Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Πες τα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ συζητάμε πώς πίνουμε τον καφέ, όχι πώς θα τον κόψουμε! ΕΛΕΟΣ!
Πάντως, αυτό που έχω δει από δικούς μου. 5-6 φραπέδες τη μέρα, προφανώς και πρόβλημα στο στομάχι... Το γυρίσουν σε 1-2 εσπρέσο/ελληνικούς ααα λέει, τώρα όλα καλά
stephanos έγραψε:nickzark έγραψε:Αποστολε κοψε το όσο μπορείς πριν σε κόψει. Με φραπέ στο χέρι ήμουν. Μια απόφαση είναιΑποστόληςΑ έγραψε:Από τον νεσκαφέ είμαι εξαρτημένος, γι' αυτό προσπαθώ να μην τον πίνω σε κάποιες περιόδους.Μαυρο Χιονι έγραψε:Και πως θα πηγαίνει στην τουαλέτα μετά; Διότι ο φραπές ήσαν μια κάποια λύσιςΈτσι. Για τον καφέ μιλάμε, όχι για το κόψιμο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ συζητάμε πώς πίνουμε τον καφέ, όχι πώς θα τον κόψουμε! ΕΛΕΟΣ!
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Καλημερα, εφαγα ενα τοστ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Ο διπλός Ελληνικός μόλις τελείωσε!
Αποστολε ειχες κανενα προβλημα με το στομαχι ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ συζητάμε πώς πίνουμε τον καφέ, όχι πώς θα τον κόψουμε! ΕΛΕΟΣ!
Εγω το κοψα λογω ομοιοπαθητικης και πλεον δε μου λειπει .Με το ριμαδι τοτσιγαρο μονο...
- Ekatnetworkltd
Καλημέρα και από μένα μέ ένα φρέντο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη από το παλιό λιμάνι των χανίων!
- ΑποστόληςΑ
1. Όχι δεν έχω πρόβλημα με το στομάχι, δόξα τω Θεώ.kataramenos5 έγραψε:Καλημερα, εφαγα ενα τοστ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Ο διπλός Ελληνικός μόλις τελείωσε!
![]()
Αποστολε ειχες κανενα προβλημα με το στομαχι ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ συζητάμε πώς πίνουμε τον καφέ, όχι πώς θα τον κόψουμε! ΕΛΕΟΣ!
Εγω το κοψα λογω ομοιοπαθητικης και πλεον δε μου λειπει .Με το ριμαδι τοτσιγαρο μονο...
2. Συμβουλή: Μακριά από την ομοιοπαθητική! Στο λέω εγώ που ο θείος μου ήταν εκ των σημαντικότερων στελεχών της ομοιοπαθητικής.
- ΑποστόληςΑ
Είναι όντως πολύ όμορφο!goran 64 έγραψε:Σαν το παλιό λιμάνι των Χανίων...δεν έχει...Τυχερέ Ekat...
![]()
Θα συμφωνήσω, ΑΛΛΆ δύσκολα να αλλάξεις σε κάποιον άποψη π.χ. Για τον φραπέ εγώ, για ομοιοπαθητική ο κατ κτλ μέσω ίντερνετ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Αποστολε κανω χρονια .Εχω δει και θαυματα (2 εγχειρησεις γλιτωσαμε με 3 χαπακια και 15 αντιστοιχα) και τους κανονικους γιατρους να παθαινουν εγκεφαλικο οταν ειδαν τον καθαρο υπερηχο ,εχω δει ομως και αποτυχιες.Οποτε ξεκιναμε εναλλακτικα κι αν δε περπαταει το γυρναμε στα χημικα.Δεκα χρονια γυριζα απο γιατρο σε γιατρο και γιατρια δεν ειχα.ΑποστόληςΑ έγραψε: 2. Συμβουλή: Μακριά από την ομοιοπαθητική! Στο λέω εγώ που ο θείος μου ήταν εκ των σημαντικότερων στελεχών της ομοιοπαθητικής
Μαυρο στο μαυρο παμε Νικο.Το nick τα λεει ολα...Ευτυχώς την Κυριακη εχει ΠΑΟΚΑΡΑ και θα ξεχαστουμε για λιγο.nikolasf έγραψε:Κατ αύριο θα είναι άσπρη σίγουρα ... ΠΑΟΚ αφού
Άσπρο - Μαύρο- Άσπρο και πάλι Μαύρο![]()
![]()
![]()
![]()
Πλεον δε ζουμε για την Κυριακη,ζουμε ΛΟΓΩ της Κυριακης.
Ρε Κουρδοι, το ξέρατε ότι στο Tapatalk (όσοι έχετε), μπορείς να κάνεις chat;; Έστειλα στον Desperado πριν από λίγο ένα μήνυμα και περιμένω να μου απαντήσει. Αν αργήσει θα την πέσω σε κάναν άλλον που φαίνεται online, για δοκιμή πάντα 
Sent from my AT270 using Tapatalk
Sent from my AT270 using Tapatalk
Ρε Κουρδοι, το ξέρατε ότι στο Tapatalk (όσοι έχετε), μπορείς να κάνεις chat;; Έστειλα στον kourdo πριν από λίγο ένα μήνυμα και περιμένω να μου απαντήσει. Αν αργήσει θα την πέσω σε κάναν άλλον που φαίνεται online, για δοκιμή πάντα
<b
SM-G920F
SM-G920F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator