Το αστείο είναι ότι στον επιθετικο τομέα τα χαρακτηριστικά του κροβινοβιτς είναι παραπλήσια με αυτά του καντουρι για τον οποίο έχεις καλή άποψηObdulio έγραψε:Επιμένω πως ούτε σε ένα βίντεο δεν έχω δει κάτι αξιόλογο που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς από ορισμένους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κροβίνοβιτς.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Montrealiotis
Ουτε εγω ειδα κάτι αξιοσημείωτο και που μας λείπει από αυτό το βίντεο.
Έναν σαν τον Αμερικανο (νομιζω) box to box που ειχε η Σαλκε το 2013 (παλι νομιζω) θέλω.
Έναν σαν τον Αμερικανο (νομιζω) box to box που ειχε η Σαλκε το 2013 (παλι νομιζω) θέλω.
- stravostomis
Ο καντουρι ετσι κι αλλιως το πολυ αλλη μια χρονια πρεπει να μεινει και μετα τελος. Φτανει τοσο, θελουμε νεοτερα ποιοτικοτερα χαφ, οχι εκλαμψειςrenegade έγραψε:Το αστείο είναι ότι στον επιθετικο τομέα τα χαρακτηριστικά του κροβινοβιτς είναι παραπλήσια με αυτά του καντουρι για τον οποίο έχεις καλή άποψηObdulio έγραψε:Επιμένω πως ούτε σε ένα βίντεο δεν έχω δει κάτι αξιόλογο που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς από ορισμένους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κροβίνοβιτς.
Και ας πούμε το κατά τη γνώμη σου σοβαρό είναι να φερει ο ΠΑΟΚ κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Καντουρί (διαφωνώ ότι μοιάζουν αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη) όταν υπάρχει ο Καντουρί και θα ανανεώσει (μάλλον);renegade έγραψε:Το αστείο είναι ότι στον επιθετικο τομέα τα χαρακτηριστικά του κροβινοβιτς είναι παραπλήσια με αυτά του καντουρι για τον οποίο έχεις καλή άποψηObdulio έγραψε:Επιμένω πως ούτε σε ένα βίντεο δεν έχω δει κάτι αξιόλογο που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς από ορισμένους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κροβίνοβιτς.
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ότι όταν λείπει ο Καντουρι, έχουμε τρομερο θέμα στο κέντρο , μήπως πρέπει να μας κάνει να φέρουμε παίχτη με παρόμοια χαρακτηριστικά;;Obdulio έγραψε:Και ας πούμε το κατά τη γνώμη σου σοβαρό είναι να φερει ο ΠΑΟΚ κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Καντουρί (διαφωνώ ότι μοιάζουν αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη) όταν υπάρχει ο Καντουρί και θα ανανεώσει (μάλλον);renegade έγραψε:Το αστείο είναι ότι στον επιθετικο τομέα τα χαρακτηριστικά του κροβινοβιτς είναι παραπλήσια με αυτά του καντουρι για τον οποίο έχεις καλή άποψηObdulio έγραψε:Επιμένω πως ούτε σε ένα βίντεο δεν έχω δει κάτι αξιόλογο που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς από ορισμένους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κροβίνοβιτς.
Είναι πολύ καλός παίχτης ο Κροατης και μακάρι να τον φέρουμε γιατί δύσκολα θα βρούμε κάτι καλύτερο.
- ΑποστόληςΑ
Ούτε εμένα με πολυαρέσει ο Κροάτης, αλλά αν ο PG πει ναι..
Ο Facundo δεν νομίζω να έρθει.
Ο Facundo δεν νομίζω να έρθει.
Ένα καλό σέντερ φορ και ένα 8αρι που να κάνουν στον Γκαρσία. Καλή χρονιά ΠΑΟΚΑΡΑ, καλή χρονιά παοκια μου
Τό σοβαρό είναι να φέρει η ομάδα έναν παίκτη που να μπορεί να παίζει και με τον καντουρί και με τον σβαμπ σαν παρτενέρ.Obdulio έγραψε:Και ας πούμε το κατά τη γνώμη σου σοβαρό είναι να φερει ο ΠΑΟΚ κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Καντουρί (διαφωνώ ότι μοιάζουν αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη) όταν υπάρχει ο Καντουρί και θα ανανεώσει (μάλλον);renegade έγραψε:Το αστείο είναι ότι στον επιθετικο τομέα τα χαρακτηριστικά του κροβινοβιτς είναι παραπλήσια με αυτά του καντουρι για τον οποίο έχεις καλή άποψηObdulio έγραψε:Επιμένω πως ούτε σε ένα βίντεο δεν έχω δει κάτι αξιόλογο που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς από ορισμένους στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κροβίνοβιτς.
Το πρόβλημα που έδειξε η ομάδα στο κέντρο στα παιχνίδια που έλειπε ο καντούρι λέει πολλά για το τι παίχτη έπρεπε να ψάξουμε.
Επίσης ένας τέτοιος παίκτης είναι βοήθεια για τον Μαροκινό και όταν θα αγωνίζονται ταυτόχρονα ως δίδυμο στα οχτάρια.
Οι πάρα πολλές μπάλες που έπαιρνε και οι πολλές αρμοδιότητες που είχε στο παιχνίδι ο μαροκινός, έφερναν κούραση η οποία έφερνε εκνευρισμό και λάθη.
Με ένα παίκτη δίπλα του σαν το Κροάτη οι ευθύνες θα μοιραστούν ...λιγότερη κούραση και περισσότερο καθαρό μυαλό...άρα καλύτερα αποτελέσματα.
Η αλήθεια είναι ότι έκανε ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα στην premiership σε καλή ομάδα, κάτι που να πω την αλήθεια δεν το περίμενα αφού τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν καθόλου στον απαιτητικό ρόλο που έχουνε τα χαφ στο νησί.
Πάντως αν καταλήξουν σε τέτοιου είδους χαφ και όχι σε στυλ μισιτς για παράδειγμα, τότε το φόρ που θα πρέπει να φέρουν θα πρέπει να γράφει νούμερα αντίστοιχα που έγραφε ο πριγιο στα καλύτερά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 01 Ιαν 2021, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δικαιολογουνται κινησεις με 700.000 μισθο ας πουμε για φερρειρα?? ειναι δυνατον?? μακαρι αλλα μπορει ο ΠΑΟΚ να δωσει 700-800 χιλιαρικα? λογω φππ ... Τι να πουμε μακαρι!!! Ο αλλος ο κροατης δανεικος οκ αλλα φακουντο τωρα ελευθερος σε μας??
- ΑποστόληςΑ
Οι ευχές για καλή χρονιά παρακαλώ στο σχετικό τόπικ.
Εδώ μόνο μεταγραφέςςςςς
Εδώ μόνο μεταγραφέςςςςς