Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε:Μονο εγω πιστευω οτι κανονικα θα επρεπε να παμε για 2 αριστερα μπακ;
Ακομα και αν μεινει ο Αντρε;
Ενα καλο αριστερο μπακ,βασικουρα,ο Τσαουσης σαν μπακ απ (η καποιος αλλος Ελληνας πχ. Μπαλογιαννης,Τζοβαρας) και σαν 3η επιλογη ο Αντρε που η κοιλια του κ ο κωλος του,ειναι πιο φουσκωτα κ απο τα δικα μου που εβαλα κ κιλα.Ο Αντρε καλο θα ειναι να εχει απλως ενα ρολο μεσα στα αποδυτηρια,καθε φορα που τον εβλεπα να παιζει,τον λυπομουν.Το ποσο θα παρει για το νεο συμβολαιο,δεν με αφορα,αρκει να παιζει ελαχιστα γιατι εκτιθεται διχως λογο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε:Μονο εγω πιστευω οτι κανονικα θα επρεπε να παμε για 2 αριστερα μπακ;
Ενα καλο αριστερο μπακ,βασικουρα,ο Τσαουσης σαν μπακ απ (η καποιος αλλος Ελληνας πχ. Μπαλογιαννης,Τζοβαρας) και σαν 3η επιλογη ο Αντρε που η κοιλια του κ ο κωλος του,ειναι πιο φουσκωτα κ απο τα δικα μου που εβαλα κ κιλα.Ο Αντρε καλο θα ειναι να εχει απλως ενα ρολο μεσα στα αποδυτηρια,καθε φορα που τον εβλεπα να παιζει,τον λυπομουν.Το ποσο θα παρει για το νεο συμβολαιο,δεν με αφορα,αρκει να παιζει ελαχιστα γιατι εκτιθεται διχως λογο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε οχι κι γω το ειπα παραπανω. Με μια υποσημειωση εαν ο Τσαουσης στηριχθει και μπει κανονικα στο ροτεισον της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Darkm4n έγραψε:
Mutasevic έγραψε:Πιστεύω από σινκλευ καλύτερος α βγει. Με μια ψύχραιμη ματιά πάντως έχουμε πάρει τερματοφυλακα σέντερ μπακ αριστερό μπακ κ δεκάρι που παίζει κ εξτρεμ και όλοιείναι κανονικοίπαιχτες. Για φινάλε Μαΐου καλά ειναι σε σχέση με άλλα χρόνια πάρα πολύ καλά .μόλις ξεφορτωθούν κ 2 3 που δε κανουν θα είμαστε όλοι πολύ πιο αισιοδοξοι

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:arrow: τερμα ο Sidcley οσο και αν τον θες πιανει κ θεση ξενου + εχει ρητρα 2μιση χαρτια που δεν δινει ο ΠΑΟΚ.
πετα κανενα αλλο ονομα!
Όχι αδερφε λέω ο ραφα α βγει καλύτερος από την παρουσια του σιντλευ φετος. Ουτε τζαμπα δε τον θελω να τον κρατησουμε αυτονα

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Logistis έγραψε:Μόλις τώρα είπε ο Κοκλας ότι έκλεισε ο Ραφα Σοαρες

Ελπίζω να πέφτει έξω(όπως συνήθως), και να έρθει τελικά ο Χαμάς ή ο Μπαμπα

edit: Σορυ, δεν είπε ότι έκλεισε. Είπε ότι είναι πρώτος στη λίστα και μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις.
Δεύτερος στη λίστα ο Μάγγας.
Να φέρουμε Rafa Soares και Hamache δεν παίζει έτσι;
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Όσοι λένε για Τσαούση μπακ απ, έχει δείξει κάτι για να το αξίζει;
Θέλω να πω, είναι 22 χρονών δεν είναι και μικρός δηλαδή και από όσο θυμάμαι δεν εντυπωσίασε ούτε στους δανεισμούς του, ούτε στον ΠΑΟΚ Β φέτος όπου όσο τον είδα και εγώ προσωπικά δεν μου έδειξε κάτι που να μου έδειχνε ότι ήταν για ανώτερο πρωτάθλημα. Δεν τον έχω παρακολουθήσει τόσο οπότε η ερώτηση μου είναι ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Φίλε @boogeyman υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο αλλα στην αρχη θελουν να φερουν 1 και για 2ο αργοτερα να ναι κ στην συναντηση 21του μηνα κ να αναχωρησουν για Ολλανδια εκει θα ειναι κ ο Τσαουσης στην προετοιμαισια αρα για τον 2ον ειτε ειναι ο Hamache είτε ο Baba Rahman αν μεινει ελευθερος απο Chelsea θα το δουμε προσεχως προς τελος Ιουν.

Αυτο πιστευω εγω φιλε που μπηκα λιγο στο σκεπτικο του Boto + Lucesku :idea:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

skalon έγραψε:
sic-4 έγραψε:Ο Κουαλιατα παντως, αν και ακουγεται πως εχει κλεισει μ' εμας, μια χαρα αγωνιζεται ακομα με την ομαδα του. Μονο σ' εμας μπαινουν στο ψυγειο οι παικτες μη σκισουν κανα καλτσον οταν επικειται μεταγραφη τους.
Ο Nasberg όμως?
Τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο (σε κάποιο ημίχρονο) και από τότε δεν τον ξαναείδανε...
Τελικά είναι στον ποδοσφαιριστή. Μια χαρά έπαιξε και ο ελεύθερος Πάσχα στον τελικό. Απλά κάτι ιστορίες με Γκαρυ με Λουκασ αλλά και Πριγιο μας έχουν στοιχειώσει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

EugenePAOKI έγραψε:Όσοι λένε για Τσαούση μπακ απ, έχει δείξει κάτι για να το αξίζει;
Θέλω να πω, είναι 22 χρονών δεν είναι και μικρός δηλαδή και από όσο θυμάμαι δεν εντυπωσίασε ούτε στους δανεισμούς του, ούτε στον ΠΑΟΚ Β φέτος όπου όσο τον είδα και εγώ προσωπικά δεν μου έδειξε κάτι που να μου έδειχνε ότι ήταν για ανώτερο πρωτάθλημα. Δεν τον έχω παρακολουθήσει τόσο οπότε η ερώτηση μου είναι ειλικρινής.
Εγώ που έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Β' απογοητευτικά (όπως και από αρκετούς άλλους που περίμενα το κάτι παραπάνω) Δυο παίκτες θεωρώ αυτή την στιγμή που μιλάμε πως έχουν προοπτική για πρώτη ομάδα και αυτοί είναι οι Τάχατος που δυστυχώς όμως είναι δεξί μπακ και Σαλαμούρας που θέλει δουλίτσα. Κανείς άλλος! Τα επόμενα project που θεωρώ αν δουλευτούν κατάλληλα θα έχουν το μέλλον του Τζόλη είναι οι ΣτέφανοςΤζίμας και Γκιντέρσος της Κ17.(είδα 2-3 παιχνίδια) Κ19 δεν εχω παρακολουθήσει καθόλου και δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πολλοί το λέμε...

Οπως για τους μεσοεπιθετικούς.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με τέτοιες ιστορίες που μας παρουσιάζεις και τέτοιο τέλος, ζητάς και την αγάπη μας!!!???
Τι λέει ο φίλος?!!
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

προσωπικα δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στον τσαουση. πιστευω ομως θα κριθει στην προετοιμασια τι θα γινει. εννοειται ελπιζω να κερδισει η ομαδα εναν ακομα παικτη.

μου θυμιζει κατι newgens στο μανατζερ που εχουν μερικα καλα στοιχεια και περιμενεις με προπονησεις, β ομαδα και δανεισμους να βγουν, αλλα φτανουν 25 και ειναι ακομα μεταξυ β ομαδας και δανεισμου. και λες "τελικα να του δωσω μια ευκαιρια ή παμε παρακατω?"

απο β ομαδα λιγα ματς ειδα για να ειμαι ειλικρινης. μ αρεσαν ταχατος, πανιδης και η περιεργη περιπτωση ουεντραογκο
Raja

Δημοσίευση από Raja »

boogeyman77 έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:Όσοι λένε για Τσαούση μπακ απ, έχει δείξει κάτι για να το αξίζει;
Εγώ που έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Β' απογοητευτικά (όπως και από αρκετούς άλλους που περίμενα το κάτι παραπάνω) Δυο παίκτες θεωρώ αυτή την στιγμή που μιλάμε πως έχουν προοπτική για πρώτη ομάδα και αυτοί είναι οι Τάχατος που δυστυχώς όμως είναι δεξί μπακ και Σαλαμούρας που θέλει δουλίτσα. Κανείς άλλος! Τα επόμενα project που θεωρώ αν δουλευτούν κατάλληλα θα έχουν το μέλλον του Τζόλη είναι οι ΣτέφανοςΤζίμας και Γκιντέρσος της Κ17.(είδα 2-3 παιχνίδια) Κ19 δεν εχω παρακολουθήσει καθόλου και δεν έχω άποψη.
Ο Τάχατος παίζει πολύ καλά και αριστερά, πράγμα που του δίνει με άνεση τον ρόλο του μπαλαντέρ για τα άκρα της άμυνας. Έχω την αίσθηση πως ο κύριος Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους αθλητές που καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα ρόλων και θέσεων. Πιστεύω πως θα είναι με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία.
Όσο για τον Σαλαμούρα, συμφωνώ. Έχει καταπληκτικά στοιχεία για τη θέση (πάσα, ντρίπλα, βίζιον,επανάκτηση) αλλά υστερεί σε σωματοδομή.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν ανανεωθουν Κουλιερακης/Σαλαμουρας πρεπει να εχουν μια επαφη με την πρωτη ομαδα.

Απο τους υπόλοιπους της Β μου άρεσαν Ταχατος και Πανικας.

Ο Ουεντραγκο δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, αργος σαν Εσιτι μου φανηκε οσα ματς ειδα.
Λογο υψους χαμηλωνε και η ομαδα στα χαφ.
Ισως του χρονου να ειναι καλυτερος.

Οι Τζημας, Χατζηστραβός, Τσαουσης, Παναγιωτου φαινονται πολυ αδυναμοι σε ταχυδυναμη και αντοχη για Α εθνική.
Δουλεια θελει, ταλεντο εχουν.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

κι εμενα μου αρεσαν πολυ Πανιδης ταχατοςκαι κουλιερακης , αλλα εδω ακομη κι ο Κουτσιας δυσκολα παιζει ...
ο Τσαουσης και καθε τσαουσης ειναι προτιμητέος απο καθε μετριο sidcley...στο κατω κατω και ο λυρατζης οταν τον πρωτοειδαμε δεν ειπαμε αμεσως οοτι ειναι ο νεος Ματος ....
περσυ τελειωσαμε την χρονια με 21 ξενους , θεωρω το νουμερο υπερβολικο και πρεπει να μειωθει , περαν του γεγονοτος οτι δεν μπορουν να παιξουν ολοι στην ευρωπη παρά μονο 17
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Δευ 30 Μάιος 2022, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”