Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Μια χαρά τα είπε, όντως...
Κάτι ανάλογο είχε δηλώσει άλλωστε και πέρσι, όταν είχε αναλάβει και κάνα μήνα μετά (μην πω και λιγότερο) είχε στην 11άδα Ζαμπράνο, Μαουρίσιο, Βιέρι και Καντουρί, οι οποίοι (και οι τέσσερις) ήρθαν μετά απ αυτόν στην ομάδα...
Τα αυτονόητα, άλλωστε, δεν χρειάζεται να λέγονται...Γίνονται...Οι καλύτεροι απ τους υπάρχοντες παίζουν...
Εμένα πάντως, η αίσθηση μου απ τις δηλώσεις αυτές, είναι ότι δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στην διοίκηση, για την απόκτηση, κάποιων τουλάχιστον, νέων παικτών, κάτι που για παράδειγμα δεν έκανε ο Στανόιεβιτς πέρσι...
Ταυτόχρονα, όπως έγινε και στην περίπτωση SRN4, που δεν τα βρήκαν στον αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής του, μου δείχνει σαν να "τσινάει" στην μεταγραφή Χατσερίδη, μιας και δεν θεωρεί πρώτη προτεραιότητα τον στόπερ...
Κάτι ανάλογο είχε δηλώσει άλλωστε και πέρσι, όταν είχε αναλάβει και κάνα μήνα μετά (μην πω και λιγότερο) είχε στην 11άδα Ζαμπράνο, Μαουρίσιο, Βιέρι και Καντουρί, οι οποίοι (και οι τέσσερις) ήρθαν μετά απ αυτόν στην ομάδα...
Τα αυτονόητα, άλλωστε, δεν χρειάζεται να λέγονται...Γίνονται...Οι καλύτεροι απ τους υπάρχοντες παίζουν...
Εμένα πάντως, η αίσθηση μου απ τις δηλώσεις αυτές, είναι ότι δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στην διοίκηση, για την απόκτηση, κάποιων τουλάχιστον, νέων παικτών, κάτι που για παράδειγμα δεν έκανε ο Στανόιεβιτς πέρσι...
Ταυτόχρονα, όπως έγινε και στην περίπτωση SRN4, που δεν τα βρήκαν στον αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής του, μου δείχνει σαν να "τσινάει" στην μεταγραφή Χατσερίδη, μιας και δεν θεωρεί πρώτη προτεραιότητα τον στόπερ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 29 Μάιος 2018, 08:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν βρισκω τον λογο να πει οτιδηποτε σχετικα με την πιθανη ενσωματωση των νεων αποκτηματων.Κατανοητη και θεμιτη η πιστη στο υπαρχον υλικο και προφανως ολες οι θεσεις κρινονται στο χορταρι αλλα βρισκομαστε σε μεταγραφικη περιοδο καλοκαιριου,ολες οι ομαδες ψαχνονται για το καλυτερο και οσο αναγκη εχει καποιος στο υπαρχον υλικο να νιωσει σημαντικος αλλη τοση μπορει και να εχει οποιος θα ερθει.Anyway μικρη σημασια εχει ετσι και αλλιως το πως κρινω εγω μια δηλωση και πιθανοτατα ειμαι και λιγο υπερβολικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Μάιος 2018, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Νταξει ρε μαγκες. Αλλο πραμα τα λογια αλλο τα εργα. Και στην τελικη το σωστο ειπε. Θα στηριξω αυτούς που με κανανε μαγκα. Οταν ερθει ο καιρος θα δουμε ποιοι θα παιξουν. Ως τοτε πρέπει να τους κρατήσει ολους ζεστους γιατι ερχεται προετοιμασια. Στην τελικη καθιστε να ερθουν οι καινουριοι, να ειναι κ να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι απο τους υπαρχοντες κ δεν φοβαμαι την κριση του λουτσεσκου.
Η χαμηλώνουμε τις προσδοκίες για την ποιότητα των μεταγραφών ή δεν έχουν νόημα τα λεγόμενα του Λούτσου.
Αν κάνεις μεταγραφές για να μπουν στην 11άδα από Σεπτέμβρη, καλό Σεπτέμβρη
Αν κάνεις μεταγραφές για να μπουν στην 11άδα από Σεπτέμβρη, καλό Σεπτέμβρη
Εμενα πχ η δηλωση ''Ο Κεσερού ήταν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ προτού πάω εγώ στην ομάδα, είναι και τώρα, αλλά στην επίθεση υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από οικονομικής άποψης, οπότε η νέα επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση θα έρθει για αλλαγή'' δεν μου αρεσει.Εγω θελω ο ΠΑΟΚ να εχει οσο το δυνατον καλυτερους παικτες διαθεσιμους καθε στιγμη που θα αποδεικνιουν στο γηπεδο ποιος θα κατεχει θεση στην εντεκαδα και οχι παικτες που θα εχουν προκαθορισμενη ιεραρχια.Δεν θελω να παρω τον Κοντε επειδη δεν θα εχει προσδοκιες για θεση βασικου αλλα αυτη ειναι η δικη μου φιλοσοφια.Οπως λετε ειναι ωραιο για εναν παικτη στο υπαρχον ροστερ να νιωθει σημαντικος.Ειναι ωραιο για εναν επιθετικο που βρισκεται στο στοχαστρο να ακουει πως προοριζεται εκ των προτερων για τον παγκο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Μάιος 2018, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
montekristo
Πολύ πιθανό ο μόνος που θα προορίζεται για βασικός (αρχικά τουλάχιστον) να είναι ο χαφ
Ο φορ θα είναι αλλαγή
Και ο σέντερ Μπακ να έρθει να συμπληρώσει χαράκτηριστικα
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο φορ θα είναι αλλαγή
Και ο σέντερ Μπακ να έρθει να συμπληρώσει χαράκτηριστικα
Τα δημοσιεύματα έχουν αρχίσει να συνδέουν την περίπτωση Κόντε με τον Λάμπρου. Έτσι και αλλιώς στον Πανιώνιο εμείς τον πληρώναμε, γιατί να μην παζαρέψουμε τη ρήτρα του Ισπανού.
Έλα ρε Τζος...Το σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι έρχονται, πρέπει να αποδείξουν (και στον προπονητή αλλά και στους συμπαίχτες τους ενίοτε) ότι είναι καλύτεροι απ τους ήδη υπάρχοντες, ώστε να γίνουν 11αδάτοι και το ξέρουν...
Ειδικά όταν έρχονται σε μια ομάδα, η οποία την προηγούμενη σεζόν τα πήγε επί μήνες περίφημα σε απόδοση...
Με διαφορετικό σκεπτικό θα πρεπε ο SRN4 να είναι ήδη ντυμένος στα ασπρόμαυρα, δίχως δοκιμή και με εγγύηση...
Ειδικά όταν έρχονται σε μια ομάδα, η οποία την προηγούμενη σεζόν τα πήγε επί μήνες περίφημα σε απόδοση...
Με διαφορετικό σκεπτικό θα πρεπε ο SRN4 να είναι ήδη ντυμένος στα ασπρόμαυρα, δίχως δοκιμή και με εγγύηση...
Αυτο ειπα και εγω Γκοραν για αυτο και δεν βρισκω τον λογο για τετοιες δηλωσεις.Για την θεση ομως του επιθετικου εκανε δηλωση ακριβως αντιθετη σε πνευμα απο αυτο που αναφερεις.Μιλησε για δεδομενη αποκτηση παικτη που θα εχει θεση αναπληρωματικου και καπως ετσι απεκλεισε παικτη επιπεδου πχ Κεσερου.
-
xrisitsapa
Εξαρταται απο που ερχεται. Για τον Χ Κοντε π.χ. ακομα και ο παγκος του ΠΑΟΚ ειναι το υψηλοτερο επιπεδο μεχρι τωρα στην καριερα του. Και ξερει οτι θα εχει ευκαριες για παραπανω, αρκει να τις αρπαξει. Οτι εγινε ας πουμε με τον Πασχαλακη, που ηρθε για τριτος και εγινε πρωτος.joshua έγραψε:Εμενα πχ η δηλωση ''Ο Κεσερού ήταν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ προτού πάω εγώ στην ομάδα, είναι και τώρα, αλλά στην επίθεση υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από οικονομικής άποψης, οπότε η νέα επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση θα έρθει για αλλαγή'' δεν μου αρεσει.Εγω θελω ο ΠΑΟΚ να εχει οσο το δυνατον καλυτερους παικτες διαθεσιμους καθε στιγμη που θα αποδεικνιουν στο γηπεδο ποιος θα κατεχει θεση στην εντεκαδα και οχι παικτες που θα εχουν προκαθορισμενη ιεραρχια.Δεν θελω να παρω τον Κοντε επειδη δεν θα εχει προσδοκιες για θεση βασικου αλλα αυτη ειναι η δικη μου φιλοσοφια.Οπως λετε ειναι ωραιο για εναν παικτη στο υπαρχον ροστερ να νιωθει σημαντικος.Ειναι ωραιο για εναν επιθετικο που βρισκεται στο στοχαστρο να ακουει πως προοριζεται εκ των προτερων για τον παγκο?
Σαν γενικοτερη φιλοσοφια, ειμαι της αποψης του Σερχιο Ραμος ( ειναι και επικαιρος) που ειπε σε συνεντευξη οτι " οποισδηποτε και αν ερθει, πρεπει να αποδειξει οτι αξιζει να φοραει τη φανελα της Ρεαλ".
Επειδη εγω τον ΠΑΟΚ σαν Ρεαλ τον βλεπω. οπως ολοι μας, δε πα να εισαι Βιερινια, Ματος, Πριγιο κτλ κτλ καθε μερα θα αποδεικνυεις οτι εισαι βασικος και οχι φανελα στο σπιτι. Επισης οι προηγουμενες αποδοσεις δεν εξασφαλιζουν τις μελλοντικές...
Αυτο για μενα φανερωνει φιλοσοφια προπονητη και δεν την κρινω ως σωστη η λαθος.Εγω απλα διαφωνω μαζι της.Φανερωνει πως προτιμα ενα μικρο γκρουπ παικτων με συγκεκριμενη ιεραρχια κατι που θα τον βοηθαει στην διαχειριση πχ των αποδυτηριων και του κλιματος στην ομαδα.Εγω απο την αλλη προτιμω ενα πιο ισχυρο γκρουπ που ο προπονητης θα πρεπει να κραταει τις ισορροπιες και να διαχειριζεται τις φιλοδοξιες των παικτων.Ειναι σαφως πιο δυσκολο το δευτερο αλλα απλα αυτο θα προτιμουσα εγω.Να εχω τους δικους μου Μπειλ στον παγκο.
-
xrisitsapa
Συμφωνουμε. Για τα δεδομενα της Ελλαδας παντως, το να εχεις Μπισε, Σαχοφ, Κανιας Λημνιο,Κουλουρη, Ρει ( για να μην βαλω τους δανεικους) στον παγκο, παικτες δηλαδη που θα επαιζαν βασικοι σε ολους τους αλλους, ή εστω σιγουρη 18αδα, ειναι σαν να εχεις τον Μπειλ στην Ισπανια
-
montekristo
Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο
Ήταν η πρώτη χρονιά που είχαμε πράγματικα συνοχή σαν ομάδα και συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή
Το επόμενο βήμα είναι να διατηρήσουμε αυτή την ομάδα και να την βελτιώσουμε με μικρές πινελιές
Να δείξουμε δηλαδή ότι θα εχει και διάρκεια και δεν ήταν απλά μια χρονιά
Ήταν η πρώτη χρονιά που είχαμε πράγματικα συνοχή σαν ομάδα και συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή
Το επόμενο βήμα είναι να διατηρήσουμε αυτή την ομάδα και να την βελτιώσουμε με μικρές πινελιές
Να δείξουμε δηλαδή ότι θα εχει και διάρκεια και δεν ήταν απλά μια χρονιά
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αλλά για μένα είναι λογικά αυτά που λέει ο προπονητής.
Το ότι υπάρχουν κάποιες σταθερές αυτό είναι γνωστό.
Δηλαδή μπορεί να πει ότι ψάχνουμε παίκτη για να διεκδικήσει την θέση του Αρ. Μπακ μαζί με τον βιειρινια?
Όχι βέβαια. Θέλουμε παίκτη ο οποίος να είναι αλλαγή του Βιερίνια.
Το ίδιο ισχύει και μπροστά.
Καλώς ή κακώς ο πριγιοβιτς είναι ο επιθετικός των 30 γκολ και όσο είναι στην ομάδα αυτός είναι ο βασικός.
Το να φέρεις ακόμα έναν επιπέδου πριγιοβιτς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι στο τέλος να μην έχεις κανέναν ικανοποιημένο και να μην έχεις πάρει από κανέναν το 100%.
Το ότι υπάρχουν κάποιες σταθερές αυτό είναι γνωστό.
Δηλαδή μπορεί να πει ότι ψάχνουμε παίκτη για να διεκδικήσει την θέση του Αρ. Μπακ μαζί με τον βιειρινια?
Όχι βέβαια. Θέλουμε παίκτη ο οποίος να είναι αλλαγή του Βιερίνια.
Το ίδιο ισχύει και μπροστά.
Καλώς ή κακώς ο πριγιοβιτς είναι ο επιθετικός των 30 γκολ και όσο είναι στην ομάδα αυτός είναι ο βασικός.
Το να φέρεις ακόμα έναν επιπέδου πριγιοβιτς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι στο τέλος να μην έχεις κανέναν ικανοποιημένο και να μην έχεις πάρει από κανέναν το 100%.