τζαμπα συζηταμε.

και κατι τελευταιο φυσικα δεν θα συγχωρεσω κανεναν που εκανε μεγαλο κακο στον ΠΑΟΚ, ο γκαρσια τα λαθη του τα εκανε κακο στην ομαδα δεν εκανε,για τον βρυζα μην μου λες απο τοτε που εφυγε παραμονες με φενερ τον βριζω,για περσυ μονο ο προπονητης δεν εφταιγε σε μια διοικητικη κατασταση μπουρδελλο με τους παντες απληρωτους 6+ μηνες.πωλησεις,ξεπουληματα ,αποδεσμευσεις.αυτο ελειπε να συγκρινουμε τον μπολονι με τον λιγο που παριστανει τον προπονητη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το ποιος ειναι βαθια νυχτωμενος...αστο καλυτερα!

Και επειδη εχουμε ξεφυγει με τα off topic....το σταματαω εδω.
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

Δεν εχω σκοπο να παρεμβω στην πολυ γενικευμενη αλλα εξισου εποικοδομητικη συζητηση των τελευταιων σελιδων, θα ηθελα απλα να αραδειασω μερικες σκεψεις για την σημερινη κατασταση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ, και οτι σχετιζεται με αυτην.

Πριν απο ενα εξαμηνο ο Σαββιδης επενδυσε μεσω της ΑΜΚ και αγορασε ενα μεγαλο κομματι των μετοχων της ΠΑΕ. Εγινε ο νεος μεγαλομετοχος, ετυχε υποδοχη σωτηρα και αντιμετωπιστηκε ως αλλος Κοκκινος Στρατος στην καθοδο των Βαλκανιων. Στο προσωπο του πολλοι βρηκαν τον ανθρωπο που θα κανει τον ΠΑΟΚ παντοδυναμο και παντοκρατωρα, αποδεχομενοι οτι θα δρασει ως στυγνος επιχειρηματιας που δε θα χαριστει σε κανεναν προσκειμενου να επωφεληθει απο την επενδυση του, που δε θα δειλιασει μπροστα στα κεντρα αποφασεων ωστε να προστατεψει το συμφερον της επιχειρησης του, που θα λειτουργησει τεχνοκρατικα με σκοπο την θετικη αναπτυξη της εταιριας του. Δε νομιζω να διαφωνει καποιος ως εδω, αυτο ηταν το image του Σαββιδη.

Σκεπτομενος αιρετικα, θα δωσω τη δικη μου ερμηνεια των γεγονοτων γυρω απο τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββιδης, ισως να ειναι οντως ο αμειλικτος επιχειρηματιας που θα προστατευσει με καθε μεσο το προϊον του. Το αρνητικο στοιχειο στη συγκεκριμενη κατασταση ειναι οτι ο αντιμετωπιζει τον ΠΑΟΚ ως παε ΠΑΟΚ, δηλαδη ως μια εταιρια. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι επιχειρηση, δεν ειναι εταιρια, δεν ειναι προϊον. Ο ΠΑΟΚ ειναι συλλογος με φιλαθλους, οπαδους, παλαιμαχους ποδοσφαιριστες, ακαδημιες, χιλιαδες πιτσιρικια και τμηματα σε ολα τα αθληματα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος.

Απο την πρωτη στιγμη που ηρθε λοιπον ο Σαββιδης και ξεκινησε τις διαπραγματευσεις, πρωτο του μελημα ηταν να μειωσει οσο το δυνατον περισσοτερο το ποσο επι των κερδων που νομιμα και δικαιωματικα εισπρατει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, (σ'αυτη του την προσπαθεια ειχε συμμαχο τον Βρυζα που, ως προεδρος και αντιπροεδρος διοικησης πρωτοδικειου, απεδιδε στον ΑΣ περιπου 900.000 ευρω το χρονο). Ο Σαββιδης εθεσε ως ορο τις 500.000 ευρω. Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω και -στην τελικη- δε με αφορα αν αυτη η οικονομικη διαφορα ηταν τοσο σημαντικη για την παε, αλλα γνωριζω πολυ καλα πως δημιουργησε πολυ σοβαρα προβληματα στη λειτουργια του υπολοιπου συλλογου. Και μπορει αυτο να μην απασχολει πολλους απο εσας, αλλα αν ειστε γεννημενοι πριν το '80, τοτε μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησετε το λογο για τον οποιο γινατε και ειστε ΠΑΟΚτσηδες.

Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεστε ορισμενοι οταν γινεται κριτικη ή επειδη δεν υπαρχει αμεριστη στηριξη στον Σαββιδη. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να στηριξω αβλεπει εναν ανθρωπο που στη δευτερη προσπαθεια του να γινει ιδιοκτητης, εθεσε ως προϋποθεση τη μειωση των εσοδων του ΑΣ, (σημ.: στην πρωτη του προσπαθεια μαλλον ηθελε να βαλει χερι στο γηπεδο). Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να σφυριζω αδιαφορα μπροστα στην πρακτικη ενος ανθρωπου που αντιμετωπιζει τη δικη μου παθολογικη αγαπη ως εταιρια και που, κατα πασα πιθανοτητα, τη χρησιμοποιει ως μεσο πιεσης για αλλες επιχειρηματικες δραστηριοτητες. Και απο που και ως που, ειναι σωτηρας; Κι ο Μπατατουδης για τα πρωτα 3-4 χρονια σωτηρας ηταν, κι ο Γουμενος στα πρωτα 2 χρονια σωτηρας ηταν, ακομη κι ο revolution σωτηρας ηταν για τα πρωτα χρονια. Τα αποτελεσματα αλλο λενε. Αν ο Σαββιδης ειναι σωτηρας, αυτο θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Οταν θα ερθει η στιγμη της αποχωρησης, θα κανουμε τον τελικο απολογισμο και θα φανει το εργο του. Μεχρι τοτε, εχουμε καθε δικαιωμα να ασκουμε κριτικη και να διατηρουμε επιφυλακτικη σταση για πραξεις και αποφασεις που δεν συναδουν με τη νοοτροπια του συλλογου. Προς το παρον, παντως, φαινεται (και απο την ανακοινωση) πως δε νιωθει απο ΠΑΟΚ.

Γενικοτερα, καλο θα ηταν να μην περιοριζουμε τον ΠΑΟΚ στα ορια του ποδοσφαιρικου τμηματος, ΠΑΟΚ δεν ειναι 11 σορτσακια και μια μπαλα. ΠΑΟΚ ειναι οτι εχει πανω του τον Δικεφαλο, ειναι ηθικες αξιες, ειναι τροπος ζωης που πρεπει να μεινει αναλλοιωτος στο χρονο. Ειναι το handball που για να δοξασει τα τεσσερα γραμματα παλευει στην αφανεια 365 μερες το χρονο, ειναι το volley στο αδειο γηπεδο, ειναι το παληκαρι στην Κυπρο που δε μπορει να μιλησει αλλα αρθρωνει τη λεξη ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε από πάνω ...

Επιχειρηματολογείς εναντίον του Σαββίδη λέγοντας ότι είναι ύποπτος ο ρόλος του γιατί διαπραγματεύτηκε για το ποσό που θα δίνει στον Α.Σ. ? Και τον αδικείς για αυτό ?
Μήπως τον κατηγορείς που διαπραγματεύτηκε και με την ΚΑΕ για το σήμα και θα δώσει κάποια φράγκα και εκεί ?

Ρε μάγκα ειλικρινά, πόσο χρονών είσαι ? μεροκάματο έχεις βγάλει ποτέ στην ζωή σου ?

Θεωρείς είναι τυχαίο που τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πηγαίνουν φέτος καλύτερα από ποτέ στην ιστορία τους ?
Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό ?
Αν δεν ξέρεις να σου απαντήσω ... Λόγω των σίγουρων χρημάτων του Σαββίδη ... αυτών των 800 χιλιάδων που από του χρόνου θα είναι 600 χιλιάδες ... αυτά τα χρήματα ήρθαν να ενωθούν με την δύναμη ελάχιστων μερακλήδων παραγόντων του ερασιτέχνη και έτσι ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους νοικοκυρεμένους ερασιτέχνες σε όλη την Ελλάδα.

Εγώ αυτά τα χρήματα τα θεωρώ και πολλά ... αντίθετα αν εμείς οι ξερόλες της πλάκας Παοκτσήδες του πληκτρολογίου είχαμε φροντίσει να έχουμε φτιάξει έναν ανοιχτό υγιή ερασιτέχνη ο οποίος θα έχει τις περιουσίες του στην χλίδα να παράγουν πολλά χρήματα τότε αυτά τα ΠΟΛΛΑ χρήματα που δίνει ο Σαββίδης θα ήταν ελάχιστα ...

Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω τότε λυπάμαι ρε μάγκα ... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοια σκεπτικά και επιχειρήματα να συνεννοηθούμε ποτέ.

Ο άνθρωπος σου λέει με ευγενικό τρόπο άραξε στα κυβικά σου ... ασχολήσου εσύ με τα δικά σου και άσε εμένα να πάρω αποφάσεις ... μετά με κρίνεις ρε μάγκα ... αυτό σου είπε !

υποσ.
όλα αυτά που γράφω δεν έχουν καμία σχέση με την προσπάθεια απαξίωσης του Γκαρσία που όντως έγινε από κάποιους λίγους και με τον Δώνη ο οποίος είναι αλλού για αλλού !!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μια χαρά ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ.
Ξεκαθάρισμα θέσεων του καθενός. Τα παλιά κόλπα,του στυλ ''κουμάντο κάνουμε εμείς'' και σουπαμουπες καιρός να ψοφήσουν μια και καλή.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

επειδη οι καιροι ειναι πονηροι και ο ρολος τον αρδ ελεγχομενος ας μην πεφτουμε στην παγιδα.
κανενας οπαδος δεν τα εβαλε με τον ιβαν.εγω βλεπω μια προσπαθεια απο τα αρδ να ταυτισουν τη δικαιολογημενη οργη του κοσμου απεναντι στα παλια καθεστωτα διοικησης με το σαββιδη.
μια χαρα ξερει ο σαββιδης οτι η κοντρα ειναι μεταξυ του λαου και του βρυζα και μονο.
και πηρε αποστασεις απο ολους.
αν ο σαββιδης ηθελε να διωξει τον γκαρσια πιθανοτατα θα ηταν διαφορετικες οι αντιδρασεις.καποιος θα του εξηγουσε τη σημασια που εχει για το λαο.
οταν ομως αυτο γινεται απο ατομα που ειναι χρονια στην ομαδα.που γνωριζουν τα παντα καλυτερα απο ολους,φυσικα οι αντιδρασεις στην προσπαθεια ηθικης εξοντωσης ενος συμβολου λιγους μηνες πριν το τελος της καριερας του πρεπει να ειναι ακραιες.ο ιβαν εχει μεγαλα περιθωρια λαθους μεχρι να βρει την ισορροπια.ο βρυζας κανενα.
τι νοημα εχει αραγε η αποπομπη ενος παικτη συμβολου λιγους μηνες πριν το τελος της καριερας του,αν οχι επιδειξη ισχυος και προσπαθειας διχασμου?
ε λοιπον στην νταβατζιδικη επιδειξη ισχυος απαντας με καφριλα.και το νταβατζιλικι το πουλαει ο βρυζας και ο δωνη.και οι αντιδρασεις αφορουν σε αυτους κ μονο.κ ο σαββιδης το ξερει.στανταρ πραγματα.
υγ.οσο για τον ερασιτεχνη συμφωνησε στη μειωση.αν αυτο αποβει μοιραιο για τα υπολοιπα τμηματα αλλος θα ειναι ο υπευθυνος.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

εγω προσωπικα σε γουσταρω ρε ποντιε ... περα απο το χρημα γουσταρω που δειχνεις ποιος ειναι το αφεντικο ... ετσι μην λυγισεις ..γιατι παραγεμησε λαμογια η ομαδα που τα προηγουμενα χρονια ειχαν λογο... οπως κ καποιοι συνοπαδοι μας που ειχαν παρερμηνευσει το ρολο μας .. προχωρα και κνε τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”