Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Blacksheep

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Blacksheep »

Minority4 έγραψε:Τι κάνουμε ; Καλημέρα.
Θα αλλάξω λίγο το κλίμα, να με συγχωρείτε.
Ρε σεις, αν έχετε δει έτσι λίγο από Νεσμπεργκ στους αγώνες που παίζει τώρα...ψηθήκατε ; :mrgreen:
Με αγχώνει αρκετά ο τύπος.
Δεν μπορώ να βάλω στη σκέψη μου το σενάριο πως παίζει μέτρια, επειδή θέλει να τον αφήσουν συντομότερα κτλπ, δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή τη λογική.
Γενικά με αγχώνουν οι στόπερ μας στην παρούσα φάση.
Για το επίπεδο μιλάω που θέλουμε να φτάσουμε ως ομάδα.
Μια μόνο σταθερά, ο Ινγκι.

Να ετς μια πρωινή ανησυχία με τον καφέ! :D

Εγω που τον είδα στους τελευταίους αγώνες που έπαιξε. Αυτό που είδα είναι οτι είναι λίγο soft αλλα πολυ καλος με την μπάλα στα πόδια του και σχετικά για στόπερ δεν ειναι αργος ελπίζω να σε κάλυψα
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

nunies4 έγραψε: Όπως δεν νοείται σκέψη Δώνη για κάποιους, ακόμα περισσότερο δεν νοείται Μουργκ, Λάμπρου, και Μπισε
Σε σχέση με Δώνη, ο Μιτριτσα είναι Ντι Μαρία και ο Μπίσε είναι Μαραντόνα. Εντάξει ο Μουργκ είναι ...Μουργκ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οικονομικά δεν τους πλησιάζεις πλέον αυτούς παιδιά.
Μπορεί στα δικά μας μάτια να μοιάζουν έτσι και έτσι για τον ΠΑΟΚ αλλά οικονομικά δεν πλησιάζεις παίκτες σαν τον Παυλίδη η τον Χατζηδιακο (με μεταγραφή εννοώ).

Προφανώς και έχει νόημα να πας για δύο εξτρέμ.
Δεν υπάρχει παίκτης Μουργκ, τον Μπισε θα τον αφήσει πίσω το ίδιο το ρόστερ , ενώ το τελευταίο που θέλω είναι να περάσουμε μια ακόμα χρονιά με τα ψυχολογικά του Ζαμπα

Ναρει + ένα εξτρέμ αριστερό+ ένα εξτρεμοφορ (να μπορεί να παίξει αριστερά) + τοπ στόπερ
Και μετά ότι προκύψει από αντικατάσταση των πωλήσεων
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κάποιοι απλά ξενερώνουν αν χαλάσει του δωνημπινε γιατί απλά θέλουν να πάνε κόντρα.

Ξεκολλατε δεν υπάρχει ούτε μισό ποδοσφαιρικό επιχείρημα υπέρ του.

Εγώ λέω ότι αν ο Λάμπρου δεν ήταν δικός μας κάποιοι θα καραγουσταραν να τον αγοράσουμε από τον ΟΦΗ.
Όπως με τον Κάργα.

Για μεγάλη χρονιά στην Ερεντιβιζιε θα ακούγαμε, για το πόσο καλά στάθηκε στον ΟΦΗ και αξίζει ευκαιρία κλπ.

Αυτή τη στιγμή Λάμπρου >>> δωνιμπινες

Καλά για Μπισεσβαρ δεν το συζητάω καν , Πελέ με Μαραντόνα μαζί. Ακόμη και ο Μουργκ.

Έλληνας χωρίς να λογίζεται γηγενής, 3,5 χρόνια ανενεργός, με παρελθόν που θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Ούτε τζάμπα πραγματικά.

Πάμε γι άλλα για καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Μιλώντας για μεταγραφές
Οι «μικροί»: πήραν την εγγύησή του ότι θα «καθαρίσει» με την κυβέρνηση για να πάρουν και φέτος οι ομάδες (αυτό που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ) τα χρήματα του Στοιχήματος. Επίσης ότι είναι «υπέρ της κεντρικής διαχείρισης με κάποιες προϋποθέσεις» καθώς και ότι δεν θα αλλάξει το φορμάτ του πρωταθλήματος, ιδίως τα πλέι οφ.

Αυτό ήταν. Η ανατροπή είχε επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό. Οπότε … δεν χρειάστηκε καν να ψηφίσει «Μαρινάκη» στις εκλογές ο Γιάννης Αλαφούζος (άκοπο «λευκό»!) –παρότι ΟΛΗ η ποδοσφαιρική πιάτσα ξέρει φυσικά ότι τον στηρίζει- καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ήδη εξασφαλίσει τις 9 ψήφους της εκλογής του. Και έτσι θριάμβευσε εις βάρος των «αντιπάλων» του.

Κι αυτός ο θρίαμβος Μαρινάκη έχει πολλαπλή σημασία καθώς πλέον θα είναι εκτός από πρόεδρος της Λίγκας και α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Τι σημαίνει τούτο; Ότι ο Τάκης Μπαλτάκος που εξελέγη στην Ομοσπονδία με τη στήριξη των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έχει διαρκώς μπροστά του, σε κάθε απόφαση που θα θέλει να «περάσει», τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο «δια-μάχης»
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καλώς τον Κάργα
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ανακοινώθηκε ο Καργας!

Άντε ένας ένας να παίρνουν σειρά...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ανακοινώθηκε ο Κάργας!! Πάμε και οι άλλοι δύο!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Parolos το πρόβλημα είναι πως πάμε να επιβάλλουμε κάποια πράγματα και όχι το αν είναι καλός παίκτης. Ούτε εγώ τον θέλω αλλά δεν βγαίνω να σκίσω τα ιμάτια μου. Άλλοι αποφασίζουν και έχουν δείξει πως πάνε βάση ενός πλάνου μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

PAOKevolution έγραψε:Ανακοινώθηκε ο Κάργας!! Πάμε και οι άλλοι δύο!
Άντε καλορίζικος ο Γιαννάρας! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Καλοριζικος,μακρια απο τραυματισμους.Ας τα δινει ολα σε καθε ματς που παιζει,και πιστευω ο λαος του ΠΑΟΚ θα τον αγκαλιασει.Οποιος φοραει τα ασπρομαυρα μας,χρειαζεται υποστηριξη και οχι α και ου.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ωραίο βιντεάκι :D
Καλώς τον, με υγεία.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

το τατουαζ το 4 τι φαση ? ειχα ακουσει κατι οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι αλλα δεν εξρω αν ισχυει...διαφωτιστε μας λιγο...το βιντεακι γερο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Parolos το πρόβλημα είναι πως πάμε να επιβάλλουμε κάποια πράγματα και όχι το αν είναι καλός παίκτης. Ούτε εγώ τον θέλω αλλά δεν βγαίνω να σκίσω τα ιμάτια μου. Άλλοι αποφασίζουν και έχουν δείξει πως πάνε βάση ενός πλάνου μέχρι στιγμής.
Υπεραναλυθηκε νομίζω από αρκετούς και καθαρά ποδοσφαιρικά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οπως εχει πει ο ιδιος το 4 ειναι το νουμερο φανελας απο το πρωτο του επαγγελματικο συμβολαιο.
Το βιντεο της ΠΑΕ επικο τρολαρισμα προς εμας τους οπαδους.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”