Κάι με μέσι μεταγραφή δεν περνάμε!!!!! Θα έχει εντολή να γυρίζει την μπάλα πίσω και να περνά όλη την αντίπαλη ομάδα μέχρι την περιοχή!!!!

τον βιτολο τον θελω κι εγω...να γλειφει τα @ρχιδια του Γκαρσια το μ@υνι...ουτε ζωγραφιστος ξανα στην Τουμπα...Tolaros έγραψε:Βύντρα Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. Φτάνει με τα γατιά. Άντε και ένα ακραίο.
vasilis.A έγραψε:τον βιτολο τον θελω κι εγω...να γλειφει τα @ρχιδια του Γκαρσια το μ@υνι...ουτε ζωγραφιστος ξανα στην Τουμπα...Tolaros έγραψε:Βύντρα Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. Φτάνει με τα γατιά. Άντε και ένα ακραίο.
Ιβάν Σαββίδης έγραψε:Πιστεύω στον προπονητή, ότι μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα. Αν καταλάβω ότι έχω κάνει λάθος, εκεί τελειώνει. Αν χαθεί η εμπιστοσύνη μου τελειώνουν όλα. Τον εμπιστεύομαι όμως. Μου είναι πολύ συμπαθής ως προπονητής. Χωρίς πολλές δυνατότητες, δημιουργεί όραμα.
Ιβάν Σαββίδης έγραψε: Πρέπει να περιμένει άμεσα ο κόσμος μεγάλες μεταγραφές;
Το πιο τρομερό είναι να μην απαντάς στις ελπίδες. Ευχόμαστε να υλοποιηθούν οι ελπίδες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουν. Μπορώ να πω ότι ένας ποδοσφαιριστής αγοράστηκε, έκανε 5 εκατομμύρια ευρώ και τι έγινε; Μπήκε στο καλάθι των αχρήστων. Μπορούμε να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα. Ισως να μην καταλάβατε τι εννοούσα. Αυτές οι οικονομικές κυρώσεις, έχουν πάρει από εμάς τα χρήματα που θα μπορούσαμε να τα δώσουμε για να πάρουμε ποδοσφαιριστές. Και να πάρουμε έναν πολύ ακριβό ποδοσφαιριστή, δε θα συμπληρώσει την ομάδα, αλλά μία όχι και τόσο άνετη κατάσταση θα δημιουργήσει. Η ομάδα θα πρέπει να έχει το ίδιο επαγγελματικό επίπεδο.
...
Η πολιτική των μεταγραφών του χειμώνα, θα φέρει χαρακτήρα αποκατάστασης του ασθενούς. Βλέπουμε ότι παίρνουμε πολλές κάρτες και κάποια στιγμή μπορεί να μείνουμε χωρίς παίκτες. Θέλουμε παίκτες στον πάγκο με ποιότητα. Ως το καλοκαίρι, ελπίζω ότι θα έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική, που για την υλοποίηση της, θα κάνουμε τις ανάλογες επενδύσεις.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://thessport.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6833.html
vasilis.A έγραψε:τον βιτολο τον θελω κι εγω...να γλειφει τα @ρχιδια του Γκαρσια το μ@υνι...ουτε ζωγραφιστος ξανα στην Τουμπα...Tolaros έγραψε:Βύντρα Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. Φτάνει με τα γατιά. Άντε και ένα ακραίο.