Έχει υπογράψει αλλά στους όρους υπάρχει πως το συμβόλαιο τρέχει αφού πάρει 180.000 προκαταβολή.Μεχρι τώρα εσύ,εγώ και ο Μανωλάς τα ίδια λεφτά έχουμε πάρει.GI4NNEN4 έγραψε:Επηρρεασμένος κι εγω απο το κλίμα των ημερών, τον διάβασα λάθος τον τίτλο.
Νόμισα οτι γράφει:
"Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, φεύγουν Μανωλάς - Λεονάρντο"
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Ο Μανωλάς, το υπέγραψε το νεο του συμβόλαιο;
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- Emprostisghsoitrelamenoi

Εμένα μ'αρεσει ο Μανωλάς.Τον θεωρώ πολύ εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.Δεν έχει κλείσει καλά καλά τα 20 κι έχει περισσότερες παραστάσεις από τον Κατσικά.Για την ακρίβεια τετραπλάσιες εμφανίσεις Α' Εθνικης.
Άλλο το επίπεδο της αεκ κι άλλο της γριάς.Και φυσικά άλλο να χεις δίπλα σου τον Κατσιαμπή κι άλλο τον Δέλλα και τον Μαιστόροβιτς.
Δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο μαν του μαν αλλά και στο μαρκάρισμα στον χώρο και προωθείται αρκετά,για την ακρίβεια μου θυμίζει λίγο Κοντρέρας.
Ο τσαμπουκάς του είναι χρήσιμος πιστεύω για την ομάδα μας ,αφού εκεί χωλαίνουμε ,ειδικά στα μπακ που πρέπει να είναι κ λίγο τσαμπουκαλήδες και "μάχιμοι".

Ο Λεονάρντο με εκνευρίζει λίγο ,θέλει μια μπάλα μόνος. Έχει κάνει μεγάλη βελτίωση στα χαρακτηριστικά του βέβαια,αλλά θα συμφωνήσω με τους παραπάνω όσων αφορά τον Γεωργιάδη.Περιττή μεταγραφή,ακριβή,και με ρίσκο μήπως ξεφουσκώσει τον επόμενο χρόνο.

Άλλο το επίπεδο της αεκ κι άλλο της γριάς.Και φυσικά άλλο να χεις δίπλα σου τον Κατσιαμπή κι άλλο τον Δέλλα και τον Μαιστόροβιτς.
Δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο μαν του μαν αλλά και στο μαρκάρισμα στον χώρο και προωθείται αρκετά,για την ακρίβεια μου θυμίζει λίγο Κοντρέρας.
Ο τσαμπουκάς του είναι χρήσιμος πιστεύω για την ομάδα μας ,αφού εκεί χωλαίνουμε ,ειδικά στα μπακ που πρέπει να είναι κ λίγο τσαμπουκαλήδες και "μάχιμοι".
Ο Λεονάρντο με εκνευρίζει λίγο ,θέλει μια μπάλα μόνος. Έχει κάνει μεγάλη βελτίωση στα χαρακτηριστικά του βέβαια,αλλά θα συμφωνήσω με τους παραπάνω όσων αφορά τον Γεωργιάδη.Περιττή μεταγραφή,ακριβή,και με ρίσκο μήπως ξεφουσκώσει τον επόμενο χρόνο.
και μενα μ αρεσει ο μανωλας...αν και λωκοπαιδι καλος παικτης....θελει τραβηγμα αυτιου και σε μας πιστευω δε θα κουνιοταν στα αποδυτηρια καν..ο λεοναρντο σε μια αεκ χωρις ταλεντο στα εξτρεμ ξεχωριζει αλλα δεν ειναι κτ ιδιαιτερο...Αν και ο γεωργιαδης μεχρι στιγμης με απογοητευει...ελπιζουμε αντε να δουμε..

Τι έγινε ρε παιδιά; Αφησε ο πρίγκηπας το βάζελο και έρχεται σε εμάς και θέλετε να αγοράσουμε απο την ΑΕΚ το Μανωλά και το Λεονάρντο; Αν είναι έτσι ας πάρουμε τον Μιραλάς ή τον Λέτο.

1-0 η κούλα με μούφα πέναλτι!!!Τη σούπερ λίγκα μου μέσα ρε!!!

- PARASANDALOS
 - Επικοινωνία:

Η κωλοφαρδία αυτής της ομάδας δεν περιγράφεται.
Πέρα απ όλα τ'αλλα είναι αδιανόητο το χανούμι να έχει περισότερους βαθμούς απο τον ΠΑΟΚ.
Αδιανόητο.

Πέρα απ όλα τ'αλλα είναι αδιανόητο το χανούμι να έχει περισότερους βαθμούς απο τον ΠΑΟΚ.
Αδιανόητο.
ειδα για λιγο το αρθρο-44.
ακουσα το ''ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ'', ακουσα το ''ειμαστε σκαστοι απο την κλινικη'' κ.α.
ποσο χαμηλα θα πεσουν πια με τις αντιγραφες τους?
και το αστειο ειναι οτι σου λενε μετα ''δικα μας ειναι''! το οτι ειναι ψευτες βεβαια,δεν θα το μαθουμε τωρα...
μια χαρα την πανε παντως την αεκ44.και γκολακι offside προλαβα να δω σε αυτα τα 5 λεπτα...
α ρε ποκ αθανατο...

ακουσα το ''ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ'', ακουσα το ''ειμαστε σκαστοι απο την κλινικη'' κ.α.
ποσο χαμηλα θα πεσουν πια με τις αντιγραφες τους?
και το αστειο ειναι οτι σου λενε μετα ''δικα μας ειναι''! το οτι ειναι ψευτες βεβαια,δεν θα το μαθουμε τωρα...
μια χαρα την πανε παντως την αεκ44.και γκολακι offside προλαβα να δω σε αυτα τα 5 λεπτα...
α ρε ποκ αθανατο...
Κάποτε στα συνθήματα ήταν από τους καλύτερους...
Τώρα πλέον θα πρέπει να ζητάμε και πνευματικά δικαιώματα, δεν γίνεται αλλιώς .!!

Τώρα πλέον θα πρέπει να ζητάμε και πνευματικά δικαιώματα, δεν γίνεται αλλιώς .!!
Η κούλα είναι έτοιμη να καταρεύσει(μιλάμε για Δ' όχι μ@λ@κίες),φέτος θα πάρει τόσα σφηρίγματα όσα ο γάβρος και στις δύο παράγκες (15 χρόνια).

Τι είναι αυτά που λέτε? 
Η κουλα44 έχει ομαδάρα με προπονητή σοβαρό, παικταράδες και παίζει μπαλάρα...
Τι είναι ΠΑΟΚ, να έχει Κοντρέρας, Σαλπι ,Γκαρσία, και Μπόλονι?
Με ένα σφύριγμα τέλος, κάτσε εσύ μετά να βρίζεις τους παίκτες που δεν έπαιξαν και δεν κέρδισαν..
Μην το χαλάτε το σεναριο σε ορισμένους...Μια χαρά είναι η διαιτησία...
Οι παικτες φταίνε παντα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα συγκεκριμένοι..
Εγώ πάντα τέτοιους παίκτες θέλω σαν τον Μάκο, τον Καφέ τον Δέλλα όχι σαν τους δικούς μας...

Η κουλα44 έχει ομαδάρα με προπονητή σοβαρό, παικταράδες και παίζει μπαλάρα...
Τι είναι ΠΑΟΚ, να έχει Κοντρέρας, Σαλπι ,Γκαρσία, και Μπόλονι?
Με ένα σφύριγμα τέλος, κάτσε εσύ μετά να βρίζεις τους παίκτες που δεν έπαιξαν και δεν κέρδισαν..
Μην το χαλάτε το σεναριο σε ορισμένους...Μια χαρά είναι η διαιτησία...
Οι παικτες φταίνε παντα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα συγκεκριμένοι..
Εγώ πάντα τέτοιους παίκτες θέλω σαν τον Μάκο, τον Καφέ τον Δέλλα όχι σαν τους δικούς μας...