Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Η Εθνική μιας χώρας είναι πάντοτε ο καθρέφτης του πρωταθλήματός της. Σ' εμάς που έχουμε σάπιο πρωτάθλημα δεν περιμένουμε καλύτερη Εθνική. Θα με πεις: πριν λίγους μήνες φτάσαμε στους 16 και από ατυχία δεν φτάσαμε στους 8. Ναι. Ισχύει. Αλλά είχαμε έναν καλό προπονητή, που βέβαια η ΕΠΟ δεν τον διάλεξε με Εθνικά κριτήρια, αλλά με συλλογικά, υπό την έννοια ότι δεν ήθελε να τον έχουμε εμείς.
Και πράγματι περάσαμε μεγάλη τρικυμία μετά την φυγή Σάντος. Τολμώ να πω ότι από τότε μόνο φέτος (ανέλπιστα για μένα) παίζουμε ομαδικά, όπως θα έπρεπε, οπότε αποδείχθηκε ότι η ΕΠΟ έκανε καλή δουλειά με την επιλογή Fernando. Αλλά ο Πορτογάλος, που κρατούσε ένα καλό επίπεδο μέσα στην Εθνική, μας τελείωσε και φάνηκε η γύμνια της ΕΠΟ.
Εν κατακλείδι, το ότι δεν στενοχωρήθηκα που η Εθνική έχασε από αυτές τις τρεις αντιπάλους δεν ερμηνεύεται ότι είμαι λιγότερο φιλόπατρις, αλλά ότι η Εθνική αυτή δεν αντιπροσωπεύει τους καλύτερους παίκτες μας αλλά το σάπιο κατεστημένο των διοικούντων το Ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνον).
Και πράγματι περάσαμε μεγάλη τρικυμία μετά την φυγή Σάντος. Τολμώ να πω ότι από τότε μόνο φέτος (ανέλπιστα για μένα) παίζουμε ομαδικά, όπως θα έπρεπε, οπότε αποδείχθηκε ότι η ΕΠΟ έκανε καλή δουλειά με την επιλογή Fernando. Αλλά ο Πορτογάλος, που κρατούσε ένα καλό επίπεδο μέσα στην Εθνική, μας τελείωσε και φάνηκε η γύμνια της ΕΠΟ.
Εν κατακλείδι, το ότι δεν στενοχωρήθηκα που η Εθνική έχασε από αυτές τις τρεις αντιπάλους δεν ερμηνεύεται ότι είμαι λιγότερο φιλόπατρις, αλλά ότι η Εθνική αυτή δεν αντιπροσωπεύει τους καλύτερους παίκτες μας αλλά το σάπιο κατεστημένο των διοικούντων το Ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνον).
Το site φίλε μου hasio δεν είναι ελληνικό, είναι ΠΑΟΚτσήδικο.
Ο ΠΑΟΚ είναι παγκόσμιος και δε μπορεί να περιοριστεί στα σύνορα ενός κράτους.
Άλλωστε όπως έχει γράψει και ο σφ ΠΑΟΚ Θύρα 4, "Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη. PAOK uluslardan daha büyük"
Ο ΠΑΟΚ είναι παγκόσμιος και δε μπορεί να περιοριστεί στα σύνορα ενός κράτους.
Άλλωστε όπως έχει γράψει και ο σφ ΠΑΟΚ Θύρα 4, "Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη. PAOK uluslardan daha büyük"
γιατι, ποτε αυτη η εθνικη προσεφερε κατι στον ΠΑΟΚ ωστε να νιωσω μερος της; ποτέ.
παρα μονο πουστια.
παρα μονο πουστια.
καλα να παθουν. να τα λουστουν τωρα. στα @@ μου.από ΑποστόληςΑ » Σάβ Νοέμ 15, 2014 1:58 pm
Η Εθνική μιας χώρας είναι πάντοτε ο καθρέφτης του πρωταθλήματός της. Σ' εμάς που έχουμε σάπιο πρωτάθλημα δεν περιμένουμε καλύτερη Εθνική. Θα με πεις: πριν λίγους μήνες φτάσαμε στους 16 και από ατυχία δεν φτάσαμε στους 8. Ναι. Ισχύει. Αλλά είχαμε έναν καλό προπονητή, που βέβαια η ΕΠΟ δεν τον διάλεξε με Εθνικά κριτήρια, αλλά με συλλογικά, υπό την έννοια ότι δεν ήθελε να τον έχουμε εμείς.
επειδή είμαι Έλληνας και αγαπάω την εθνική ομάδα της χώρας μου, γι'αυτό χάρηκα ιδιαίτερα με τον χθεσινό διασυρμό. Και αν δεν γκρεμιστούν τα πάντα για να ξαναγίνουν απ'την αρχή σωστά, ευελπιστώ και σε χειρότερους διασυρμούς.
Η εθνικη,ανεκαθεν ηταν,προιον δοσοληψιων,εξυπηρετησεων και προβολης,των ομαδων του ΠΟΚ.
Στην πρωτη επιτυχια της εθνικης το 1980,στα προκριματικα,ξεκινουσαν στην 11αδα,αλλα και στις αλλαγες,
υπηρχαν, πολλοι παικτες του Π.Α.Ο.Κ.
Εκτος απο το τελευταιο ματς με τους Ρωσους,που θα σφραγιζοταν το εισητηριο για τα τελικα του Euro,
κυπελο Εθνων Ερωπης τοτε.
Αλλοι τραβουσαν το καρο στην λασπη ,και αλλοι θα γευονταν τους καρπους των κοπων τους.
ΤΥΧΑΙΟ?
Οσο για το ποιοι παιξανε στα τελικα? Πονεμενη ιστορια.
Αυτη ηταν και αυτη θα συνεχισει να ειναι η εθνικη,ειδικα τωρα που ανοιξε,η Ελληνικη αγορα.
Πως πας σε μια εκθεση να προβαλεις την πραματεια σου,ετσι θα γινεται και με την Εθνικη.
Τι γραφεται εδω μεσα για τον Κλιχ?
ειναι 24 ετων,γεματη χρονια στην Τζβολε περισυ,ειναι και ΔΙΕΘΝΗΣ.
Στην πρωτη επιτυχια της εθνικης το 1980,στα προκριματικα,ξεκινουσαν στην 11αδα,αλλα και στις αλλαγες,
υπηρχαν, πολλοι παικτες του Π.Α.Ο.Κ.
Εκτος απο το τελευταιο ματς με τους Ρωσους,που θα σφραγιζοταν το εισητηριο για τα τελικα του Euro,
κυπελο Εθνων Ερωπης τοτε.
Αλλοι τραβουσαν το καρο στην λασπη ,και αλλοι θα γευονταν τους καρπους των κοπων τους.
ΤΥΧΑΙΟ?
Οσο για το ποιοι παιξανε στα τελικα? Πονεμενη ιστορια.
Αυτη ηταν και αυτη θα συνεχισει να ειναι η εθνικη,ειδικα τωρα που ανοιξε,η Ελληνικη αγορα.
Πως πας σε μια εκθεση να προβαλεις την πραματεια σου,ετσι θα γινεται και με την Εθνικη.
Τι γραφεται εδω μεσα για τον Κλιχ?
ειναι 24 ετων,γεματη χρονια στην Τζβολε περισυ,ειναι και ΔΙΕΘΝΗΣ.
η εθνικη ηταν παντα ενα σιχαμα με εξαιρεση την ομαδα του ρεχαγκελ κ του σαντος κ ας μην καλουσε τον κλαους.τι να θυμηθουμε αρχοντιδιδες,παναγουλιες,μπαρμπαπολυχρονιου,παπαποστολου........ποτε οι παιχτες του Π.Α.Ο.Κ δεν ηταν στις πρωτες επιλογες με εξαιρεση ελαχιστες περιπτωσεις.ασε που οσα χρονια κ να παιζανε σε εμας μολις φευγανε για γαβροβαζελο τσουπ κ η κληση.το ιδιο κ με παιχτες απο αλλες ομαδες παραδειγματα απειρα.ενας σοφος που περασε απο την ομαδα μας ειχε πει καποτε οτι τα ματς τα παιρνει το κεντρο.ποιο κεντρο?χαχαχα μανιατης βλαχομαγκιες κ αου σαμαρης μεγαλο ανεκδοτο κ σας ρωταω εγω τωρα.ο τζανδαρης ειναι πρωτος στις πασες κ στα κλεψιματα στο πρωταθλημα γιατι δεν παιζει?ο τζιολης?η εθνικη για πολλους απο εμας ειναι σε δευτερη μοιρα πρωτα απ ολα ο Π.Α.Ο.Κ.ετσι μας εμαθε η πολιτεια η επο κ το ποκ.σορυ αλλα χεστηκαμε.καντε πρωτα αξιοκρατικη ομαδα με παιχτες που διακρινονται κ ας παιζουν στον τελη πχ κ μετα μιλαμε.το οτι ειμαστε ελληνες δεν σημαινει οτι θα στηριζουμε τη σαπιλα τη πουστια τα μαντζεριλικια κ τα παιχνιδια του καθε παραγοντα.ξεβρωμιστε την ομαδα κ εδω ειμαστε......
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Για μενα ο ΠΑΟΚ είναι η Εθνική ομάδα ΜΟΥ.
Στην οικογένεια μου οταν μιλάμε για Πατρίδα, αλλού αναφερομαστε.
Απλά ετυχε να γεννηθούμε στο βόρειο τμημα της Chriechenland.
Στην οικογένεια μου οταν μιλάμε για Πατρίδα, αλλού αναφερομαστε.
Απλά ετυχε να γεννηθούμε στο βόρειο τμημα της Chriechenland.
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Αγαπάω την πατρίδα μου την σημαία μου και φυσικα δεν ειμαι φασίστας η ναζιστης αλλα αυτη η εθνικη του σαρρη και των άλλων λαμόγιων του γαβρικου συστήματος με προβληματίζει και με στεναχωρεί γιατι εχουν το θράσος και φοράνε το εθνόσημο και ο σκατοφατσας Σαρρης μ εκπροσωπεί την ευρωπη και φέρνει τους διάφορους διαπλεκόμενους με μανατζαρεους ρανιεριδες.....την ομαδα Ρεχάγκελ και σαντος την υποστήριζα ηταν εθνικη αυτο το πραμα τωρα ειναι οτι ηταν προ Ρεχάγκελ ενα μαζωμα μανατζάρεικων συμφερόντων
- Μπαρκαρούτσος
Στη ΝΕΡΙΤ έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαρρή...
Τον έχουν *αμήσει στα ερωτήματα, τον ρωτούν τα πάντα.
Δείτε, αξίζει..
Τον έχουν *αμήσει στα ερωτήματα, τον ρωτούν τα πάντα.
Δείτε, αξίζει..
- Μπαρκαρούτσος
DarkBishop, το post σου δεν το αφήνω, δεν αξίζει να συνεχιστεί η συγκεκριμένη κουβέντα, άσε που τον ρώτησες 2 σελίδες πίσω και δεν απάντησε.
Λήξτε το εδώ, η συγκεκριμένη κουβέντα είναι off-topic.
Λήξτε το εδώ, η συγκεκριμένη κουβέντα είναι off-topic.
- DarkBishop
- Μπαρκαρούτσος
Και σε αυτό συμφωνώ!!!!++++++Χωρικός έγραψε:επειδή είμαι Έλληνας και αγαπάω την εθνική ομάδα της χώρας μου, γι'αυτό χάρηκα ιδιαίτερα με τον χθεσινό διασυρμό. Και αν δεν γκρεμιστούν τα πάντα για να ξαναγίνουν απ'την αρχή σωστά, ευελπιστώ και σε χειρότερους διασυρμούς.
Και εδώ +++++++++++++++++++++eorptol έγραψε:Αγαπάω την πατρίδα μου την σημαία μου και φυσικα δεν ειμαι φασίστας η ναζιστης αλλα αυτη η εθνικη του σαρρη και των άλλων λαμόγιων του γαβρικου συστήματος με προβληματίζει και με στεναχωρεί γιατι εχουν το θράσος και φοράνε το εθνόσημο και ο σκατοφατσας Σαρρης μ εκπροσωπεί την ευρωπη και φέρνει τους διάφορους διαπλεκόμενους με μανατζαρεους ρανιεριδες.....την ομαδα Ρεχάγκελ και σαντος την υποστήριζα ηταν εθνικη αυτο το πραμα τωρα ειναι οτι ηταν προ Ρεχάγκελ ενα μαζωμα μανατζάρεικων συμφερόντων
Μα έχουν γραφτεί τα πάντα ....