με αυτα τα μυαλα το αποτελεσμα ειναι να μην γινεις ποτε αεκακι ........αισχος και ντροπηK_geo έγραψε:@arisk
οκ. δεν διαφωνώ αλλά παραθέτω και το εξής:
εγώ στην επιχείρηση που εργάζομαι έχω αρκετά μεγάλες αρμοδιότητες και ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχα βρει ένα γ@μάτο καλιμπραδόρο από Ολλανδία. Έστειλα μειλ, πήρα προσφορά, το συζητήσαμε διεξοδικά, ζήτησα έκπτωση, κέρδισα έκπτωση και έστειλα το αποτέλεσμα στην κυρία του 1ου ορόφου, όπου μου είπε ότι με αυτά τα λεφτά, δεν γίνεται η δουλειά. Έστειλα ένα μέιλ και τέλος. θα πάρουμε έναν από Γερμανία....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Και τον Τζιόλη άχρηστο μας τον είχες βγάλει και τον Βίτορ και τον Λούκας.Για να μην μιλήσω για το τί έλεγες πέρυσι για Κατσουράνη.
αρμαγεδωνα το προβλημα με εσενα ειναι οτι υπαρχουν η τα συννεφα η τα ταρταρα.κατι ενδιαμεσο δεν παιζει.
οσο για το ροστερ του γαυρου,πριν ερθουν οι καινουριοι αφρικανοι που δεν ξερω τι φαση ειναι ,ακομα πιστευω οτι ειναι χειροτερο απο το δικο μας.μονο το μητρογλου θα ηθελα.
οσο για το ροστερ του γαυρου,πριν ερθουν οι καινουριοι αφρικανοι που δεν ξερω τι φαση ειναι ,ακομα πιστευω οτι ειναι χειροτερο απο το δικο μας.μονο το μητρογλου θα ηθελα.
Ναι αλλά έχουν Σπάθα Barlow...και άλλους και αυτό είναι το ζουμάκι. Την περασμένη βδομάδα όπως και κάθε βδομάδα μόνο ο γαβρος και Σελτικ δεν χάνουν. Σ'ένα άλλο πρωτάθλημα θα κρινόταν στο νήμα.ετσι λοιπόν πρέπει να χεις 2 φορές καλύτερο ροστερbarlow4 έγραψε:αρμαγεδωνα το προβλημα με εσενα ειναι οτι υπαρχουν η τα συννεφα η τα ταρταρα.κατι ενδιαμεσο δεν παιζει.
δεν θα τους ζηλεψω γιατι ειναι βρωμιαρηδες.ουτε εχει νοημα να ριξει εναν σκασμο λεφτα για να παρεις ενα πρωταθλημα που σου δινει ψιχουλα.ας βγαλει η ομαδα υγεια επιτελους.ας δουλεψει σωστα και χωρις εσωτερικες τρικλοποδιες και οι παικταραδες θα βγουν και οι χρυσες πωλησεις θα γινουν και οι χρυσες μεταγραφες και οι επιτυχιες θα ερθουν στην ευρωπη.
Σ'εχω καταλάβει οτι γουστάρεις ροματζάδα και χαπι έντινγκ, όλα θα γίνουν απλά σου εξηγώ ότι η σύγκριση των ρόστερ πρέπει να ναι σε αναλογία 1-2 για να γίνουν τα ροζ όνειρα μας πραγματικότητα. Φέτος όχι αλλά σ'ένα δυο χρόνια θα τους πιπώνω φίλε και τα κοράκια όλο και θα σφάζουν χειρότερα...Στο τέλος ο χοντρός θα πάρει το λίπος του και θα φύγειbarlow4 έγραψε:δεν θα τους ζηλεψω γιατι ειναι βρωμιαρηδες.ουτε εχει νοημα να ριξει εναν σκασμο λεφτα για να παρεις ενα πρωταθλημα που σου δινει ψιχουλα.ας βγαλει η ομαδα υγεια επιτελους.ας δουλεψει σωστα και χωρις εσωτερικες τρικλοποδιες και οι παικταραδες θα βγουν.και οι χρυσες πωλησεις και οι χρυσες μεταγραφες και οι επιτυχιες στην ευρωπη.
Asimos έγραψε:Λύθηκε η παρεξήγηση με Γιώργο Τζαβέλα.
Εμείς μιλούσαμε μεικτά κι εκείνος καθαρά.
Ας τ'αφήσουμε να κυλήσει το ρημάδι το πρωτάθλημα και θα κρίνουμε. Μια χαρά υγεία βγάζει και τα τμήματα υποδομής δουλεύουν και οι μεταγγραφές πάνω κάτω βγαίνουν και οι εγκαταστάσεις θα γίνουν και όλα. Υπομονή και όλοι θα κριθούν, κάνουμε και τίποτα άλλο. Ας μη ξεχνάμε ποιοι κάναν τη Μεσήμβρια και ποιοι τα στήσαν όλα αυτά που θεωρούμε προβληματικά. Οταν μάθουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί θα γίνουν όλα. Ο Ιβάν δεν φεύγει ο Κωνσταντάρας δεν φεύγει και οι ποδοσφαιριστές θα γίνουν καλύτεροι σταδιακά. Το μόνο που μένει είναι αυτές οι επικοινωνιακές πίπες να εκλείψουν
-
Dimg4
Τα γράφω ακριβώς όπως έγιναν από τον Ιούνιο ακόμα???Armagedonas έγραψε:Odi έγραψε:]ρε αρμαγεδονα πλακα μας κανεις?για εσενα τελειωσε απο τη στιγμη που ηρθε ο λοπεθ.εχει κανα διμηνο.ποιο πρωταθλημα.αστο.βρες κανενα αλλο χομπι για φετος.του χρονου παλι.Armagedonas έγραψε:Φέτος το πρωτάθλημα θα τελειώσει ακόμα πιο νωρίς από το περσυνό,μέσα-τέλη Οκτωβρίου υπολογίζω.
Δυστυχώς.
Καλά εντάξει εγώ να φανταστείς στην αρχή νόμιζα πως το όνομα του είναι Armagedonas επειδή απλά είναι ένα δυναμικό όνομα.Στην συνέχεια κατάλαβα πως η πραγματοποίηση του Armagedona είναι ο στόχος και το όνειρο του στυγκεκριμένου για τον ΠΑΟΚ.
Armagedona προλαβαίνεις να μας παίξεις στο στοίχημα για υποβιβασμό.Τρελά λεφτά θα βγάλεις,η απόδοση αξίζει.
για τον κακό σχεδιασμό,τα λάθη στις μεταγραφές κλπ
φέτος δεν περιμέναμε μάλιστα ούτε καν να πει ο χειμώνας ή ο Μάης για να τα αντιληφθούν όλοι,βγήκαν πολύ νωρίτερα
και φυσικά οι λογικώς σκεπτόμενοι συμφωνούν,μόνο αυτοί που εθελοτυφλούν έχουν άλλη άποψη και πετάνε ακόμα στα σύννεφα
ΥΓ Θυμάστε φάνταζομαι εκείνες τις περίφημες συγκρίσεις με το ρόστερ του Θρήνου,ότι είμαστε σε όλες τις γραμμές καλύτεροι κλπ...μόλις πριν ένα μήνα[/quote]
Ειναι αποριας αξιο πως δε σε εχουν σουταρει ακομα ενω ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ πολλα δικαιωματα πλεον οτι εισαι εδω για να σπειρεις χολη
Dim σου έχω πει τουλάχιστο άλλες δυο φορές κάποια πράγματα. Το ποιος θα σουτάρει ποιον εδώ μέσα, είναι αλλουνού δουλειά. Και πίστεψέ ΔΕΝ είναι ευχάριστη.
Angelheart
οφφ σιζον μαν.barlow4 έγραψε:τι αρμοδιοτητες ρε.ολη μερα στο ΠΑΟΚμανια εισαι.
Πες μας ρε Λάμπρο τι σου πε ο Σπυρό και τον συγχώρεσες?K_geo έγραψε:οφφ σιζον μαν.barlow4 έγραψε:τι αρμοδιοτητες ρε.ολη μερα στο ΠΑΟΚμανια εισαι.
Τα περιγραφεις σωστά φίλε, το γενικο πλαίσιο ειναι έτσι ακριβώς, ιδιαίτερα στον τομέα των επιχειρήσεων. Όμως υπαρχει μια έννοια που διδάσκεται -ως ακρογωνιαιος λίθος- στα αθλητικά πανεπιστήμια και ονομάζεται "μοναδικότητα του αθλητικού προϊόντος"... Και δεν ειναι απλα σε θεωρητικό επίπεδο, βρίσκεται παντου στην καθημερινότητα του επαγγελματικού αθλητισμού...Αλλα ειναι μια τεράστια -και πολυ ενδιαφέρουσα- συζήτηση η οποια όμως δεν μπορεί να γίνει γραπτώς, πιθανον να μην χωραει στο φορουμ και σιγουρα οχι στο παρον topic...K_geo έγραψε:@arisk
εγώ στην επιχείρηση που εργάζομαι έχω αρκετά μεγάλες αρμοδιότητες και ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχα βρει ένα γ@μάτο καλιμπραδόρο από Ολλανδία. Έστειλα μειλ, πήρα προσφορά, το συζητήσαμε διεξοδικά, ζήτησα έκπτωση, κέρδισα έκπτωση και έστειλα το αποτέλεσμα στην κυρία του 1ου ορόφου, όπου μου είπε ότι με αυτά τα λεφτά, δεν γίνεται η δουλειά γιατί έχουμε ήδη 2 γραμμές. Έστειλα ένα μέιλ και τέλος. θα πάρουμε έναν συμπληρωματικό από Γερμανία....
Aσχετο αλλά γίνεται χαμός στο φατσοβιβλίο. Η ΠΑΕ τα έχει ακούσει στερεοφωνικά
στην ανακοίνωση για Τζαβέλλα!
Φίλε Don (αν καταλαβα καλά βέβαια) εννοείς ότι δεν γίναμε αεκακι γιατι μας "προστατεψε" ο Alkis και η Γκοντσαρεβα ή παρεξήγησα το σκεπτικό σου...?don pablo έγραψε:με αυτα τα μυαλα το αποτελεσμα ειναι να μην γινεις ποτε αεκακι ........αισχος και ντροπηK_geo έγραψε:@arisk
εγώ στην επιχείρηση που εργάζομαι έχω αρκετά μεγάλες αρμοδιότητες και ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχα βρει ένα γ@μάτο καλιμπραδόρο από Ολλανδία. Έστειλα μειλ, πήρα προσφορά, το συζητήσαμε διεξοδικά, ζήτησα έκπτωση, κέρδισα έκπτωση και έστειλα το αποτέλεσμα στην κυρία του 1ου ορόφου, όπου μου είπε ότι με αυτά τα λεφτά, δεν γίνεται η δουλειά. Έστειλα ένα μέιλ και τέλος. θα πάρουμε έναν από Γερμανία....
Και λιγα τους είπαν... Πρέπει να ακούσει κι αλλα...tsapgeo έγραψε:Aσχετο αλλά γίνεται χαμός στο φατσοβιβλίο. Η ΠΑΕ τα έχει ακούσει στερεοφωνικάστην ανακοίνωση για Τζαβέλλα!
Πρώτον γιατι ακριβοπληρωμενα στελέχη δεν επιτρέπεται να λειτουργούν ερασιτεχνικά (όλοι τους και το οικονομικό τμημα και το αγωνιστικό/scouting) γελοιοποιωντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Δεύτερον (δυστυχώς) γιατί μονο όταν λειτουργούν υπό πίεση αναγκάζονται να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη και να προβούν σε "υπερβάσεις"...
Και άντε και γλιτώσαμε και 50.000 το χρόνο, επι τρία χρόνια, 150.000 και επειδη είμαι απλας, στα διπλασιαζω και τα κάνω 300.000 στα τρία χρόνια, δηλαδη 100.000 το χρόνο... Ξέρει κανεις ότι το ποσό ειναι αστείο...; Ξέρει κανεις ποσα θα πληρώσουμε ως πρόστιμο στην ΟΥΕΦΑ για τους υπεραριθμους που βάλαμε με τη Σαλκε μεσα (και καλα κάναμε, ας αφήναμε έξω τον Τουρσουνιδη, τον Κωστικο και τους υπόλοιπους και ας βάζαμε κι αλλα "κομαντα" για να κάνουν κερκίδα)...; Ξέρει κανένας ότι ότι παίκτες πούλησαμε στη Γερμανία ο Κουτσολιακος τους έσπρωξε...; Ξέρει κανένας ότι είμαι γελοίο να τα σπασεις με τον Κουτσολιακο για ένα ευτελές ποσό (για τα δεδομένα μιας επαγγελματικής ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό)...; Ξέρει κανένας ότι αν κανεις μια παραπάνω νίκη στο Europa League χάρη στο Τζαβελλα θα έκανες απόσβεση αυτο το "τεράστιο" ποσό...; Ξέρει κανένας ποσα θα δώσουμε στο Δωνη για να πουλήσουμε μαγκιά, που θα μπορούσαμε να μην τα δώσουμε αλλα ακυρωσαμε το συμβιβασμό που είχε συμφωνήσει ο Βρυζας με τον Δωνη...;
Δεν είμαι απο αυτούς που κραζουν αβερτα, αλλα όταν πρέπει θα το κάνω... Δεν ειναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε σοφιστίες για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολόγητα... Το μονο σοβαρό επιχείρημα (off the record) στήριξης της ΠΑΕ θα ήταν ότι "ok έγινε λάθος, τωρα πλέον δεν διορθώνεται, να μην ξανασυμβεί"... Όλα τα αλλα ειναι ιστορίες για αγρίους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Παρ 30 Αύγ 2013, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.