Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mpafos4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ασε με ρε βροχοποιε να τα γραψω εγω!!!.................Που σηκωθηκε και εφυγε πριν το κρισιμοτερο ευρωπαϊκο παιγνιδι της ομαδας...............Αντε,ρε,υπεγραψε να τελειωνουμε!Εχουμε και σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε!
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε: Λοιπόν κι ο θεός ο ίδιος να κατέβει να μου πεί οτι δεν φταίει ο ζησης για το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε απέναντι στην ομάδα φέτος, εγώ θα τον θεωρήσω ψεύτη.
συγνωμη που θα στο πω αλλα πιστευω οτι δεν εισαι ειλικρινης. με τον εαυτο σου.
το αρνητικο κλιμα δεν ειναι συνεπεια μιας και μονο αποφασης.
ειναι συνεπεια αρκετων λαθων που συσσωρευτηκαν στα 3 χρονια.

τα παντα ξεκινησαν απο τον κουμπαρο και τον γιο του κουμπαρου.
η συνεχεια εγινε οταν εγινε κατανοητο οτι δοθηκαν 2εκ για μια μεταγραφη που δεν απεδωσε αλλα δημιουργησε προβληματα στην ομαδα (καθυστερησεις πληρωμων, ανοιγμα κτλ)
λιγο αργοτερα ηρθε η αδυναμια της ομαδας να κρατησει τον ανθρωπο που εδωσε σιγουρια και οραμα απο τον παγκο
και το γλυκο εδεσε με τις επιλογες για τον παγκο στην μετα σαντος εποχη.

και εδω υπαρχουν αρκετοι που ριχνουν ευθυνες στον βρυζα. για το φιασκο μπερετα. πως ομως καταληξαμε στο φιασκο μπερετα?
-οταν ο ζαγορακης σουταρε τον παρασχο πηγε και εκλεισε προπονητη με 600-700 χιλ. και καλα εκανε.
-οταν εφυγε ο σαντος ζητησε απο τον βρυζα να του φερει σοβαρο αντικαταστατη με τα μισα λεφτα. λες και ο ιδιος που εδωσε τα διπλα στον σαντος ηταν κοροιδο. ποιος δεν ηταν σχεδον σιγουρος για την αποτυχια?
-φετος μετα το φιασκο μπερετα ο ζαγορακης ζητησε απο τον παντελη να του φερει προπονητη με τα λεφτα που ο ιδιος ειχε κλεισει τον σαντος.

και σε ολο αυτο υπαρχουν ορισμενοι που βλεπου ευθυνες βρυζα για την επιλογη μπερετα. εαν ειναι ετσι φιλε μου, και ηταν θεμα λανθασμενης επιλογης του βρυζα ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απαντηστε τωρα οσοι πιστευετε ακομα οτι θα γυρισει στον ΠΑΟΚ, βροχοποιε για αλλη μια φορα τα ειπες ολα ετσι ειναι τα πραγματα ειτε το θελετε ειτε οχι, εγω και κανα δυο αλλοι φωναζα τοτε αλλα οι περισσοτεροι κτραταγατε ουδετερη σταση και φταινε και οι δυο και μαλακιες.
Η εξουσια και το χρημα διαφθηρουν τον ανθρωπο αυτο το ξερουν και τα νηπια, και αν δεν ειναι αυτο που φταιει τοτε φταιει ο εγωισμος του και η φιλοδοξια του.
Οσο για τον κονσεισαο δεν εχει περασει μεγαλυτερη λερα απο τον ΠΑΟΚ και πειτε οτι γουσταρετε αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει.
Υ.Γ Ποτε ξανα τσατσακια στο βορρα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

σεβαστο αυτο που λες αλλα εγω λεω οτι αν δεν υπηρχε σερτζιο μετα το παναθηναικος -παοκ την πρωτη χρονια ο ΠΑΟΚ στα αποδυτηρια θα ειχε διαλυσει.Μυστηριος ηταν,λιγο λερα φαινοταν αλλα ηταν πολυ αρχιδατος.winner.

Διοτι αν δεν εμπαινε τοτε μπροστα με την στιαπου του Δ. και το παρτυ του Β. ,ο Π. θα τον ειχε σαπισει το Δ και θα γινομασταν γιαμπαλο και τα πραγματα θα ηταν πιο ασχημα...

Ονοματα μην πειτε για ευνοητους λογους.Ο νοων νοειτω.Αλλωστε δεν ειναι και πολυ δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos αδερφέ άσχετα που ξακαθάρισα πως δεν απευθύνομαι άμεσα σε σένα, θα κάνω την κουβέντα οχι καυγά, αλλά για να δείξω οτι δεν υπάρχει τπτ που να με τρώει ενάντια σε συγκέκριμενα πρόσωπα, αλλά ΄χω μια προσωπική άποψη απο δικά μου κριτήρια.
Λοιπόν βεβαίως και είχαν ήδη γίνει κάποια λάθη τα οποία έιξαν κάπως το "βαθμό" του τέο ώς αρχηγού και προέδρου. Δεν αντιλέγω και ποτέ είπα το αντίθετο. Το θ΄μα του κουμπάρου εμένα προσωπικά με άφηνε αδιάφορο στο βαθμό που θα δούλευε ως υπάλληλος της ΠΑΕ, όσο δηλαδή έκανε αυτά που του λέγαμε εμείς να κάνει. ο υιός εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει αρνητική εντύπωση. Απ οτι μαθαίνω δουλεύει και την αγαπάει την ομάδα. Αρα δεν έχω λόγο να κράζω. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους που πολλοί απο εμάς κράζουν για το συγκεκριμένο όνομα. Αντιδράω όμως όταν το κολάνε σε κάθε αρνητική κριτική που έχουν κάνουν στην ΠΑΕ, λες και ταιριάζει με όλα!
Διαφωνώ όμως για τα πέρι κουτσιανικούλη, κι αυτό γιατί η γκρίνια άρχισε απο το ματς με τη χερενφεν! Το απάτη τράβελ ήταν τραγικό πανό που σηκώθηκε, καθότι δημιούργησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ μια εικόνα πλήρους λαμογιάς της ΠΑΕ. Και φάνηκαν οι προθέσεις κάποιων..
Έπειτα ο ζαγορ στην προσπάθεια του να κρατήσει χαμηλά το μπατζετ πέρσι αλλά να κρατήσει την τάση πρωταθλητισμού της ομάδας, έκανε πράγματι πολλά χαζά και με τις μεταγραφές (βλέπε απόρριψη μαρκαντωνη και απόκτηση ζουέλα χωρίς λόγο) και όπως είπα και πριν δεν αντιλέγω. Δεν ζήτησε όμως αντάξιο προπονητή με τα μισά λεφτά, ας μην υπερβάλλουμε. Πρέπει όμως να πούμε οτι ακόμα και οι τυφλοί είδαν οτι τα έκανε όλα αυτά για να σώσει την οικονομική διάλυση, (άσχετο αν το κατάφερε ή οχι). Είχε δηλαδή τον πιο θετικό σκοπό που γίνεται. Δεν έκανε το κέφι του, ούτε πούλησε παραμύθι για να φέρει παικταράδες όπως ο γελοίος ο ντέμης που κατέστρεψε την αεκ για να το παίζει ηγέτης.
Και κλείνοντας,θα μου επιτρέψεις , απο τη φράση σου "ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους" να σχηματίσω την χείριστη δυνατή άποψη για τις προθέσεις σου σε αυτή την κουβέντα.
Και μην ξεχνιόμαστε, το θέμα της κουβέντας ΔΕΝ είναι αν ο Τέο διοικεί καλά ή οχι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε λεει κανεις οτι δεν ηταν μεγαλη προσωπικοτητα το δειχνει η καριερα του αλωστε, αλλα ολο αυτο το χουνερι σε συνεργασια με τον βρυζα που φαγαμε απο το φιλαρακι του Ζ.Κ δεν προκειτε να το χωνεψω ποτε.
Απο εκει ξεκινησαν ολα τα κακα, φετος χασαμε ενα πρωταθλημα (που με καποιον σοβαρο προπονητη δεν το χαναμε με τιποτα αυτο ειναι το πιστευω μου και σε οποιον αρεσει) απο το χειροτερο γαυρο της εικοσαετιας, και οχι μονο αυτο γιναμε ρεζιλι απο μια αεκ που τη ξεπατωσε ο μπεος δε χωνευονται αυτα ρε δεν μπορειτε να το καταλαβατε?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

τα λαθη παντα πρεπει να τα συγχωρεις εκτος εαν ειναι εσκεμμενα.κανεις δεν διαφωνει οτι υπηρξαν λαθη για τα οποια ΠΡΩΤΟΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ αφου ηταν σιγουρος οτι θα μεινει ο σαντος.ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ που τον πουλησε ο φιλος του.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ και ο Ζησης που εκανε μια τραγικη τελικη επιλογη την οποια μαλιστα δεν στηριξε
Άβαταρ μέλους
obanebane

kos έγραψε:
rainmaker έγραψε: Λοιπόν κι ο θεός ο ίδιος να κατέβει να μου πεί οτι δεν φταίει ο ζησης για το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε απέναντι στην ομάδα φέτος, εγώ θα τον θεωρήσω ψεύτη.

η συνεχεια εγινε οταν εγινε κατανοητο οτι δοθηκαν 2εκ για μια μεταγραφη που δεν απεδωσε αλλα δημιουργησε προβληματα στην ομαδα (καθυστερησεις πληρωμων, ανοιγμα κτλ)
λιγο αργοτερα ηρθε η αδυναμια της ομαδας να κρατησει τον ανθρωπο που εδωσε σιγουρια και οραμα απο τον παγκο

και εδω υπαρχουν αρκετοι που ριχνουν ευθυνες στον βρυζα. για το φιασκο μπερετα. πως ομως καταληξαμε στο φιασκο μπερετα?
-οταν ο ζαγορακης σουταρε τον παρασχο πηγε και εκλεισε προπονητη με 600-700 χιλ. και καλα εκανε.
-οταν εφυγε ο σαντος ζητησε απο τον βρυζα να του φερει σοβαρο αντικαταστατη με τα μισα λεφτα. λες και ο ιδιος που εδωσε τα διπλα στον σαντος ηταν κοροιδο. ποιος δεν ηταν σχεδον σιγουρος για την αποτυχια?
-φετος μετα το φιασκο μπερετα ο ζαγορακης ζητησε απο τον παντελη να του φερει προπονητη με τα λεφτα που ο ιδιος ειχε κλεισει τον σαντος.

και σε ολο αυτο υπαρχουν ορισμενοι που βλεπου ευθυνες βρυζα για την επιλογη μπερετα. εαν ειναι ετσι φιλε μου, και ηταν θεμα λανθασμενης επιλογης του βρυζα ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους.
Αρκετα με τη παραπληροφορηση χρονια το κανεις, ποιος σου ειπε οτι ο σαντος επαιρνε τα λεφτα που λες ειδες το συμβολαιο του?
Να μου το δειξεις πρωτα και μετα ελα να ξαναμιλησουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το οτι δεν δοθηκαν τα λεφτα που επρεπε για προπονητη σε μια σεζον τσ.λ το εχω γραψει εδω και πολυ καιρο, και γιαυτο εγραψα οτι ισως να ηταν καλυτερο τα λεφτα για τον σαλπι να δινονταν στον προπονητη.
Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το οτι στον σαντος εδιναν τα διπλα λεφτα.
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε: Και κλείνοντας,θα μου επιτρέψεις , απο τη φράση σου "ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους" να σχηματίσω την χείριστη δυνατή άποψη για τις προθέσεις σου σε αυτή την κουβέντα.
Και μην ξεχνιόμαστε, το θέμα της κουβέντας ΔΕΝ είναι αν ο Τέο διοικεί καλά ή οχι..
σχηματισε οτι αποψη θες. δεν εχω προβλημα. αλλωστε την αποψη μου την εχω γραψει απο την αρχη.
εαν παει στον βαζελο θα φαει ενα Χ που θα ειναι ολο δικο του.
η ουσια ομως ειναι οτι περυσι σε μια χρονια αυξησης του μπατζετ εγινε μειωση στα χρηματα για προπονητη, και φετος σε μια χρονια μειωσης του μπατζετ εγινε αυξηση στα χρηματα για προπονητη. οποτε το φετινο χαλι ηταν μαλλον θεμα πολιτικης της παε και οχι επιλογης του τοτε τεχνικου διευθυντη.

obanebane προσεξε λιγο την πιεση σου αγορι μου. θα παθεις τιποτα. σου στελνω το συμβολαιο με κουριερ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

kos έγραψε:

επειδη η φαση με τον γκαγκατση κουρασε ,ας βγει ο βρυζας να πει οτι αυτος ειναι το προβλημα του.Τα υπονοουμενα δεν ειναι για αντρες..
Αν θυμαμαι καλα την μεταγραφη κουτσια την χρεωθηκε ο Γκαγκατσης ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ...και μαλιστα ο βρυζας καυχιοταν οτι ηταν επιλογη του.
Αρα το θεμα κουτσια ειναι μια επενδυση που δεν βγηκε αλλα δνε μπορει να χρεωθει κανενας για αυτο.ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Οποιος γουσταρει να ρωτησει στην συν.τυπου τον ιδιο τον ζαγορακη για τον Γκαγκατση και τον Τραυλο.Κουρασε η φαση υπονοουμενα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

D.A.A.T. έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου.το σεβομαι απολυτα αλλα θεωρω στρουθοκαμιλισμο να θεωρεις οτι το θεμα βρυζα δεν επηρεαζει τον ΠΑΟΚ.Μιλαμε για εναν ικανο ,πρωην ΠΡΟΕΔΡΟ της παε και εν δυναμειμ Τ.Δ η παραγοντα του ΠΑΟΚ.

Εαν μας κλεισει την πορτα απο πρωην γινεται τεως και ειναι μια μεγαλη ελλειψη για την οικογενεια και μια μεγαλη μαχαιρια για τον οπαδικο ρομαντισμο(δεν νοιωθω οτι πρεπει να απολογουμαι επειδη ειμαι ρομαντικος) και φυσικα ειναι και ενα μεγαλο ζητημα το ΓΙΑΤΙ.Ποιος ειναι αυτος ο ανθρωπος που τον φερνει σε κατασταση να εκτεθει τοσο..Και ρωταω ποιος γιατι θεωρω δεδομενο οτι το μεγαλο του προβλημα δεν ειναι ο Ζαγορακης αλλα καποιος αλλος(ειτε παραγοντας,ειτε στον περιγυρο)

Ετσι απο τη μια ο Βρυζας ναι μεν γινεται προδοτης αλλα απο την αλλη πρεπει να ριξουμε αλλη μια ματια στα εσωτερικα μας αφου καποιος απο εκει ισως ειναι επικυνδινος.
ειναι πολυ ψυχραιμη η ματια σου, να σαι καλα.
Άβαταρ μέλους
freskos

Δημοσίευση από freskos »

nninik έγραψε:κακα τα ψεμματα,οι μισοι και παραπανω επαγγελματιες αθλητες,δεν
φημιζονται δα,και για τον υψηλοτατο δεικτη ευφυιας τους..θες οτι
απο μικροι κλωτσουσαν μια μπαλα,θες οτι καπου στα 13-14 οταν ειδαν
οτι ξεχωριζουν,και θα ασχοληθουν με τον αθλητισμο,για πολλους και
διαφορους λογους τελος παντων,σταματησαν το διαβασμα και γυμναζαν
τα παντα εκτος απο το μυαλο τους..δυστυχως (ή ευτυχως;) και ο ζησης
δεν αποτελει εξαιρεση..βεβαια,δεν τον γνωριζω προσωπικα,και ολα
αυτα αποτελουν εικασιες,πραγματικοτητα ομως αποτελει το οτι
βρισκεται σε συγχυση τις τελευταιες μερες..και δεν ξερω αν αυτη
η συγχυση αποτελει ΑΠΛΑ προιον αφελειας..τα δεδομενα ειναι
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ προφανη,για να κανουν καποιον ουδετερο,εστω,να
απορριψει την προταση του βαζελου:
1)ο βαζελος οδηγειται σε διοικηση πρωτοδικειου
2)το χρημα ειναι κατι σχετικο..θα εχει πιο πολυ χρημα να δουλεψει
πιο ανετα,αλλα πρεπει να στησει μια ομαδα απο την αρχη αφου θα
χρειαστει : δεξι μπακ,2 στοπερ,2 αμυντικα χαφ,ακραιους μεσοεπιθετικους
σεντερ φορ,και οχι μονο αυτο (σε θεσεις) αλλα θα πρεπει να βρει τους
αντικαταστατες σε προσωπα των ζιλμπερτο,σισε,του καραβουτα,κ.ο.κ...
3)δεν ειναι δικο τους παιδι,και ολοι ξερουμε πως φερονται οι
αθηναιοι σε ΜΗ δικα τους παιδια..(ας παρει ενα τηλεφωνο τον
αναστασιαδη..κατι θα θυμαται κι αυτος..)
4)με τον χοντρο,πεινασμενο,ο βαζελος και ολοι οι υπολοιποι
θα μεινουμε στην πεινα..για χρονια..no τιτλοι=αποτυχια..
5)στον ΠΑΟΚ,θεοποιηθηκε και μυθοποιηθηκε,απολαμβανοντας
στην ουσια πολλα περισσοτερα credits απο την αληθινη προσφορα του..
στον βαζελο,θα τον περιμενουν στη γωνια,περνοντας απο το
μικροσκοπιο καθε λαθος του..στον ΠΑΟΚ,τα λαθη του (δεν ηταν
και λιγα),τα σκουπισαμε κατω απο το χαλακι..
και αλλα πολλα παραλλαγες των ιδιων 5 βασικων λογων που
θα ηταν ΕΓΚΛΗΜΑ να διαλεξει βαζελο αντι για ΠΑΟΚ..
η εθνικη,νομιζω ειναι τελειωμενη υποθεση..εγω προσωπικα,
θα τον ηθελα..το'χω ξαναγραψει εδω μεσα,οχι για τις
ΦΟΒΕΡΕΣ μεταγραφες του..(αν τις βαλεις μια-μια,τα παλτα ηταν
περισσοτερα),αλλα σαν ελ σιντ..ετσι,απλα,να τον βλεπω..
να βλεπω το χαιμπουρι..δειξε μας ρε ζηση οτι σου κοβει..
έτσι ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

εγω θα το ξαναγραψω γιατι δεν ξερω αλλα κανω υποθεσεις.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.Οταν λοιπον καταλαβω απο τον βρυζα γιατι επηρε τοσο βαρυα αποφαση θα επιτεθω ανοιχτα σε αυτον που ηταν το προβλημα.Οσο ομως απλα φανταζομαι προσωπα ,ο Ζησης με εξοργιζει.

Ας κανει ενα τελευταιο καλο και ας πει την αληθεια να ξερουμε τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

kos έγραψε:
rainmaker έγραψε: Και κλείνοντας,θα μου επιτρέψεις , απο τη φράση σου "ας φερουν και φετος προπονητη με 300 χιλ. να δουμε την μαγκια τους" να σχηματίσω την χείριστη δυνατή άποψη για τις προθέσεις σου σε αυτή την κουβέντα.
σχηματισε οτι αποψη θες. δεν εχω προβλημα. αλλωστε την αποψη μου την εχω γραψει απο την αρχη.
εαν παει στον βαζελο θα φαει ενα Χ που θα ειναι ολο δικο του.
η ουσια ομως ειναι οτι περυσι σε μια χρονια αυξησης του μπατζετ εγινε μειωση στα χρηματα για προπονητη, και φετος σε μια χρονια μειωσης του μπατζετ εγινε αυξηση στα χρηματα για προπονητη. οποτε το φετινο χαλι ηταν μαλλον θεμα πολιτικης της παε και οχι επιλογης του τοτε τεχνικου διευθυντη.

obanebane προσεξε λιγο την πιεση σου αγορι μου. θα παθεις τιποτα. σου στελνω το συμβολαιο με κουριερ.
Αφου γραφεις οτιναναι ρε και προσπαθεις να μας πεισεις γιατι? χειροπιαστα πραγματα πες μου για το συμβολαιο σαντος οχι πεταμε ενα νουμερο και πουλαμε μουρη.
Οσο για την ειρωνια σου κρατα την για κανα παιδακι οχι σε μενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”