Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λυσσαξατε να ρθει, τι θ αλλαξει δλδη, θα γινει το τμημα σκαουτιγκ καλύτερο,θα γινκυν αποδεσμευσεις, θα κλεισουν 5 μεταγραφες απο παικταραδες στο αψε σβησε?Τι περιμενετε?
Δεν εχει τι δυνατοτητα να μαθει τι γινεται και να επικοινωνησει με οποιον θελει απ το ροστωφ η την αλασκα?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

tad έγραψε:
Είπε ο τζον ο κατοικίδιος …

Α ρε αδερφέ γκιταρ … καθεσε και απαντάς σε κάποιον που λέει ότι παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ από το 70 και λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι παρατημένος στα χρόνια Σαββιδη … ούτε το παραμυθάκι δεν ξέρουν καλά να πουν … που θα πάει θα μάθουν σιγά σιγά να το λένε σωστά

Από εμένα μάθημα πάντως δεν έχει …

Συνεχα κατοικίδιε …

Υπος.
Που σε κατοικίδιε, εσυ μεγάλε οπαδε του ΠΑΟΚ … το 0,003% του αξονικού τομογράφου που θ παραγγείλει ο προεδρακος μας μεταξύ άλλων φθηνών μηχανημάτων για το ιατρικό τμήμα της α ομάδας, τα βάζεις εσυ με αντίτιμο τα διαρκείας πέντε ετών ;
Πολύ καλά τα λες Tad :opaokara:

Και που σαι pet... ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Θέλω να μοιραστώ κι εγώ τη θεωρία μου. Δεν υπάρχει Σαββίδης, είναι ηθοποιός. Δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά ούτε ξέρω κάποιον που του έχει μιλήσει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Guitarman έγραψε:
johnpet έγραψε:Όταν ρωτάω που είναι ο Σαββίδης και πότε θα έρθει, εκφράζω έναν προβληματισμό όσον αφορά την απουσία του, την εμπλοκή του με την ομάδα, τις προθέσεις του, τις δυνατότητές του. Επίσης δεν μου αρέσει η διαρκής παραπληροφόρηση από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό. Τώρα αν εσείς όλοι με τις εξυπνακίστικες απαντήσεις του τύπου "ετσι γουστάρει", "δεν γουστάρει Ελλάδα φίλε" κλπ θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, τότε πραγματικά εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ένα πράγμα σας λέω, έχω ζήσει πολλές διοικήσεις από το '70 και πολλούς προέδρους, καλούς και κακούς. Πολλοί ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και κάποιοι την έριξαν, κανένας όμως δεν είναι υπεράνω κριτικής και κυρίως υπεράνω της ομάδας. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια σχεδον, είναι εξαφανισμένος από την χώρα, όταν πωλούνται προπονητές, όταν πωλούνται τα ασημικά της ομάδας, όταν το έμψυχο υλικό κάθε χρόνο αποδυναμώνεται, όταν η αήτητη ομάδα του ντάμπλ είναι σήμερα ομάδα ζόμπι 35αρηδών, όταν τερματίζω 30 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο και όταν είμαι σχεδόν ανύπαρκτος στην Ευρώπη. Τότε όχι απλά θέλω, έχω την απαίτηση να ξέρω τι συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης.
Θες να πάμε μία βόλτα από την Τούμπα στο επόμενο ματς για να ρωτήσεις που είναι? Θα έχει πολλούς εκεί που θα είναι πρόθυμοι να σου απαντήσουν...

Από το μέλος johnpet περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, σε ερωτήματα που δημιούργησαν οι στοχευμένες τοποθετήσεις του για τον Σαββίδη.
Γιατί δε μας λες λοιπόν τι έμαθες και από ποιον;

Και μια ερώτηση μπόνους με την ευκαιρία, καθώς μπορεί να μας λύσεις όλες τις απορίες. Πόσο χρονών είσαι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Λυσσαξατε να ρθει, τι θ αλλαξει δλδη, θα γινει το τμημα σκαουτιγκ καλύτερο,θα γινκυν αποδεσμευσεις, θα κλεισουν 5 μεταγραφες απο παικταραδες στο αψε σβησε?Τι περιμενετε?
Δεν εχει τι δυνατοτητα να μαθει τι γινεται και να επικοινωνησει με οποιον θελει απ το ροστωφ η την αλασκα?
Ασφαλώς.
Τελευταία όμως δεν βλέπουμε συνεντεύξεις, αναρτήσεις στα σοσιάλ και λοιπα συναφή και ανησυχούμε. Είναι και η εικόνα που βγάζει η ΠΑΕ προς τα έξω (ένα μπάχαλο)...
Έχουμε, δυστυχώς, και 4.608 κρούσματα σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

trouman έγραψε:
Guitarman έγραψε:
johnpet έγραψε:Όταν ρωτάω που είναι ο Σαββίδης και πότε θα έρθει, εκφράζω έναν προβληματισμό όσον αφορά την απουσία του, την εμπλοκή του με την ομάδα, τις προθέσεις του, τις δυνατότητές του. Επίσης δεν μου αρέσει η διαρκής παραπληροφόρηση από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό. Τώρα αν εσείς όλοι με τις εξυπνακίστικες απαντήσεις του τύπου "ετσι γουστάρει", "δεν γουστάρει Ελλάδα φίλε" κλπ θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, τότε πραγματικά εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ένα πράγμα σας λέω, έχω ζήσει πολλές διοικήσεις από το '70 και πολλούς προέδρους, καλούς και κακούς. Πολλοί ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και κάποιοι την έριξαν, κανένας όμως δεν είναι υπεράνω κριτικής και κυρίως υπεράνω της ομάδας. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια σχεδον, είναι εξαφανισμένος από την χώρα, όταν πωλούνται προπονητές, όταν πωλούνται τα ασημικά της ομάδας, όταν το έμψυχο υλικό κάθε χρόνο αποδυναμώνεται, όταν η αήτητη ομάδα του ντάμπλ είναι σήμερα ομάδα ζόμπι 35αρηδών, όταν τερματίζω 30 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο και όταν είμαι σχεδόν ανύπαρκτος στην Ευρώπη. Τότε όχι απλά θέλω, έχω την απαίτηση να ξέρω τι συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης.
Θες να πάμε μία βόλτα από την Τούμπα στο επόμενο ματς για να ρωτήσεις που είναι? Θα έχει πολλούς εκεί που θα είναι πρόθυμοι να σου απαντήσουν...

Από το μέλος johnpet περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, σε ερωτήματα που δημιούργησαν οι στοχευμένες τοποθετήσεις του για τον Σαββίδη.
Γιατί δε μας λες λοιπόν τι έμαθες και από ποιον;

Και μια ερώτηση μπόνους με την ευκαιρία, καθώς μπορεί να μας λύσεις όλες τις απορίες. Πόσο χρονών είσαι;
Αφού έχει ζήσει δικοικήσεις από το 70 αφού. Έχει φάει τα τσιμέντα της Τούμπας με το κουτάλι. Για μαναβοπαιδο τον κόβω...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άμα αργήσει να δει το μήνυμα,και ξεχάσει τι έχει γράψει, μπορεί να πει πως είναι 30...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

η αντίθετη άποψη προς το παρών δεν απαγορεύεται.

Μέσω αυστηρής κριτικής και αυστηρής αυτο-κριτικής, επέρχεται η εξέλιξη και η βελτίωση.

Οι παλαμάκιδες μόνο κακό προσφέρουν, αφού ενισχύουν τον εφησυχασμό και την σταθερότητα της μετριότητας.

Από το να γίνω παλαμάκιας, προτιμώ να γίνομαι μη αρεστός.

Ο κυρΓιάννης πήρε ότι πήρε από τον ΠΑΟΚ, έδωσε βεβαίως πολλά για να πάρει, και τώρα που δεν χρειάζεται τον ΠΑΟΚ για να προχωρήσει, έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο.

''Τρέξτε μόνοι σας το πρότζεκ'', μάλλον είπε στην διοίκηση, με έσοδα-έξοδα δικά σας, μην με ζαλίζετε με μεταγραφές, συμβόλαια, τακτικές και μανατζαρέους.
Όταν θα κρίνω, θα επεμβαίνω (πχ περίπτωση Λούτσε), αλλά γενικώς, κάντε την δουλειά μονάχοι σας.
Σας εμπιστεύομαι (αυτό το τελευταίο είναι και το λάθος του).
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Ν' αρχίσω με την ηλικία είμαι 58 ετών. Τώρα επι της ουσίας Θέτω τα εξής ερωτήματα:
1. Την σχεδόν 2 ετών απουσία από την Θεσσαλονίκη την θεωρείτε φυσιολογική για έναν άνθρωπο που αγκάλιαζε έναν έναν τους παίκτες πριν απο κάθε παιγνίδι?
2. Η αήτητη ομάδα του ντάμπλ έχει αποδυναμωθεί ναι ή όχι?
3. Είναι η ομάδα σήμερα γερασμένη ναι ή όχι?
4. Τα ταλέντα της ομάδας πωλήθηκαν ναι ή όχι? Να πω ότι αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό εφ' όσον,
5. Καλύφθηκαν τα κενά αυτά με αξιόλογους παίκτες?
6. Πωλήθηκε ο προπονητής εν μέσω του πρωταθλήματος? Τελευταία φορά αυτό έγινε επί Χ. Σαββίδη και κόντεψε να γκρεμιστεί η Τούμπα.
7. Στηρίχθηκαν πραγματικά με μεταγραφές ο Φερέιρα και ο Γκαρσία?
8. Τερματίσαμε 30 βαθμούς πίσω από τον γαύρο ναι ή όχι.
9. Η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια δείχνει ότι βαδίζει χωρίς προσανατολισμό ναι ή όχι.
Να πω τώρα και την άποψη μου, εγώ τα τελευταία χρόνια βλέπω μια αποστασιοποίηση. Δεν ξέρω εάν οι λόγοι έιναι πολιτικοί, οικονομικοί ή ανθρώπινοι. Θα ήθελα ό κόσμος του ΠΑΟΚ να ξέρει και εάν μπορούσε, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα, να βοηθήσει. Την ειλικρίνεια ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα την σεβάστηκε και την τίμησε.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Πάντως "κριτική για βελτίωση" πάνω σε σενάρια που φτιάχνει το μυαλό σου δεν υφίσταται.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Σταματειστε ρε παιδιά κάθε παπαρια που θα γράφτει να την βαφτίζετε σκληρή κριτική.και όχι ,οι παπαριές τέτοιου είδους δεν οδηγούν σε καμία βελτίωση
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Ν' αρχίσω με την ηλικία είμαι 58 ετών. Τώρα επι της ουσίας Θέτω τα εξής ερωτήματα:
1. Την σχεδόν 2 ετών απουσία από την Θεσσαλονίκη την θεωρείτε φυσιολογική για έναν άνθρωπο που αγκάλιαζε έναν έναν τους παίκτες πριν απο κάθε παιγνίδι?
2. Η αήτητη ομάδα του ντάμπλ έχει αποδυναμωθεί ναι ή όχι?
3. Είναι η ομάδα σήμερα γερασμένη ναι ή όχι?
4. Τα ταλέντα της ομάδας πωλήθηκαν ναι ή όχι? Να πω ότι αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό εφ' όσον καλυφθούν τα κενά.
5. Καλύφθηκαν τα κενά αυτά με αξιόλογους παίκτες?
6. Πωλήθηκε ο προπονητής εν μέσω του πρωταθλήματος? Τελευταία φορά αυτό έγινε επί Χ. Σαββίδη και κόντεψε να γκρεμιστεί η Τούμπα.
7. Στηρίχθηκαν πραγματικά με μεταγραφές ο Φερέιρα και ο Γκαρσία?
8. Τερματίσαμε 30 βαθμούς πίσω από τον γαύρο ναι ή όχι.
9. Η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια δείχνει ότι βαδίζει χωρίς προσανατολισμό ναι ή όχι.
Να πω τώρα και την άποψη μου, εγώ τα τελευταία χρόνια βλέπω μια αποστασιοποίηση. Δεν ξέρω εάν οι λόγοι έιναι πολιτικοί, οικονομικοί ή ανθρώπινοι. Θα ήθελα ό κόσμος του ΠΑΟΚ να ξέρει και εάν μπορούσε, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα, να βοηθήσει. Την ειλικρίνεια ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα την σεβάστηκε και την τίμησε.Όποιος έχει το τιμόνι του ΠΑΟΚ έχει από πίσω του όλη την Β. Ελλάδα και όχι μόνο και τους ξενιτεμένους σ' όλο τον κόσμο, αυτό είναι τεράστια δύναμη αλλά και μεγάλη ευθύνη. Τέλος θα πω ότι ΠΑΟΚ είμαστε όχι για τους τίτλους και τους εφοπλιστές ή μεγιστάνες προέδρους.
Ας κάνουμε λοιπόν μια σοβαρή συζήτηση για όλα τα παραπάνω.

ΥΓ. Για τις βλαχομαγκιές τι να πω...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Επιβεβαιωση από Τζαντζαρα. Ο Σαββίδης έπαψε να είναι βουνό από την ημέρα που απολύθηκε η γυναίκα του Λαμόγιαννη από επιχείρηση συμφερόντων Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πώς ακριβώς το είπε Κώστα, γιατί δεν το άκουσα.
Να μην ψάχνω τώρα το youtube.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Επιβεβαιωση από Τζαντζαρα. Ο Σαββίδης έπαψε να είναι βουνό από την ημέρα που απολύθηκε η γυναίκα του Λαμόγιαννη από επιχείρηση συμφερόντων Ιβάν.
Η επιτομή του ΠΑΟΚ πάνω από όλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”