Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ρε σεις,ασπρόμαυρη άσπρη πορτοκαλί έστειλα εγώ στην ΠΑΕ!Βρε λες? :opaokara:

Μπάι δε γουέι διαβάζεται Λετζία.Μάλλον μπερδεύτηκαν από κει.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Απ' τη κεντρική...
Οι νέες φανέλες αναμένεται να θυμίζουν τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του '70, θα έχουν έντονα ρετρό στοιχία και η πρώτη φανέλα θα είναι η ασπρόμαυρη ριγέ με λαιμόκοψη (χωρίς γιακά).
Θα υπάρχουν ακόμη ολόμαυρες και ολόασπρες φανέλες ενώ η 4η στολή, θα είναι μοβ χρώματος.
Επίσης η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει σε κάποιο σημείο της, εκτός από το Δικέφαλο αετό και το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο.
Και απ' τα Σπορ...
Πρώτη θα είναι η ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση (η οποία δεν θα έχει πίσω κενό για τα νούμερα και θα παραπέμπει στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70).
Επίσης θα υπάρχουν οι ολόμαυρες και οι ολόασπρες φανέλες, οι οποίες θα "σπάνε" με κάποιες λεπτομέρειες (γκρι οι μαύρες και μία αμυδρή μαύρη ρίγα η άσπρες). Η τέταρτη στολή θα είναι μοβ χρώματος, θυμίζοντας τις φανέλες που

Τέλεια νέα.Βέβαια καλό θα ήταν το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο να το βάζαμε σε επετειακές φανέλες πχ 90 χρόνια, αν και με φτιάχνει πολύ όπως και το μοβ.
Αποδεικνύεται φυσικά πως για τα προηγούμενα χρόνια δεν φταίει μόνο η puma αλλά και η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Νομίζω κατάλαβα που ακριβώς θα βρίσκεται το σήμα με το πέταλο και έχω να πω πως αν μπει εκεί που νομίζω,πιο συγκεκριμένα στα πλάγια κάτω αριστερά,θα είναι απλά μια λεπτομέρεια καθώς θα είναι το 1/4 περίπου του κανονικού σήματος σε μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Α,και στο αρδ24 (βλέπε σπορτ24) έλεγε πως η λευκή θα έχει μία αμυδρή μαύρη ρίγα και η μαύρη γκρι λεπτομέρειες... Άρα μάλλον πήραν αυτές που έστειλα,αλλά δεν ξέρω αν η αμυδρή ρίγα που λέει είναι αυτό που κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Το καλύτερο θα είναι να μπει στο μανίκι. Μη φορτωθεί και πολύ με κείνη τη παπαριά το εθνόσημο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ολοι οι γαβαλαδες εδω μαζευτηκαν
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

brigate4 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Είναι προπέρσινο σχέδιο της Umbro,το είχε η Ντιναμό Μόσχας πέρσι,η Χάποελ πέρσι και νομίζω και μια άλλη ρωσική χαμηλής κατηγορίας...Αλλά καλούτσικη είναι.Αυτή στο πρωτάθλημα του 76 είχε πίσω κόκκινους αριθμούς?
Δεν είμαι σίγουρος γιατί όλες οι φωτογραφίες κλπ είναι ασπρόμαυρες.Εκείνη τη χρονιά ήταν σε άσπρο τετράγωνο μέσα ο αριθμός νομίζω κόκκινος.Τις προηγούμενες χρονιές σίγουρα κόκκινος.Αν το ξέρει στάνταρ κάποιος μεγαλύτερος...

Εικόνα
Sladjan Spasić έγραψε:brigate4 Το έμβλημα της φανέλας του άβατάρ σου είναι υπέροχο(αν και ολίγον γκουμούτσα).
Εικόνα
Ο αριθμός στην φανέλα ήταν κόκκινος και μάλιστα όχι μόνον εκείνην τη χρονιά. Δυστυχώς οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω κάποιο ντοκουμέντο γι αυτό που λέω και βασίζομαι στη μνήμη μου.
Πράγματι υπέροχο το έμβλημα της φανέλας, στο οποίο δεν είχα προσέξει μια λεπτομέρεια: τα φτερά του δικέφαλου αετού παριστάνονται ανοιχτά, όπως στα βυζαντινά σύμβολα και όχι κλειστά για να συμβολίζει το πένθος μας για τις χαμένες πατρίδες, όπως έχει αποφασιστεί από την ομάδα μας! Δεν με χαλάει, αλλά μήπως κάποιος αδερφός θα μπορούσε να μας πληροφορήσει για τον λόγο (αν βέβαια υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος) που εμφανίστηκε αυτή η διαφορά στο έμβλημά μας εκείνη την εποχή?
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

πολλα όνειρα κάνετέ με τις μ@λ@κιες των αρδ και θα πεσετε με τα μούτρα!

Εδω ακομα δεν ανακοινώθηκε τίποτα και εσεις βρήκατε τη φανέλες θα φοράμε!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες! Στο τελος θα πουνε ενα μένουμε τελικα για αλλο ενα χρονο με πουμα και θα γελάμε όλοι μαζί!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

εγω ολη αυτη την φανελομανια την χαρακτηριζω με το "εδω ο κοσμος καιγεται κτλ κτλ"
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Αδερφέ GeorgT δεν είναι το ότι κάνουμε όνειρα.Είναι το ότι θέλουμε από πριν να ξέρουμε μερικά στοιχεία,γιατί θέλουμε να ξέρουμε από πριν κυρίως αν θα αγοράσουμε φανέλα η όχι.Α,και δεν γίνεται να μην αλλάξουμε εταιρία,εφόσον το συμβόλαιο με την Πούμα κανονικά λήγει φέτος και είναι πιο συμφέρον από οικονομική άποψη να αλλάξουμε εταιρία,κυρίως λόγω της μεγάλης τιμής που είχε βάλει η Πούμα,και χαμηλότερη τιμή = περισσότερες πωλήσεις,κυρίως λόγω κρίσης αλλά και συμφέροντος.Επίσης,εφόσον το έχουν τα ΣΠΟΡ και τα περισσότερα αθλητικά σάιτ,δεν είναι μ@λ@κί@ κάποιου ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

pirate_salonica έγραψε:Επίσης,εφόσον το έχουν τα ΣΠΟΡ και τα περισσότερα αθλητικά σάιτ,δεν είναι μ@λ@κί@ κάποιου ΑΡΔ.

:lol: :lol: :lol: αμμμ τωρα αφου το ειπαν αυτοι 100% δεν ειναι παππας κ τα μετρο ειπαν για τον Ιβαν το τρομερό προχθες αρα ουτε εκείνος ειναι παππας! Μη ξεκινήσω για αραβες κ ιστορίες!!!

Αν δεν δειτε επίσημη ανακοίνωση μην πιστεύεται τίποτα, θα εγραφα κ για τα αλλα που λες αλλα δε γ@μησεις τώρα γνώμη σιγα μην αλλάξεις, καλα τα ειπε ο citi_boy: "εδω ο κοσμος καιγεται κτλ κτλ"
Άβαταρ μέλους
brigate4

Othin απ' το '29 που βάλαμε τον δικέφαλο συνήθως ήταν με κλειστά τα φτερά -όχι φυσικά σαν το σημερινό- και είναι τέτοιο έμβλημα που είναι λογικό να έχει αλλάξει πολλές φορές. Πάντως ακόμα και ο παραπάνω του '70 δεν είναι με ορθάνοικτα τα φτερά και τη δεκαετία του '80 μέχρι αρχές '90 χρησιμοποιούσαμε κυρίως τον παρακάτω (για 'μενα ο πιο ωραίος)...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Νάτες... Τουλάχιστον αυτές πρότεινε η ΠΑΕ.

Εντός (ριγωτή)

Εικόνα

Εκτός (μαύρη)

Εικόνα

Τρίτη (πολύ απαλή γκρι)

Εικόνα

Τέταρτη (που από πορτοκαλί έγινε μωβ) :redcard:

Εικόνα

Λογικά η ρίγα σαν κασκόλ στη μωβ θα μπει κάπως διαφορετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ωραίες φαίνονται!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

pirate_salonica έγραψε:
Τέταρτη (που από πορτοκαλί έγινε μωβ) :redcard:

Εικόνα

Λογικά η ρίγα σαν κασκόλ στη μωβ θα μπει κάπως διαφορετικά...

H λεπτομέρεια στον γιακά δεν με εντυπωσίασε.Και γενικά το χρώμα θα το περίμενα ολίγον τι πιο σκούρο.Μοιάζει με Οράνιε. Θα περιμένω όμως να δω γιατί το photoshop δεν δείχνει την πραγματική και συνολική εικόνα.

Credit στην πρώτη ,thumbs up στην ολόμαυρη.
Η άσπρη θυμίζει φανελάκι για μεσημεριανό ύπνο. :x :yellowcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”