Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά κάποτε πουλήσαμε ακπόμ και ψάχναμε βασικό με 5 κατοστάρικα ταβάνι.
Τώρα σε αυτά τα λεφτά για δεύτερο έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Αλλά με καφέ βρακάκι δεν μαμησε κανείς
Είχαμε δώσει τότε και 3 μυρια για αγορά. Εγώ δεν σκαμπάζω από λιστες παικτων. Πες μου εσύ ένα παράδειγμα ελεύθερου σε αυτά τα λεφτά με ενδιαφέρον. Εγώ πχ είπα τον Αλβανό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο προϊστάμενος τμήματος είναι ο Γιώργος. Αυτός πήρε την απόφαση χωρίς κανένα feedback
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Για διακοπές ήρθε εδώ ο Κρμέντσικ.

Έχει βγει κάτι επίσημα από την ομάδα ότι ενδιαφερόμαστε;

Χαλαρώστε λίγο.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα κινηθούμε για τον Τσέχο.

Εάν έχει υπάρξει συμφωνία με κάποιον, τότε είναι πιθανόν να μην έχει ακουστεί καν το όνομα του.
renegade

Τζος δεν θέλω να προτείνω παίκτες που δεν έχουν ακουστεί για πολλούς και διάφορους λόγους.
Αλλά πχ αυτός ο Μαυροβούνιος που γράφτηκε προχθές είναι 100 φορές καλύτερη περίπτωση και πιο Safe.
Ενώ ταυτόχρονα έχει παίξει τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού πολύ καλά σε ομάδα με στόχους ( Σάλτσμπουργκ)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paokovios1974 έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι σας έχει κάνει μαγιά η ιερή αγελάδα εσείς κοροϊδεύετε.
Τρώγαμε στη μάπα Ολιβέιρα 2 χρόνια πότε θα γίνει καλά και πότε θα βρει τη φόρμα του, πάρτε τώρα και τον Κμερτσικ να γουστάρετε.
Μη βγει όμως κανένα ρεπορτάζ για "Ειδικό πρόγραμμα" και θέλει χρόνο και δεν είναι στο 100%
Σε όλο το κόσμο 5000000 σέντερ φορ εμείς Κμερτσικ.
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
Τον Κρμεντσικ τον θελει ο Λουτσε; Απο που κι ως που; [FACE WITH TEARS OF JOY] ποτε δουλεψε μαζι του
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:Ο προϊστάμενος τμήματος είναι ο Γιώργος. Αυτός πήρε την απόφαση χωρίς κανένα feedback
Εδώ έχεις άδικο Ρενε γιατί ο Γιώργος αυτήν την στιγμή ούτε καν στο ΔΣ της παε δεν είναι. Άρα στην λειτουργία της θεσμικά δεν έχει ρόλο. Ως γιος του ιδιοκτήτη δρα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν είναι τεχνικός διευθυντής ο Μποτο; Δεν έκανε αυτός τις προσλήψεις αυτές; (Από ότι γράφτηκε).
Εγώ να δεχτώ οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, αλλά και ο Μποτο που τους έφερε, απέτυχαν. Οι υπόλοιποι στο τμήμα είναι επιτυχημένοι; Μήπως δεν είδαμε την δουλειά τους τα προηγούμενα χρόνια και ειδικότερα προπερσι πριν έρθει ο Μποτο; Αυτοί τα έχουν όλα καλώς καμωμένα; Για αυτό η πρόταση είναι ο χ Κρμεντσικ και χ μπαμπά. Ο ένας από τους καλύτερους σκάουτερ στην Ευρώπη (κατά τα λεγόμενα σου) δεν έχει αλκές προτάσεις; Συγνώμη αλλά δεν το αγοράζω.

ΥΓ. Όλη αυτή η συζήτηση δεν θα γινόταν αν δεν βλέπαμε το ίδιο πατερν τοσα χρόνια συνεχόμενα. Κάτι δείχνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μάγκες να το μαζέψουμε!

Αρκεί!

Το ότι δε βγαίνει κάτι αυτές τις μέρες δε σήμαινει ότι θα γίνεται αυτό το πράγμα!
Λίγο μέτρο!

Εδώ και 3 μέρες "σκοτώνονται" οι μεν με τους δε για τον Τσέχο!
Νταξει την είπαμε όλοι άποψη μας.

Κουρασε το ζήτημα!

300 ποστ ο καθένας για τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά κάποτε πουλήσαμε ακπόμ και ψάχναμε βασικό με 5 κατοστάρικα ταβάνι.
Τώρα σε αυτά τα λεφτά για δεύτερο έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Αλλά με καφέ βρακάκι δεν μαμησε κανείς
Είχαμε δώσει τότε και 3 μυρια για αγορά. Εγώ δεν σκαμπάζω από λιστες παικτων. Πες μου εσύ ένα παράδειγμα ελεύθερου σε αυτά τα λεφτά με ενδιαφέρον. Εγώ πχ είπα τον Αλβανό.
https://www.transfermarkt.com/lucas-joa ... ler/234787 & https://www.transfermarkt.com/marius/le ... ler/598399 μου φαίνονται ενδιαφέρουσες φθηνές περιπτώσεις και πιο ενεργοί από Manaj & Krmencik για δεύτερο φορ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Blackgr4 έγραψε:Φτάνει ρε παλικάρια με τον Κρμέντσικ. 30 σελίδες αναλύσεις επί αναλύσεων για παίκτη που ακόμα δεν ανακοινώθηκε.
Μπαίνεις να διαβάσεις κανένα νέο και βλέπεις να παίζουν στη λούπα οι ίδιες συζητήσεις. Ντάξει τα είπατε φτάνει.
Βγάλτε κανένα παπά να γουστάρει λίγο ο κόσμος.
+1926

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Γράφτηκε το όνομα του Γκαμπιαντίνι σε διάφορα σάιτ. Μέχρι συνέντευξη ο Τάκολα έδωσε για να πει την άποψη του.
renegade

Υπάρχει ένας αλητάκος δρακουλιαρης και αυτός που η ομάδα του τον δανείζει. Φέτος ωεοαιξε β Ιταλίας.
Δηλαδή ρε συ λουτσέσκου δεν μπορείς να τον ψήσεις να έρθει?
Δηλαδή τώρα που βιάζεσαι,δεν μπορείς να κάνεις μια προσφορά δανεισμού στην Λοριάν για τον επιθετικό της που έδωσε δανεικό στην β Γαλλίας?
Τέλος πάντων. Ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν το καλύτερο δυνατό

Υγ Μπάφαλο θεσμικό ρόλο δεν είχε κάποτε ουτε ο ίδιος ο Ιβάν.
Ας μην κολλάμε στους τύπους
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Τον χειμώνα κυνηγούσαμε πανάκριβους φορ τύπου Μπονατσόλι και Μούσα, και φέτος δεν θα δώσουμε χρήμα για βασικό? Θα ήταν πολύ περίεργο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο γνωστός Γκαμιαντινι; Σαμπντορια, πρώην πρεμιερ λιγκ;
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

giaxxo έγραψε:Αντι Κρεμτσιχ...Στα ιδια λεφτα.

Είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πληροφορίες γέννησης: 24 Δεκεμβρίου 1988 (ηλικία 34 έτη), Λάκκωμα
Τρέχουσα ομάδα: ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 (Επιθετικός)
Ημερομηνίες ένταξης: Σεπτέμβριος 2018 (ΠΑΣ Γιάννινα), ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μισθός: 150.000 EUR
Ύψος: 1,85 μ.
Φέρτε το ΠΑΟΚτσάκι σπίτι του έστω για τον ΠΑΟΚ Β να κρεμάσει τα παπούτσια του όπως του αξίζει :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”