Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nninik

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από nninik »

D.A.A.T. έγραψε:εγω θα το ξαναγραψω γιατι δεν ξερω αλλα κανω υποθεσεις.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.Οταν λοιπον καταλαβω απο τον βρυζα γιατι επηρε τοσο βαρυα αποφαση θα επιτεθω ανοιχτα σε αυτον που ηταν το προβλημα.Οσο ομως απλα φανταζομαι προσωπα ,ο Ζησης με εξοργιζει.

Ας κανει ενα τελευταιο καλο και ας πει την αληθεια να ξερουμε τι γινεται.
φιλε μου,ψαχνοντας το "γιατι",ψαχνουμε το δεντρο..
εφυγε,τελειωσε,παει..η ζωη συνεχιζεται με ή χωρις βρυζα,με ή χωρις ζαγορ,
κ παει λεγοντας..το εχει κ υπογραφη ενας φιλος εδω μεσα:Ζησης-η καριερα μου
πανω απ'ολα,Σκυλος:ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα..καλως ή κακως,αυτο το "ο ΠΑΟΚ πανω
απ'ολα" το καναμε παντιερα,τα τελευταια 5 καλοκαιρια..και (ευτυχως) ο Σκυλος
το κραταει..απο κει και περα,η υπογραφη του ζορρο,με συμπληρωνει ΑΠΟΛΥΤΑ!
kos

Δημοσίευση από kos »

οταν μου ζητας να σου δειξω το συμβολαιο του σαντος εισαι ή παιδακι ή κατι αλλο. και πιστεψε με σε συμφερει να εισαι παιδακι.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Δε λεει κανεις οτι δεν ηταν μεγαλη προσωπικοτητα το δειχνει η καριερα του αλωστε, αλλα ολο αυτο το χουνερι σε συνεργασια με τον βρυζα που φαγαμε απο το φιλαρακι του Ζ.Κ δεν προκειτε να το χωνεψω ποτε.
Απο εκει ξεκινησαν ολα τα κακα, φετος χασαμε ενα πρωταθλημα (που με καποιον σοβαρο προπονητη δεν το χαναμε με τιποτα αυτο ειναι το πιστευω μου και σε οποιον αρεσει) απο το χειροτερο γαυρο της εικοσαετιας, και οχι μονο αυτο γιναμε ρεζιλι απο μια αεκ που τη ξεπατωσε ο μπεος δε χωνευονται αυτα ρε δεν μπορειτε να το καταλαβατε?
να με συμπαθάς και με κάθε σεβασμό αλλά το ΚΛΑΣΙΜΟ του ζόρζε κόστα στο βρύζα και τον κολλητό του σέρτζιο πώς ακριβώς συνέβαλαν στη φετινή ... αναγέννηση του δέλλα;και πολλών άλλων απιθάνων που παρέλασαν φέτος από τούμπα;το δε πρωτάθλημα δεν το έπαιρνες από το μπούλη ούτε με το φετινό ρόστερ της πόρτο (πόσο μάλλον ΜΟΝΟ με δηλώσεις ζαγοράκη).η διοίκηση προφανώς έλαθε μόνο τις μέρες που ήταν κι ο ζήσης μέλος της.μετά ... ανέκαμψε πλήρως :!: :!: :!:

υγ περί μπερέττα ας τη βάλουμε καλύτερα βροχοποιέ την κουβέντα στην μπάντα.και κατά πόσο ήταν η επιλογή του τόσο τραγική όσο παρουσιάστηκε.ιδίως εν συγκρίσει προς ό,τι επακολούθησε ...

υγ ρε συ DAAT δλδ πιστεύεις πως ο ζαγοράκης ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;προφανώς αυτός κρίνει πως δε συντρέχει λόγος για ... αλλαγές σε καταστάσεις και πρόσωπα.γιατί να μιλήσει ο ζήσης;για να του επιτίθεται ο κάθε μυστήριος ακόμα σκαιότερα και να τον αποκαλεί συκοφάντη,που θέλει να φάει το ζαγοράκη;εκτός κι αν ο ζαγοράκης ΑΓΝΟΕΙ το ... τρωκτικό.που αυτό είναι ακόμα χειρότερο.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

D.A.A.T. έγραψε: Ας κανει ενα τελευταιο καλο και ας πει την αληθεια να ξερουμε τι γινεται.
Προσωπικα,πιστευω πως δεν θα την πει την αληθεια γιατι ειναι ΠΑΟΚτσης και δεν θελει να βλαψει τον ΠΑΟΚ............ :lol:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

διαφωνω.Εαν ο Βρυζας δηλωσει οτι επελεξα τον παναθηναικο γιατι ειμαι επαγγελματιας και ηταν μια πολυ καλη προταση για την καριερα μου τοτε ειναι οπως τα λες..Προχωραμε και ολα καλα..

Αν ομως δεν ειναι ετσι.Αν ο Βρυζας παει στον παναθηναικο γιατι δε του αρεσει κατι συγκεκριμενο στον ΠΑΟΚ???Τοτε φυσικα και παλι ο βρυζας δεν θα ειναι θυεμα συζητησης αφου θα εχει κανει τις επιλογες του και θα εχει τις συνεπειες του.ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ..Αν ο Βρυζας εχει δικιο???Αν οντως υπαρχει κατι μεσα στον ΠΑΟΚ που το κραταει πισω και απλα ο Ζαγορακης δεν το δεχεται?

Αρα εδω το θεμα δεν ειναι ο Βρυζας μονο σαν προσωπο και απωλεια.Το θεμα ειναι για να επιλεγει ενας ΠΑΟΚτσης(αυτο δεν το αλλαζω) να ξεγραψει τον ΠΑΟΚ ισως να συμβαινει κατι σοβαρο.Κατι που θα μας δημιουργει προβλημα και στο μελλον.Κατι που πρεπει να δει ο ζαγορακης και να το αποβαλλει.
Άβαταρ μέλους
freskos

Δημοσίευση από freskos »

mpafos4 έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε: Ας κανει ενα τελευταιο καλο και ας πει την αληθεια να ξερουμε τι γινεται.
Προσωπικα,πιστευω πως δεν θα την πει την αληθεια γιατι ειναι ΠΑΟΚτσης και δεν θελει να βλαψει τον ΠΑΟΚ............ :lol:
κάντο όπως ο άγγελος δηλαδής
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:οταν μου ζητας να σου δειξω το συμβολαιο του σαντος εισαι ή παιδακι ή κατι αλλο. και πιστεψε με σε συμφερει να εισαι παιδακι.....

Τωρα μου εκανες τα μουτρα κρεας :lol:
Το σταματαω εδω εχεις δικιο στο οτι εχω ανεβασει πιεση γιατι ειμαι σε διακοπες και αντι να κανω μπανιο στη παραλια που εχω απεναντι μου καθομαι και γραφω για τον βρυζα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οσο για την ερωτηση του ναβι, απο εκει ξεκινησαν ολα, χαθηκε παρα πολυς χρονος και επειδη τον ειχαν σιγουρο δεν ειχαν εναλακτικες και πιθανον κατεληξαν στον μπερετα με υποδειξη καποιου αλλου.
Οσο για την αξια του μπερετα θα συμφωνησω δεν την μαθαμε ποτε οσον αφορα τον ΠΑΟΚ, σε αλλες ομαδες δεν εχει δα παρουσιασει και καποιο εργο, και παροτι και μενα μου ξενησε τοτε η αμεση απομακρυνση του θα πω αυτο που λενε ολοι "ειναι πιο ευκολο να διωξεις τον προπονητη αποτι ολη την ομαδα"
Και μη μου πειτε οτι μονο ο γκαρσια δεν τον ηθελε υπηρχαν αντιδρασεις απο πολλους.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:

γιατί ρε συ μπάφε να την πεί (αν υπάρχει κάποια κρυμμένη αλήθεια);ήδη τον ειρωνεύεσαι προτού πεί ή δεν πεί το ο,τιδήποτε.όταν κείσαι αρνητικά πλέον απέναντί του,πόσο αμερόληπτα μπορείς να ακούσεις ή διαβάσεις όσα πεί/γράψει;;και πόσοι ακόμα σαν εσένα δε θα τον κατηγορήσετε για ρουφιάνο που προσπαθεί να υπονομεύσει το ζαγοράκη και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του;

υγ το έγραψα σε ανύποπτο χρόνο.όλη αυτή η ιστορία το μόνο στο οποίο θα οδηγήσει είναι σε άκριτη προσωπολατρεία (και λόγω ΦΟΒΟΥ για επόμενη μέρα δίχως ζαγοράκη) του ζαγόρ,με παράλληλη απαξίωση όποιου άλλου συμμετείχε στην άνοδο του ΠΑΟΚ (ήδη συνέβη με σάντος,έφτασε κι η στιγμή για το ζήση).ελπίζω το αποτέλεσμα να'ναι όντως το επιθυμητό και να μη γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή εναντίον του προέδρου (δεν υπαινίσσομαι πως όλο αυτό υποδαυλίζεται από τον ίδιο το ζαγοράκη).

υγ τράβα ΒΟΥΤΑ ρε κι άσε τα ποσταρίσματα. :mrgreen:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

D.A.A.T. έγραψε:διαφωνω.Εαν ο Βρυζας δηλωσει οτι επελεξα τον παναθηναικο γιατι ειμαι επαγγελματιας και ηταν μια πολυ καλη προταση για την καριερα μου τοτε ειναι οπως τα λες..Προχωραμε και ολα καλα..

Αν ομως δεν ειναι ετσι.Αν ο Βρυζας παει στον παναθηναικο γιατι δε του αρεσει κατι συγκεκριμενο στον ΠΑΟΚ???Τοτε φυσικα και παλι ο βρυζας δεν θα ειναι θυεμα συζητησης αφου θα εχει κανει τις επιλογες του και θα εχει τις συνεπειες του.ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ..Αν ο Βρυζας εχει δικιο???Αν οντως υπαρχει κατι μεσα στον ΠΑΟΚ που το κραταει πισω και απλα ο Ζαγορακης δεν το δεχεται?

Αρα εδω το θεμα δεν ειναι ο Βρυζας μονο σαν προσωπο και απωλεια.Το θεμα ειναι για να επιλεγει ενας ΠΑΟΚτσης(αυτο δεν το αλλαζω) να ξεγραψει τον ΠΑΟΚ ισως να συμβαινει κατι σοβαρο.Κατι που θα μας δημιουργει προβλημα και στο μελλον.Κατι που πρεπει να δει ο ζαγορακης και να το αποβαλλει.
Ακουσε με,φιλε D.A.A.T..........Ο ανθρωπος ο παντελονατος περιμενει να περασουν τα ματς με Φενερ,βγαινει και λεει,"σ'αυτο και σ'αυτο και σ'αυτο διαφωνω καθετα με το φιλο μου Θοδωρο Ζαγορακη,τον ευχαριστω και ευχομαι στην ομαδα που αγαπαω καλη συνεχεια.Οσον αφορα εμενα,θα κοιταξω το μελλον μου μεσα απο ενα ποστο που μου αρεσει πολυ και μου ταιριαζει"........Ετσι κανουν οι ντομπροι ανθρωποι.Και μην μου πεις πως θα εκανε κακο στον ΠΑΟΚ γιατι-το λεω παντα-ενα πραγμα μπορεις να το πεις με χιλιους διαφορετικους τροπους.Αλλα τι να πει.......μηπως ειχε κατι να πει?.........
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτο κανω δεν μπορω να αντισταθω αλλο, τα λαιμαι σε λιγο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

εφοσον παει στο βαζελο δε χρειαζεται να πει τιποτα.οτι και να πει ενας βαζελος δεν ειναι για να σου κανει καλο.ειναι για να σε τρυπησει. στο καλο.Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΥΖΑΚΟ... Ο ΠΑΟΚ τον εκανε ανθρωπο. και αμα γινεται να του πουλησει η ομαδα πακετο κανα 2 απτα ταγαρια που μας φορτωσε καλο θα μας κανει.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

navigator11 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:

γιατί ρε συ μπάφε να την πεί (αν υπάρχει κάποια κρυμμένη αλήθεια);ήδη τον ειρωνεύεσαι προτού πεί ή δεν πεί το ο,τιδήποτε.όταν κείσαι αρνητικά πλέον απέναντί του,πόσο αμερόληπτα μπορείς να ακούσεις ή διαβάσεις όσα πεί/γράψει;;και πόσοι ακόμα σαν εσένα δε θα τον κατηγορήσετε για ρουφιάνο που προσπαθεί να υπονομεύσει το ζαγοράκη και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του;

υγ το έγραψα σε ανύποπτο χρόνο.όλη αυτή η ιστορία το μόνο στο οποίο θα οδηγήσει είναι σε άκριτη προσωπολατρεία (και λόγω ΦΟΒΟΥ για επόμενη μέρα δίχως ζαγοράκη) του ζαγόρ,με παράλληλη απαξίωση όποιου άλλου συμμετείχε στην άνοδο του ΠΑΟΚ (ήδη συνέβη με σάντος,έφτασε κι η στιγμή για το ζήση).ελπίζω το αποτέλεσμα να'ναι όντως το επιθυμητό και να μη γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή εναντίον του προέδρου (δεν υπαινίσσομαι πως όλο αυτό υποδαυλίζεται από τον ίδιο το ζαγοράκη).

Για μενα εχει τελειωσει εξαιτιας της μερας που διαλεξε να φυγει.Χωρις να λεω οτι εχω δικιο,μου φανηκε πουστικο!Εσυ πρεπει να το ξερεις καλα γιατι μαζι μαλωναμε,περισυ,μετα την παραιτηση του.Τα υπολοιπα μεσα στη χρονια,ηρθαν απλα για να δεσουν την αποψη μου,με αποκορυφωμα τις συζητησεις με τον Παναθηναϊκο.Και οταν εναν ανθρωπο τον εχεις πολυ ψηλα,οταν σε απογοητευσει πεφτει και τσακιζεται.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

navigator11 έγραψε:[..]

[...]
Μεγάλη αλήθεια το παραπάνω. Και το ανησυχητικό είναι ότι απο τα μηνύματα που διαβάζω, έχει ήδη συντελεστεί, πριν καν μάθουμε την αλήθεια για τα συμβάντα μεταξύ Ζαγόρ-Ζήση ή οποιουδήποτε άλλου.
Και είμαι αντίθετος σε όσους υποστηρίζουν να μην τη μάθουμε ποτέ. Περισσότερο ωφελημένος θα βγει ο ΠΑΟΚ από αυτή τη διαδικασία και θα μπορούμε να κρίνουμε ασφαλέστερα πρόσωπα και καταστάσεις, με τις κρίσεις των ΠΑΟΚτσήδων να μην επηρεάζονται από ανυπόστατες φήμες (που στη Θεσ/νικη δόξα τω Θεώ βρίσκονται εν αφθονία)

Θυμίζω και ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του Ζήση πριν 2 περίπου μήνες, που για μένα μόνο τυχαίο δεν είναι.
''Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και τη διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη''.

Αναμενόμενη επομένως η εξ'ολοκλήρου φόρτωση των ευθυνών στο Βρύζα για τη φετινή χρονιά και η απαξίωση στο έργο του. Φυσικά με όλα αυτά δεν δικαιολογώ επ' ουδενί την απόφαση του να πάει στον πράσινο βρυκόλακα.

D.A.A.T. έγραψε:διαφωνω.Εαν ο Βρυζας δηλωσει οτι επελεξα τον παναθηναικο γιατι ειμαι επαγγελματιας και ηταν μια πολυ καλη προταση για την καριερα μου τοτε ειναι οπως τα λες..Προχωραμε και ολα καλα..

Σωστός. :nairepaok:

Και κάτι τελευταίο. Αυτή η διαχρονική μανία που μάς διακατέχει για την κατασκευή εχθρών - πόσο μάλλον εσωτερικών εχθρών- και την επιλογή στρατοπέδων, είναι η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ του συλλόγου. Και αυτό αφορά πρωτίστως τους παράγοντες που ασχολούνται με τα του ΠΑΟΚ και δευτερευόντως τους φιλάθλους.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

navigator11 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:

ρε παιδια υπαρχει καποιος λογος να γυρναμε στα παλια και να φαγωνομαστε. μεταξυ μας..ξεκολληστε λιγο αμα δε μιλησε τοτε δε θα το κανει και τωρα σιγα τωρα που εκατσε και κατεστρωσε ολοκληρο σχεδιο να φυγει απο την ομαδα για να διχασει και να στρεπψει τον κοσμο κατα του ζαγορακη αυτα ειναι ιστοριες για αγριους...δεν αντεξε αλλο και εφυγε απλουστατα ετσουξε ο χρονος που το εκιανε και οτι δεν ξαναγυρισε οπως ο ζαγογακης τοσο αμεσα τουλαχιστον.και αν ειναι δυνατον αν νομιζουμε πωσ σε περιπτωση που επιστρεψει τωρα θα μιλησει ετσι σκεφτηκε τοτε και δεν το εκανε ετσι θα κανει και τωρα.....διαφωνω αλλα δικαιωμα του ο καθενας εχει εναν τροπο να σκεφτεται...ειναι δυνατον να μη μιλαει τοσες μερες που ο κοσμος καιγεται γυρω του απο αληθινεσ και ψευτικες πληροφοριες και να το κανει τωρα για να πει τι οτι μου κανανε αυτο και εκεινο και το αλλο....το ειχε πει στη συνεντευξη τυπου οταν εχω προβλημα πιανω το ζαγορακη και του το λεω αυτο εκανε και τοτε και νομιζω πως αυτο εκανε και τωρα....πιστευω πως ο ζαγορ ξερει τι θα κανει ο βρυζας .οσο για οσους ειναι αφοριστικοι θα σας πω το πιο απλο ο ζαγορακης τον εκανε τ.δ ο ζησης τον επιβεβαιωσε....και για τα παλτα που λετε...ολοι κανουνε λαθη να σας θυμισω και κατι σαλμον και κατι κνολ και κατι μελισιδες που παιζανε και επι ζαγορακη....που στα οικονομικα πλαισια που ειχε τοτε η ομαδα ητανε και μια χαρα.η να σας πω για ιβιτς βιτολο γκαρσια χαλκια κρεσιτσ κοντρερας και αλλουσ που αποτελουν ακομα κορμο για την ομαδα....αμα δε σας αρεσει ρε παιδια βγειτε με τους αγανακτισμενους στο δρομοα και καντε τα παραπονα σας στο ζαγορ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”