Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμένος να κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Αυτό είναι επιβεβλημένο λόγω του μεγέθους του, της ιστορίας του, του κόσμου του και της ιδέας που εκφράζει. Ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν το ευνοούν, ποτέ δεν θα βγει κάποιος να πει επίσημα ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πρωταθλητισμό. Είναι αδύνατο.
- Caballo Viejo
Το φετινό δεν έχει προηγούμενο και δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Κανένας από τους μεγάλους δεν έχει κάνει μεταγραφή. Η ξαδέρφη δεν έχει ούτε προπονητή. Λες και κάτι περιμένουν όλοι.
Άλλο λέω ότι κάνω πρωταθλητισμό ....και άλλο κάνω Πρωταθλητισμό.
Βρισκόμαστε σε στάση αναμονής , περιμένω το πρώτο δείγμα που θα δείξει σε ένα βαθμό τι καλοκαίρι θα ζήσουμε και τι μπορούμε να ονειρευόμαστε για τη φετινή χρονιά.
Βρισκόμαστε σε στάση αναμονής , περιμένω το πρώτο δείγμα που θα δείξει σε ένα βαθμό τι καλοκαίρι θα ζήσουμε και τι μπορούμε να ονειρευόμαστε για τη φετινή χρονιά.
Εγώ δεν περιμένω να δω τίποτα και δεν με ενδιαφέρει.
Πάλι εκεί θα είμαι, στη θέση μου, να φωνάζω για τους παίκτες και τη φανέλα, όσο και αν με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη, όσο και αν προσπαθούν να με διώξουν με την παρατεταμένη παράνοια των σχεδιασμών. Δεν κάνω την χάρη σε κανέναν τους.
Πάλι εκεί θα είμαι, στη θέση μου, να φωνάζω για τους παίκτες και τη φανέλα, όσο και αν με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη, όσο και αν προσπαθούν να με διώξουν με την παρατεταμένη παράνοια των σχεδιασμών. Δεν κάνω την χάρη σε κανέναν τους.
Η αεκ έχει έναν καινούργιο και άσχετο ακόμα πρόεδρο, ο παο προέρχεται από χρονιές που είναι μέσα κάνα 50 αρι σε ισοζύγιο μεταγραφών και έχει θέμα με το ffp, ενώ ο γαύρος έχει την καλύτερη ομάδα μακράν , έχει ήδη έσοδα 40 εκ από τς.λ και λογικά θα πουλήσει κωστούλα αλλά 40 οπότε αντικειμενικά έχει δημιουργήσει τις συνθήκες με προσεκτικές κινήσεις και μερική διάθεση αυτών των εσόδων να καβατζωσει το πρωτάθλημα για καμιά 5ετια.
Όποτε δεν είναι και κάτι κρυφό ή κάποια συνωμοσία τι περιμένουν όλοι. Εμεις από την άλλη νιώθω ότι απλά φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια κατάματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βγει να πει ότι δεν κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη μπορεί να βγει να πει ότι κάνει πρωταθλητισμό ή να δημιουργήσει μια τέτοια δυναμική . Το γεγονός ότι δεν το κάνει ούτε με αφορμή τα 100 χρόνια μετά από χρόνια με 40 μυρια πωλήσεις μάλλον δείχνει ότι πρακτικά κάνει αυτό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ χρονιά μετά το νταμπλ.
Όποτε δεν είναι και κάτι κρυφό ή κάποια συνωμοσία τι περιμένουν όλοι. Εμεις από την άλλη νιώθω ότι απλά φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια κατάματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βγει να πει ότι δεν κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη μπορεί να βγει να πει ότι κάνει πρωταθλητισμό ή να δημιουργήσει μια τέτοια δυναμική . Το γεγονός ότι δεν το κάνει ούτε με αφορμή τα 100 χρόνια μετά από χρόνια με 40 μυρια πωλήσεις μάλλον δείχνει ότι πρακτικά κάνει αυτό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ χρονιά μετά το νταμπλ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει στα αλήθεια θέμα ρευστότητας όπου θα λυθεί τέλη Ιουνίου με την καταβολή της ρήτρας για Τζίμα.
Αυτά τα 5 που μπήκαν χτες θα είναι για τις πρώτες κινήσεις.
Αυτά τα 5 που μπήκαν χτες θα είναι για τις πρώτες κινήσεις.
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και στις μεταγραφές, και στο γηπεδικό, και γενικά.
Είναι τρομερά δύσκολες και πιεστικες οι συγκυρίες και το γενικότερο περιβάλλον για τον Ιβάν.
Ούτε 100 χρόνια, ούτε τίτλοι κλπ, απλά υπομονή.
Και ο,τι είναι να γίνει, αργά ή γρήγορα, θα γίνει.
Είναι τρομερά δύσκολες και πιεστικες οι συγκυρίες και το γενικότερο περιβάλλον για τον Ιβάν.
Ούτε 100 χρόνια, ούτε τίτλοι κλπ, απλά υπομονή.
Και ο,τι είναι να γίνει, αργά ή γρήγορα, θα γίνει.
Οι καταβολές των χρημάτων στον ΠΑΟΚ μπορούν να γίνονται 6 μήνες μετά αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει το ίδιο στις αντίστοιχες συμφωνίες του ; Πρπει να πληρώνει αυθημερόν ; Ειλικρινής ερώτηση γιατί όντως δεν ξέρω τι παίζει με πληρωμές σε μάνατζερ κτλ .
Όλα εξαρτώνται από το ποιος καίγεται πιο πολύ να κλείσει ένα ντηλ φίλε.
Όποιος έχει ανάγκη παίκτη να μπει άμεσα ή (συνηθως) φράγκα, κάνει και τις διευκολύνσεις πληρωμών.
Όποιος έχει ανάγκη παίκτη να μπει άμεσα ή (συνηθως) φράγκα, κάνει και τις διευκολύνσεις πληρωμών.
-
- Επικοινωνία:
PAOKevolution έγραψε:Σου είπε κάποια δικιά σου πηγή ότι δεν υπάρχει διάθεση για οικονομική υπέρβαση; Ή έτσι αφθαίρετα το λες;
Τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα αυτό μαρτυρούν. Απόκτηση ενός μέτριου γεωργιανού τερματοφύλακα,μη αναπροσαρμογή Κωνσταντελια, καμμιά κίνηση σε αποδεσμεύσεις και εξαγορά δανεικών, φημολογίες για παίκτες επιπέδου Λαμίας από Β Ισπανίας, προώθηση στην βιτρίνα κάποιων από τους ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουμε ( Camara Kotarski Despodov)
Πες μου εσύ απ'όλα αυτά τι καταλαβαίνεις;
- pagotatzis
Ενα πράμα μόνο !
Μην αμφιβάλετε ότι ο Ιβαν δεν θα ρίξει χρήμα φέτος στα 100 !
Θα βάλει όπως έβαζε κάθε χρονιά και με το παραπάνω !
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο από πολλές εγγυημένες πηγές !
Εγώ αμφιβάλλω μόνο αν ο Ραζβαν θα είναι στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας,αλλά αυτό είναι άλλο
Εγώ αμφιβάλλω μόνο αν ο Ραζβαν θα είναι στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας,αλλά αυτό είναι άλλο

Αυτό δεν απαντάει ωστόσο στο γιατί πχ ο ΠΑΟΚ να περιμένει 6 μήνες για τα φράγκα της νυρεμβεργης, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να κλείσει κάποια μεταγραφή που δεν θα αποπληρώσει σε 6 μήνες αλλά ούτε σε δυο βδομαδες (αφού θα έχουν μπει τα λεφτά της νυρεμβεργης). Για αυτό ρωτάω αν υπάρχουν πληρωμές που πρπει να γίνουν τόσο άμεσα και είναι τέτοιου μεγέθους που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να βρει χρήματα ακόμα και καθαρά και μόνο λόγω ρευστότητας.
- PAOKevolution
@Boogey, εγώ καταλαβαίνω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεματίζω από τώρα. Τον Σεπτέμβρη γίνεται η μεταγραφολογική σούμα.
Επίσης, στην Ελλάδα γενικότερα δεν κουνιέται φύλλο. Κανείς δεν κάνει κάτι. Άρα κανείς δε θα ρίξει χρήμα...Όχι;
Επίσης, στην Ελλάδα γενικότερα δεν κουνιέται φύλλο. Κανείς δεν κάνει κάτι. Άρα κανείς δε θα ρίξει χρήμα...Όχι;
-
pagotatzis έγραψε:Ενα πράμα μόνο !
Μωρέ τις προθέσεις του δεν τις αμφισβητούμε, αλλά την δυνατότητα του. Που από οτι φαίνεται τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα