Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ακόμα και σήμερα βρήκατε να γράψετε.
Ματς που ήταν 100-0 κατά μας, το πήραμε τελικά 1-4 και πάλι το κράξιμο από ορισμένους πέφτει βροχή.
Δεν έβαλε τον Έλληνα Καφού και τον έναν και τον άλλο.
Έκανε 2 μ@λακίες ο Κεντζιόρα και πάει να τον σταυρώσουμε. Λύρατζη έχω. Παικτάρα ε; Καμία γκέλα ε;
Τι να πω ρε μάγκες, με αυτή τη νοοτροπία, δεν θα χαρείτε ποτέ.

Υ.Γ. Με αυτό το σύνολο, έχοντας 2 κανονικά χαφ, μία γ@μιόλα αλλαγή μεσοεπιθετικά και έστω ένα καλύτερο μπακ, ο Λουτσέσκου θα έπαιρνε πρωτάθλημα θέλετε δεν θέλετε.
Όταν τον αφήνεις με 3 διαθέσιμα χαφ, με μόλις μία αλλαγή μεσοεπιθετικά και φέρνεις τον φορ πριν 10 μέρες, ο Αντσελότι να ήταν, τα ίδια θα τραβούσαμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν γίνεται να ξεκινάει πάλι ο Μιχαϊλίδης δίπλα στο βάρυ εκονκ .. σφάλμα τεράστιο !!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Blackgr4 έγραψε:Ακόμα και σήμερα βρήκατε να γράψετε.
Ματς που ήταν 100-0 κατά μας, το πήραμε τελικά 1-4 και πάλι το κράξιμο από ορισμένους πέφτει βροχή.
Δεν έβαλε τον Έλληνα Καφού και τον έναν και τον άλλο.
Έκανε 2 μ@λακίες ο Κεντζιόρα και πάει να τον σταυρώσουμε. Λύρατζη έχω. Παικτάρα ε; Καμία γκέλα ε;
Τι να πω ρε μάγκες, με αυτή τη νοοτροπία, δεν θα χαρείτε ποτέ.

Υ.Γ. Με αυτό το σύνολο, έχοντας 2 κανονικά χαφ, μία γ@μιόλα αλλαγή μεσοεπιθετικά και έστω ένα καλύτερο μπακ, ο Λουτσέσκου θα έπαιρνε πρωτάθλημα θέλετε δεν θέλετε.
Όταν τον αφήνεις με 3 διαθέσιμα χαφ, με μόλις μία αλλαγή μεσοεπιθετικά και φέρνεις τον φορ πριν 10 μέρες, ο Αντσελότι να ήταν, τα ίδια θα τραβούσαμε.
Είδες το ματς;
Η Μπειταρ είναι ομάδα επιπέδου Καλλιθέας, δεν παίζαμε με καμία σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Νικητής σήμερα, μπράβο κόουτς, έστω και άν περάσαμε μία αισχρή ομάδα, δίνεις πράγματα και χτίζεις χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

1-4 με δέκα παίκτες....
Μάλλον έπρεπε να έρθει 1-10 για να γλιτώσεις το κράξιμο ρουμανική νυφίτσα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στη κάκιστη εικόνα μας , προφανώς και έχεις μερίδιο ευθύνης.

Σαγαπώ, σ'εκτιμώ , έχω μαλώσει με το μισό φόρουμ για πάρτη σου αλλά δε γίνεται να είσαι εκτός κάδρου σε μια τέτοια εμφάνιση.

Ο σημερινός ΠΑΟΚ ήταν της πλάκας ομάδα μιστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 03 Αύγ 2023, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ενδεχομενος δικαιωθηκε απ την τακτικη να κρατησει σαματα ντελια για το τελος αλλα η εικονα της ομαδας στο πρωτο ηταν απαραδεκτη απεναντι σ ενα χωριο οπως η Μπειταρ.

ΥΓ Οσο ζω ελπιζω
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Σοβαρά τώρα; Στην συνέντευξη μετά τον αγώνα τόλμησες να πεις ότι γνωρίζεις περισσότερο ποδόσφαιρο από όλους εμάς;

Πλάκα μας κάνεις;
Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι ξέρεις καλύτερα από τον μέσο προπονητή του πληκτρολογίου στο paokmania;

Πόσα CL έχεις πάρει στο Football Manager;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ελπίζω να κατάλαβες ότι Κεντζιορα δεν είναι δεξί μπακ, ελπίζω να κατάλαβες ότι ο Μπράντον είναι για 3ο φορ, ελπίζω να κατάλαβες ότι ο Σβααμπ πλέον πρέπει να έχει συμπληρωματικό ρόλο, ελπίζω να κατάλαβες ότι από τον Χάρη φέτος έχεις να πάρεις πολλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εντωμεταξυ εκανε κακη προετοιμασια για το ματς αλλα καλη διαχειριση. Ρε τι ζουμε. Οπως κι να εχει συγχαρητηρια για την προκριση, παμε Σπλιτ
icue

Δημοσίευση από icue »

3 Αυγουστου το μονο που μετραει ειναι η προκριση. Τιποτα αλλο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπράβο κύριε προπονητα για την τελεία δουλεμενη ομάδα που παρουσίασες σε ένα μαστ γουιν παιχνίδι...μπράβο μπράβο μπράβο
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μπήκα την ώρα του αγώνα, στο τοπικ και μου ήρθε αναγούλα από τη μιρλα. Τώρα μπαίνω εδώ και κράζετε Λουτσε οι ίδιοι κ οι ίδιοι που έχετε ξεσκίσει το τοπικ των μεταγραφών. Μέχρι ότι ο Αουγκουστο αποβλήθηκε σκόπιμα για να πάρει μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Όχι φιλε μου όλα πάνε καλά 10 γκρινιάρηδες είμαστε μόνο. Χεσε μας

ΥΓ προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να γράφω στο τοπικ των μεταγραφών
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Δεν έχω ξαναδεί τόσο αστείο ποδοσφαιρικό θέαμα στην ζωή μου. Έχω παίξει σε τοπικό επίπεδο, έχω35 χρόνια που παρακολουθώ και δεν θυμάμαι κάτι τόσο αστείο να έχω ξαναδεί. Λουτσέσκου σήμερα έκανες ότι μπορούσες για να γίνει αυτό το πατιρντί ένα καλτ αριστούργημα. Ο Αουγκούστο μιλάμε Οιδίποδας κανονικός. Ο Ζβάμπ για τον ΠΑΟΚ Β. Ο Τσιγγάρας τι να πω, είναι απαράδεκτο να πληρώνεσαι για ποδοσφαιριστής και να χάνεις ΑΥΤΟ το γκολ, έκλεισε χώρους όμως και γενικά ξέρουμε ότι είναι φιλότιμος κλπ. Το 1-4 το πιστώνεται εξ ολοκλήρου, στο 1-1 όμως ο καλός ο παίχτης αυτά τα βάζει. Είμαι ευχαριστημένος από Εκόνγκ και Μιχαηλίδη, παρά την γκέλα με την κάρτα. Ο Κουλιεράκης δεν θα έτρωγε μπούλινγκ ούτως ή άλλως από δαύτους, θα μπορούσε να σημαδεύει και κάνα συμπαίχτη που και που για αλλαγή. Κεντζιόρα στο γκολ αφήνει τον άλλο να σεντράρει αμαρκάριστος, πολύ κακή προσωπική αμυνα. Μπράντον παρά το γκολ επικίνδυνος, πραγματική τρύπα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι άμα βρεθεί μικρή περιοχή θα το βάλει.
Η μια θεωρία λέει ότι κρατάς τα ατού για το τέλος που θα είναι οι αντίπαλοι ψόφιοι, αν είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και μπορείς να τους υπερκεράσεις σε δυνάμεις και ενέργεια. Προσωπικά αυτές τις ομάδες θέλω ο ΠΑΟΚ να τις σκουπίζει με άζαξ και πανί, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ του Τούντορ, πχ. Πάρε 5 εσύ, πάρε 4 εσύ και πάμε στους ομίλους. Δεν ξέρω τι έργο είδε ο Λουτσέσκου με μοναδικό επιθετικό τον Μπράντον με 120 από τα 180 λεπτά αγωνιστικού χρόνου κόντρα σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμα και με ανέτοιμο Σαμμάτα θα ήταν αρκετό να χεστούν επάνω τους και να βάλουν και 4 αυτογκόλ.
Αν πραγματικά φύγει αυτή την στιγμή ο Αουγκούστο, η ομάδα κόβεται στα 2. Είναι ο μοναδικός κανονικός ποδοσφαιριστής που έχουμε στα χαφ. Ο Ζβάμπ είναι μεγάλος και λίγος και ο Τσιγγάρας είναι αντιβιτόλο ή καλύτερα Βιτόλο 2.0
Εντάξει πάντα τον ΠΑΟΚ παρακολουθώ και πάντα θα το κάνω, το σημερινό παιχνίδι θα ήθελα να το κρατήσω σε αρχείο, όπως το ΠΑΟΚ Ατλέτικο 3-3, νομίζω ότι ήταν ένα θεοπάλαβο παιχνίδι, τι ωραία που μπορούμε και τα απολαμβάνουμε τέτοια πράγματα, όλα τα είδαμε, χούλιγκαν με πλαστικά ποτήρια και μπαλόνια, ωραία γκολ, ωραία αυτογκολ, κόκκινες κίτρινες, ποτίσματα, τα πάντα όλα.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”