Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από pilotos »

Σε καλή μεριά
Κι εγώ το έκοψα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο σας!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Να πω πριν μου ζητησετε να κανω δωρο στην ΚΑΕ καμια μεταγραφη οτι μονο με 3 ευρω κερδισα 1.50 ευρω.
Αν σκεφτεις οτι μεχρι τωρα δεν κερδιζα τιποτα, υπολογιζω οτι με αυτο το ρυθμο σε 2-3 χρονια μπορει να κερδισω κανα 100αρι ευρω...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kostomanolis έγραψε:Το τσιγαρο που λεγατε πριν το εχω κομμενο εδω και σχεδον 3 χρονια. Την πιο μεγαλη αλλαγη την διαπιστωσα στην οσφρηση. Και να σας πω και ενα προσωπικο ευχαριστο.
ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ!!!!!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
pilotos έγραψε:Σε καλή μεριά
Κι εγώ το έκοψα

SM-G935F
Να τα πείτε και στον Βασίλη Λεβέντη του φόρουμ (αυτόν που παραγγέλνει...πίτσες στο Ραδιόφωνο)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ενώ δίνω πάντα ένα δίκαιο και δείχνω μεγάλη συμπάθεια, σεβασμό και κατανόηση στους παθητικούς καπνιστές, μου την δίνουν όταν μεταμορφώνονται σε αντιπαθητικούς αντικαπνιστές... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

+4 στον Goran.

Πάντως ρε παιδιά, με αφορμή τις νέες φωτο στα πακέτα, αν μια κυβέρνηση πιστεύει πραγματικά ότι το τσιγάρο προκαλεί καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που απεικονίζονται, τότε θα έπρεπε να το απαγορεύσει δια νόμου. Κάθε τι άλλο είναι μ@-λα-κί-ες.

Θέλω να πω ότι βεβαίως και το τσιγάρο προκαλεί προβλήματα υγείας και αυτό δεν αμφιβητείται. Με ενοχλεί όμως αφάνταστα η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Η δε καμπάνια αυτή δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υπερβολής. Κι αν έχει θα είναι περισσότερο αρνητικά παρά θετικά..
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Το τελευταίο πακέτο που αγόρασα το πέταξα μαζί με το πρώτο τσιγάρο που άναψα από αυτό. Είχε απάνω ένα λαιμό με μία τρύπα όσο ένα διευρο μεγάλη...Δεν ξέρω τι φλασιά έφαγα, πάνε 20 μέρες και δεν έχω καπνίσει ξανά.
Αν και κάπνιζα ένα δύο τσιγάρα την ημέρα...

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Allen Carr - The Easy Way To Stop Smoking

Κυκλοφορεί σε pdf στα Αγγλικά στο ιντερνέτ. Η μάνα μου το έκοψε μαχαίρι... Είναι διαφορετικό βιβλίο από αυτό που περιμένετε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα σε όλους μας!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κλεισαμε και το εισιτηριακι μας...

Καλημερα :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλημέρα... Έχω εισιτήριο!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και γω μαγκες :opaokara:

Πω, και ειχα ενα αγχος...

Ειπα να μην ανανεωσω τη θεση μου στην 7 και να το ρισκαρω για 4, γιατι ειδικα σ'αυτο το ματς πρεπει να αφησουμε την τελευταια μας ρανιδα στο γηπεδο..

:pano:

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΣ

Y.Γ. Εφυγε ηδη μια χιλιαδα σε μιση ωρα..
7200 διαθεσιμα οπως το βλεπω τωρα στο tickethour
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

The_Stalker έγραψε:+4 στον Goran.

Πάντως ρε παιδιά, με αφορμή τις νέες φωτο στα πακέτα, αν μια κυβέρνηση πιστεύει πραγματικά ότι το τσιγάρο προκαλεί καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που απεικονίζονται, τότε θα έπρεπε να το απαγορεύσει δια νόμου. Κάθε τι άλλο είναι μ@-λα-κί-ες.

Θέλω να πω ότι βεβαίως και το τσιγάρο προκαλεί προβλήματα υγείας και αυτό δεν αμφιβητείται. Με ενοχλεί όμως αφάνταστα η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Η δε καμπάνια αυτή δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα, ακριβώς λόγω της υπερβολής. Κι αν έχει θα είναι περισσότερο αρνητικά παρά θετικά..
Παρομοιες καμπανιες εχουν και στο εξωτερικο πολλα χρονια τωρα. Τι αποτελεσμα εχουν δεν το ξερω, αλλα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το πακετο που ειχα αγορασει στην Ινδονησια το 2009. Βεβαια οι Ασιατες νομιζω εχουν μεγαλυτερο προβλημα απο εμας, σχεδον ολοι καπνιζουν.

Την καλημερα μου και με την νικη!

Υ.Γ. Ξερει κανεις αν θα παιξει καμια εκδρομη για Βελιγραδι για το ματς με τους Grobari;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ θα πάρω το εισιτήριο του τελικού (ΟΑΚΑ) κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω εκανα το χατηρι στον θειο μου και θα παμε στη 5 (να το παιξουμε και προπονητες :mrgreen: )

Πριν το ματς παντως ας ριξουμε μια συναντηση παλικαρια :D :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”