László Bölöni
Re: László Bölöni
"Είμαι εδώ για το πλάνο του ΠΑΟΚ..."
Αποφασιμένος να υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ ώστε να στεφθεί με επιτυχία του πλάνο της διοίκησης του "Δικεφάλου" εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λάσλο Μπόλονι μετά την διακοπή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, τονίζοντας πάντως πως το πρότζετ είναι ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο:
"Για την πρόταση που έχω θέλων να πω πως είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που είναι ενδιαφέρον και δύσκολο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη", δήλωσε ο Μπόλονι.
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση έτσι όπως ήρθε:
"Νομίζω πως σήμερα συνάντησα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Αυτό που αισθάνομαι είναι πως είμαι χαρούμενος και λυπημένος παράλληλα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον διαιτητή. Και δεν το λέω για την απόφαση, αλλά το να πάρει αυτή την απόφαση σημαίνει μεγάλη πυγμή.
Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όταν σε αυτό δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια τότε αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι στεναχωρημένος για τους αντιπάλους μας. Τους είδα δύο φορές είναι μια καλή ομάδα και δεν τους αξίζουν τέτοια προβήματα. Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν κοινών προσδιαγραφών γήπεδα.
Η Ομοσπονδία που έχει ευθύνη Κυπέλλου θα πρέπει να διοργανώσει καλά αυτόν τον θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους, να τους δουν τι γίνεται. Καταλαβαίνω γιατί οι μικρές ομάδες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να έχουμε αγώνες είτε για πρωτάθλημα, είτε για Κύπελλο. Θα πρέπει και αυτή η ομάδα να έχει ένα γήπεδο, να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για παράδειγμα"
Γιατί και στην Γαλλία σε περίπτωση που μια ομάδα πάει σε μικρότερη ομάδα, η τελευταία πρέπει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν για να πάρουν αυτή την απόφαση; Οχι ότι στο Βέλγιο και την Γαλλία τα πράγματα είναι καλά".
Για το όνειρο που έχει: "Το όνειρό μου είναι να μπορούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πιουν ένα φραπέ με του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνω μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάμε δεξιά και αριστερά. Και στην Θεσσαλονίκη πιστεύω γίνεται το ίδιο. Υπάρχει μια υπερβολή".
Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Αντιλαμβάνομαι την πίεση για όλες τις ομάδες, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Θέλω να πως ευχαριστώ και στους δικούς μας οπαδούς και έδειξαν την αγάπη τους στον Σαλπιγγίδη".
olapaok.gr
Αποφασιμένος να υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ ώστε να στεφθεί με επιτυχία του πλάνο της διοίκησης του "Δικεφάλου" εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λάσλο Μπόλονι μετά την διακοπή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, τονίζοντας πάντως πως το πρότζετ είναι ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο:
"Για την πρόταση που έχω θέλων να πω πως είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που είναι ενδιαφέρον και δύσκολο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη", δήλωσε ο Μπόλονι.
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση έτσι όπως ήρθε:
"Νομίζω πως σήμερα συνάντησα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Αυτό που αισθάνομαι είναι πως είμαι χαρούμενος και λυπημένος παράλληλα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον διαιτητή. Και δεν το λέω για την απόφαση, αλλά το να πάρει αυτή την απόφαση σημαίνει μεγάλη πυγμή.
Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όταν σε αυτό δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια τότε αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι στεναχωρημένος για τους αντιπάλους μας. Τους είδα δύο φορές είναι μια καλή ομάδα και δεν τους αξίζουν τέτοια προβήματα. Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν κοινών προσδιαγραφών γήπεδα.
Η Ομοσπονδία που έχει ευθύνη Κυπέλλου θα πρέπει να διοργανώσει καλά αυτόν τον θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους, να τους δουν τι γίνεται. Καταλαβαίνω γιατί οι μικρές ομάδες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να έχουμε αγώνες είτε για πρωτάθλημα, είτε για Κύπελλο. Θα πρέπει και αυτή η ομάδα να έχει ένα γήπεδο, να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για παράδειγμα"
Γιατί και στην Γαλλία σε περίπτωση που μια ομάδα πάει σε μικρότερη ομάδα, η τελευταία πρέπει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν για να πάρουν αυτή την απόφαση; Οχι ότι στο Βέλγιο και την Γαλλία τα πράγματα είναι καλά".
Για το όνειρο που έχει: "Το όνειρό μου είναι να μπορούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πιουν ένα φραπέ με του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνω μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάμε δεξιά και αριστερά. Και στην Θεσσαλονίκη πιστεύω γίνεται το ίδιο. Υπάρχει μια υπερβολή".
Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Αντιλαμβάνομαι την πίεση για όλες τις ομάδες, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Θέλω να πως ευχαριστώ και στους δικούς μας οπαδούς και έδειξαν την αγάπη τους στον Σαλπιγγίδη".
olapaok.gr
- abc_o_ karpouzas
ασε ρε ψεματα λεει
οι αρδ λενε οτι ετοιμος ειναι να την κανει στην αραπια
και τι μας λεει για προτζεκτ και μοτζεκτ...............
πλανο ρε υπαρχει;;;;;
αν υπαρχει να μας το ακουσουμε
αλλα ειμαστε και εμεις κατι .......περιεργοι
καρελιας συμφωνεις;;;
πλανο ρε υπαρχει;;;;;
αν υπαρχει να μας το ακουσουμε

αλλα ειμαστε και εμεις κατι .......περιεργοι

καρελιας συμφωνεις;;;
Τι σου έμελλε να πάθεις... Καλό κουράγιο. Αν και στη θέση σου θα πήγαινα στα Εμιράτα.
Εκεί θα έχει τα λεφτάκια του, θα κάνει τη ζωή του, κι ότι ζητάει θα το έχει. Εδώ θα πληρώνεται με ένα χρόνο καθυστέρηση κι όχι μόνο δεν του παίρνουν εργαλεία αλλά του διώχνουν και τα ελάχιστα που έχει.
Στο τέλος θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο όπως κάναμε και με τον Σάντος την πρώτη χρονιά.
Στο τέλος θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο όπως κάναμε και με τον Σάντος την πρώτη χρονιά.
- sourmenetes
- Moderator
Σε ποια ομαδα ομως gika????Εχουμε καταλαβει σε ποια ομαδα ειναι προπονητης ο μπολονι????Αμα κλεισει στους σαουδαραβες ποια ομαδα θα προπονει????gika έγραψε:Εκεί θα έχει τα λεφτάκια του, θα κάνει τη ζωή του, κι ότι ζητάει θα το έχει. Εδώ θα πληρώνεται με ένα χρόνο καθυστέρηση κι όχι μόνο δεν του παίρνουν εργαλεία αλλά του διώχνουν και τα ελάχιστα που έχει.
Υπαρχουν βεβαια και στη μεση τα φραγκα αλλα υπαρχει και η δοξα,που καποιους ανθρωπους τους κεντριζει ιδιαιτερα και τους αναδεικνυει και τους χαροποιει κυριως και τους καταξιωνει...Εχει ξεκινησει με μια ομαδα και εχει φτασει στους 32 της ευρωπης και με λιγη τυχη ακουμπαει ακομα και 8αδα...
Λετε να τον ενδιαφερει μονο το φραγκο????Η δοξα δεν τον νοιαζει????
Εχετε καταλαβει οτι αμα ειχαμε λιγη τυχη ο ΠΑΟΚ θα ειχε στον ομιλο του περσινου τσου λου θα ειχε μεχρι και 6 νικες???
Ολα αυτα ενδιαφερουν επι το πλειστον ενα φιλοδοξο προπονητη και οχι μονο τα λεφτα..
Και στο δευτερο σκελος για ποια εργαλεια μιλαμε οτι του στερουνε???Βλεπεις να εφυγε κανενα πολυεργαλειο προς το παρον ή επειδη το λενε οι αρδ οτι θα φυγουν λεμε και εμεις τα ιδια???
Ας μην βιαζομαστε να καταδικασουμε καποια πραγματα και μην υποτιμαμε οσα προσφερει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ σε καποιον ο οποιος εργαζεται στην ομαδα...
Ανεξάρτητα απ ότι είπανε ή δεν είπανε οι ΑΡΔ, θα πρεπε να σε προβληματιζει έστω και λίγο ότι η δήλωση αυτή του προπονητή, έρχεται ΜΕΤΑ τη επική ντρίμπλα που έκανε στη διοίκηση του συλλόγου το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί δηλαδή, που ο ανθρωπος απλά βγήκε και είπε, ότι κοιτάξτε, εγώ δεν κάνω άλλο τον μαλάκα, ούτε και είμαι.abg12d34 έγραψε:ασε ρε ψεματα λεει
πλανο ρε υπαρχει;;;;;
αν υπαρχει να μας το ακουσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα ειμαστε και εμεις κατι .......περιεργοι![]()
![]()
καρελιας συμφωνεις;;;
Επίσης, σου εξήγησα τι θεωρώ πλάνο (οικονομικό και αγωνιστικό καθώς είναι πλέον προφανές και στον πλέον αδαή, ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί) και τι σωστή και αυτονόητη λειτουργία ενός συλλόγου/ομάδας. Μεγάλος άνθρωπος είσαι, ξύπνιος φαίνεσαι, δεν μπορώ να επεκταθώ περισότερο, νομίζω έχω βγει αρκετά οφ τόπικ ήδη.
Έχουν ήδη φύγει Βιτόλο, Αρίας, Σπαντάσιο. Πάρα πολλοί (ίσως κι εσύ) έχουν αναφερθεί στην έλλειψη μιας μηχανής στο κέντρο που να τρέχει και να μπαλώνει. Τι κάνει Βιτο βιτο στον άξονα; Ο Βιτόλο. Οι δε Αρίας και Σπαντάσιο, ναι μεν δεν είναι βιολιά πρώτης γραμμής, αλλά ελάφρυναν (ειδικά ο Αρίας) τους αγώνες που έχει να δώσει μια ομάδα που έχει 12-13 παίχτες, για 3 διοργανώσεις (δηλαδή 50+ ματς) και είναι γερασμένη κατά ένα χρόνο. (Η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι η πιο μεγάλη σε ηλικία του πρωταθλήματος).sourmenetes έγραψε: Και στο δευτερο σκελος για ποια εργαλεια μιλαμε οτι του στερουνε???Βλεπεις να εφυγε κανενα πολυεργαλειο προς το παρον ή επειδη το λενε οι αρδ οτι θα φυγουν λεμε και εμεις τα ιδια???
Ας μην βιαζομαστε να καταδικασουμε καποια πραγματα και μην υποτιμαμε οσα προσφερει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ σε καποιον ο οποιος εργαζεται στην ομαδα...
Λοιπόν, δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση απο έναν στρατηγό (Μπόλονι) να δώσει μάχη μόνο με αξιωματικούς (Γκαρσία,Μαλεζάς,Βιεϊρίνια) αλλά χρειάζονται και οι στρατιώτες-κρέας για τα κανόνια (Αρίας κ.α). Τώρα, αν αυτοί που έφυγαν αντικατασταθούν από παίχτες απο τις ακαδημίες, καλώς να ορίσουν αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις, καθώς και νέοι είναι και προετοιμασία με την ομάδα δεν έκαναν και και και και.
Οπότε ναι, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, τουλάχιστον δεν του στερεί η διοίκηση κανέναν πρωτοκλασάτο αλλά μόνο με αυτούς δεν κάνεις δουλειά σε έναν μαραθώνιο.
- sourmenetes
- Moderator
Καρελια οι παιχτες που εφυγαν μπορουν να καλυφθουν απο εσωτερικες κινησεις αν και πιστευω οτι κατι θα κινηθει το γεναρη....
Ο σπαντατσιο εκανε ολο και ολο 2 ματς..Ο αριας εδινε καποιες λυσεις ανασων αλλα νομιζω οτι και αυτος μπορει να κλαυφθει απο τα χαφ που εχουμε...
Ο σπαντατσιο εκανε ολο και ολο 2 ματς..Ο αριας εδινε καποιες λυσεις ανασων αλλα νομιζω οτι και αυτος μπορει να κλαυφθει απο τα χαφ που εχουμε...
gika έγραψε:Εκεί θα έχει τα λεφτάκια του, θα κάνει τη ζωή του, κι ότι ζητάει θα το έχει. Εδώ θα πληρώνεται με ένα χρόνο καθυστέρηση κι όχι μόνο δεν του παίρνουν εργαλεία αλλά του διώχνουν και τα ελάχιστα που έχει.
To oτι αυτος δεν παει ενω εσυ θα πηγαινες πρεπει να σε προβληματισει.
+++++ εύστοχοobanebane έγραψε:gika έγραψε:Εκεί θα έχει τα λεφτάκια του, θα κάνει τη ζωή του, κι ότι ζητάει θα το έχει. Εδώ θα πληρώνεται με ένα χρόνο καθυστέρηση κι όχι μόνο δεν του παίρνουν εργαλεία αλλά του διώχνουν και τα ελάχιστα που έχει.
To oτι αυτος δεν παει ενω εσυ θα πηγαινες πρεπει να σε προβληματισει.
Αδερφέ αυτη τη στιγμή έχεις 35χρονο Γκαρσία, 30χρονο Φωτάκη με εθνική μέσα, Λάζαρ, Μπαλάφα, 35χρονο Ίβιτς και υπερτραυματία Τσουκαλά. Να προσθέσω την έλλειψη καθαρού κόφτη. Έχεις τουλάχιστον άλλα 30 ματς αν όλα πάνε καλά κι έναν Φλεβάρη φωτιά.sourmenetes έγραψε:Καρελια οι παιχτες που εφυγαν μπορουν να καλυφθουν απο εσωτερικες κινησεις αν και πιστευω οτι κατι θα κινηθει το γεναρη....
Μετά μην τα ρίχνουμε όμως στον Μπόλονι αν το κέντρο μας δεν θα μπορεί ούτε να αμυνθεί ούτε να επιτεθεί.