Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από moican4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε σεις, είναι δυνατόν να μην εντοπίζει αυτά τα πράγματα, που λέτε, ο Δώνης ? Είναι δυνατόν να μην τους τονίζει τα λάθη τους ? Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι εμείς τα ξέρουμε και τα βλέπουμε καλύτερα από έναν έμπειρο και αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο Δώνης ?

Όχι, για να καταλάβω, δλδ! Ξεφεύγουμε και πάμε σε καθαρά τεχνικά θέματα, γιατί ? Για ποιο λόγο ? Να του την πούμε του... άσχετου ? Για να καταδείξουμε πόσο ανίκανος είναι που δεν βλέπει και δεν διορθώνει οφθαλμοφανείς αδυναμίες ? Για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε θέμα και να γκρινιάζουμε, σε μια στιγμή που η ομάδα είναι δεύτερη ?

ΟΚ, αποδείχθηκε δλδ, ότι δεν ξέρει τη δουλειά του και δεν κάνει... μέσα σε πέντε μήνες, χωρίς μπάτζετ για μεταγραφές και με τα μισά χαφ να σέρνονται... και η άμυνα το ίδιο!

Αλήθεια, νομίζετε ότι αυτός ο πόλεμος που του γίνεται (κυρίως εδώ μέσα, γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ έξω που μιλάω δεν τα βλέπει ο κόσμος και τόσο άσχημα τα πράγματα) βοηθάει την ομάδα ?

Άντε, εδώ μέσα φόρουμ είναι, θα πούμε πιο ελεύθερα τη γνώμη μας... Αλλά χθες στην κεντρική, ρε συ ινδιάνε, "επίθεση" χωρίς ουσιαστικό λόγο ? Δεν... δεν... δεν βοηθάμε έτσι καθόλου!

Πραγματικά, στεναχωριέμαι γιατί είναι δεδομένη η μεγάλη αγάπη που έχετε για τον ΠΑΟΚ, αλλά σας έχει γίνει έμμονη ιδέα το να φύγει ΤΩΡΑ ο Δώνης! De facto!

Πολύ άσχημη τροπή έχει πάρει αυτό το topic, το οποίο αναφέρεται στον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, επί το πλείστον κατακριτικά και μηδενιστικά! ΚΡΙΜΑ! Πολύ κρίμα γιατί δεν βλέπουμε τη δουλειά του με κριτικό πνεύμα. Γιατί εάν το βλέπαμε έτσι, ε τουλάχιστον κάποια ελαφρυντικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα βρίσκαμε (που φτάσαμε, ε ? ελαφρυντικά που μας έχει δεύτερους!!!). Αδικαιολόγητα τις τελευταίες ημέρες (μάλλον μήνες!) βασιλεύει η ειρωνία και η απαξίωση!
Για κάτσε ρε Ντίνο γιατί μου φαίνεται όπου θες το πας...
Για ποιο κριτικό πνεύμα μιλάς?
Μιλάω αγωνιστικά, δεν λέτε τίποτα τα δείχνω με φώτος, λες ότι μας έχει γίνει έμμονη ιδέα να φύγει..
Ε, δεν είναι έτσι ρε Ντίνο λυπάμαι δηλ..
Αν για εσένα είναι να πάρει το τόπικ ωραία τροπή να λέμε "α είμαστε μια χαρά" τότε να το πούμε...

Σου δείχνω φωτογραφίες από 4 παιχνίδια(όχι 1, ΑΛΛΑ 4!!!) και έχω ακόμα πολλά και μου λες για ποιο λόγο να πάμε σε τεχνικά θέματα και ότι πουλάμε ειρωνία?
Σου βάζω φώτο από παιχνίδι της 12η αγωνιστικής και λες λέτε αυτά να μην τα βλέπει?
Εσύ τι λες τα βλέπει? Και σε ρωτάω στις πόσες αγωνιστικές πιστεύεις πως θα βελτιωθεί...?
Ο πρώτος γύρος τελειώνει ξέρεις...

Αυτό με το ρόστερ φτάνει κούρασε, το ήξερε ότι αυτό ήταν το ρόστερ.
Δεν ξεκίνησε με τον Βιερίνια, τον Κοντρέρας, τον Αρίας, τον Σπαντάτσιο και ξαφνικά έμεινε με τον .....Έττο..
Ήξερε το ρόστερ και τις δυνατότητες του, το γιατί το μειώνει συνεχώς είναι άλλο θέμα ...
Λοιπόν ,όταν κάποιος θα μπορέσει να απαντήσει πάνω σε αυτά, το συζητάμε ξανά....
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Όχι ρε παιδιά. Επισημάνσεις όπως πιο πάνω με τις φωτογραφίες του Moican ούτε καν υπονοούν ότι ο προπονητής δε βλέπει κάποια πράγματα εν αντιθέσει με εμάς τους απλούς φίλους. Αυτό το συμπέρασμα δεν προκύπτει από πουθενά. Ισα ισα: τα σημεία 1-2-3

"1) Οι παίκτες στην άμυνα ΔΕΝ ξέρουν ποιον παίκτη να καλύψουν
2) Πάντα υπάρχει αφύλακτος παίκτης στο κέντρο της άμυνας
3) Οι γραμμές της άμυνας με το κέντρο ή έχουν 4-5 μέτρα απόσταση ( 'έξω από την μεγάλη περιοχή εν υπάρχει χαφ) ή είναι όλοι μαζεμένοι σε ένα σημείο.. . "

θα μπορούσαν να ήταν και λόγια του ιδιου το προπονητή - ακόμη και δημοσια. Εξαίρεση για ευνόητους λόγους είναι απλά το συμπέρασμα ότι η" άμυνα είναι αδούλευτη."

Αλλα σιγά τα αυγά για αυτό!

Αν αυτό συνιστά πόλεμο τότε το μονο πλαίσιο αναφοράς που απομένει είναι η αγιογραφία.

Πάντα φιλικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτή τη 2η φωτό απ το γκόλ του γαύρου ήθελα να τη βάλω κι εγώ Μοϊκανέ.Τρείς παίκτες του γαύρου (ο ένας τερμα δεξιά δε φαίνεται) στη γραμμή της μεγάλης περιοχής για να πάρουν το ριμπάουντ όπως και έγινε και τα χάφ Ρομπέρ και Φωτάκης νομίζω, πετάν αετό (απλά περπατάνε,στο video φαίνεται καλύτερα).Η τους έχεις δώσει εντολή να ακολουθουν και να μαρκάρουν και αυτοί σε γράφουν ,οπότε πρέπει να τους σκίσεις ή απλά δε ξέρουν που πρέπει να βρίσκονται και ποιόν να μαρκάρουν.Αμυντική λειτουργία των χαφ μηδένική.Κι επειδή μου φαίνεται απίθανο να μή τα βλέπει αυτά ο Δώνης(ποιοι είμαστε εμείς και τα βλέπουμε μη τρελαθούμε) μάλλον η ομάδα είναι εντελώς απείθαρχη .Σ αυτό βέβαια δε φταίμε εμείς.
Και μιας και η Μπολονιάδα συνεχίζεται μετά το κείμενο του Μοϊκαν στην κεντρική(τι κείμενο ,χειροβομβίδα ήταν)
για να μή συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια (περσινό, φετινό ρόστερ) καλύτερα να συγκρίνουμε τις αποδόσεις μεμονωμένων παικτών που παίξαν και τις 2 σαιζόν (Λαζαρ,Φωτάκης,Σαλπι,Ετο,Σταφ, μέχρι Φεβρουάριο ;) ) .Μέχρι και ο Ετο πέρσι απο Σεπτέμβρη και μετά έκανε πολύ καλά παιχνίδια.Συγκρίνετε και το δίδυμο Σάλπι Ετο σαν συνεργασία, πέρσι και φέτος και βγάλτε συμπέρασμα.
Προπονητή δε θέλω να αλλάξω, πιστεύω οτι όποιος και να ρθει τώρα δε προλαβαίνει να αλλάξει πολλά με τις αγων. υποχρεώσεις να τρέχουν(ήταν ένας αλλα τράβηξε νότια).Για άλλο Έλληνα δε το συζητώ.Ένας ξένος θέλει 3μηνο τουλάχιστον για να μάθει πρόσωπα και καταστάσεις οπότε ρισκάρεις περισσότερα απο όσα μπορείς να κερδίσεις ,αλλα δε μπορώ και να χειροκροτάω αυτό που βλέπω.Τα ματάκια μου πονάνε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πολύ άσχημη τροπή έχει πάρει αυτό το topic, το οποίο αναφέρεται στον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, επί το πλείστον κατακριτικά και μηδενιστικά!
Ρε συ Ντίνο, μαζί σου σε όλα εκτός από αυτό.
Τα τόπικ δεν παίρνουν άσχημη τροπή. Εμείς την παίρνουμε. Και δεν φτάσαμε και στο σημείο να βριστούμε ή να τσακωθούμε. E;
Την γνώμη τους λένε όλοι, όπως κι εσύ. :)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ

Ο Δώνης, θεωρεί ότι οι επιστροφές τραυματιών θα βοηθήσουν ν' αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας, γιατί θα δώσουν ποιότητα και εναλλακτικές επιλογές για την ενδεκάδα.

Για τους βαθμούς, φιλοδοξεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ με ανάλογη και καλύτερη συγκομιδή, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας στους 60+ βαθμούς.

Αυτό, θα κρατήσει την ομάδα κοντά στην κορυφή και θα δώσει αέρα στον ΠΑΟΚ τα πλέι οφ και ενδεχομένως αβαντάζ αρκετό για την πρωτιά (δύο ή τρεις βαθμούς). [size=150]Ο Δώνης εξήγησε ακόμα, ότι η επιλογή του Λίνο ως βασικού έγινε λόγω εμπειρίας, αλλά και διότι είναι μοιρασμένες οι συμμετοχές με τον Σταφυλίδη.[/size]
Γράφτηκε από  sport103.gr 

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/37006-%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-4-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1

Αν νομιζεις οτι το χαψε κανείς αυτο ξαναδοκιμασε.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Θα συμφωνήσω με τα όσα γράφει ο Dinos_Liverpool στην προηγούμενη σελίδα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι ινδιάνε & DC, σας παρακαλώ πολύ! Η ειρωνία (όχι από τον φίλο μου τον Μοϊκανό... αλλά από φίλους που μιλάν π.χ για «Εσκιμώους» play playmaker και πολλά άλλα) υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Πραγματικά πολύ ωραία ατάκα, αλλά για άλλες περιπτώσεις. Αδικεί κατάφορα τους Έλληνες προπονητές και ειδικά τον Δώνη, στον οποίο αναφέρεται εμμέσως, πλην σαφώς. Η απαξιωτική κριτική που γίνεται από πολλούς και κυρίως από τον Mοϊκανό, γίνεται ΕΠΙΣΗΣ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε! Έφτασε τώρα και στην κεντρική και αυτό δεν είναι καλό. Ήμουν αποδέκτης παραπόνων από φίλους που με ξέρουν και ξέρουν ότι αρθρογραφώ στο site αυτό. Δεν θα επεκταθώ εδώ... SCRIPTA MANENT (εκτός εάν DC ΣΒΗΝΕΝΤ, λέμε) ! Θα περίμενα, όμως, από κάποιους mods να είχαν κάνει έστω κάποιες συστάσεις, ότι στο φινάλε είναι ακόμα αρχή και δικαιούται πίστωση χρόνου. Δεν βλέπουμε τόσα πολλά αρνητικά πράγματα! Επιμένω ότι το topic έχει ξεφύγει (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ???? ). Ε, δεν μιλάω για βρισιές! Μιλάω για υπερβολικότατους χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα που διόλου ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Αρκετοί είναι οι ειδικοί του χώρου που τον θεωρούν ως πολύ αξιόλογο προπονητή και αξίζει τον κόπο να τον εμπιστευτούμε κι εμείς.

Θεωρώ ότι είναι πολύ κακός και υποτιμητικός, για τον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που έφυγε ο Μπόλονι. Έκρινε ο Βρύζας και το επιτελείο του ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο. Εμείς πρέπει να κολλήσουμε εκεί ? Ούτε, ΦΥΣΙΚΑ, στο Δώνη θα κολλήσουμε όταν κρίνουν οι αρμόδιοι ότι ούτε αυτός μπορεί να βοηθήσει άλλο.

Το καλοκαίρι συζητήθηκε η επιστροφή του κορυφαίου (για μένα) ΄Έλληνα προπονητή στην ομάδα: του Άγγελου Αναστασιάδη. Όμως κρίθηκε ότι η έλευσή του δεν είναι σωστή λύση αυτή γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο και έχει αρκετούς επικριτές. Κρίθηκε ότι η έλευση ενός πιο νέου και άφθαρτου (ως προς τον ΠΑΟΚ) προπονητή που είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας είναι η καλύτερη λύση. Και πολύ σωστά για μένα!

Ζητώ από όλα τα παιδιά ηπιότερους τόνους, όχι ειρωνίες και απαξίωση. Κριτική ΜΑΛΙΣΤΑ. Αυτό ζητάω! Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτών που επισημαίνει ο ινδιάνος και πολλά άλλα παιδιά. Διαφωνώ ως προς τους τόνους που χρησιμοποιούν. Ποτέ δεν είπα να μην λένε τη γνώμη τους, DC. Αλίμονο! Οι περισσότεροι έχουν πολύ περισσότερες τεχνικές γνώσεις από μένα και έχουν κάθε λόγο να μιλάνε γι’ αυτά που βλέπουν. Όταν όμως, δεν βλέπουν τα προφανή ελαφρυντικά του αποδυναμωμένου ρόστερ, της κακής αγωνιστικής κατάστασης πολλών βασικών στελεχών και τα αποδίδουν όλα στον προπονητή, ε αυτό είναι εμπάθεια και εμμονή!

Δεν μ’ αρέσει να στεναχωρώ κανένα, όμως και γω στεναχωριέμαι όταν βλέπω ότι με τη γκρίνια και την υπερβολή δεν βοηθάμε την ομάδα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Τετ 28 Νοέμ 2012, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ντίνο, έχεις pm.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Θα συμφωνήσω με τα όσα γράφει ο Dinos_Liverpool στην προηγούμενη σελίδα.
Δεν θα συμφωνήσω με τα όσα γράφει ο Dinos_Liverpool σε αυτή τη σελίδα. :lol:

Στον Άγγελο αναφέρομαι. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

DC, όχι, δεν έχω πρόσβαση σε pm. Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Απάντησε εδώ, αν μπορείς.

Πάντως σίγουρα δεν απευθύνομαι σε σένα, μιλώντας γενικά για mods.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο για το θέμα. Σταματώ να γράφω επ' αυτού, διότι αν και δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα, παρ' όλα αυτά δεν καταφέρνω να αποδυναμιτίζω το κλίμα. Το μόνο που καταφέρνω είναι να πορώνω περισσότερο μερικά παιδιά, ενώ εγώ αυτό που ήθελα είναι το αντίθετο.

Σίγουρα, εκτός forum τα πράγματα είναι καλύτερα και βλέπω ότι ο κόσμος γενικά έχει υπομονή.

Τα λέμε σε άλλα topic, εάν έχεις απάντηση, περιμένω.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

..αν μου επιπτρεπεται....
για τα χαλια της αμυνας,και για τον τροπο τοποθετησεις των παικτων κατα την διαρκεια του ματς,θα πω δυο λογια...

1)....το Α και το Ω στην καθοδηγησει της αμυνας την ωρα του ματς εινια ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.....
οσοι εχουν παιξει μπαλλα,και ειδικοτερα στν αμυνα,θα καταλαβουν τι λεω.

2)η διαφορα με περσυ στο κεντρο της αμυνας ειναι οτι....
στην θεση του Μαλεζα παιζει ο Κατσικας...
και στην θεση του Κοντρερας ο Κουμαλο...

ο Ινδιανος ηταν ο καλυτερος αμυντικος που περασε απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 15χρονια....
και αυτο που τον ξεχωριζε ηταν οτι επαιζε με τον ''μυαλο'' και ''διαβαζε'' τις φασεις....
και επεισης καθοδηγουσε-συμβουλευε τον Μαλεζα με αποτελεσμα ο Στελλιος να γινει αλλος παικτης κοντα του,και να παρει μεταγγραφη στην Γερμανια...
Αυτους λοιπον τους 2...δεν τους εχεις...εχεις αλλους....
Αν εσεις θεωρειτε οτι ο Κατσικας ειναι αυτη την στιγμη στο ιδιο επιπεδο με τον Μαλεζα,και ο
Κουμαλο το ιδιο ''εγκεφαλικος'' παικτης με τον Κοντρερας....
τοτε ...παω πασο ρε μαγκες...

Συμπερασμα....
Αν λοιπον ο τερματας ΔΕΝ καθοδηγει την αμυνα την ωρα του ματς....
και οι κεντρικοι αμυντικοι σου, ειναι τουλαχιστον 1-2κλασεις κατωτεροι των προηγουμενων...
τοτε ολα οσα βλεπουμε....εχουν μια εξηγησει..
Υ.Γ.βαλτε ο φετος και ο Εττο ειναι για τα πανηγυρια....ενταξει...εδεσε το γλυκο :mrgreen:

Ολοι εχουν ευθυνη για το ''χαλι'' της αμυνας....
και οι αμυντικοι...και τα χαφ...ακομα και οι επιθετικοι...
και φυσικα ΚΑΙ ο Δωνης....

αυτα....
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ντίνο κανείς δεν έχει πμ. Τα έφαγε η αναβάθμιση, κατά μόικαν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Θεωρώ ότι είναι πολύ κακός και υποτιμητικός, για τον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που έφυγε ο Μπόλονι. Έκρινε ο Βρύζας και το επιτελείο του ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο. Εμείς πρέπει να κολλήσουμε εκεί ?
Όχι δε πρέπει αν έγιναν όπως τα λές και για το Λάζλο και για τον Άγγελο.

ΥΓ2 Ο πόλεμος των ΑΡΔ στο Λάζλο άρχισε απο Αύγουστο :o .Μια ματιά στο αντίστοιχο τόπικ
θα στο επιβεβαιώσει .Για τα πλάνα και τα αεροπλάνα μούγκα.Γιατί άραγε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 28 Νοέμ 2012, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:DC, όχι, δεν έχω πρόσβαση σε pm. Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Απάντησε εδώ, αν μπορείς......
Αστροπελέκι μου εσύ ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Το γ@μησες και ψόφησε ρε Ντίνο: δεν έκανα ερώτηση. Είπα ότι σε έστειλα πμ. :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ε και γω ΔΕΝ σε απάντησα ρε Φωστήρα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε είπα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ... ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ το pm μου. Πως θα πάρω το δικό σου, ντε ? Έλα για... Ντεν έχω αυτοκίνητο καρντιά μου!

Κατ5, τέλος από μένα αυτό το topic. Συνεχίστε οι υπόλοποι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”