Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από obanebane »

buffalobill4 έγραψε: Σαββιδη κι εμενα μ αρεσει ο Νατχο. Και φυσικα για να μεινει σε μας θα πρεπει να του δωσεις σχεδον τα διπλα απ οσα θα επαιρνε απο ομαδα σε προηγμενο πρωταθλημα. Το εγκλημα θα ειναι να του δωσεις 1,5 μυριο και να τον κανεις συμβολαιο 1 χρονου. Αν σου ζητησει 1 χρονο, "Σε ευχαριστουμε, στο καλο." Με 1,5 μυριο παιρνεις παιχτη και επενδυεις πανω του με συμβολαιο 3ετες και μεταπωλητικη αξια. Ολες οι σοβαρες ομαδες ετσι δουλευουνε.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο,και φανταζομαι οτι δεν ειναι τοσο στοκοι να κανουν μονοετες συμβολαιο σε οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη δινοντας του ενα τσουβαλι λεφτα.
Και για να το συνεχισω στο υποθετικο αφου μιλαμε για πληροφοριες δημοσιογραφων του ΠΑΟΚ,η προταση αφορα τριετες συμβολαιο κοντα στα 5 εκατομυρια συνολικα.
Οποτε αν ο παιχτης αποφασισει να μεινει στον ΠΑΟΚ αλλα δεν θελει τοσο μεγαλη δεσμευση νομιζω οτι θα τα βρουνε στο διετες συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

2+1 υπό προϋποθέσεις, πχ το +1 να ισχύσει σε περίπτωση που η ομάδα πάρει πρωτάθλημα μέσα σε 2 χρόνια, ή αν κάνει πάνω από 25 assists στα δύο αυτά χρόνια, ή ό,τι συνηθίζεται να υπογράφεται..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@Roman
Εχω την εντυπωση πως αυτα τα 2+1 πλεον δεν ισχυουν καθολου. Βασικα σιγουρος ειμαι. Ειναι πιο πολυ για λογους ηθικης δεσμευσης. Οποτε αμεσως το 2+1 μου ακουγεται 2.

@bane
Αδερφε, νομιζω πως πρεπει να τους ειναι τοσο αποκρυσταλλωμενο αυτο το πλανο ουτως ωστε να μην επαναληφθουν μεταγραφες 6μηνες, ή δανεισμοι με ρητρες που δεν καλυπτονται με τιποτα. Απο φετος δεν συγχωρω ιδια λαθη. Ειλικρινα το ξενερωμα που εφαγα στο ματς με την τριπολη που κατεβηκε ενα συνοθηλευμα (οχι ομαδα) να παιξει "τελικο" για την εξοδο στο τσου λου δεν θελω να το ξαναπερασω. Και επαναλαμβανω. Δεν ειχα νευρα (πρωτη φορα στη ζωη μου σε τοσο σοβαρο κλαρινο του ΠΑΟΚ) ημουν ξενερωμενος σε φαση "ε και τι εγινε". Αυτη ηταν η καβλα που χαθηκε και την εψαχνε ο Ζαγορ αν θες να το παμε και παρακατω.

Δε μου ειπατε, αυτα με τον Κατσικα και σπυροπουλους, νινιδες κλπ δε σας βρισκουν συμφωνους?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και βεβαια συμφωνω (υπαρχει καποιος που διαφωνει?) για Κατσικα και λοιπους και θεωρω δεδομενο οτι ο προπονητης τους ξερει.
Αλλα επειδη οπως ξερεις ειναι λατρης του ελληνα ποδοσφαιριστη (αυτα τα κουσουρια να μην ειχες ρε Αγγελε και τι στον κοσμο :mrgreen: ) εχω την αισθηση οτι θα παρει τις τελικες του αποφασεις στο ελατοχωρι που θα τους εχει δει στην προπονηση και θα εχει μιλησει μαζι τους.
Και αυτους που εννοω ειναι οι ποδοσφαιριστες που εχουν συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ (Γεωργιαδης,Νινης,Παναγιωτουδης μας τελειωσαν ηδη) δηλαδη ο Κατσικας οι δανεικοι (Πελκας,Ποποβιτς,Ποζατζιδης,Κων/δης και καποιοι που μπορει να ξεχναω)
αλλα και οι νεα φουρνια που υπογραψε φετος επαγγελματικο συμβολαιο.
Τους μονους δυο που θεωρω εγω δεδομενους για το φετινο ροστερ ειναι οι Κουλουρης,Κωνσταντινιδης.
Ολοι οι υπολοιποι ειναι γυρω στους 10 και πρεπει να αποφασιστει τι θα γινει με αυτα τα παιδια.
Δε γινεται να εχουμε παλι ροστερ 30+ ποδοσφαιριστων,το ξερω οτι τα παιδια αυτα ειναι ΠΑΟΚτσακια και λαχταρανε να φορεσουν τη φανελα της ομαδας πρεπει ομως και να το αξιζουν.
Νομιζω οτι τα του Αιγινιακου και δοξας προς αυτη την κατευθηνση οδηγουν δηλαδη σε ΠΑΟΚ Β.
Εκει θα παιρνουν ολοι χρονο συμμετοχης σε επαγγελματικο επιπεδο και αυτοι που αξιζουν θα φορανε τη φανελα του ΠΑΟΚ.
Και ετσι δεν θα κρεμομαστε στις ορεξεις του καθε Αναστοπουλου για τα δικα μας παιδια αλλα θα τα αξιολογουν δικοι μας ανθρωποι με δεδομενο μονο την αγωνιστικη τους αξια.

Υ.Γ Εστιασα στην περιπτωση Νατχο γιατι την θεωρω πολυ σημαντικη,οσον αφορα το 6μηνο συμβολαιο που γραφεις αυτο εγινε με πολυ λιγα χρηματα δεν τον πληρωσαν κανα τρελο ποσο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η λίστα παιχτών που έχουν γραφτεί δίπλα στο όνομα του ΠΑΟΚ από 15/05/14 έως τώρα...

GK:
Σωκράτης Διούδης (Άρης Θέσ/νικης)
Bojan Saranov (Maccabi Haifa)

DC:
Κυριάκος Παπαδόπουλος (FC Schalke 04)
Juan Manuel Insaurralde (Spartak Moscow)
Χρήστος Καρυπίδης (Free agent)
Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος Αθηνών)
Στέλιος Μαλεζάς (Free agent)
Δημήτρης Γούτας (Skoda Ξάνθη)
Alberto Rodriguez (Rio Ave FC)
Βαγγέλης Μόρας (Free agent)
Ziggy Gordon (Hamilton Academical FC)
Gregor Balazic (Karpaty Lviv)
Paulao (Real Betis Balompie)
Angel Trujillo (UD Almeria)
Benjamin Angoua (FC Valenciennes)
Naldo (Udinese Calcio)

DR:
Λουκάς Βύντρα (Levante UD)

DL:
Ivan Strinic (Dnipro)
Diego Ferraresso (Free agent)
Marko Lomic (Free agent)

DMC:
Ognjen Vukojevic (Dynamo Kyiv)

MC:
Bibras Natkho (Free agent)
Lewis Baker (Chelsea U21)
Ελίνι Δημούτσος (Ατρόμητος Αθηνών)
Rodrigo Battaglia (SC Braga)

AMC:
Danilo (Metalurg Donetsk)
Hugo Vieira (SC Braga)
Miroslav Radovic (Legia Warszawa)
Florentin Matei (Volyn Lutsk)
Chaouki Ben Saada (Free agent)

AMR:
Milos Krasic (Fenerbahce SK)
Κώστας Φορτούνης (1.FC Kaiserslautern)
Gabriel Torje (Udinese Calcio)
Γιάννης Φετφατζίδης (Genoa CFC)
Jonathan Viera (Valencia CF)
Liviu Antal (FC Vaslui)
Darko Lazovic (Red Star Belgrade)
Jeffren (Real Valladolid CF)

AML:
Νικος Κοροβέσης (ΠΑΣ Γιάννενα)
Emiliano Armenteros (CA Osasuna)
Miroslav Stoch (Fenerbahce SK)
Iago Diaz (Free agent)
Iago Falque (Tottenham Hotspur)
Johann Berg Gudmundsson (Free agent)
Saidi Ntibazonkiza (Free agent)

FW/ST:
Matheus (Dnipro)
Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος Αθηνών)
Αντώνης Πετρόπουλος (Απόλλων Σμύρνης)
Walter Figueira (Free agent)
Χρήστος Τζανής (Free agent)
Jimmy Briand (Free agent)
Goran Pandev (SSC Napoli)
natante

Δημοσίευση από natante »

εβλεπα χτες το ματς ουρουγουαη με τα γατακια απο την αγγλια και θυμαμαι καποιους αρδ που προσπαθουσαν να μας περασουν οτι ο ΠΑΟΚ ηταν κοντα στην αποκτησει του κασερες απο την γιουβε. πραγματικα μας πουλανε παραμυθι και υπαρχει κοσμος που αυξανει την προσδοκειες του για μεγαλα ονοματα παικτες και μετα απογοητευται και αυτο δεν ειναι καλο.
συν το γεγονος που πολυ θελανε ( και εγω μεσα) τον Αρεβάλο ριος το αμυντικο χαφ σκυλι. δεν ερχονται αυτοι οι παικτες ουτε τετοιας δυναμικοτητας παικτες. εκτος αν τηνδουμε ρωσια τουρκια καταρ και σκαμε τσουβαλια λεφτα για ενα περασμα.

Στο θεμα με τον κυριακο παπαδοπουλο το διαβασα σημερα σαν παραμυθι! θα ηταν σουπερ να ερθει αλλα ας αρκεστουμε στον μαλεζα.

προσωπικα θα τους ηθελα και τους δυο. μαλεζα και παπαδοπουλο μαζι με βιτορ και απο πισω κιοσε ή ιντζιδη η καποιον απο την Κ20 η αμυνα θα ειχε ολα τα στοιχεια που χρειαζονται. υψος, δυναμη, ταχυτητα. και παοκτσακια τα παιδια.
οπως και φορτουνης μου αρεσει πολυ και ακουγεται εντονα οσο παιρναει ο καιρος.
και το γεγονος οτι πριν καιρο ειχα διαβαση ενα αρθρο του σαλιαρη αρθρογραφου του γαυρου οτι δεν αξιζει για ολυμπιακο ενω μεχρι τοτε ργραφε υμνους για τον παικτη με κανει να πιστευω πολλα.
αν μπορουσες να ερθει και αυτο το αλανι τον Κονε θα ηταν ωραια. :opaokara: :opaokara:
για ξενους ειναι σιγουρο οτι οποιος ερθει δεν θα ειναι το ονομα που πολλοι περιμενουν. και αν ειναι θα ειναι δανεικος σε φαση και δυναμικοτητας στοχ,
θα πρεπει να συμβουν πολλα παραξενα να ερθει καποιος οπως εγινε με τον νατχο σε τετοια ηλικια και τετοιος παικτης

ενα ειναι σιγουρο το φετινο καλοκαιρι θα ειναι μεγαλο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αφου κανεις τοση δουλεια δε κανεις και μια λιστα των ποδοσφαιριστων που εχουν συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ να ξερουμε τι εχουμε.
Εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι που για τον Παναγιωτουδη π.χ που εγραψα δεν ειμαι σιγουρος ποτε ληγει το συμβολαιο του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

obanebane έγραψε:Αφου κανεις τοση δουλεια δε κανεις και μια λιστα των ποδοσφαιριστων που εχουν συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ να ξερουμε τι εχουμε.
Εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι που για τον Παναγιωτουδη π.χ που εγραψα δεν ειμαι σιγουρος ποτε ληγει το συμβολαιο του.
Θα το προσπαθήσω... :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Έγραψε ένας δημοσιογράφος ότι ο Άγγελος «δεν θέλει αυτόν, αλλά θα δώσει ευκαιρίες στον άλλον», ενώ οι μόνοι που ξεκίνησαν προπονήσεις είναι οι Μάρτενς, Πόζογλου, Σαββίδης. Και εμείς θα πρέπει να σχολιάσουμε τώρα.
Για τον Νάτχο, αν ο παίκτης μας πει «μένω, αλλά μόνο για ένα χρόνο», εγώ λέω πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ. Προτιμώ του χρόνου Νάτχο (και πού ξέρεις, μπορεί να του αρέσει και να μείνει κι άλλο), παρά κάποιον ένα-δυο επίπεδα κάτω, μόνο και μόνο επειδή θα τον υπογράψω (που καμιά φορά σημαίνει και «φορτωθώ» ;) ) για τρία χρόνια.
Λέμε ότι τέτοιοι παίκτες σε τέτοια ηλικία δεν έρχονται για να παίξουν στη superleague, εκτός αν σπάσει ο ακατονόμαστος το κάτω άκρο᾿ έ, όταν συμβαίνει αυτό, δεν μας παίρνει να το παίζουμε και δύσκολοι.
Όσο για τα χρήματα που ονειρευόμαστε να βγάλει η ΠΑΕ από πώλησή του, νομίζω ότι είναι αρκετά απίθανο, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του παίκτη, κάτι όχι αρνητικό, αφού ο ίδιος χαρακτήρας είναι που τον έφερε τζάμπα στην Τούμπα.

ΥΓ: On topic. Για την (καλή) μοναδική μεταγραφική κίνηση ως τώρα της ΠΑΕ, δεν βλέπω σχόλια πέραν της ηλικίας του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Στεφανε διαφωνω παρα πολυ με αυτο που γραφεις για τον Νατχο,περισσοτερο κακο θα κανει στην ομαδα κατι τετοιο παρα καλο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Κι εγω διαφωνω οπως προεγραψα για νατχο. Φετος ευχαριστως να ριξω τις απαιτησεις μου με στοχο ομως να χτισουμε ομαδα που σε 1-2 μπορει και 3 αν χρειαστει χρονια θα παιζει ποδοσφαιρο ομοιομορφιας και θα ειναι αποτελεσματικη.

Δε θα αντεξω αλλα ραβε ξηλωνε μια εντεκαδα ιανουαριο και καλοκαιρι

Τι αλλο πρεπει να δειτε ρε παιδια για να καταλαβετρ οτι με οριζοντα ετους ΔΕΝ γινονται ομαδες?
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Εγώ λέω ότι έγραψε ένας τυχάρπαστος αρδάκος μια π@π@ριά από το μυαλό του κ καθόμαστε όλοι κι αναλύουμε υποθετικές παπ@ριές..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

analog έγραψε:Εγώ λέω ότι έγραψε ένας τυχάρπαστος αρδάκος μια π@π@ριά από το μυαλό του κ καθόμαστε όλοι κι αναλύουμε υποθετικές παπ@ριές..
Κοιτα αδερφε. Μακαρι η αναλυση που κανουμε τωρα να γινοταν εξισου καλοπροαιρετα και μη αφοριστικα απ ολους μας. Πραγματικα θα ημασταν σε αλλο επιπεδο.

Και δες το κ λιγο αλλιως. Ασε το νατχο κ οτι εγραψε ο εν λογω δημοσιογραφος κ δες το σαν γενικοτερο στρατηγικο πλανο αναπτυξης της ομαδας μας.

Βλεπουμε λοιπον πως οι αποψεις που κυριαρχουν ειναι
1)αργο κ σε σωστα θεμελια χτισιμο ομαδας.
2)φτιαξιμο ομαδας με ευκαιριακες προσθηκες(βλ δανεκους και μη παιχτες που κ καλα το επιπεδο τους ειναι πανω απο την ομαδα κ αρα θετουν αυτοι τουε ορους)

Εγω με το δευτερο διαφωνω καθετως καθως πεποιθηση μου ειναι πως ενας παιχτης μεσα στη μετριοτητα δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Αντιθετως σε παει πισω σαν ομαδα κ δημιουργει την αισθηση της ομαδας μιας χρησης. Σαφως κ θελω να αποκτηθουν ποιοτικοι παιχτες αλλα με τους ορους που θετει η ομαδα κ η αππκτηση τους να κρινεται αναγκαι για την αποτελεσματικοτητα του πλανου που εχεις εξ αρχης θεσει σαν ομαδα. Στην περσινη ομαδα κ τον ροναλντινιο κ τον μπερμπατοφ να ειχες κατσ τη γνωμη μου δεν θα πετυχαινες κατι τοσο σημαντικοτερο. Απλα δειτε τα πλανα των τουρκικων ομαδων με τσουβαλια παιχταραδες που ομως δεν τραβαει και απο την αλλη τα πλανα της πορτο μπενφικα ρομα ποσο αποδοτικα ειναι
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

cellophan έγραψε:Che συμφωνώ απόλυτα, μέχρι και την υποσημείωση σου. Το να συγκρίνουμε όμως Μούσλι με Πάμπλο είναι ιεροσυλία. Ο ένας δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, μάζεψε τα μπογαλάκια του με αξιοπρέπεια, δε χρέωσε 350αρες για σχεδόν δύο χρόνια απλά και μόνο γιατί ήθελε να παίζει βασικός όταν και οι πέτρες έβλεπαν πως πλέον δε μπορούσε, δε κοντραρίστηκε με τρεις προπονητές με τα γνωστά αποτελέσματα και δε συνεχίζει να αρμέγει τη γελάδα όπου και όπως μπορεί, γιατί κατά την άποψη μου φίλε Che o Πάμπλο βοηθός προπονητή είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ή τουλάχιστον πολύ πιο αστείο από Παντελή ή ΓΧ που τους έχουμε ξεσκίσει εδώ μέσα. Ο Μούσλι έφυγε εδώ και περίπου τρία χρόνια, πήγε στου διαόλου τη μάνα και χωρίς να ταΐζεται πλέον από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει και δείχνει πως πέρα από αλάνι, είναι και μπέσας είναι και τεράστιος ΠΑΟΚτζης. Άποψη μου, το ξέρω πολύς κόσμος διαφωνεί αλλά αυτή είναι. Σόρυ που μαγάρισα το πόστ σου.

Δηλαδή θα πληρώνεται ο Παυλάρας για να μάθει προπονητική ή θα πληρώνει;

Κι αν όταν κάποτε γίνει προπονητής , βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και του πει πως δεν κάθεται πάγκο, τι θα κάνει;
Θα μου πεις , είναι δυνατόν να βρεθεί ο παίκτης που θα πει κάτι τέτοιο στον Παυλάρα; Μόνο σ' αυτόν επιτρέπεται να το λέει και αντί να τον πάρει ο διάολος , να γίνεται και ήρωας!

Μόνο στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Καθομαστε κ γκρινιαζουμε για τις μεταγραφες που δεν εγιναν ακομα,ενω οι "αντιπαλοι" μας εχουν ξοδεψει μυρια για μεταγραφες κ εχουν παρει σουαρες κ Αλονσο.....
Ηρεμηστε εχουμε κανει μεχρι στιγμης μια κινηση που λογικα πηρε καποιο καιρο για να γινει,τοσο ευκολα δηλαδη κανεις μεταγραφες?
Ανακοινωσεις θα υπαρξουν συντομα (μεχρι 30 Αυγουστου :D ) υπομονη κ ονειρα αδερφια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”