Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
angel αδερφέ κι όμως υπάρχει κόσμος που ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίχτηκε..
Το να το πούμε όμως ρε φίλε στο ίντερνετ και σε αγνώστους δεν είναι πρέπον..
Ο άλλος πιο πάνω ζητάει να μάθει την πουτ@ν@ την αλήθεια..
Μπορώ εγώ να είμαι σίγουρος πως αν την πω εδώ θα τη διαβάσουν μόνο αυτοί που πρέπει και δεν θα τη διαβάσει ο κάθε ΑΡΔ ή ο κάθε καλοθελητής που θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ..?
Για να τη μάθουμε λοιπόν αυτή την πουτ@ν@ την αλήθεια κάποια άτομα 3 μέρες τώρα ούτε μας είδε το σπίτι μας λιώνοντας σόλες από το πάνε έλα να προλάβουμε τις καταστάσεις και όχι λιώνοντας το F5 με το να περιμένουμε να τη μάθουμε από σάιτ, φόρουμ, ράδια και λοιπά και απλά να κρίνουμε μετά εκ του ασφαλούς τις πράξεις άλλων..
Το να τρέξεις και να μάθεις πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως δεν είναι και ακατόρθωτο αρκεί να διαθέτεις φυσική παρουσία και όχι διαδικτυακή επιμονή..
Μπορώ εγώ να είμαι σίγουρος πως αν την πω εδώ θα τη διαβάσουν μόνο αυτοί που πρέπει και δεν θα τη διαβάσει ο κάθε ΑΡΔ ή ο κάθε καλοθελητής που θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ..?
Για να τη μάθουμε λοιπόν αυτή την πουτ@ν@ την αλήθεια κάποια άτομα 3 μέρες τώρα ούτε μας είδε το σπίτι μας λιώνοντας σόλες από το πάνε έλα να προλάβουμε τις καταστάσεις και όχι λιώνοντας το F5 με το να περιμένουμε να τη μάθουμε από σάιτ, φόρουμ, ράδια και λοιπά και απλά να κρίνουμε μετά εκ του ασφαλούς τις πράξεις άλλων..
Το να τρέξεις και να μάθεις πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως δεν είναι και ακατόρθωτο αρκεί να διαθέτεις φυσική παρουσία και όχι διαδικτυακή επιμονή..
Χμ δεν σε βλεπω πολυ σίγουρο γιατι δεν είσαιKranatos έγραψε:Δηλαδή το σύνολο χαμένων εσόδων από τα ντου ξεπερνάει το σύνολο των ευρώ που ψειρίστηκαν από τους εκάστοτε διοικητικούς όλα αυτά τα χρόνια..?
Δ.Ν.Τ.= Δε Νομίζω Τάκη
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Όταν περιοριστεί ο στραβοστομισμος θα δούμε άσπρη μέρα ελπίζω και εγω να εχει γερό στομαχι ο ΣαββιδηςTDM900 έγραψε:Καλως ορισες κ.Σαββιδη στον Π.Α.Ο.Κ.Στον Π.Α.Ο.Κ των λογιστων προπονητων και μανατζεραιων της κερκιδας.Των λαμογιων και των μιζαδωρων των ερτζιανων.Των Ζαγορακικων και των αντιζαγορακικων,των Βρυζικων και των αντιβρυζικων,των Αγγελικων και των αντι,των υπερ κοντου και κατα κοντου και αλλα πολλα.....Στον Π.Α.Ο.Κ του παοκομετρου και του στραβου στοματος.Ευχομαι να χεις αντερα.........
Ελα ρε tad μην μιλάς ξέρουν την αλήθεια κάποιοι αλλα δεν μας την λένε έλιωσαν και ζευγάρια παπούτσια κάνανε ρεπορτάζ και δικαιολογημένα πηγανε την κυριακη το βράδυ στο γήπεδο ποιος Σαββιδης εμεις κανουμε κουμάντο δεν θα κανει ότι θελει αυτος και να πάρει πίσω τους απολυθεντες απο τα γραφεία γιατι ειναι φιλαράκια μαςtad έγραψε:O Πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 6 μήνες δεν έχει δώσει δικαιώματα για να γράφονται αυτά που ατυχώς γράφονται παραπάνω ... !!!
Ίσα ίσα ο πόντιος και χρήματα έχωσε και όραμα έχει ξεκινήσει να δίνει ...
Σίγουρα πολλές από τις πράξεις έπονται και είναι μπροστά μας για να τις δούμε ... αλλά ήδη θεωρώ ότι δεν έχει σταματήσει ούτε ημέρα να υλοποιεί τα σχέδιά του για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο ...
Και εγώ είμαι υπομονετικός αλλά το γεγονός ότι δείχνει αποφασιστηκότητα κάθε ημέρα με κάνει αισιόδοξο.
Η ανακοίνωση ότι και να λέτε είναι εκπληκτική και αντάξια της ΠΑΕ που διοικεί αυτή την ομάδα.
Μας είπε μέσες άκρες ότι δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις με πιέσεις από κανένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι γράφει στα παπάρια του τον κόσμο. Για εμένα σημαίνει το αντίθετο αφού σέβεται τον οργανισμό ΠΑΟΚ περισσότερο από τους περισσότερους από εμάς. Δεν θέλει να ξεφτιλιστεί ο ΠΑΟΚ και μας το είπε ξερά ότι με αυτόν εδώ δεν πρόκειται να γίνει.
Μαγκιά του Προέδρου λοιπόν και καλά θα κάνουμε να χαλαρώσουμε ...
Την κριτική στον Δώνη πρέπει να την κάνουμε αλλά όχι βρισίδια και πιέσεις πέραν του ρόλου που μπορούμε να παίξουμε. Όποιον δεν του αρέσει αυτό σπίτι του ...
Μου αρέσει το μήνυμα αυτό γιατί πολύ απλά άσχετα από Βρύζες και Δώνηδες αυτό μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφεντικό που πρόθεση του είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ ...
Αν ήταν σαν τα λαμόγια το πιθανότερο ήταν να έστελνε τον Δώνη για να μας κάνει τα κέφια και να μας γλύψει και από πίσω να κάνει τα παιχνιδάκια του ...
υποσ.
είναι πολύ πιθανό πλέον αν δεν είχαμ πίέσει τόσο να είχε ήδη πάρει τον μπούλο. Το κακό είναι ότι έγινε το σκηνικό με τον Πάμπλο και μπήκανε όλα μαζί και ξέφυγε το πράγμα ...
Τώρα θέλει σύνεση και μάζεμα στα κυβικά μας ... ο καθένας στο ρόλο του
Μαζί με το δωράκι των κεκλεισμένων πήρε και δωράκι ένα πρόστιμο επειδή ΔΕΝ μπόρεσε να διοργανώσει σωστά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα..
Ας προνοούσε λοιπόν μαζί με τους τσοιμπά να μην περνούσαν οι φλώροι οι βάζελοι ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα για να μην είχα προκληθεί και να ήμουν πούδρα..
Αλίμονο αν στην Τούμπα μέσα επιτίθενται στα αδέρφια μου με στυλό και πυρσούς κι εγώ κάθομαι απέναντι και βαράω παλαμάκια αδιάφορος..
Κάποια πράγματα όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες προσπάθειες αλλοίωσης του DNA του οπαδού του ΠΑΟΚ γίνουν, όσο "εκκλησία" κι αν θέλουμε να είναι η Τούμπα, είναι αυτονόητα και δεν ξεθωριάζουν με τίποτα στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή..
Όσο για το άλλο..
Σιγουρότατος είμαι..
Κάνε σούμα μια και σε καίει τόσο και απόδειξέ μου ότι είμαι λάθος..
Ας προνοούσε λοιπόν μαζί με τους τσοιμπά να μην περνούσαν οι φλώροι οι βάζελοι ολόκληρο οπλοστάσιο μέσα για να μην είχα προκληθεί και να ήμουν πούδρα..
Αλίμονο αν στην Τούμπα μέσα επιτίθενται στα αδέρφια μου με στυλό και πυρσούς κι εγώ κάθομαι απέναντι και βαράω παλαμάκια αδιάφορος..
Κάποια πράγματα όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες προσπάθειες αλλοίωσης του DNA του οπαδού του ΠΑΟΚ γίνουν, όσο "εκκλησία" κι αν θέλουμε να είναι η Τούμπα, είναι αυτονόητα και δεν ξεθωριάζουν με τίποτα στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή..
Όσο για το άλλο..
Σιγουρότατος είμαι..
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βασικά δεν διαφωνώ σε κάτι που από αυτά που λες. Ακριβώς λοιπόν επειδή συμφωνούμε και επειδή (εγώ ΟΧΙ τυχαία) είμαστε στο τόπικ του Κου Σαββίδη, σε ρωτάω. Ξέρεις τι παίχτηκε στο μυαλό του Σαββίδη ; που εκεί ήταν το σημείο κλειδί. Δεν το ξέρεις. Και δεν το ξέρεις γιατί το να σου πει ο Σαββίδης τι σκέφτεται "δεν είναι πρέπον" όπως (σωστά) είπες. Γιατί δεν σε εμπιστεύεται. Εγώ πάντως στη θέση του αυτό θα έκανα. Δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν.Kranatos έγραψε:angel αδερφέ κι όμως υπάρχει κόσμος που ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίχτηκε..
Ξέρεις τα γεγονότα ; εννοείται (λέω εγώ). Ξέρεις γιατί έγιναν αυτά που έγιναν ; ξαναλέω εννοείται. Εξ ου και είπα "ξέρεις πάρα πολλά". Είπα και άλλα. Ελπίζω να τα καταλαβαίνεις τώρα.
Ρε Theo. Έλεος ρε παλικάρι μου. Υπάρχουν Mods για κάποια θέματα.
7 μέρες καλά είναι ;
Angelheart
7 μέρες καλά είναι ;
Angelheart
Ε δεν έχει και πμ ρε φίλε Angel να μην είμαστε κ οφφ..
Στο μυαλό του Σαββίδη δεν είμαι αλλά με τα όσα έχουν συμβεί μια διαφορετική απόφαση του Σαββίδη στο θέμα Γκαρσία θα ήταν αν όχι ύποπτη τουλάχιστον παράλογη..
Και για κάτι τέτοιο δεν τον έχω ικανό από τα όσα μας έχει δείξει ο Σαββίδης μέχρι τώρα..
theo με μεγάλη μου χαρά να έρθεις να μου ευχηθείς από κοντά..
γράψε μου ένα mail να κανονίσω καφεδάκι..
Στο μυαλό του Σαββίδη δεν είμαι αλλά με τα όσα έχουν συμβεί μια διαφορετική απόφαση του Σαββίδη στο θέμα Γκαρσία θα ήταν αν όχι ύποπτη τουλάχιστον παράλογη..
Και για κάτι τέτοιο δεν τον έχω ικανό από τα όσα μας έχει δείξει ο Σαββίδης μέχρι τώρα..
theo με μεγάλη μου χαρά να έρθεις να μου ευχηθείς από κοντά..
γράψε μου ένα mail να κανονίσω καφεδάκι..
Τραγικη ανακοινωση της παε,30+ σειρες ενα απολυτο τιποτα που περιεχει ανακριβειες,ευχολογια και τιποτα ουσιαστικο.
καταρχην αυτοι που πηγαν τουμπα μετα το ματς με σκουλικι δεν ειχαν περιεργες απαιτησεις, περιεργο αντιθετα ειναι να εχεις παικτη απολυτα υγιη με εξαιρεση εναν μηνα και να τον βαφτιζεις τραυματια με θλαση,ιωση κ.ο.κ Απορω πως μερικοι νομιζουν οτι το θεμα ειναι ο ποδοσφαιριστηε γκαρσια και οχι η αντιδραση στα πουστριλικια και την σκουλικοποιηση που δεν αρμοζουν στον ΠΑΟΚ που ειναι μεγαλη ομαδα, κανεις δεν απαιτει να παιζει ο γκαρσια αλλα απαιτει να υπαρχει σεβασμος και ναγνωρισει σε οσους προσφερουν στον συλλογο και αντρικια ξηγα.
επ αυτου εννοειτε η παε δεν σχολιασε αλλα την πειραξε που την ακουσαν δωνης -βρυζας για το θεμα γκαρσια αλλα και για τα ΑΛΛΑ μεγαλα λαθη τους,οπως φυδικα και το κακο αποτελεσμα στο βικελιδης.
καταρχην αυτοι που πηγαν τουμπα μετα το ματς με σκουλικι δεν ειχαν περιεργες απαιτησεις, περιεργο αντιθετα ειναι να εχεις παικτη απολυτα υγιη με εξαιρεση εναν μηνα και να τον βαφτιζεις τραυματια με θλαση,ιωση κ.ο.κ Απορω πως μερικοι νομιζουν οτι το θεμα ειναι ο ποδοσφαιριστηε γκαρσια και οχι η αντιδραση στα πουστριλικια και την σκουλικοποιηση που δεν αρμοζουν στον ΠΑΟΚ που ειναι μεγαλη ομαδα, κανεις δεν απαιτει να παιζει ο γκαρσια αλλα απαιτει να υπαρχει σεβασμος και ναγνωρισει σε οσους προσφερουν στον συλλογο και αντρικια ξηγα.
επ αυτου εννοειτε η παε δεν σχολιασε αλλα την πειραξε που την ακουσαν δωνης -βρυζας για το θεμα γκαρσια αλλα και για τα ΑΛΛΑ μεγαλα λαθη τους,οπως φυδικα και το κακο αποτελεσμα στο βικελιδης.
+192600000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000antifaG4 έγραψε:Τραγικη ανακοινωση της παε,30+ σειρες ενα απολυτο τιποτα που περιεχει ανακριβειες,ευχολογια και τιποτα ουσιαστικο.
+ Άλλα τόσα κι από δω μεριά..nikolasf έγραψε:+192600000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000antifaG4 έγραψε:Τραγικη ανακοινωση της παε,30+ σειρες ενα απολυτο τιποτα που περιεχει ανακριβειες,ευχολογια και τιποτα ουσιαστικο.
Η ουσία ειναι συνδιοικηση με την απειλή των ντου στο γήπεδο η έξω απο το γήπεδο δεν πρέπει να περάσει με τίποτε γιατι μόνο κακο κανει στην ομαδα και θα συνεχίσει να κανει αν δεν σταματήσει .....με την αεκ να γιατι πυροβολουσαμε τον σαχα ; Κάναμε ντου για να καψουμε παικτες της αεκ στο 0-1 στο κυπελο γιατι ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ; Αυτο ειναι παθογένεια του ΠΑΟΚΤΣΗ και όταν λέμε ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 100-150 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝKranatos έγραψε:Μαζί με το δωράκι των κεκλεισμένων πήρε και δωράκι ένα πρόστιμο επειδή ΔΕΝ μπόρεσε να διοργανώσει σωστά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα..
Όσο για το άλλο..
Σιγουρότατος είμαι..
.....εδώ κρανατε βγήκε ανακοίνωση για την απόλυση τουρσουνιδη συμφωνείς με αυτήν ; Υστερα με λες ότι δεν θέλουν να ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ κάποιοι μέχρι και για το ποιοι θα ειναι στα γραφεία θέλουν να έχουν λόγο κάποιοι
Μεγάλη ομαδα ειναι η ομαδα που δεν αγετε και φέρετε απο τις διαθέσεις 150 ατόμων που η θα κάνουν ντου στο λεωφορείο της ομαδας η ντου στο γήπεδο ομαδουλα της πλάκας ένα αυτη που κάποιοι οπαδοι της επιβάλλουν μέχρι και ποιους υπαλλήλους θα εχει στα γράφεια τηςantifaG4 έγραψε:Τραγικη ανακοινωση της παε,30+ σειρες ενα απολυτο τιποτα που περιεχει ανακριβειες,ευχολογια και τιποτα ουσιαστικο.
πουστριλικια και την σκουλικοποιηση που δεν αρμοζουν στον ΠΑΟΚ που ειναι μεγαλη ομαδα, κανεις δεν απαιτει να παιζει ο γκαρσια αλλα απαιτει να υπαρχει σεβασμος και ναγνωρισει σε οσους προσφερουν στον συλλογο και αντρικια ξηγα.
.
στο δικο μου ποστ παντως δεν απαντησες,εβαλες την κασετα παλι ντου-προστιμα-οι 150 τα κλασσικα.κουραζεις για πραγματα ασχετα και που εχουν ειπωθει 10000 φορες,θες να το ξανανοιξουμε για προστιμα,ντου και απεναντι ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΔΑΝΕΙΚΑ,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ? παλι τα ιδια ?
στην τελικη καμια επιβολη να παιξει ο γκασια δεν αποπειραθηκε και εγινε σαφες αυτο ειδικοτερα στην ανακοινωση του πανελληνιου που ακριβως ειναι το θεμα με τον παμπλο και οτι αντιδραμε σε πουστικες και σκουλικιστικες συμπεριφορες ως ζωντανος ΠΑΟΚσιδικος οργανισμος.Οτι ζει αντιδραει , οτι δεν αντιδραει...
Η ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ που αναφερει ο σαββιδης στην ανακοινωση σε ποιον παει αραγε ομως ? σε αυτο θα απαντησεις ή ακομα ?
στην τελικη καμια επιβολη να παιξει ο γκασια δεν αποπειραθηκε και εγινε σαφες αυτο ειδικοτερα στην ανακοινωση του πανελληνιου που ακριβως ειναι το θεμα με τον παμπλο και οτι αντιδραμε σε πουστικες και σκουλικιστικες συμπεριφορες ως ζωντανος ΠΑΟΚσιδικος οργανισμος.Οτι ζει αντιδραει , οτι δεν αντιδραει...
Η ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ που αναφερει ο σαββιδης στην ανακοινωση σε ποιον παει αραγε ομως ? σε αυτο θα απαντησεις ή ακομα ?
Για πες μου ρε φιλε.....ποιον εκπροσωπουσαν αυτοι που πηγαν στην Τουμπα?...antifaG4 έγραψε:Τραγικη ανακοινωση της παε,30+ σειρες ενα απολυτο τιποτα που περιεχει ανακριβειες,ευχολογια και τιποτα ουσιαστικο.
Το εχω πει απο τη μερα που μας ΕΣΩΣΕ ο Σαββιδης....καποιοι θα εχουν θεμα και θα εκτεθουν!!!Μολις εκανες την αρχη!!!Σ'ευχαριστω -οπως και ολους που σε επικροτουν- που με δικαιωνεις!!!!!