Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από paokspren »

vs40 έγραψε:Για μένα πάντα τα κλειδιά πρέπει να τα έχει ο προπονητής. Εξάλλου αυτός θα τους βάλει να παίξουν, να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει από την αγορά για το πλάνο του, όποιο και αν είναι αυτό. Εννοώ είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Τόσα χρόνια έτσι γίνονταν η δουλειά, πριν τους τεχνικούς διευθυντές. Ενδιάμεσοι χαραμοφάηδες. Όσο πιο συμπαγές είναι ένα τιμ τόσο το καλύτερο. Εξάλλου, ο Ραζβάν δεν είναι μόνος του, έχει μεγάλο τιμ για να βλέπουν και ποδοσφαιριστές. Μακάρι να γίνει αυτό και να σταματήσει η καραμέλα των δικαιολογιών. Να κριθεί επί του συνόλου του έργου του.

Να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι και να φαίνεται ποιος προσφέρει και ποιος όχι.
Ο ρόλος του προπονητή-μάνατζερ ανήκει σε άλλη εποχή πολύ πιο απλή από τακτικής άποψης και χωρίς τέτοιο τεράστιο όγκο δεδομένων και τέτοια παγκόσμια αγορά. Είναι δύο ξεχωριστές δουλειές και ακόμα και μόνο από άποψη χρόνου δεν μπορεί να τις κάνει ένας άνθρωπος. Θα καταλήξουμε είτε με σκιώδη προπονητή είτε με σκιώδη τεχνικό διευθυντή.

Τα κλειδιά στον Λουτσέσκου πιθανολογώ ότι σημαίνει απλά ότι οι επιθυμίες του θα πραγματοποιούνται στο μέτρο του δυνατού από την διοίκηση και η γνώμη του θα έχει προτεραιότητα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει ο ρόλος του.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

FreeWatcher έγραψε:
vs40 έγραψε:Για μένα πάντα τα κλειδιά πρέπει να τα έχει ο προπονητής. Εξάλλου αυτός θα τους βάλει να παίξουν, να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει από την αγορά για το πλάνο του, όποιο και αν είναι αυτό. Εννοώ είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Τόσα χρόνια έτσι γίνονταν η δουλειά, πριν τους τεχνικούς διευθυντές. Ενδιάμεσοι χαραμοφάηδες. Όσο πιο συμπαγές είναι ένα τιμ τόσο το καλύτερο. Εξάλλου, ο Ραζβάν δεν είναι μόνος του, έχει μεγάλο τιμ για να βλέπουν και ποδοσφαιριστές. Μακάρι να γίνει αυτό και να σταματήσει η καραμέλα των δικαιολογιών. Να κριθεί επί του συνόλου του έργου του.

Δεν ξέρω εάν παρακολουθείς, αλλά ο ΠΑΟΚ το έχει δοκιμάσει ήδη 2 φορές το συγκεκριμένο μοντέλο κ μάλιστα με τον Λουτσέσκου!
Να αναφέρω τις μεταγραφές κ ανανεώσεις Λουτσέσκου μήπως???
Δεν ισχύει αυτό.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

embuji έγραψε:
mbison έγραψε:Aπο priest κυβος ερρίφθη λοιπόν, που ειπε ο Ιουλιος Καισαρας,
άρα από Ρομα ο παίκτης https://www.transfermarkt.com/as-rom/st ... /verein/12
Απο ρομα ο μονος που ταιριαζει στο τι μπορει να ψαχναμε και μπορουσαμε να φερουμε ειναι ισως ο παρεδες ο οποιος λενε οτι παει στην αλ κεμπαπ αρα δε τον πολυνοιαζει να παιξει αλλη μπαλιτσα. Σφιξαμε απο εκει. Μακαρι Μορο ή τοπιτσ. Ηλικια και ορεξη για μπαλα.
Υπαρχει και ο εδουαρδο μποβε που ειναι δανεικος στην φιορεντινα, τον θελαμε τον καλοκαιρι, και επαθε καρδιακο επεισοδιο και ειναι με βηματοδοτη. Στην Ιταλια απαγορευεται να παιξει οποτε ισως ψαχνει ομαδα...
Κινηση υψηλου ρισκου αλλα το ιδιο ειχε και ο ερικσεν και μια χαρα παιζει στην τοτεναμ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

paokspren έγραψε:

Ο ρόλος του προπονητή-μάνατζερ ανήκει σε άλλη εποχή πολύ πιο απλή από τακτικής άποψης και χωρίς τέτοιο τεράστιο όγκο δεδομένων και τέτοια παγκόσμια αγορά. Είναι δύο ξεχωριστές δουλειές και ακόμα και μόνο από άποψη χρόνου δεν μπορεί να τις κάνει ένας άνθρωπος. Θα καταλήξουμε είτε με σκιώδη προπονητή είτε με σκιώδη τεχνικό διευθυντή.

Τα κλειδιά στον Λουτσέσκου πιθανολογώ ότι σημαίνει απλά ότι οι επιθυμίες του θα πραγματοποιούνται στο μέτρο του δυνατού από την διοίκηση και η γνώμη του θα έχει προτεραιότητα. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει ο ρόλος του.
Έχει τεράστιο τιμ που συνεργάζονται καθημερινά. Άλλο να κάνεις κάτι σαν ΤΔ τον Παντελή και τον τάδε βοηθό σου, και να φέρεις και πιο κοντά σου το σκάουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ, και άλλο να έχεις τον χψ Μπότο που έχει τη δική του αντζέντα, άλλη φιλοσοφία και πολλές φορές αντικρουόμενα συμφέροντα.

Τώρα αν είναι καλός σε αυτό ο Ραζβάν, είναι άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι είναι από τους χειρότερους που έχω δει στη ζωή μου. Δική μου γνώμη. Ο καλύτερος θεωρώ ότι ήταν ο Μπάγιεβιτς με το τιμ του, ο Σάντος με το τιμ του, ο Ίβιτς (ίσως και με τις γνωριμίες του αδερφού του) και ο Μπόλονι γιατί είχε αναδείξει ο ίδιος πολλούς ποδοσφαιριστές και θα έρχονταν για πάρτη του αν η ομάδα μας τότε είχε ρευστό.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Montrealiotis έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:

Δεν ξέρω εάν παρακολουθείς, αλλά ο ΠΑΟΚ το έχει δοκιμάσει ήδη 2 φορές το συγκεκριμένο μοντέλο κ μάλιστα με τον Λουτσέσκου!
Δεν ισχύει αυτό.
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, τα παρακατω ονόματα ενδεικτικά σου θυμίζουν κατι?
Ολιβειρα Τειλορ Μιτριτσα Κουρτιτς Σιντκλεϊ?
Οι ανανεωσεις Μπισε κ Καντουρι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Πέμ 16 Ιαν 2025, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

giliopoulos έγραψε:
embuji έγραψε:
mbison έγραψε:Aπο priest κυβος ερρίφθη λοιπόν, που ειπε ο Ιουλιος Καισαρας,
άρα από Ρομα ο παίκτης https://www.transfermarkt.com/as-rom/st ... /verein/12
Απο ρομα ο μονος που ταιριαζει στο τι μπορει να ψαχναμε και μπορουσαμε να φερουμε ειναι ισως ο παρεδες ο οποιος λενε οτι παει στην αλ κεμπαπ αρα δε τον πολυνοιαζει να παιξει αλλη μπαλιτσα. Σφιξαμε απο εκει. Μακαρι Μορο ή τοπιτσ. Ηλικια και ορεξη για μπαλα.
Υπαρχει και ο εδουαρδο μποβε που ειναι δανεικος στην φιορεντινα, τον θελαμε τον καλοκαιρι, και επαθε καρδιακο επεισοδιο και ειναι με βηματοδοτη. Στην Ιταλια απαγορευεται να παιξει οποτε ισως ψαχνει ομαδα...
Κινηση υψηλου ρισκου αλλα το ιδιο ειχε και ο ερικσεν και μια χαρα παιζει στην τοτεναμ
Εχει παιξει ηδη σε δυο ομαδες στη σεζον. Οτι θα γινει, θα γινει το καλοκαιρι με τον Μποβε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

shogoon έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ειδατε την εκπομπη των 24; Μπορει καποιος να γραψει σουμα;
Στόχος αποδέσμευση Μπακαγιοκο Γκομεζ και αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι ότι θέλει αποδεσμευση επιθετικού οποίου να ναι!!!! Κίνηση για κεντρικό αμυντικό αριστερό αμυντικό εξαρι και μεσοεπιθετικου. Πρωτοφανες για Λουτσεσκου να θέλει τόσες αλλαγές χειμώνα και ειπώθηκε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τους παλιούς που στηρίζει. Αυτά κατάλαβα εγώ.
Ευχαριστω φιλε μου!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

FreeWatcher έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:
FreeWatcher έγραψε: Δεν ξέρω εάν παρακολουθείς, αλλά ο ΠΑΟΚ το έχει δοκιμάσει ήδη 2 φορές το συγκεκριμένο μοντέλο κ μάλιστα με τον Λουτσέσκου!
Δεν ισχύει αυτό.
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, τα παρακατω ονόματα ενδεικτικά σου θυμίζουν κατι?
Ολιβειρα Τειλορ Μιτριτσα Κουρτιτς Σιντκλεϊ?
Οι ανανεωσεις Μπισε κ Καντουρι?
Ναι τι; Ποιες ειναι οι μεταγραφες του Λουτσεσκου; Οτι ζητησε τον Τειλορ ο Λουτσεσκου δλδ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Να, αυτό γίνεται όταν δεν υπάρουν ξεκάθαροι λόγοι. Εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας, και όσοι παίρνουν τις αποφάσεις τη βγάζουν λάδι, γιατί η ευθύνη πάντα μοιράζεται. Να την πάρει μόνο ένας, να το δημοσιεύσουν ποιος έχει τα κλειδιά και να τελειώνουμε με αυτό. Μόνο επί εποχής Άρνεσεν ξέραμε τι γίνεται στην ομάδα. Μακάρι να τον κρατούσαμε για 10 χρόνια, και η διοίκηση εκείνη τη φιλοσοφία που είχε το καλοκαίρι εκείνο, γιατί μετά τον καπέλωσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 16 Ιαν 2025, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

aivas19 έγραψε:
shogoon έγραψε:
Στόχος αποδέσμευση Μπακαγιοκο Γκομεζ και αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι ότι θέλει αποδεσμευση επιθετικού οποίου να ναι!!!! Κίνηση για κεντρικό αμυντικό αριστερό αμυντικό εξαρι και μεσοεπιθετικου. Πρωτοφανες για Λουτσεσκου να θέλει τόσες αλλαγές χειμώνα και ειπώθηκε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τους παλιούς που στηρίζει. Αυτά κατάλαβα εγώ.
Ευχαριστω φιλε μου!

Επίσης ειπώθηκε ότι ο Λουτσεσκου δεν έχει θέμα και 2 φορ να φύγουν και να φέρουμε και φορ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

vs40 έγραψε:Να, αυτό γίνεται όταν δεν υπάρουν ξεκάθαροι λόγοι. Εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας, και όσοι παίρνουν τις αποφάσεις τη βγάζουν λάδι, γιατί η ευθύνη πάντα μοιράζεται. Να την πάρει μόνο ένας, να το δημοσιεύσουν ποιος έχει τα κλειδιά και να τελειώνουμε με αυτό. Μόνο επί εποχής Άρνεσεν ξέραμε τι γίνεται στην ομάδα. Μακάρι να τον κρατούσαμε για 10 χρόνια, και η διοίκηση εκείνη τη φιλοσοφία που είχε το καλοκαίρι εκείνο, γιατί μετά τον καπέλωσαν.
Γιατι; Εμεις αποφασιζουμε ποιος θα απολυθει η οχι; Δε χρειαζεται. Ο Ιβαν δεν ξερει ποιος αποφασιζει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Psagmenos4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
shogoon έγραψε: Στόχος αποδέσμευση Μπακαγιοκο Γκομεζ και αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι ότι θέλει αποδεσμευση επιθετικού οποίου να ναι!!!! Κίνηση για κεντρικό αμυντικό αριστερό αμυντικό εξαρι και μεσοεπιθετικου. Πρωτοφανες για Λουτσεσκου να θέλει τόσες αλλαγές χειμώνα και ειπώθηκε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τους παλιούς που στηρίζει. Αυτά κατάλαβα εγώ.
Ευχαριστω φιλε μου!

Επίσης ειπώθηκε ότι ο Λουτσεσκου δεν έχει θέμα και 2 φορ να φύγουν και να φέρουμε και φορ.
Μακαρι
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Από Ρόμα όντως δε ταιριάζει κάποιος παίκτης.
Για Μποβέ, ξέρω πως δεν επιτρέπεται να αγωνιστείς με 3 ομάδες σε μια σεζόν. Αυτός δεν αγωνίστηκε με τη Ρομα, όμως ήταν στον πάγκο σε 2 παιχνίδια Σερε Α φέτος. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά.

Από Ρώμη, πάντως, είναι και η Λατσιο.
Από εκεί οι μόνοι εφικτοί στόχοι θα ήταν ο Χισαι και ο Μπασιτς που δεν έχουν πάρει καθόλου χρόνο φέτος ή ο Μάρουσιτς που είναι 32 χρονών.

Δεν νομίζω να είναι από Ρώμη ο παίχτης, μάλλον γενικά στην Ιταλία ή σε Ιταλό αναφερόταν ο πριστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Πέμ 16 Ιαν 2025, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

aivas19 έγραψε:
vs40 έγραψε:Να, αυτό γίνεται όταν δεν υπάρουν ξεκάθαροι λόγοι. Εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας, και όσοι παίρνουν τις αποφάσεις τη βγάζουν λάδι, γιατί η ευθύνη πάντα μοιράζεται. Να την πάρει μόνο ένας, να το δημοσιεύσουν ποιος έχει τα κλειδιά και να τελειώνουμε με αυτό. Μόνο επί εποχής Άρνεσεν ξέραμε τι γίνεται στην ομάδα. Μακάρι να τον κρατούσαμε για 10 χρόνια, και η διοίκηση εκείνη τη φιλοσοφία που είχε το καλοκαίρι εκείνο, γιατί μετά τον καπέλωσαν.
Γιατι; Εμεις αποφασιζουμε ποιος θα απολυθει η οχι; Δε χρειαζεται. Ο Ιβαν δεν ξερει ποιος αποφασιζει;
Εμείς δεν αποφασίζουμε για τίποτα. Όμως κάνουμε κριτική. Να μην είναι στα τυφλά. Αντίστοιχα η κριτική θα γίνει πιο παραγωγική και εντός της ομάδας. Ξεκάθαρους ρόλους έχουν όλες οι επιτυχημένες εταιρίες. Η κριτική του κόσμου και των δημοσιογράφων παίζει φυσικά ρόλο και ασκεί πίεση. Τουλάχιστον να είναι όσο γίνεται πιο δίκαιη. Μακάρι να πάρει τα κλειδιά πχ ο Ραζβάν και να φέρει και να βάλει βασικούς 2-3 πιτσιρικάδες, και όσοι λέμε ότι δε γουστάρει μικρούς να μπουκωθούμε και να ζητάμε συγνώμη. Από την άλλη αν γεμίσει την ομάδα με υπερήλικες Τζιοβίνκο να σταματήσουν οι δικαιολογίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 16 Ιαν 2025, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

shogoon έγραψε:
Να υποθέσω αποδέσμευση οποιουδήποτε επιθετικού αλλά πλυν του Σαματά ή Μπράντον;
Δεν λέω ότι οι άλλοι 2 σε μεγάλη ρέντα ή έχουν προσφέρει σπουδαία πράγματα ως τώρα, αλλά Σαματά και Μπράντον έχουν 3-4 μήνες συμβολαίου οπότε θα ήταν πιο προσιτό να αποδεσμευτούν με το λίγα αναλογικά με μεταγραφές που έχουν κοστίσει 3-4εκ και έχουν 2-3 χρόνια συμβολαιο.

Αριστερό στόπερ; Δεξι έχουμε δηλαδή ή θα μετράμε πάλι τον αόρατο Θυμιανη; Γιατί δεξιά έχουμε ήδη πιθανότατα χάσει τον Λοβρεν για σεβαστό διάστημα, ενώ υποτίθεται πιστεύουμε τον Κώττα σαν next big thing.

Αριστερό μπακ για μπακαπ του Μπαμπα, θα έπρεπε να είναι η τελευταία μας προτεραιότητα, με δεδομένου ότι ήδη είμαστε εκτός κυπέλου και 50-50% αν θα περάσουμε στην Ευρώπη. Δεξιά τώρα που ξαναεπεσε ο Οττο, είμαστε πολύ χειρότερα γιατί ο Σαστρε είναι εξαιρετικά ασταθής σε απόδοση και κάκιστος ανασταλτικά.

Προσωπικα δεν πιστεύω ότι θα γίνουν κινήσεις πριν τις 29/1-31/1, αλλά κυρίως αποδεσμεύσεις και αυτό αν έχουν διάθεση να αποδεσμευτούν οι παίκτες που δεν μας κάνουν χωρις να πέσει το μεγάλο παζάρι με το Μαράκι.

Εγώ θα ήθελα με σειρά προτεραιότητας δεξί στόπερ με αξιοπρεπή ικανότητα στην κυκλοφορία της μπάλας, αριστερό εξτρέμ για βασικός και 6αρι με χαρακτηριστικά Μειτε αν υπάρχει κάποια σοβαρή επιλογή στις λίστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 16 Ιαν 2025, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”