Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Καλο συγχρονο προπονητη και καλους πραγματικα παικτες. Τοσο απλα
Μάγκες το πρωτάθλημα δεν θα μας άφηναν να το πέρναμε έτσι και αλλιώς απλά σήμερα είναι η μόνη ήττα εκτός προγράμματος!παίζουμε την κυριακή με το σίχαμα και πρέπει να επανέλθουμε για να τους σκίσουμε ασάλιωτα!

e8nos έγραψε: Συνομοσίες Ραπτόπουλου είναι αυτά στην αρχή!Μην ακούτε ράδια ρεεεεε
Συνομοσιες? Η σκληρη πραγματικοτητα ειναι.Ο φαταουλας του λιμανιου ολη μερα κινειται,λαδωνει αγοραζει πουλαει κοσμο για να πετυχει τους σκοπους του και ο Ρωσσος κανει διασυσκεψεις μεσω skype.Τι λες τωρα? Ποτε αισθανθηκατε οτι ο Σαββιδης ηρθε για να παρει πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ και οτι δεν κοιμαται τα βραδια αν δε το πετυχει??
ΥΓ: Το οτι υποννοεις οτι ακουω ραδιοφωνικους χλεχλεδες εμενα με προσβαλει
Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση αλλά όχι και η μόνη... 3 από πας και 4 από Ξάνθη ήταν στο πρόγραμμα;e8nos έγραψε:Μάγκες το πρωτάθλημα δεν θα μας άφηναν να το πέρναμε έτσι και αλλιώς απλά σήμερα είναι η μόνη ήττα εκτός προγράμματος!παίζουμε την κυριακή με το σίχαμα και πρέπει να επανέλθουμε για να τους σκίσουμε ασάλιωτα!
Η μονη ηττα???e8nos έγραψε:Μάγκες το πρωτάθλημα δεν θα μας άφηναν να το πέρναμε έτσι και αλλιώς απλά σήμερα είναι η μόνη ήττα εκτός προγράμματος!παίζουμε την κυριακή με το σίχαμα και πρέπει να επανέλθουμε για να τους σκίσουμε ασάλιωτα!
Πάρε κακαλατη απόφαση και ανανέωσε τον...
Μια διοικηςη με όρχεις αυτο θα έκανε...
Απο τη διοικηςη στόχος δε μπήκε ...
Θα μπορούσε και ο αναστασιαδης να πει πάμε για να βάλουμε απίδια κλπ αλά Αναστασίου αλλα μαλλον τέτοια θελουμε
Μια διοικηςη με όρχεις αυτο θα έκανε...
Απο τη διοικηςη στόχος δε μπήκε ...
Θα μπορούσε και ο αναστασιαδης να πει πάμε για να βάλουμε απίδια κλπ αλά Αναστασίου αλλα μαλλον τέτοια θελουμε
Συγγνώμη αλλα η προοπτικη ανανεωσης με κανει να εχω αναγουλα.
Επίσης μια κακαλατη διοικηςη θα μας έγραφε στα τέτοια της και θα κανε αυτο που πίστευε οτι ειναι καλύτερο για την ομαδα ..και με Σαντος μεγάλη μερίδα ήταν υπέρ να φύγει
Την κακαλάτη απόφαση την πήρε πριν λίγο καιρό, όταν του ΕΚΑΝΕ πρόταση ανανέωσης.
Το αποτέλεσμα ποτέ δε το μάθαμε.
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά;rainmaker έγραψε:Την κακαλάτη απόφαση την πήρε πριν λίγο καιρό, όταν του ΕΚΑΝΕ πρόταση ανανέωσης.
Αν του είχε κάνει πρόταση ανανέωσης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη, θα τον άκουγε και στα μεταγραφικά θέματα και δεν θα του έφερνε Νομπόα και Κόστα.
Ε ας βγούνε να τα πούνε ρε σεις!
Τι να πω εγώ; Ούτε τα λεφτά ξέρω, ούτε τις συνθήκες.
Ξέρω όμως οτι του το πρότεινε όταν είχε φουντώσει το θέμα περί απόλυσης πριν κάνα 20ημερο.
Αν δεν ισχύει, ας το διαψεύσουν.
Στο κάτω κάτω το αποτέλεσμα μετράει κι εφόσον δεν υπήρξε ανανέωση, για μένα ο Άγγελος πρέπει να φύγει σήμερα.
Και να φύγει και ο βρύζας γιατί τα ψωμιά του τελείωσαν (επιτέλους) απο τον ΠΑΟΚ.
Να έρθει ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ προπονητής, να πάει ΟΣΟ μπορεί καλά φέτος και να σχεδιάσει ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ για του χρόνου. Να ακούσουμε ΞΑΝΑ τη λέξη ΠΛΑΝΟ και να ξέρουμε ΤΙ περιμένουμε.
ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Τι να πω εγώ; Ούτε τα λεφτά ξέρω, ούτε τις συνθήκες.
Ξέρω όμως οτι του το πρότεινε όταν είχε φουντώσει το θέμα περί απόλυσης πριν κάνα 20ημερο.
Αν δεν ισχύει, ας το διαψεύσουν.
Στο κάτω κάτω το αποτέλεσμα μετράει κι εφόσον δεν υπήρξε ανανέωση, για μένα ο Άγγελος πρέπει να φύγει σήμερα.
Και να φύγει και ο βρύζας γιατί τα ψωμιά του τελείωσαν (επιτέλους) απο τον ΠΑΟΚ.
Να έρθει ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ προπονητής, να πάει ΟΣΟ μπορεί καλά φέτος και να σχεδιάσει ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ για του χρόνου. Να ακούσουμε ΞΑΝΑ τη λέξη ΠΛΑΝΟ και να ξέρουμε ΤΙ περιμένουμε.
ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Ο δωνης λευτερος ειναι παντως και εχει προπληρωθεί κιόλας