Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από guardian4 »

PAOKhead έγραψε: @Guardian4

Καταθεση ψυχης κανεις φιλε και θα θελα το κειμενο σου να το δω στην κεντρικη.
Ομαδικη ψυχαναλυση θα κανουμε σημερα μου φαινεται...
Πες με ανωμαλο αλλα εγω στο κειμενο σου διακρινω ελπιδα μεσα στην μαυριλα.
Πρεπει σιγα σιγα να αρχισουμε να θυμομαστε τι ειναι ο ΠΑΟΚ εκτος απο ποδοσφαιρικη ομαδα.
Απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι τον προεδρο...
Σωστα διακρινεις αδερφε, ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
kataramenos5 έγραψε:
guardian4 έγραψε:Δηλαδη ρε Ζαγορακη. Τοσα λεφτα, τοσοι κοποι,
.....
Πως θα σε εμπιστευτω παλι?
Μιλα. ΜΠΟΡΕΙΣ? βγαλε λογο και δωσε οραμα.
......

αυτα.
Σωστά τα λές Guardian4 και συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα το θέμα είναι όμως απο δώ και πέρα τι ζητάμε.
Να φύγει?Να μείνει και να δώσει όραμα?Πως ,αφου δε τον εμπιστευόμαστε πιά?Αρα μάλλον να φύγει?Και μετά ποιός ή τι?Θα ήθελα την άποψη σου για το τι θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Απο δω και περα ε..
Αυτο σκεφτομουν καθως εγραφα χθες..
Η λυση ειναι ΜΟΝΟ μια, να βγει να ξαναμιλησει, με τον βρυζα και τον σβουρα ολοι μαζι, οχι μιζερα, αλλα με τσαμπουκα και να μας κατονομασουν τα λαθη τους, να μας πουν ενα αντρικιο συγγνωμη, και να μας πουν με τον δικο τους τροπο οτι θα αποφευχθουν και πως θα γινει αυτο.

Μετα,ΝΑ ακουσουμε συγκεκριμενο οραμα.

Που αυτο να συνεπαγει την μεγιστη αξιοποίηση της μπουτικ,προσιτες τιμες στις φανελες, νεα προιοντα, καλα σχεδιασμενα,σε προσιτες τιμες να αγοραζει ο κοσμος. Τροπος να παραγγελει καποιος ΕΥΚΟΛΑ κατι απο ολη την Ελλαδα, ακομα και απο εξωτερικο, γερμανια, κυπρος, αγγλια και τα λοιπα.

το ποσο απομενει για να τελειωσει η μεσημβρια, και πως αναμενεται να ανεβει το επιπεδο προπονησεων στις ακαδημιες, προσληψη ικανων προπονητων, ιατρων και φυσιοθεραπευτων και διατροφολογων, για το τμημα ακαδημιων

ποιο θα ειναι το πλανο της νεας χρονιας, για ποσο καιρο θα κινηθουμε αποκλειστικα με δικα μας παιδια μεχρι την αποκτηση ποδοσφαιριστων κλασης που θα τα πλαισιωνουν,

πως θα οργανωθει ο τομεας των οικονομικων, ωστε να υπαρχει αναπασα στιγμη ισολογισμος εσοδων εξοδων σε ολους τους τομεις, με αναλυτικες προβλεψεις, και εκτιμησεις εβδομαδιαιες

τροποι αμεσης οικονομικης ένεσης απο τον κοσμο στην ΠΑΕ, δηλαδη ενας συγκεκρημενος τροπος που ο καθενας θα μπορει με ευκολια να βαλει 5-10 ευρο για την ομαδα, αμεσα ομως και χωρις ψηφισματα,

Τσαμπουκας στα συμφεροντα του ΠΑΟΚ, σε πρωτη φαση με τον Προεδρο(να μη δεχεται πολλα πολλα),
εμεις απαιτουμε ισονομια, αν εχει καποιος αντιθετη γνωμη, εγω απλα θα διαβιβασω τα λεγομενα σας στο κοσμο, καθως αυτος ειναι ο επενδυτης και πρεπει να ξερει.(εκδρομες, εισητηρια, χρεη, χορηγιες απο ΟΠΑΠ)

Ευρεση χορηγου φανελας απο εξωτερικο(bwin) και τα λοιπα.

Οτι θα παν σεμηναρια για το πως να διαπραγματευονται.

Τροπο με τον οποιο θα εξασφαλησουν ρευστοτητα, και οικονομικη διαχειρηση ετσι ωστε οι ποδοσφαιριστες θα ειναι παντα πληρωμενοι.

Να μας πουν τι ποστο θα πιασει ο Γκαρσια.

Και να μας πουν με 21 000 διακρειας σε 3 χρονια, επ ακριβως και ρεαλιστικα , τι μπορουμε να ονειρευομαστε.
Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου.
ΠΑΟΚ ειμαστε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω λεω να τα κανει αντι να βγει παλι να μιλησει και να απολογειται
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

I think after selling Vierinha, Salpi, letting go Contreras, we should sell Athanasiadis and Stafylidis.

We can play with Xalkias, Malezas, Balafas, Pappazoglou! CHAMPIONS LEAUGE!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Olorin έγραψε:Λοιπον, πολυ περιληπτικα τα λαθη που πιστευω οτι εκανε η Διοικηση:

Γκαγκατσης
Κουτσιανικουλης 1,5 εκ
Πολλες κακες μεταγραφες 2010(Φιλομενο, Κριστιανο, Εντινιο κλπ)
Μπερετοχαβοδερμιτζακηδες
Αραβες
Φλωριδης
Μεγαλο μπατζετ και απληρωτοι παικτες

Στα θετικα:
Συσπειρωση κοσμου
Μηδενισμος χρεων προς τριτους
Σαντος
Παικταραδες το 2008 (Γκαρσια, Κοντρερας, Βιειρινια, Μουσλι, Μαρκος Αντωνιο, Ιβιτς)
Μεσημβρια
Ομαδαρα που χτυπησε το πρωταθλημα το 2010 και μας το εκλεψε ενα κορακι
Ευρωπαικη καταξιωση
Μπολονι
Νεο πλανο

Για μενα το προσημο ειναι θετικο. Κι εγω ευχομαι να μην εκαναν ουτε ενα λαθος αλλα δε γινεται.
Προσεξτε οτι το μοντελο του Σαντος-Βρυζα-Ζαγορακη (η σειρα δεν ειναι τυχαια) θα πετυχαινε 100% αν παιρναμε το πρωταθλημα το 2010. Θα μπαιναμε ομιλους Τσ.Λ. και το ανοιγμα που ειχε αρχισει να δημιουργηται το 2010 θα ειχε μηδενιστει και θα ειχαμε αλλαξει επιπεδο ως ομαδα. Εξαιτιας εξωγενων παραγοντων, η επνδυση αυτη δεν πετυχε και γυρισε μπουμερανγκ.

Ομως, οτι εγινε δεν ξεγινεται και πλεον πρεπει να μας καθοδηγει η Αναγκη. Αυτη επιβαλει πωλησεις, ειτε μας αρεσει, ειτε δε μας αρεσει (που δε μας αρεσει). Κι εγω θελω να μεινουν οι παικταραδες για παντα, αλλα εχουμε ενα συγκεκριμενο πλανο, η Ουεφα καραδοκει, κινδυνευουμε να μεινουμε του χρονου εκτος Γιουροπα Ληγκ. Πρεπει να γινουν πωλησεις και να εξοικονομηθουν τουλαχιστον 2,8 εκατομμυρια, αμεσα.
συμφωνω σε όλα όσα γράφεις ειδικα για τα λάθη επειδή το πρόσημο για μένα ειναι πολυ θετικο και μέ λένε ότι υποστηρίζω ακριτα τον ζαγορακη ειναι τα λάθη που έκανε αρκετά αλλα για την υπόθεση κουτσιανικουλη ας πούμε δεν μας βγήκε απλα αν μας έβγαινε θα είχαμε μια ιστορία σαν τον βιερινια οι προθέσεις μετράνε .....τώρα δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια λάθη πλέον κοιτάμε μπροστα και προσαρμοζομαστε εξακολουθώ όμως να θεωρω αυτήν την διοίκηση την καλλιτερη μετα παντελακη μυρουδια πρωταθλήματος είχα να γευτω απο το 1985 για τους πιτσιρικάδες που αντιδρούν 24 χρονια μετα άγγιξαμε τον τίτλο με την ομάδα που φτιάχτηκε αυτήν την τετραετία .....
Καλη χρονια σε όλους και η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΌΛΟΙ ΌΜΩΣ
´ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΥΖΑ ΟΠΑΔΟΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ.
ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ .....ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ΙΣΟΠΈΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ....
kos

Δημοσίευση από kos »

δυστηχως αποτυχατε.
το οτι αναπτυξατε την ομαδα δεν σας δινει το δικαιωμα να την διαλυσετε.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

και οποιος νομιζει οτι ο τζονγου την εκανε απο τον αγωνα του μεγαλου λαου ειναιι βαθια νυχτωμενος
ας μην ειχε κανα βουνο χρεη και ακομα τζονγου θα λεγαμε και θα κλαιγαμε
εσύ αν πολεμούσες τότε από την τουαλέτα του σπιτιού σου δεν πρέπει να υποτιμάς παιδιά που χάσαν και ακόμα χάνουν πάρα πολλά γιατί ακόμα έρχονται δικαστήρια...κάτι τέτοιοι αχάριστοι σαν και σένα που δεν σέβονται τίποτα μας έφτασαν σε αυτό το σημείο ώστε να πουλάνε ότι καλό υπάρχει και εσείς να λέτε και ευχαριστώ!
thief

Δημοσίευση από thief »

Xρόνια πολλά παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε.

Ακουσα την χθεσινη συνέντευξη του Βρυζα, Κων/δη και αν πω ότι δεν μουδιασα θα είναι ψέμα. Δεν θα σταθώ σε κάθε πρόταση που είπαν ή ποιος πουλιέται και πόσο, ούτε θα αυτομαστιγωθώ και θα αρχίσω το κλάμα... Τις κινήσεις που θα γίνουν πρώτα θα περιμένω και μετά θα κρίνω. Προσωπικά εγώ δεν θέλω να πειραχτεί ο Βιερίνεια αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ελπίζω μόνο οι κινήσεις που θα γίνουν στο τέλος να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Συνεπώς τα έργα θα μιλήσουν από εδώ και πέρα και όχι τα λόγια.

Εγώ έχω την υπομονή και την θέληση να σας στηρίξω. Σας θεωρώ ότι καλύτερο μετά τον Παντελάκη. Λαθη κάνατε, προβλήματα είχατε και έχετε, αλλά θεωρώ το μοντελο αυτό διοίκησης το καλύτερο που έχουμε. Δεν μπορώ να ξανακούσω για μεγαλοεπενδυτές και μεγιστάνες έλεος...Ουτε έχω την διάθεση πάλι να τρέχω σε πορείες πεζικές και μηχανοκίνητες για να φύγει ο κ. Χ ή Ψ 67%...Καποιοι άλλοι μπορεί να διαφωνούν και να θεωρούν την λύση "επενδυτής" μονόδρομος. Δικαίωμα τους όπως και δικαίωμα δικό μου να έχω άλλη γνώμη.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

bob έγραψε:
και οποιος νομιζει οτι ο τζονγου την εκανε απο τον αγωνα του μεγαλου λαου ειναιι βαθια νυχτωμενος
ας μην ειχε κανα βουνο χρεη και ακομα τζονγου θα λεγαμε και θα κλαιγαμε
εσύ αν πολεμούσες τότε από την τουαλέτα του σπιτιού σου δεν πρέπει να υποτιμάς παιδιά που χάσαν και ακόμα χάνουν πάρα πολλά γιατί ακόμα έρχονται δικαστήρια...κάτι τέτοιοι αχάριστοι σαν και σένα που δεν σέβονται τίποτα μας έφτασαν σε αυτό το σημείο ώστε να πουλάνε ότι καλό υπάρχει και εσείς να λέτε και ευχαριστώ!
ενω εσυ επανω στο αλογο εισουν ομαδαρχης ε;

στην τελευταια σου προταση τα λες ολα.......
αν καταλαβα καλα λες την διοικηση του ΠΑΟΚ... αχαριστοι ,δεν σεβοντε,μας φτασαν σε αυτο το σημειο,πουλανε οτι καλο υπαρχει....
τα λαμογια τον πουλο ρε

δεν μου λες ρε φιλε
σε ποιον συνδεσμο εισαι γραμμενος;;
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

στην 4 και αυτή την στιγμή τραγουδάω άγια νύχτα!
κάτι τέτοιοι αχάριστοι σαν και σένα που δεν σέβονται τίποτα μας έφτασαν σε αυτό το σημείο ώστε να πουλάνε ότι καλό υπάρχει και εσείς να λέτε και ευχαριστώ!

στην τελευταια σου προταση τα λες ολα.......
αν καταλαβα καλα λες την διοικηση του ΠΑΟΚ... αχαριστοι ,δεν σεβοντε,μας φτασαν σε αυτο το σημειο,πουλανε οτι καλο υπαρχει....
τα λαμογια τον πουλο ρε
ξαναδιάβασε και μετά μίλα!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλ. ποιους λες τετοιους που μπορουν να πουλανε παικτες
εγω δεν μπορω εσυ δεν μπορεις .....σε ποιους αναφερεσε
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

στον θεο
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

abg12d34 έγραψε:δηλ. ποιους λες τετοιους που μπορουν να πουλανε παικτες
εγω δεν μπορω εσυ δεν μπορεις .....σε ποιους αναφερεσε ρε απιθανε
Αδερφε μια παρατηρηση εχω...σε τουλαχιστον 3-4 θεματα αλλα γραφει η απαντηση αλλα διαβαζεις εσυ και δημιουργεις θεμα.
Αν δεν μπορεις να διαβασεις η ακομη περισσοτερο να κατανοησεις απλα ελληνικα σε παρακαλω σταματα να προκαλεις αντιπαραθεσεις.
Εδω στο αλλο τοπικ εγραφα ειρωνικα για τριποτσερη και γουνδουλακη και μου εκανες παρατηρηση!

Τζαμπα καθεσαι και χαλιεσαι...χαλαρωσε και δες τι γραφει ο καθενας!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

kos έγραψε:δυστηχως αποτυχατε.
Έλα Γιάννη παπαδοπουλε καλο το σκονακι στον ποιητή σήμερα ε; :):)
ΓΙΑΝΝΗΣ FOR PRESIDENT ΤΏΡΑ .....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

kos έγραψε:δυστηχως αποτυχατε.
ετσι....το θεμα δεν ειναι να φτασεις στην κορυφη,αλλα να διατηρηθεις σε αυτην...
και δυστυχως ο ζαγορ δεν ειχε τον τροπο, κανωντας πολλα λαθη...
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Μη σκοτωνεστε και μη αφοριζετε ρε ο ενας τον αλλον

Οπως δε γουσταραν καποιοι την καθολικη αποθεωση ζαγορακη ετσι τωρα δε "λεει" το κραξιμο, για το κραξιμο.

Βαλτε τα κατω και βρειτε λυσεις, καντε διαλογο.

Αυτο το καλο της κριτικης, εγινε ενα σωστο βημα, βγηκαν καποια νουμερα στη φορα μαζι τους και καποια πραγματα. Το πως βγηκαν eorptol δε σημαινει απαραιτητα κατι... ;)

Καλη χρονια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”