Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- pagotatzis
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
ο δούκας γραφει ότι αναμένεται όπου νάνε ανακοινώσει από ζαγοράκη
- pagotatzis
Για ποιό θέμα (απο όλα..)?pagotatzis έγραψε:ο δούκας γραφει ότι αναμένεται όπου νάνε ανακοινώσει από ζαγοράκη
gergeo4 έγραψε:Σε αυτή την ανακοίνωση – γραπτή δήλωση, ο Γιώργος Σαχπατζίδης αναφέρει: «Μου ζητήθηκε από την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βοηθήσω και βοήθησα όπως πάντα έπραττα χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Παρά τις προσδοκίες ότι και άλλοι θα βοηθήσουν δεν το έπραξε σχεδόν κανείς.
Η βοήθεια αυτή από κάποιους παρερμηνεύτηκε και με μεγάλη έκπληξη διάβασα αιχμές εναντίον μου και η βοήθεια θεωρήθηκε έγκλημα.
Αποφάσισα να μεταβιβάσω τις μετοχές μου χωρίς κανένα αντίκρισμα σε όποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα μου υποδείξουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ που είναι και οι θεσμικοί φορείς και τις Διοικήσεις των οποίων ήδη ενημέρωσα με επιστολή μου.
Ο χρόνος θα δείξει ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ΠΑΟΚ. Βοήθησα να ΕΝΩΣΩ και όχι να ΔΙΧΑΣΩ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΄ΟΛΑ».
Γιώργος Σαχπατζίδης.
paok24
????
Που κολλάει αυτό εδώ πέρα αλλά και που κολλάει αυτή η παραίτηση.
Εμένα μου δείχνουν ότι παρασκηνιακά κάτι συμβαίνει πάντως και δεν μ αρέσουν αυτά τα παρασκηνιακά θέατρα του παραλόγου.
Στο καλό αντίος μουτσάτσος ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος όσο και αν δεν το θέλουν μερικοί.
Κακό timing από τον Σάχπα.Κρίμα και τον είχα σε εκτίμηση.
Προχωράμε.
Προχωράμε.
χεσε μας ρε σαχπατζιδη.πηγες εκανες τον καμποσο στη βουλη για τη συγκαλυψη της λαμογιας σου στις πλατες του ΠΑΟΚ και εβαλες 150.000ευρω.αντε να βοηθησες και σε καμια μεταγραφη πιο πριν.φαινεται χαλασε το πλυντηριο στην πορεια και ψαχνεις να ξεπλυνεις αλλου.
ισολογισμοι βγηκαν.πουθενα δεν εισαι περα απο την υποπτη περιοδο του βατοπεδιου που εσπρωξες ψιχουλα.
αντε δρομο να πουμε ολοι οι σφουγγοκωλαριοι των κομματων.χορτασαμε απο δαυτους.
και που εισαι κρατα και εσυ τις μετοχες για τα εγγονια σου.καραγκιοζη.
ισολογισμοι βγηκαν.πουθενα δεν εισαι περα απο την υποπτη περιοδο του βατοπεδιου που εσπρωξες ψιχουλα.
αντε δρομο να πουμε ολοι οι σφουγγοκωλαριοι των κομματων.χορτασαμε απο δαυτους.
και που εισαι κρατα και εσυ τις μετοχες για τα εγγονια σου.καραγκιοζη.
Τον είχες σε εκτίμηση???Γιατί τι έκανε για τον ΠΑΟΚ????Argonaut4 έγραψε:Κακό timing από τον Σάχπα.Κρίμα και τον είχα σε εκτίμηση.
Προχωράμε.

Εγώ το ερμήνευσα τελείως διαφορετικά.Argonaut4 έγραψε:Κακό timing από τον Σάχπα.Κρίμα και τον είχα σε εκτίμηση.
Προχωράμε.
Τις τελευταίες μέρες όλοι προσπαθούν να μας διχάσουν σε Ζαγορόφιλους και σε Βριζοσαχπατζόφιλους.... Με την ανακοίνωση του ο πρώτος βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει τις ευθύνες του, με την ανακοίνωση του ο δεύτερος δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό την αντιπολίτευση και το να αναλάβει την ΠΑΕ για αυτό και δηλώνει πως παραχωρεί τις μετοχές του όπου θέλει η ΠΑΕ!
Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες, αν και με το ύφος του μάλλον ενοχλημένος δείχνει και οτι "να κι εγώ, δίνω τις μετοχές και φεύγω".
Ρίψασπις
Ρίψασπις