Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από theo-drama »

PAOK_Antarctica έγραψε:Στη συγκεκριμένη περίπτωση χτυπήσαμε την πόρτα, ζητήσαμε τον γρύλο, ο χωρικός είπε ότι θα μας τον δώσει και μετά άναψε τσιγάρο, έπινε φραπέ και άφηνε τον γρύλο να κάθεται κι εμάς να περιμένουμε.

Για 3 χρόνια.

Και οποτε του λέγαμε "χρειάζομαι τον γρυλο, είναι πολύ σημαντικό να φύγω. Δεν υπάρχει άλλος γρύλος σε όλη τη χώρα, μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις", ο χωρικός έλεγε "ναι ναι βεβαίως", άναβε κι άλλο τσιγάρο κι έβαζε νετφλιξ.

Και αν καμιά φορά περνούσε κανένας κολλητός του, του δάνειζε και τον γρυλο.

Θιχτηκες κιόλας.

Βρε ότι και να κάνουν, ψήφο δεν έχει.
Απο τους άλλους ας βρουν τα πονταλακια τους.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

invincible έγραψε:Στο Μακεδονικού μπορούμε να παίζουμε με μικρες ομάδες. Τα ντερμπι σε πιο μεγάλο. Μπορούμε να κάνουμε και περιοδείες σε διάφορα γήπεδα της Μακεδονίας με μικρές ομάδες. Τα ευρωπαϊκά μόνο Πανθεσσαλικό. Το ίδιο και τα ντέρμπι πιστεύω. Εκδρομές. Και μετά από 4 χρόνια μπορείς να μπεις στο δικό σου.
Λεφτά για εισητηριο στην τούμπα δεν έχει ο κόσμος θα κάνουμε εκδρομές. Σίγουρα θα συμφωνεί και ο λουτσεσκου να μην έχουμε έδρα και να παίζουμε εκτός όλα τα ματς .
Στο Καυτατζόγλειο πρέπει και να βρουνε λύση που συμφέρει την ομάδα . Αλλιώς στο Χαριλάου . :lol:
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μεταφερθεί η έδρα του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2023 έως τα Χριστούγεννα του 2025, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο γήπεδο χωρητικότητας 16.118 θέσεων (που δύναται να αυξηθεί άμεσα στις 22.500 θέσεις με ένα κόστος γύρω στις 500-600 χιλ. ευρώ) ιδιοκτησίας του Κώστα Πηλαδακη, ο οποίος για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα χρησιμοποιεί ο Δικέφαλος το γήπεδό του, θα λάβει περίπου 1 εκατ. ευρώ...
Υπόψη ότι η απόσταση από την Τούμπα μέχρι το (μέχρι σήμερα επονομαζομενο AEL FC ARENA), ανέρχεται στα 161 χλμ...

Για μένα προσωπικά, είναι η καλύτερη λύση!
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Με την τιμή της Βενζίνης εκεί που είναι βλέπω να μετακομίζουμε και εμείς εκεί για να βλέπουμε την ομάδα από κοντά :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και κάθε βδομάδα ξύλο, καλό ακούγεται
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να πω κι εγώ κάτι χαζό και που ανήκει στην σφαίρα των θεωριών συνομωσίας (δεν το έχω ακούσει κάπου άλλου, δικιά μου η «έμπνευση»)
Μήπως αυτή η αγαπημένη μας κυβέρνηση και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί θέλει να μας διώξει εκτός πόλης, για απροσδιόριστο διάστημα, ώστε να μείνουν μόνο τα αγαπημένα τους ερπετά;;
Ξέρω τραβηγμένο, αλλά όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από αυτούς…
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Βρε έδρα στο Βερολίνο, στο Μόναχο, Στουτγάρδη κ ασ' τους να πληρώνουν τσάρτερ για να βλεπουν 40.000 παοκτσηδες κάθε Κυριακή..

Υγ. Δε ξέρω πόσο εφικτο/νόμιμο είναι αλλά θα το γούσταρα τουλαχ για τα ευρωπαϊκά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ανακατασκευή καυτατζογλειου με έξοδα του ΠΑΟΚ,ενοίκιο όσο δίνουν στο ΟΑΚΑ τόσα χρόνια οι χάρτινοι.
Βάζει ο ΠΑΟΚ ας πούμε 2 μύρια πχ στο ερείπιο για να πληρεί τις προϋποθέσεις Ευρωπαϊκής διοργάνωσης,είναι το ενοίκιο 300 χιλιάρικα το χρόνο.
3χρόνια ×300=900
4χρόνια ×300=1,2
Τα ρέστα από τα 2 της ανακατασκευής πίσω στην ΠΑΕ από το κράτος,με μορφή χορηγίας, απευθείας δεν ξέρω.
Ούτε βήμα πίσω από αυτό,ας επικοινωνήσουν το σχέδιο στον κόσμο και ότι αυτό δεν γίνεται δεκτό και θα αναλάβουν άλλοι δράση μετά.
Άντε γιατί υπάρχουν και όρια με δαύτους.
Θα βγάλουν την ομάδα εκτός πόλης με ποιά δικαιολογία γαμω το σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ανακατασκευή Kαυτατζογλειου με έξοδα του δημοσιου και ο ΠΑΟΚ το ιδιο ενοικιο/υποχρεωσεις οπως και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ειναι ντροπη για το κρατος το μεγαλυτερο γηπεδο της Βορειου Ελλαδος να βρισκεται σε αυτην την κατασταση την ιδια ωρα που εχουν δωσει ενα σκασμο λεφτα στο Παγκρητιο, στο Αλκατραζ και στην Αγια Σοφια την Προποτζου. Το Καυτατζογλειο δεν θα το φτιαξουν για τον ΠΑΟΚ. Για την πολη και συνολικα για ολη την Βορεια Ελλαδα θα το φτιαξουν. Δεν θα παρακαλαμε για τα αυτονοητα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Έτσι . Μια από τις 2 λύσεις και μόνο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

obanebane έγραψε:Ανακατασκευή καυτατζογλειου με έξοδα του ΠΑΟΚ,ενοίκιο όσο δίνουν στο ΟΑΚΑ τόσα χρόνια οι χάρτινοι.
Βάζει ο ΠΑΟΚ ας πούμε 2 μύρια πχ στο ερείπιο για να πληρεί τις προϋποθέσεις Ευρωπαϊκής διοργάνωσης,είναι το ενοίκιο 300 χιλιάρικα το χρόνο.
3χρόνια ×300=900
4χρόνια ×300=1,2
Τα ρέστα από τα 2 της ανακατασκευής πίσω στην ΠΑΕ από το κράτος,με μορφή χορηγίας, απευθείας δεν ξέρω.
Ούτε βήμα πίσω από αυτό,ας επικοινωνήσουν το σχέδιο στον κόσμο και ότι αυτό δεν γίνεται δεκτό και θα αναλάβουν άλλοι δράση μετά.
Άντε γιατί υπάρχουν και όρια με δαύτους.
Θα βγάλουν την ομάδα εκτός πόλης με ποιά δικαιολογία γαμω το σπίτι τους.

Με ποια δικαιολογια;
Γιατι, χρειαζεται και δικαιολογια;
Ε, να σου πω τοτε μια ρε φιλε obanebane.
Με την δικαιολογια οτι ειμαι ο αφεντης σας και σας γ@μω οποτε θελω (βλεπε υποθεση πολυιδιοκτησίας) και αφου ειστε ντουρντουβακια και δεν θα με θαψετε με την ψήφο σας, εγω θα συνεχισω να σας πηδ@ω οποτε γουσταρω.
Κι εσεις θα σκυβετε το κεφαλι, γιατι εχετε τη νοοτροπία του "σφαξε με αγα μου ν'αγιασω" και του
" πως κανετε ετσι για 5 χρονια καθυστερηση για ενα κ@λογηπεδο ή για 20 χρονια για ενα κ@λομετρο".
Σου κανει αυτη η δικαιολογια;
Take it or leave it.

Και οπως λεει ενας φιλος εδω μεσα, "ρε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος"!!!
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι αν δεν παίζουμε στο Καυτανζόγλειο πού θα παίζουμε;
Κατερίνη;
Βέροια;
Καβάλα;
Λάρισα;
Βόλο;
Κάπου που να έχει έντονο το Παοκτσήδικο στοιχείο...
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ν.Καβαλας οπου ειμαι, εχει ΠΟΛΛΟΥΣ Αεχτσήδες...
Σε ενα καφε που μενω απαναντι, οποτε παιζει η ΠΑΟΚΑΡΑ Μας, και μας βαζουν γκολ, το πανηγηριζουν :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ναι έχει κι απ' αυτούς αλλά είναι αρκετά περισσότεροι οι Παοκτσήδες, όπως σχεδόν σε κάθε πόλη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Καιρός για μια και μοναδική φορά, να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου.
Σημ. Για να το ελαφρυνω κι εγώ. Έχεις χρόνο να αναλάβεις την κατασκευή του γηπέδου ή δεν προλαβαίνεις ???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”