Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Την ειρωνεια την δεχομαι στο σχολιο του Μπαρλοου...το οτι εβριζα την ομαδα 6 μηνες απο που προκυπτει;;;
Δεν ειναιDimg4 έγραψε:ειναι παλτοbarlow4 έγραψε:Το προβλημα σου ειναι η κουλα.
Τον παρουσιαζεις σαν παλτο.
Αν ερχοταν απο β αγγλιας πιστευω θα ειχες αλλη αντιδραση.
Από πουθενά. Απλή υπόθεση ήταν όπως είχε και το σχόλιο σου αντίστοιχα.psykoman έγραψε:Την ειρωνεια την δεχομαι στο σχολιο του Μπαρλοου...το οτι εβριζα την ομαδα 6 μηνες απο που προκυπτει;;;
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- soflodoras
Μιας και μιλατε με ειρωνια για υποθεσεις αλλων, πως προκυπτει πως ο Ολιβειρα ειναι μια «μετρια μεταγραφη»; Διαβαζεις τη μαγικη σφαιρα και βλεπεις το μελλον; Αν ειναι ετσι πες μας και καμια μεταγραφη που θα γινει , γιατι με τοση αναβροχια εχουν γινει καποιοι σαν αμαμητες χηρες. Μεσα στην γκρινιαDimg4 έγραψε:Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.
Μέχρι και καλύτερο φορ όλων των εποχών των δικών μας φορ τον είπαμε.
Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.
Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό. (Αν τον ανανεώσουμε).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε να είστε υπερήφανοι για την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΑΣ. Υπερήφανοι. Τίποτα άλλο.
Σκεφτείτε ότι πολλοί από σας γίνατε 37 χρονών για να απολαύσετε την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ
5(6) τίτλοι τα τελευταία χρόνια και γκρίνια, όχι ρε Αετόπουλα όχι.
Αχαριστία, Προσβολή στον Πρόεδρο ( ναι με τα χίλια λάθη),
Προσβολή στη Μνήμη ΟΣΩΝ δεν πρόλαβαν να ξεδιψάσουν όπως εμείς. Άλλοι δεν έζησαν τίποτα, άλλοι πιο τυχεροί έζησαν και δυο κύπελλα. Ε, στο ολότελα . . .
Υπάρχουν και οι δεινόσαυροι που τα ζήσαμε όλα.
Πόσα λένε οι πο@στ@ρ@δες ότι έχουν 46, 48, 50, 100 ; Αξία : ένα @ρχ!δ! και μισό.
Πόσα έχει Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ, 3 ; ΑΞΙΑ : ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.
Μαμώ και τον Περειρα και τον Ολιβέιρα. Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας. Βρε το Μοναστήρι να' ναι καλά και από καλογερόπουλα να φάνε οι κότες.
Εντάξει έχουμε 2-3 χρόνια, που μπερδευτήκαμε λίγο ή πολύ, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά και δύσκολες συνθήκες ρε Αδέλφια. Πολύ δύσκολες. Με κυβέρνηση καρναβάλι, με τον διάολο τον κορογιό, με τον π@υστ@θόδωρο να τραγουδά ο θεός να σώζει την βασίλισσα (δεν μπορώ να το χωνέψω). Μ@μ@ την βασίλισσα την π@@τ@να. Με uefa mafia. Με, με . . .
Και ο Ιβάν άνθρωπος είναι. Ζαλίστηκε.
Ρε μια γροθιά όλοι και θα τους ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Π Α Ο Κ Α Ρ Α Μ Ο Υ. Σήμερα θα είναι ; αύριο θα είναι ; του χρόνου θα είναι ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ.
Σημαίες του Π.Α.Ο.Κ.
1. Νικηφόρος Τσαρπανάς, Θέση στην Ομάδα, Ψυχή.
2. Γιάκος Βασιλειάδης, Θέση στην Ομάδα, Ψυχή.
Και φυσικά πολλοί άλλοι.

Σκεφτείτε ότι πολλοί από σας γίνατε 37 χρονών για να απολαύσετε την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ
5(6) τίτλοι τα τελευταία χρόνια και γκρίνια, όχι ρε Αετόπουλα όχι.
Αχαριστία, Προσβολή στον Πρόεδρο ( ναι με τα χίλια λάθη),
Προσβολή στη Μνήμη ΟΣΩΝ δεν πρόλαβαν να ξεδιψάσουν όπως εμείς. Άλλοι δεν έζησαν τίποτα, άλλοι πιο τυχεροί έζησαν και δυο κύπελλα. Ε, στο ολότελα . . .
Υπάρχουν και οι δεινόσαυροι που τα ζήσαμε όλα.
Πόσα λένε οι πο@στ@ρ@δες ότι έχουν 46, 48, 50, 100 ; Αξία : ένα @ρχ!δ! και μισό.
Πόσα έχει Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ, 3 ; ΑΞΙΑ : ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.
Μαμώ και τον Περειρα και τον Ολιβέιρα. Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας. Βρε το Μοναστήρι να' ναι καλά και από καλογερόπουλα να φάνε οι κότες.
Εντάξει έχουμε 2-3 χρόνια, που μπερδευτήκαμε λίγο ή πολύ, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά και δύσκολες συνθήκες ρε Αδέλφια. Πολύ δύσκολες. Με κυβέρνηση καρναβάλι, με τον διάολο τον κορογιό, με τον π@υστ@θόδωρο να τραγουδά ο θεός να σώζει την βασίλισσα (δεν μπορώ να το χωνέψω). Μ@μ@ την βασίλισσα την π@@τ@να. Με uefa mafia. Με, με . . .
Και ο Ιβάν άνθρωπος είναι. Ζαλίστηκε.
Ρε μια γροθιά όλοι και θα τους ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Π Α Ο Κ Α Ρ Α Μ Ο Υ. Σήμερα θα είναι ; αύριο θα είναι ; του χρόνου θα είναι ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ.
Σημαίες του Π.Α.Ο.Κ.
1. Νικηφόρος Τσαρπανάς, Θέση στην Ομάδα, Ψυχή.
2. Γιάκος Βασιλειάδης, Θέση στην Ομάδα, Ψυχή.
Και φυσικά πολλοί άλλοι.
- soflodoras
Μπραβο ρε Γερο ναουμε. Αντε να πουμε. Γιναν ολοι τεχικοδιευθυντοπροπονητομανατζεροπροεδροι για να βγαζουν κακια σε οποιαδηποτε προσπαθεια κανει η ομαδα. Ακυρες απαιτησεις και γκρινια. Τοξικοτητα στο φουλ.
Γκρινιάζουμε το καλοκαιράκι σαν αμαμητες χηρες για να έχουμε κουράγια να σας αντέχουμε το χειμώνα που γκρινιάζετε σαν ημι-αμάμητες χήρες.. αν η ομάδα δεν πάει καλά.soflodoras έγραψε:Μιας και μιλατε με ειρωνια για υποθεσεις αλλων, πως προκυπτει πως ο Ολιβειρα ειναι μια «μετρια μεταγραφη»; Διαβαζεις τη μαγικη σφαιρα και βλεπεις το μελλον; Αν ειναι ετσι πες μας και καμια μεταγραφη που θα γινει , γιατι με τοση αναβροχια εχουν γινει καποιοι σαν αμαμητες χηρες. Μεσα στην γκρινιαDimg4 έγραψε:Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.
Μέχρι και καλύτερο φορ όλων των εποχών των δικών μας φορ τον είπαμε.
Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.
Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό. (Αν τον ανανεώσουμε).
"Συν γκρινιά και χήρα κίνει"
- soflodoras
Ε ευχαριστουμε για το εργο που επιτελειτε. Μπραβο ρε Παρολε
Εγω φιλαρακο θα στεναχωρηθω αν δεν παει καλα η ομαδα. Δε θα γκρινιαξω. Κ αν γινει αυτο θα γινει σπανια και χωρις να θιγω την ομαδα. Αλλα θα στηριξω οπως κ να εχει. Εσεις εχετε κανει γαιτανακι την μιρλα.
Παρολε αυτα, δεν απαντησες την ερωτηση μου. ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ; Ξερεις κατι παραπανω;
Εγω φιλαρακο θα στεναχωρηθω αν δεν παει καλα η ομαδα. Δε θα γκρινιαξω. Κ αν γινει αυτο θα γινει σπανια και χωρις να θιγω την ομαδα. Αλλα θα στηριξω οπως κ να εχει. Εσεις εχετε κανει γαιτανακι την μιρλα.
Παρολε αυτα, δεν απαντησες την ερωτηση μου. ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ; Ξερεις κατι παραπανω;
Γαϊτανάκι τη μιρλα? Μάλιστα τσουβαλιασμα και γενικότητες.
Όσο για την ερώτηση σου επίσης γενικότητα. Ναι είναι μέτρια μεταγραφή, τον παίχτη τον ξέρουμε ποιος είναι και τί κάνει, και το συμβόλαιο υψηλό.
Εδώ είμαστε και μακάρι να κάνω κωλοτουμπες πολύ θα το χαρώ. Σε αντίθεση με άλλους που μιλάς για τοξικότητα.. που πάντα είναι σωστοί και ποτέ δεν κάνουν κωλοτουμπα με ευχαρίστηση.
Αντιστρέφω την ερώτηση και πες μου εσύ γιατί είναι καλή μεταγραφή και αν ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω.
Πέρσυ το καλοκαίρι κάναμε 8 μεταγραφές. Ολογράφως 8. Και έπαιξαν οι 2...!
Αυτό για να σε προλάβω στο "ξέρει η ΠΑΕ".
Όσο για την ερώτηση σου επίσης γενικότητα. Ναι είναι μέτρια μεταγραφή, τον παίχτη τον ξέρουμε ποιος είναι και τί κάνει, και το συμβόλαιο υψηλό.
Εδώ είμαστε και μακάρι να κάνω κωλοτουμπες πολύ θα το χαρώ. Σε αντίθεση με άλλους που μιλάς για τοξικότητα.. που πάντα είναι σωστοί και ποτέ δεν κάνουν κωλοτουμπα με ευχαρίστηση.
Αντιστρέφω την ερώτηση και πες μου εσύ γιατί είναι καλή μεταγραφή και αν ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω.
- soflodoras
Εγω δεν ειπα ποτε πως ειναι καλη η μεταγραφη. Ειπα οτι τον προτιμω απο τον Τσεχο.Parolos έγραψε:Γαϊτανάκι τη μιρλα? Μάλιστα τσουβαλιασμα και γενικότητες.
Το «ειναι μια μετρια μεταγραφη. Τελος» ειναι δικη σου ατακα. Και ακομα προσπαθω να καταλαβω πως προκυπτει αυτο.
Ειναι μετριος επειδη «τον ξερεις»; Εσυ;;;;; Ποιος εισαι ρε παρολε που ξερεις καλυτερα απο τον Λουτσεσκου; Αν εισαι τοσο φοβερος τυπος να σε παρουμε στην ΠΑΕ να μετριασεις τα λαθη.
Υγ. Ποιοι ειναι οι 6 που δεν επαιξαν;
-
Dimg4
Ρε μακαρι να γινει Πριγιοβιτς σε νουμερα. Αλλα δεν το βλεπωsourmenetes έγραψε:Παλτό καλοκαιρινής περιόδου ή χειμωνιάτικης;;Dimg4 έγραψε:ειναι παλτοbarlow4 έγραψε:Το προβλημα σου ειναι η κουλα.
Τον παρουσιαζεις σαν παλτο.
Αν ερχοταν απο β αγγλιας πιστευω θα ειχες αλλη αντιδραση.
Σας βλέπω κομανεντσι!!
Χάχαχαχα
Πέρα από το χαβαλέ θα τον δούμε τον παίκτη και θεωρώ τον έχει μελετήσει καλά ο Λουτσέσκου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ σοφλοδορας θα στείλω βιογραφικό στην ΠΑΕ.
Μπαναλ ατάκα περίμενα κάτι καλύτερο από σένα.
Κλείστε το φόρουμ να μη λέμε άποψη.
Στο κοινωνία ώρα μηδέν γιατί εκφράζεις άποψη έχεις γίνει ποτέ πρωθυπουργός για να κρίνεις?
Στο κοινωνία ώρα μηδέν γιατί εκφράζεις άποψη έχεις γίνει ποτέ πρωθυπουργός για να κρίνεις?
Αν και ακούγοντας τον Αποστόλη, επείσθην κι εγώ ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ β να μην μπορεί να κατέβει του χρόνου, γιατί θα υπάρχει θέμα συνιδιοκτησίας στην κατηγορία, ωστόσο θέλω να φωνάξω:
Λαλαλα λαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ....
Λαλαλα λαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ....
- soflodoras
Με εχεις δει να μιλαω για πραγματα που δεν κατεχω εκει ή εδω ή οπουδηποτε αλλου; Σορρυ αλλα ή φροντιζω να γνωριζω κατι πριν το πεταξω. Ή εστω το εξακριβωνω πρωτα. Οταν δε γνωριζω σιωπαινω. Ή εστω λεω την αποψη μου με την υποσημείωση πως δεν κατεχω το ταδε θεμα. Δεν το παιζω μαγκας , με σημαια την ημιμαθεια μου και τον εγωισμο μου, τυπου «εγω ξερω».Parolos έγραψε:Οκ σοφλοδορας θα στείλω βιογραφικό στην ΠΑΕ.
Και αποψη να εκφραζεις. Αλλα να περιμενεις πως οταν λες κατι θα υπαρξει κ η αντιστοιχη αντιδραση. Ιδιως οταν η τοξικοτητα αυτη κανει κακο στην ομαδα (ταδε εφη αγγελος αναστασιαδης)
Υγ. Ειναι φοβερο πως θεωρεις πως μονο ο πρωθυπουργος εχει αποψη για κοινωνικα θεματα
Δεν καταλαβες τι εγραψα.tenten4GT έγραψε:Τα γκολ που έχουν μπορεί να είναι ίδια μπορεί κ πιο πολλά να έχει ο πριγιο ,αλλά ο πριγιο τα έκανε σε κάτι πολωνιες,Σουηδία ,Ελβετία ,Τουρκία κ ο Ελ αραμπι έκανε 140 συμμετοχές στην α Ισπανίας κ 40 στην α Γαλλίας με πολλά γκολ το επίπεδο δυσκολίας είναι η μέρα με την νύκτα .Γκουερινο έγραψε:Εγω γιατι νομιζω οτι ο ΕλΑραμπι του γκει ο Πριγιοβιτς του ΠΑΟΚ και ο Ολιβειρα την πρωτη χρονια του στηνΑΕΚ πριν τον ξενερωσουν δηλαδη εχουν ακριβως τα ιδια νουμερα? Λες να κανω λαθος?tenten4GT έγραψε: Ο ελ αραμπι στην Πριμέρα είχε 40 γκολ!!! Σε 3 χρόνια κ 20 στην Γαλλία άρα μιλάμε για παστελοτι γιατι τα έβαζε σε τοπ πρωταθλήματα
Συγκρινουμε τι εκαναν οι παικτες προσφατα κι οχι πριν 200 χρονια. Στην γαλλια ο ελ αραμπι επαιζε το 2010
Επειδη λοιπον διαβαζω παντου οτι ο Ολιβειρα δεν εχει νουμερα και ειναι ψεμα αυτο ο Ολιβειρα της πρωτης χρονιας στην ελλαδα ειχε καλυτερα η ιδια νουμερα με τα νουμερα που εχει ο ελ αραμπι στον γκει και τα νουμερα που ειχε ο Πριγιο στον ΠΑΟΚ