Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η υπόθεση του Μεϊτέ δεν βρίσκεται αυτή στην στιγμή στο χέρι του ΠΑΟΚ?obanebane έγραψε:Ε ναι,δηλαδή ως πόσο θα κρεμομαστε από τα @@ του Μεϊτέ;
Ο παίχτης είναι καλός και στην Βραζιλία παίζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και η ηλικία του είναι η ιδανική για να παίξει κάποιος τη θέση.
Μη γράφουμε ότι νάναι, μόνο και μόνο για να γράψουμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Demir έγραψε:Αστεία περίπτωση , έχει να παίξει μπάλα από το 2018.. μακρια !!! Καλύτερα μειτε και ας παίξει τον Οκτώβριο ..
34 συμμετοχες 23/24
42 συμμετοχες 22/23
Βραζιλιανος γιατι παιζει στην Βραζιλια;boogeyman77 έγραψε:Ωραία όλα αυτά και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω μιας και ο παίκτης μου είναι παντελώς άγνωστος. Εφοσον όμως έχει όλα αυτά που περιγράφεις που παραπέμπουν σε παικταρα,πως κατάντησε να παίζει στην Botafogo και στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα; Εκεί που καταλήγουν δηλαδή είτε οι βετεράνοι είτε οι αποτυχημένοι στην Ευρώπη Βραζιλιάνοι παίκτες;Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ ο παίκτης είναι μια χαρά απλά επειδή δεν παίζει σε καμία σεββιλη η μπενφικα ξέρω γω και παίζει στον μπονταφογκο ξυνίζει, αλλά η μπονταφογκο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Βραζιλία τελευταία. Αν δεν ερθει ο Μειτε μακάρι να ερθει αυτός, πραγματικά μακάρι.
Ο παίκτης έχει όπως και ο Μειτε πολύ καλά κρατήματα μπάλας και περιστροφές παίζει πολύ γρήγορα και σε πρώτο χρόνο, είναι γρήγορος για χαφ, είναι play maker, δυνατό παιδί και πολύ μπαλα. Μου κάνει εντύπωση η άνεση που έχει με την μπαλα. Επίσης βάζει γκολ πολύ από στημένα. Ο τυπος είναι παικταράς και βάζει το χερι μου στην φωτιά για αυτόν
-
giliopoulos
Το θεμα ειναι γιατι ακομα και στην μποταφογκο ειναι παγκιτης σε πολλα ματς τα τελευταια 2 χρονια
Χωρίς να είμαι υπέρμαχος του παίκτη θα ήθελα να σου αντιστρέψω την ερώτηση. Πώς κατάντησε ο μειτε να μην υπολογίζεται ούτε στην 24αδα της Μπενφίκα και να μη βρίσκει προφανώς καμιά σοβαρή πρόταση εκτός από εμάς; Το ότι παιζει Βραζιλία δεν λέει τίποτα, άλλοι παίζουν Ελλάδα..boogeyman77 έγραψε:'ναιLeonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ ο παίκτης είναι μια χαρά απλά επειδή δεν παίζει σε καμία σεββιλη η μπενφικα ξέρω γω και παίζει στον μπονταφογκο ξυνίζει, αλλά η μπονταφογκο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Βραζιλία τελευταία. Αν δεν ερθει ο Μειτε μακάρι να ερθει αυτός, πραγματικά μακάρι.
Ο παίκτης έχει όπως και ο Μειτε πολύ καλά κρατήματα μπάλας και περιστροφές παίζει πολύ γρήγορα και σε πρώτο χρόνο, είναι γρήγορος για χαφ, είναι play maker, δυνατό παιδί και πολύ μπαλα. Μου κάνει εντύπωση η άνεση που έχει με την μπαλα. Επίσης βάζει γκολ πολύ από στημένα. Ο τυπος είναι παικταράς και βάζει το χερι μου στην φωτιά για αυτόν
Ωραία όλα αυτά και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω μιας και ο παίκτης μου είναι παντελώς άγνωστος. Εφοσον όμως έχει όλα αυτά που περιγράφεις που παραπέμπουν σε παικταρα,πως κατάντησε να παίζει στην Botafogo και στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα; Εκεί που καταλήγουν δηλαδή είτε οι βετεράνοι είτε οι αποτυχημένοι στην Ευρώπη Βραζιλιάνοι παίκτες; Τελικά αυτός ήταν η σούπερ ευκαιρία γνωστού παίκτη που διατυμπανίζουν οι δημοσιογραφαρες μας; Ότι να'ναι
το θεμα ειναι οτι ολοι χαρακτηρισαν εξαιρετικη επιλογη {τζορμπα και σια}giliopoulos έγραψε:Το θεμα ειναι γιατι ακομα και στην μποταφογκο ειναι παγκιτης σε πολλα ματς τα τελευταια 2 χρονια
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Διαβάζεις τι γράφω η τυφλωμένος από το να το παίξεις έξυπνος δεν βλέπεις μπροστά σου; Εννοώ πως στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα παίζουν είτε αποτυχημένοι στην ευρωπαϊκή τους προσπάθεια, είτε χαμηλής δυναμικότητας Βραζιλιάνοι η τελειωμένοι βετεράνοιAthalos έγραψε:Βραζιλιανος γιατι παιζει στην Βραζιλια;boogeyman77 έγραψε:Ωραία όλα αυτά και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω μιας και ο παίκτης μου είναι παντελώς άγνωστος. Εφοσον όμως έχει όλα αυτά που περιγράφεις που παραπέμπουν σε παικταρα,πως κατάντησε να παίζει στην Botafogo και στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα; Εκεί που καταλήγουν δηλαδή είτε οι βετεράνοι είτε οι αποτυχημένοι στην Ευρώπη Βραζιλιάνοι παίκτες;Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ ο παίκτης είναι μια χαρά απλά επειδή δεν παίζει σε καμία σεββιλη η μπενφικα ξέρω γω και παίζει στον μπονταφογκο ξυνίζει, αλλά η μπονταφογκο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Βραζιλία τελευταία. Αν δεν ερθει ο Μειτε μακάρι να ερθει αυτός, πραγματικά μακάρι.
Γιατί υποτιμάτε τόσο την Μποταφόγκο ? Είναι πολύ καλή ομάδα και 2η αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα.
Οσο για τον παίκτη δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ότι κριτική θα γίνει είναι μόνο από βιντεάκια. Θα επισημάνω όμως ότι έχει παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Βραζιλίας.
Οσο για τον παίκτη δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ότι κριτική θα γίνει είναι μόνο από βιντεάκια. Θα επισημάνω όμως ότι έχει παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Βραζιλίας.
Βρε boogey με την ιδια λογικη θα σου ελεγα γιατι ο Μειτε δεν βρισκει ενδιαφερον απο πουθενα και θελει να επιστρεψει στη σουπερλιγκ?
- loukas karadimos
Περίπτωση μειτε απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει , έχει στραβώσει ο μεγάλος και αυτό αλλάζει δύσκολα
Όσον αφορά τον μπραζιλειρο αν τους αρέσει καλώς να έρθει, η μόνη ένσταση μου είναι στο πνευματικό κομμάτι που ειδικά για παίχτη του άξονα είναι σημαντικό, δεν τους εμπιστεύομαι
Μια χαρά είναι η βραζιλιάνικη λίγκα, οποίος λέει το αντίθετο ας κάτσει να δει ένα παναιτωλικος λεβαδεια να στανιαρει
Όσον αφορά τον μπραζιλειρο αν τους αρέσει καλώς να έρθει, η μόνη ένσταση μου είναι στο πνευματικό κομμάτι που ειδικά για παίχτη του άξονα είναι σημαντικό, δεν τους εμπιστεύομαι
Μια χαρά είναι η βραζιλιάνικη λίγκα, οποίος λέει το αντίθετο ας κάτσει να δει ένα παναιτωλικος λεβαδεια να στανιαρει
- PaokPatraG4
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου αλλά το όνομα το έδωσα εγώ το βράδυ πριν το βγάλουν οι ΑΡΔ έστω κ σαν υπόθεση..... Ντανίλο Μπαρμπόσα τελικά που νομίζω βέβαια ότι είναι ο παπάς του ΣΚ....
Σουριναμέζος έγραψε:Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η υπόθεση του Μεϊτέ δεν βρίσκεται αυτή στην στιγμή στο χέρι του ΠΑΟΚ?obanebane έγραψε:Ε ναι,δηλαδή ως πόσο θα κρεμομαστε από τα @@ του Μεϊτέ;
Ο παίχτης είναι καλός και στην Βραζιλία παίζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και η ηλικία του είναι η ιδανική για να παίξει κάποιος τη θέση.
Μη γράφουμε ότι νάναι, μόνο και μόνο για να γράψουμε.
Δε νομίζω να βρίσκεται, αν βρισκόταν δεν θα συζητάγαμε εμείς εδώ μέσα τώρα, γιατί ο παίχτης θα ήταν στα γραφεία να υπογράψει.
Επίσης όπως έχουν γράψει πολλοί, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή θέλει έτοιμο παίχτη,σωματικά και πνευματικά,ο Μεϊτέ, δε νομίζω ότι μπορεί να μας το προσφέρει αυτό, τώρα που μιλάμε,οπότε και στο χέρι του ΠΑΟΚ να είναι η υπόθεση πλέον, δε νομίζεις ότι είναι λογικό να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις;
Εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ τον Γάλλο το πως χειρίστηκε την μεταγραφή του,όμως και ο ΠΑΟΚ ,πρέπει να κοιτάξει το συμφέρον του.
Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου το συμφέρον της ομάδας είναι να πάει σε άλλη επιλογή παίχτη.
Τώρα αν ο Μεϊτέ είναι διαθέσιμος τέλος Αυγούστου και θέλει εξτρα επιλογή παίχτη η ομάδα,ας έρθει με τους όρους του ΠΑΟΚ φυσικά, αλλιώς ας προπονείται με την Μπενφικα β.
- zarathustra79
Κάτι δεν καταλαβαίνω... Αν έχουμε στραβώσει με τον Meite, που εδώ που τα λέμε είναι και το λογικό, όλο αυτό το διάστημα ψαχνόμασταν για κάτι άλλο και δε μπόρεσε να προχωρήσει καμία περίπτωση;
Και πως να προχωρησει οταν αποδειχτηκε οτι ο Μισιτς απαιτει 1,5 το χρονο και οτι για τον Μαριν κανεις δεν ξερει με ποσα τον παραχωρει η Καλιαρι;
Ειμαστε οκ με το να παει ο Μειτε σε αλλη ομαδα του ΠΟΚ αν δεν ερθει σε εμας; Σκεφτειτε και αυτο το ενδεχομενο!